172092
  • schrank
    a tonguska az sokkal karajabb lesz legvedelemre de viszont szart se fog erni bredli ellen
  • TDC Geronimo
    Nem lesz benne. A bradley meg légvédelmi szerepet(is) fog betölteni. Erre a MEC-nél ott lesz a Tunguska
  • Pharaoh
    Most nézegetem a járművek listáját, az egy kicsit nem fer, hogy az amcsiknak van Bradley -üh, de a mecnek nincs BMP2-je.

+ A játékban nem lesz A-10 és SU-25? Pedig ezekkel nagyon beszerettem írtani a népet.
  • TDC Geronimo
    Nézz a bannerra és megkapod a választ! :)
  • schrank
    most mivan megjelent a gamma vagy nem mer a regi hirek 17dikerol szoltak meg a dzsero is benyomta a kepet rola es mikor lesz kaphato a hipermarketekbe a jatek egyidoben a megjelenessel vagy csak sokkal kesobb mert valamejikotok aszt monta hogy a mediamarkba is csak nyar vegen lesz kaphato ami aggasztonak tunik de pl a teszkoba vagy az osanba is ijen idotajt lesz csak fellelheto ?
  • Kovács legény
    az f parancsokat belecsempészhetnék a gaméba ,legalább vmelyik peccs formájában.
  • Starfish
    Hát tudod..... Ezt én is így látom. Csak segíteni akartam betenni a képet, de megelőzött. De ne izgulj mostantól csak erről a képről fog nem szólni a topic. Így jó lesz? :D
  • haxoror
  • Robogo
    Természetesen benne vagyunk.Szerintem a második körbe amikor MEC-ek voltatok akkor brutálisan jól játszottatok akkor viszont mi omlottunk össze.Én már ott üvöltöztem,hogy miért esünk szét meg most szana szét van a team.Nagyon ideges voltam,még egyszer ki is estem connecting hibával.A CB-n pedig sok sikert kívánunk nektek és nekünk már kettő meccsünk van a BF2-őbe CB-n.:)Remélem győzünk.
  • gergod
    Jóvan azért annyira nem nagy szám ez a kép, hogy 10 hszbe kerüljön
  • erdos
    Szerintem nagyon jó kis játék ez úgy ahogy van. A 42-ben is voltak hibák dögivel, mégis szerettük. A társaság ugyanolyan jó, a játék is remek, ezt is fogjuk szeretni :-)
    Mondjuk még csak esekkelek a pályákon, de nagyon hangulatos.
  • Starfish
    Teee, teeeee, ezért... teeeeee :D
  • Starfish

Tessék :D Bár nekem sem fog menni tuti :D
  • 0Fritz0
    Sose add fel: :)

• Skiper
    :D
  • TDC Geronimo
    Mindenképp érdemes
  • Starfish
    mosse :D
  • 0Fritz0
    Nah most...

• gergod
    Csinálj egy olyan squadot amit elnevezel repulo vagy sniper squadnak (create custom squad), és akkor a comm. tud a repülősöknek is célpontot adni. Szerintem fasza lenne.
  • 0Fritz0
  • haxoror
    Japersze :P
  • BurnBaby
    thx. még a konzol közelében sem jártam, uh ebben sem valami nagy a tapasztalatom :)
  • Rafia
    Lehet valaki squad nélkül is hasznos tagja a teamnek?
    Pl. sniper, repcsi - érdemes ezeknek squadba állni?
  • TDC Geronimo
    Az tényleg kiborító, hogy a squadokból az embereket dobálja át a TB
  • TDC Geronimo
    Most is megy ;)
  • BEAST #14048
    hazucc! :D
  • TDC Geronimo
    :DDDD
    Modtam h a múltkor átdobott....nem magamtól álltam át :)
  • 0Fritz0
    Ámen. :)
  • BurnBaby
    egyszerűen beírod a konzolba és enter
    a régi bf-ben a konzol parancsok automatikus kiegészítéssel működtek, azaz ha elkezdted írni és tab, akkor kiegészítette, lehet h ez most is megy - nemtom, kevés a tapasztalatom :)
  • haxoror
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁRULÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!

YOU HAVE NO HONOR!

Meg lészel büntetve az csontjaid szétszórattatnak az gagyesz M4-ed a tengerbe vettetik és hitetlen lelked az gyehenna tüzében megégettetik hol végtelen BalázsPali koncerteket kell hallgatnod vala! :D
  • ProSatanos
    WOW gondolatolvasó vagy?
  • 0Fritz0
    Jah, ez lemaradt... ;)
  • TDC Geronimo
    mielőtt megkérdezed a 0-val lehet lenyitni játék közben :)
  • 0Fritz0
    Konzol?
  • ProSatanos
    renderer.drawfps 1 <- ezt hova is kell beleszurni?
  • uHs Gerzson
    Nem is neked szántam te inkább menj BF2-zni mert mindjárt megyek és nem lesz neked kegyelem fiacskám :D
  • TDC Geronimo
    Én a 0.4 óta lemondtam a PoE-ról....főleg h már itt a BF2
  • uHs Gerzson
    Poe forum Update:

Leopard 2a6 *updated
    Hk G-36 Series (final Update)
    [URL=http://www.pointofexistence.com/forums/index.php?showtopic=6807]Spitfires Bf2demo Mini Skinmod, a little "pre PoE2 test"[/URL]
  • uHs Gerzson
    Státusz szimbolum leszel :P
  • TDC Geronimo
    De ennyire? :)