172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kar #10310 ez más világ! nem kell cérna se tü! csak skill kel hozzá és semmi más! ja meg alap cucc! de itt rendes idöben kiadják a demokat! :))) -
#10309 Wazzz, az ennél sokkal bonyolultabb, kell cérna is!!! :)))) -
kar #10308 szerencséd hogy ilyen megalázkodva irtál nekem mert különben annyi a csuklopántodnak! és amugy ö var nekem tatyit nem én neki! én spec first aid és herbalistet nyomok amugy ha jól láttam az elöbb te is linkeltél wow csatira szvl nyasgem! -
#10307 boldog szulinapot :))) -
#10306 kar te túl lámi vagy ezt megérteni. Nálad az a profi gém ha Ransomnak kötsz egy sapkát póknyálból WoWban :) Komoly játék means CBben és egyéb nemzetközi laddereken való részvétel. Mivel itt külföldi srácok vannak így közös ircszerver kell, hogy folyamatosan tartsd velük a kapcsolatot különben szart se érsz. A komoly nemzetközi BF közösségből nem is beszélve. Amúgy boldog szülinapot lámi :) -
#10305 :DDDDDDD -
kar #10304 magi ismét bölcs voltál és igaz! gratulálok neked a magam és a többi munkatársam nevében?! egy kérdés miaza komoly klánjáték? alapban a windows ismeri az ilyet vagy telepiteni kell? -
Thanatos #10303 énis maradok, ircnet sux :) -
#10302 Qnet nélkülözhetetlen a komoly klánjátékhoz. Ezt mindenki tudja aki benne van. Ezért ragaszkodunk ennyire a Qnethez nem azért mert olyan fúdekurvajó :) -
#10301 :P -
#10300 http://www.thedemoisout.com/ -
#10299 Link nem kell, azt találok magamnak :) -
#10298 ok te maradj quakenetnel -
Thanatos #10297 nemfog az, a forgalom viszgáztatónak csak nem elsz halálvágya... :PPP -
kar #10296 akkor mostmár elkezdhetik ültetni a gumifákat! ahhoj vezetni fog! jesszus! világvége -
Thanatos #10295 amatőrök a viszgáztatók is már ugytünik :PPP -
Thanatos #10294 vótmá :P -
Thanatos #10293 -
Thanatos #10292 nemfogja -
Thanatos #10291 izlések és pofonok :P -
#10290 Én már azt szeretném ott látni hogy megjelent és egy linket ;) -
#10289 inkabb maradjunk Quakenetnel ha lehet ;) -
#10288 ea suxx -
ACE #10287 Lassan át lehet írni a banner-t, hogy "Június 10-re ígérték..." -
#10286 13 nap...
Ezt már valahogy kibírom a teljes verzióig... Max. elolvasom itt a tapasztalatokat.;) -
kar #10285 én spec igazat adok neked! -
#10284 Az összes EA-s meg dice-os elmehet a halál faszára drkotásszal együtt! -
kar #10283 ne akarj minket átbaxni! okés?! -
#10282 #battlefield2 mienk ircneten :) -
ACE #10281 Ide kattints
Ezt be lehetne rakni topicba is, bár nemtom hogy akinek nincs IRC progija, annál micsinál... -
#10280 Én nem arra szoktam gyúrni :) -
kar #10279 én csak akkor értek egyet ezzel ha nem lesz opod! -
#10278 Na akkor Ahhoj segíccségével úgy érezzük a bf.hu a QNETen jó lenne bf2re is mert a battlefield2.hu ill a bf2.hu már foglalt és olyanok foglalják akikről asse tudjuk kicsodák ;) Szal próbáljuk meg sztem. Szal #bf.hu Qnet! -
ACE #10277 Ezt honnan vetted, hogy magyar csati? -
#10276 DE az kéne ha lehetséges ;) -
kar #10275 az én serverem behalt! ezért mátol csak a nfs és gta gamek mennek rajta mert mint megtudtuk ezek nem gépigényesek! és hogy miért?! most kaptam levelet az inotai erömütöl hogy nem tudják kérelmemet elfogadni mert az uj reaktort még nem inditották be és az áramellátást nem tudják garantálni a bf2 server számára! kellet nekem haszázezer milliot beinvesztálni egy new gépbe! ez is mag hibája! MAG nem szeretlek! -
#10274 Nem kéne egy közösségi magyar BF2es Qnetes csati inkább? :) -
#10273 szerintem forumot tobben tudnak, es olvasnak is, mint irc-et, szal jo ez itt :)
(nem felreerteni, irc csati rulz, de a hirek legyenek itt is :) ) -
#10272 most szeretnek feltolteni :) -
#10271 bf2 es magyar csati IRCNET en :)
#battlefield2
serverek:
irc.elte.hu
atw.irc.hu
ennyi eleg sztem
adjuk friss hireket ottan :)