172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#7874 de -
#7873 csak az az oldal van előnyben ahol mi játszunk -
#7872 LOL -
#7871 már vagy fél éve vazz' meg az 576.hu-n is -
#7870 ööö nektek sem megy az msn?? -
Picador #7869 A cdgalaxisban már lehet előrendelni (mint Wow-t :) ), június 24-i megjelenéssel hirdetik.
Ha valakit érdekel az előrendelés:
www.cdgalaxis.hu -
haxoror #7868 balance = egyensúly külföldiül, a két csapat kiegyenlített játéka, egyik sincs bazi nagy előnyben mert jobb cuccai lennének -
#7867 ez a balance ez mi a szar valami védelem hogy a tört versioval ne lehessen játszani? -
#7866 dobtam két kérdést, amiben sztem nem vagyunk túlságosan biztosak.
- roncs és gef4ti :) -
#7865 és kérem, h tényleg oda írjátok, ha kérdés van, ne kelljen több helyről ollózgatni :) thx -
#7864 ahogy kényelmes. tőlem angolul kapja meg, mert a magyart kicsit töri :) -
#7863 Mármint a kérdésemet :-)
-
#7862 Magyarul vagy angolul írjam? -
Picador #7861 sp vagy mp? :) -
#7860 Mikor lesz demóóóó? :-))) -
#7859 akinek kérdése van a bf2-ről itt felteheti - válaszol az illetékes :) -
#7858 Május 19-én 4 órakkor lesz egy élő közvetítés itt az E3-ról és bemutatásra kerül a Battlefield 2 is :)
Sajna én nem leszek otthon :( -
#7857 :P -
#7856 Francba :D -
#7855 Háttérképek.
Mielőtt még valaki kijavít ;P
(csak elírtam) -
#7854 Új BF2-es hátérképek itt. -
#7853 Nah tessék ezt nézegetni :)
Itt majd megtaláljátok a friss E3-as cuccokat....persze a BF2-vel kapcsolatosakat :) -
#7852 Van pár b@lfasz aki erre recskázik a gép előtt. Szinte az összes phpbb-s fórumot/oldalt feltörték már egyszer, mert elég ha csak kicsit csúszik a frissítéssel az ember, mi is itt toltuk el .
Az ilyet addig ütném amíg mozog... -
emberke #7851 Azért érdekes milyen emberek vannak. Nem tudom, hogy miért kellet feltörni az oldalad kinek szúrta úgy a szemét. :( -
#7850 nyugi nekünk is felnyomták a fórumot, és majden accot szerzet a baromja az egész sql adatbázishoz...ezért van most nálunk lelőve minden -
#7849 :DD php nuket mondjuk marha egyszeru feltorni (sajna en nemtudom ) :(( -
#7848 hmm...akkor már csak a skizofrémia jöhet számításba -
#7847 szerencsere mielott belepett volna a tárhelyre h ott is jelszot valtson gyorsan en valtoztattam meg :))) -
#7846 ugyhogy toroltem az egesz portalt meg az adatbazist :) -
#7845 es talan magatol megvaltozott az admin jelszavam mert nem oke valami bealitas :)) -
#7844 aha talan ezrt volt kiirva hogy Kurva buzi geci Hysteria
meg a szavazasba Hysteria Buzi?
Igen
Igen
meg hasonlok sry a szohasznalatert -
#7843 nemhiszem, hogy feltörték, csak valami beállítás nem oké (mondjuk én se értek az ilyen portál szutykokhoz :)) -
#7842 én voltam
na jó nem -
#7841 aha dejo vki feltorte az oldalam ugyhogy megszunt mondjuk várhato volt mert php nuke de remelem nem innen törte fel vki me nemtetszett neki.. -
#7840 vietnam 20 században játszódik bf2 21 század nem hiszem hogy huey f4 phantom és btr-60 lenne benne -
#7839 Hát ha nézegettél képeket, márpedig miért ne nézegettél volna, hiszen a ""képnek is jó a grafikája" akkor tudhatnád, hogy lesz benne Humvee :) -
#7838 Ezen a kifejezésen nekem is megakadt a szemem :) -
Thanatos #7837 jaja a lepényhal esete tudom én de ha nem bizol ilyesmiben akkor legalább csalódás nem érhet max kellemes :D -
#7836 nyugi én is, de a remény hal meg utoljára :)
volt olyan gyerkőc akit még én magam tettem örökös banra a szerveünkről, aztán mostanában egész jól elgammázgatunk :) -
Thanatos #7835 vagy nem..., láttam már mindkét esetre példát :PPP