Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Hat jah,utaltam is erdost mint a szart az elejen, amilyen vaskezu volt.De aztan csoves publicemberbol atnevelt csapatjatekossa(meg mindig emlekszem, hogy leosztott amikor maradtam kempelni egy pontot tamadas helyett.Kempelessel csak szart hozol a fejedre azt meeg senki nem akarja mondta), es a vegere egesz belejottem a jatekba.Igazandibol a legtobb magyar ujalapitasu klanbol az olyan emberek hianyoznak mint erdos akik kepesek iranyitani az embereket, meg az olyan jatekosok akik mellett fejlodni lehet es ezaltal tenyleg egy csapatta valni.Mert o pusztan a hangjaval elerte azt, hogy ne merjek mast csinalni mint ami a dolgom egy waron.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

joebacsi
jah lehet, csúnyán kikaptunk, de az már nyár végén volt :)

jcsrnek rohadtul jól jött ki a lépés a bfváltáshoz, pont bf42 végére pörögtek jobban fel, aztán összeszokott csapatként tudtak átlépni bf2be, sok öreggel, erdõs-kornél-gaba trimvirátussal, gyorsan beintegrált friss suhancokkal, akik már helibotkormánnyal a seggükben születtek, és szanaszétszoliztatok mindenkit :)

mi meg épp akkor próbáltuk a szokásos nyári inaktivitásból összegereblyézni a csapatot :)

de ez már kib*szott történelem (hüpp-hüpp) :)

najó, mászok vissza fejettágítani

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fujiryu
instantget :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Hat errol erdost vagy KLegenyt kell kerdezni.En csak a vitakrol tudok es hogy kik kozott es kb miert zajlott le, mert olvastam a forumlogokat amikor bekerultem es volt par homalyos utalas.A Hunzis vitakrol nem sokat tudok(a T-Nesrol tobbet), mert belso oldalrol torolve lett egy csomo tag amikor a HEGesek kivaltak, meg meg elotte is joparszor lett ember torolve, ugyhogy eleg sok hozzaszolas van gazda nelkul, ami neheziti az ertelmezeset.Tobbek kozott ez a kudarc vezetett arra ra hogy nem lennek jo bolcsesz es fordultam a termeszettudomanyok fele.Meg egyreszt ez nem is az en hataskorom mert akkor meg en nem is voltam itt, szoval ha erdekel a tema reszletesebben akkor kerdezd KLegenyt, o mindig szeretet beszelni :)

SigS
Vááá micsoda fain kis kötsög <#szeret>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

SigS
Hö? Cigány aki mondja <#ticking>
<#hehe>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
A beiktatasi unnepsegemrol, meg eleg ha annyit mondok, hogy Obamma beiktatasa max babazsurnak nevezheto utana.(a meltan hirhedt es mindenki altal rettegett RDHA klan ellen vetettek be eloszor.talan meg az is lehet hogy te voltal eletem elso igazi jcsr-es fregje)<#alien>

jó akkor a fúzsinak mehet egy ijjen békegalamb :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

joebacsi
csapatbakerülési kampány?
basszus, erdõstõl van még mit tanulnom :)

amúgy még bf2 elõtt, bf42 alatt megvolt már a szakítás

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

McKenny
<#gun><#buck>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Fujiryu
Hallottam a konfliktusrol, meg az elotte levorol is.De aztan jottem en es mivel a csapatbakerulesi kampõanynal vilagbeket igertem lett vilagbeke.Meg minden flemkelto ingert a belso forumrol itt vezetek le aminek a plebs is orul a popcornjaval :)

joebacsi
nem, a mostani jobban tükrözi a személyiséged :)
(édes ez a követelõzés :D)

talán, ha kicsit értelmesebben viselkedsz...talán

HTS s3rg1nh00
az,hogy áprilistól buzi leszek:D!<#eplus2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00
te már voltál-én még nem...
mi következik ebbõl?<#miaz>

Fujiryu
egy kerlek szepen szerintem segitene :) vagy legalabb egy szupcsy-szepcsyn konyi :)

joebacsi
persze, épp az volt a konfliktus forrása, hogy hunziék romantikusak voltak, és úgy gondolták, hogy akkor az egész jcsrnek is romantikusnak kéne lennie, és milyen már, hogy mégse :)
ezért mondtam, hogy aranyosan találó a kkk (nem KK!) :)

Fujiryu
Akkor azthiszem kihagyyom a bf talit, mielott a csajok megtudjak kik jarnak oda.Bar a buzikat jobban szedretik allitolag, szoval ezt a problemat meg meg kell oldannom<#help>

McKenny
csinálj vmi szart oda berakom de kobra legyen

Fujiryu
En valami ugralo nyuszisat kerek ha lehet rendelni :)

HTS s3rg1nh00
"oda csak buzik járnak"<#vigyor5>

Fujiryu
Amikor en beleptem mar nem ok voltak a leader, vagy erdos es Kornel ordogi atveresenek vagyok az aldozataa :) Azthiszem kinvallatom oket a bf talin :)

az ,50-s hovalett a tejirõ?? :O :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

McKenny
<#nemtudom> hogy kellett volna mondani?
milyen néven játszogatsz? béfkettoba?

majha :DDDD

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
hmm, én valami vivapalesztinalibrésre gondoltam, de ez is jó lesz :)

joebacsi
Komolyabbra számítottam, látom te is öregszel :(

zollynak:D

schrank
zoli most mi bajod a dávid csillaggal ? <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

havercsotány
<#hehe>

<#hehe>

Zerénd
Nem szoktam itt komoly lenni, de most az apád faszát szopd le te fasz!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

joebacsi
találtam neked is egy jót :D

ha rossz leszel, akkor ott is marad :P

schrank
9,2 alatt 100-on persze feri <#hehe>

schrank
esztet nem értem ? <#fejvakaras>
<#nemtudom>

Zerénd
Péntek alkotmybíroság épülete elött? :D

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Zerénd
Valamelyik jó kOcsOg! :D

joebacsi
Aranyos, ahogy utalsz hunziékra :)

joebacsi
jah, lehet inkább más színbe kéne, hogy elüssön attól, ami a logóban van

joebacsi
ha kanyarítasz magadnak egy 15 pixel magas zasztavát, akkor te is kaphatsz :)

schrank
szerintem mától fogva szólítsuk egyszerûen csak kopter-nak <#hehe>

joebacsi
a rangod :)

Running
McKenny te suliba is helivel mész?

Fujiryu
szivj be

karid neve<#miaz>

schrank
ezt a láma jelet ki rakta rá <#lama><#lama><#hehe>

Hawk06
Ez egy fórum.<#nezze>

Nõjj fel,tanulj tiszteletet és próbáld meg másképp látni a dolgokat!

Lakás vétel tulajdonostól,eladó lakás hirdetése: http://www.maganingatlan.hu/ \"Ha majd a nyarunknak vége csendesen szitál a hó...\"

JAG1
Futtatod magad... lol b+...
Jó hogy nem azt mondod, hogy mi a katonád neve. <#zavart2>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

McKenny
te ki vagy? bocsánat de nem ismerlek fel
bfbe milyen néven futattod magad?