172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#14073 a tonguska az sokkal karajabb lesz legvedelemre de viszont szart se fog erni bredli ellen -
#14072 Nem lesz benne. A bradley meg légvédelmi szerepet(is) fog betölteni. Erre a MEC-nél ott lesz a Tunguska -
#14071 Most nézegetem a járművek listáját, az egy kicsit nem fer, hogy az amcsiknak van Bradley -üh, de a mecnek nincs BMP2-je.
+ A játékban nem lesz A-10 és SU-25? Pedig ezekkel nagyon beszerettem írtani a népet. -
#14070 Nézz a bannerra és megkapod a választ! :) -
#14069 most mivan megjelent a gamma vagy nem mer a regi hirek 17dikerol szoltak meg a dzsero is benyomta a kepet rola es mikor lesz kaphato a hipermarketekbe a jatek egyidoben a megjelenessel vagy csak sokkal kesobb mert valamejikotok aszt monta hogy a mediamarkba is csak nyar vegen lesz kaphato ami aggasztonak tunik de pl a teszkoba vagy az osanba is ijen idotajt lesz csak fellelheto ? -
#14068 az f parancsokat belecsempészhetnék a gaméba ,legalább vmelyik peccs formájában.
-
#14067 Hát tudod..... Ezt én is így látom. Csak segíteni akartam betenni a képet, de megelőzött. De ne izgulj mostantól csak erről a képről fog nem szólni a topic. Így jó lesz? :D -
haxoror #14066 -
#14065 Természetesen benne vagyunk.Szerintem a második körbe amikor MEC-ek voltatok akkor brutálisan jól játszottatok akkor viszont mi omlottunk össze.Én már ott üvöltöztem,hogy miért esünk szét meg most szana szét van a team.Nagyon ideges voltam,még egyszer ki is estem connecting hibával.A CB-n pedig sok sikert kívánunk nektek és nekünk már kettő meccsünk van a BF2-őbe CB-n.:)Remélem győzünk. -
#14064 Jóvan azért annyira nem nagy szám ez a kép, hogy 10 hszbe kerüljön -
#14063 Szerintem nagyon jó kis játék ez úgy ahogy van. A 42-ben is voltak hibák dögivel, mégis szerettük. A társaság ugyanolyan jó, a játék is remek, ezt is fogjuk szeretni :-)
Mondjuk még csak esekkelek a pályákon, de nagyon hangulatos. -
#14062 Teee, teeeee, ezért... teeeeee :D -
Tessék :D Bár nekem sem fog menni tuti :D -
#14060 Sose add fel: :)
-
#14059 :D -
#14058 Mindenképp érdemes -
#14057 mosse :D -
#14056 Nah most...
-
#14055 Csinálj egy olyan squadot amit elnevezel repulo vagy sniper squadnak (create custom squad), és akkor a comm. tud a repülősöknek is célpontot adni. Szerintem fasza lenne. -
#14054 -
haxoror #14053 Japersze :P
-
#14052 thx. még a konzol közelében sem jártam, uh ebben sem valami nagy a tapasztalatom :) -
Rafia #14051 Lehet valaki squad nélkül is hasznos tagja a teamnek?
Pl. sniper, repcsi - érdemes ezeknek squadba állni? -
#14050 Az tényleg kiborító, hogy a squadokból az embereket dobálja át a TB -
#14049 Most is megy ;) -
#14048 hazucc! :D -
#14047 :DDDD
Modtam h a múltkor átdobott....nem magamtól álltam át :) -
#14046 Ámen. :) -
#14045 egyszerűen beírod a konzolba és enter
a régi bf-ben a konzol parancsok automatikus kiegészítéssel működtek, azaz ha elkezdted írni és tab, akkor kiegészítette, lehet h ez most is megy - nemtom, kevés a tapasztalatom :) -
haxoror #14044 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁRULÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!
YOU HAVE NO HONOR!
Meg lészel büntetve az csontjaid szétszórattatnak az gagyesz M4-ed a tengerbe vettetik és hitetlen lelked az gyehenna tüzében megégettetik hol végtelen BalázsPali koncerteket kell hallgatnod vala! :D -
#14043 WOW gondolatolvasó vagy? -
#14042 Jah, ez lemaradt... ;) -
#14041 mielőtt megkérdezed a 0-val lehet lenyitni játék közben :) -
#14040 Konzol? -
#14039 renderer.drawfps 1 <- ezt hova is kell beleszurni? -
#14038 Nem is neked szántam te inkább menj BF2-zni mert mindjárt megyek és nem lesz neked kegyelem fiacskám :D -
#14037 Én a 0.4 óta lemondtam a PoE-ról....főleg h már itt a BF2 -
#14036 Poe forum Update:
Leopard 2a6 *updated
Hk G-36 Series (final Update)
[URL=http://www.pointofexistence.com/forums/index.php?showtopic=6807]Spitfires Bf2demo Mini Skinmod, a little "pre PoE2 test"[/URL] -
#14035 Státusz szimbolum leszel :P -
#14034 De ennyire? :)