172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#8954 Ezt ne tölem kérdezd az EA szervezi ezzeket a bulikat hát lehet hogy mi most kimaradunk ebböl, de lehet hogy nálunk csak egy késöbbi buli lesz de például tavaj is volt egy BF42 lan party ahol meg a BFV-t mutaták be ezt most nem tudom miért nem tudták volna nálunk megcsinálni. De ha már lett is volna valamilyen buli akkor akkor már szóltak volna BB-nek és kb már 1 hónapja lehetet volna rá jelentkezni. -
#8953 Hádde miazhogy van lengyelországi BF buli, nekünk meg semmise?? -
#8952 kiraly :)) -
#8951 A lengyelországi Bf2 buliból érkeztek képek. -
#8950 This File was NOT found! -
#8949 Yes Sir! :)) -
#8948 Igen :)
-
#8947 Release (Demo):
10. Juni 2005 (?)
-
#8946 szép jo reggelt :)) vmi uj hir? -
#8945 -
#8944 jah, de minden héten szombaton lesz a megjelenésig......de esélyünk sincs baszki. Mire végigolvastuk a kérdést már válaszoltak is egy csomóan. De akkora poén volt amiket néha beírogattak :DDD -
#8943 Már megnyerték :( ! -
#8942 Bazzeg ma fenn voltunk Zs0lt1val a totalbf2.com irc-jén, mert lehetett nyerni BF2-őt....hát mi ment ott baszki :DDD -
#8941 háhá 19 nap :| -
#8940 a roncsok nem olyanok lesznek mint az előző részekben, nem fognak csak úgy "láthatatlanná vállni", hanem egyszerűen ott maradnak, mint szétlőhető tereptárgyak. Ha pedig sokáig nem bántják, akkor magától darabjaira robbannak egy idő után. Lánctalpnyom hiánya eddig fel se tűnt, mondjuk ofpben is mindig kikapcsoltam, mert nem egy erőgépen játszottam :) -
Pill #8939 Lehet hogy kekeckedo vagyok de en nem emlekszem hogy eddig lattam volna lanctalp nyomokat. A Flashpointban pedig tok jol neztek ki! :) Es remelem a roncsok nem fognak olyan gyorsan eltunni mint a BF-ben, bar ha igen akkor se baj. -
#8938 Az ,hogy a videóban szaggatott nem jelent semmit ugyanis valszeg nem kamerával vették föl ,hanem valós időben másolta vinyóra ami akármilyen gépet megizzaszt. -
#8937 Nem kell full grafikán játszani és akkor nem fog akadni ;) -
#8936 Semmire :) -
#8935 Megint egy új IGN-es videó itt -
mobal #8934 ea.hun találtam. ezt mire véllyem? "Voice-over IP támogatás USB csatlakozású mikrofonos fejhallgatóval" -
#8933 Azért nem túl bíztató, hogy az IGN-es videóban elég rendesen szaggatott a játék. Akinek nincs legalább 2800+ -os processzora meg 1Gb ramja, az nem tudom hogy fog tudni rendesen játszani. -
ACE #8932 Jah, most már igen... -
#8931 Free public server.....van egy rakat és most várakozási idő sincs -
ACE #8930 Nekem aszondja nincs szabad server... :( -
#8929 egy kicsit hippis de jó -
#8928 aztis :)) -
#8927 jaa :))) -
#8926 én meg a fullt :DDDDD -
#8925 jajj de vároom a demooooottt -
#8924 jaja skype a kiraly azzal mobilt is lehet es amerikaba csak 5 ft na reklam vege ))) -
ACE #8923 Ez már régi infó, én elmondom itt is Erre van, úgysem fog már sokáig működni... Kár hogy nem szoktam vonalas számot hívni :D -
#8922 nemtom kell egy kicsi off de mas oldalon en nem is tudtam iet en skypeon szoktam telefonalni igaz az fizetos de jo amerika ba is :))
na de OFF vége .. :)) -
#8921 Meg még sok más oldalon is ;) -
#8920 Csak azt nem tom, hogy jön ez ide -
#8919 baxxatok meg talaltam egy ingyen net telefont nem kell erte fizetni ies egesz europa ba tuddsz vezetekes szamokat ingnyen hivni igaz 2 perc utan megszakad de ujrahivhatod az illetot 2 percre. akit érdekel annak msn en elmondom: [email protected] -
#8918 A medicknél a defi lesz a kés helyet a megalázó eszköz -
#8917 Jah :) -
#8916 Király hogy a defibrilátorral is lehet gyilkolni! -
#8915 öszintén :))