172092
  • uHs Gerzson
    Ezt ne tölem kérdezd az EA szervezi ezzeket a bulikat hát lehet hogy mi most kimaradunk ebböl, de lehet hogy nálunk csak egy késöbbi buli lesz de például tavaj is volt egy BF42 lan party ahol meg a BFV-t mutaták be ezt most nem tudom miért nem tudták volna nálunk megcsinálni. De ha már lett is volna valamilyen buli akkor akkor már szóltak volna BB-nek és kb már 1 hónapja lehetet volna rá jelentkezni.
  • geri15
    Hádde miazhogy van lengyelországi BF buli, nekünk meg semmise??
  • Hysteria
    kiraly :))
  • uHs Gerzson
    A lengyelországi Bf2 buliból érkeztek képek.
  • 3TOMI3
    This File was NOT found!
  • Hysteria
    Yes Sir! :))
  • uHs Gerzson
    Igen :)
  • Nahar
    Release (Demo):
    10. Juni 2005 (?)
  • Hysteria
    szép jo reggelt :)) vmi uj hir?
  • BEAST #8945
  • TDC Geronimo
    jah, de minden héten szombaton lesz a megjelenésig......de esélyünk sincs baszki. Mire végigolvastuk a kérdést már válaszoltak is egy csomóan. De akkora poén volt amiket néha beírogattak :DDD
  • Beers
    Már megnyerték :( !
  • TDC Geronimo
    Bazzeg ma fenn voltunk Zs0lt1val a totalbf2.com irc-jén, mert lehetett nyerni BF2-őt....hát mi ment ott baszki :DDD
  • Skiper
    háhá 19 nap :|
  • joebacsi
    a roncsok nem olyanok lesznek mint az előző részekben, nem fognak csak úgy "láthatatlanná vállni", hanem egyszerűen ott maradnak, mint szétlőhető tereptárgyak. Ha pedig sokáig nem bántják, akkor magától darabjaira robbannak egy idő után. Lánctalpnyom hiánya eddig fel se tűnt, mondjuk ofpben is mindig kikapcsoltam, mert nem egy erőgépen játszottam :)
  • Pill
    Lehet hogy kekeckedo vagyok de en nem emlekszem hogy eddig lattam volna lanctalp nyomokat. A Flashpointban pedig tok jol neztek ki! :) Es remelem a roncsok nem fognak olyan gyorsan eltunni mint a BF-ben, bar ha igen akkor se baj.
  • Rusid
    Az ,hogy a videóban szaggatott nem jelent semmit ugyanis valszeg nem kamerával vették föl ,hanem valós időben másolta vinyóra ami akármilyen gépet megizzaszt.
  • TDC Geronimo
    Nem kell full grafikán játszani és akkor nem fog akadni ;)
  • TDC Geronimo
    Semmire :)
  • TDC Geronimo
    Megint egy új IGN-es videó itt
  • mobal
    ea.hun találtam. ezt mire véllyem? "Voice-over IP támogatás USB csatlakozású mikrofonos fejhallgatóval"
  • Cobra.
    Azért nem túl bíztató, hogy az IGN-es videóban elég rendesen szaggatott a játék. Akinek nincs legalább 2800+ -os processzora meg 1Gb ramja, az nem tudom hogy fog tudni rendesen játszani.
  • ACE
    Jah, most már igen...
  • TDC Geronimo
    Free public server.....van egy rakat és most várakozási idő sincs
  • ACE
    Nekem aszondja nincs szabad server... :(
  • 3TOMI3
    egy kicsit hippis de jó
  • Hysteria
    aztis :))
  • Hysteria
    jaa :)))
  • BEAST #8926
    én meg a fullt :DDDDD
  • Hysteria
    jajj de vároom a demooooottt
  • Hysteria
    jaja skype a kiraly azzal mobilt is lehet es amerikaba csak 5 ft na reklam vege )))
  • ACE
    Ez már régi infó, én elmondom itt is Erre van, úgysem fog már sokáig működni... Kár hogy nem szoktam vonalas számot hívni :D
  • Hysteria
    nemtom kell egy kicsi off de mas oldalon en nem is tudtam iet en skypeon szoktam telefonalni igaz az fizetos de jo amerika ba is :))

na de OFF vége .. :))
  • TDC Geronimo
    Meg még sok más oldalon is ;)
  • TDC Geronimo
    Csak azt nem tom, hogy jön ez ide
  • Hysteria
    baxxatok meg talaltam egy ingyen net telefont nem kell erte fizetni ies egesz europa ba tuddsz vezetekes szamokat ingnyen hivni igaz 2 perc utan megszakad de ujrahivhatod az illetot 2 percre. akit érdekel annak msn en elmondom: [email protected]
  • uHs Gerzson
    A medicknél a defi lesz a kés helyet a megalázó eszköz
  • Zs0lt1
    Jah :)
  • mesor
    Király hogy a defibrilátorral is lehet gyilkolni!
  • Hysteria
    öszintén :))