172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#14473 Hmmm volt szó reloadedes verzióról...... -
haxoror #14472 Bazzeg és nincs spéz a telomon!!!!
Lécci ha leszetted ad oda a kódod lécci!!!!!!!! -
CéZé #14471 Na kezdődik :)
Állítólag GTA van bent :) -
#14470 Hát a mi squadunk támadta feszt a hotelt...azért csak be sikerült venni ;) -
#14469 én 10K felett semmiképpen :( a bf42 3990es ára tetszene ezért is :)) -
#14468 CB szerver, tegnap este
DAQ néven nagydög játszik, én arty vagyok ittis ottis.
DAQ/nagydög: nagyon jokat nyomultunk, hotelt tényleg jol megtartottuk :) még 2 ember kellett volna squadba és sztem sosem szednek ki bennünket :)
sajna kommander nélkül esélyünk sem volt, általában csak a hotel és a főbázis volt meg :D a US team brutál jol jött, tank+heli+gyalogság... kb. esélyünk sem volt :) nekik grat! -
Thanatos #14467 hát ha enyire nagyon szar csapat ellen vagytok akkor tényleg ennyi... :) amugy meg én azért ilyen 4v4 kaliberü dolgokból nem vonnék le messzemenő következtetéseket teamwork ügyileg :) -
#14466 Már csak 5 nap -
#14465 Nincs és nem is lesz -
Borg #14464 Persze. Kártyacsere. -
DRevan #14463 Sziasztok!
Van mármegoldás,amivel élvezhetően játszható a játék Ti4200 tulajok számára is? -
#14462 ÉRDEKES DOLOG ... -
#14461 remélem, mert nem szeretek buzi külföldiekkel játszani.. -
Borg #14460 Péntektől ja... majd ha ráérek installálgatni :) De majd igyekszek.
Bár én még nem döntöttem el, hogy mikor veszem meg a gamet... -
#14459 Elég sok ember meg fogja venni ne félj... -
#14458 De péntektől gondolom már csak faszányos teljes verziós szerver lesz. Kivancsi lennék mondjuk hányan veszik meg a gamet. Én biztos megveszem, mert kurva jó. Csakhát mit érek, ha mo.-ról 10 embernek lesz meg eredetiben -
#14457 Nah megvan az időpontja is a kvíznek. Holnap este 8 órakkor lesz. Gyertek és játszatok egy jót ;) -
#14456 :DDD -
haxoror #14455 Hát ha az egyik fél beszorul az azért van mert a másik túl erős és ilyenkor illene átállni
Sztem a beszorítás még nem feltétlen a vége egy körnek egy csomószor sikerül a kitörés mert a távoli zászlók általában őrizetlenek :) -
haxoror #14454 Ő lehetne az ideális Commander a rutinjával hiszen már BFV-ben is használt SCAN-t meg UAV-ot -
haxoror #14453 -
Borg #14452 Persze, majd ha megjelenik a kliens is. -
#14451 lesz az sg-nek full verzios szervere Borg? -
#14450 ÁÁhh, mekkora hülyeséget mondtam. -
#14449 thx -
#14448 CapsLock és jobb klikk a zászlón....ekkor lejönnek a parancsok és adhatod is az utasítást :) -
#14447 húúú ez így nagyon béna remélem fullban lesz érzékelés ...
vagy tényleg egérre kell tenni -
#14446 Squad Leadernek milyen + dolgai vannak amiket tud kérni esetleg ugy mint a commander? -
#14445 miért?
ha van egy térképed, vagy ismered a koordinátákat, akkor akár a világ másik oldalán is megadhatnál célt nem? -
#14444 Gondolom sehogy, de javítsatok ki ha tévedek. Ez valósághűabb, hogy csak amit látsz, arra tudsz paranscot adni. -
#14443 akkor hogy adhatok meg olyan támadásii vagy bármilyen célt, amit nem látok közvetlenül, pl. a pálya másik végén lévő bázist? -
#14442 Kitörlöd a mappából és akkor nem lesz se NNNvidiaaaaaaaahhhhhh, se EA, se semmi más. -
Borg #14441 Mármint úgy érted, hogy mire lenyomja egyik team a másikat, és beszorítja azt a bázisára, esélytelenné válnak, pont ott kell új kört kezdeni? :DD Micsoda kibaszás :D -
#14440 squad führernél a caps lock ugyan az, mint a squad membernél, nem kap külön térképet. -
#14439 Sg szerver egyetlen baja az időlimit. A 12 perc nagyon kevés, pont mire belendülne a társaság, addigra van vége a körnek. Én inkább olyan szerverre megyek, ahol ki van szedve az időlimit. -
Borg #14438 Hát squad führer még nem voltam, de szerintem úgyanúgy caps lock a nagytérkép, mint a commandernek. -
Borg #14437 Hát most voltunk (és még vannak is) bent 6-10-en, egész kellemes volt így is. 4vs4ben is elvoltunk, dehát tényleg jöhettek volna azért még többen.
Scorpi, Gergo, Andrew stb: szépen lenyomtuk a meceket vagy 8x zsinórban :) Jól ment a teamwork. -
#14436 Így nem tudok olyan célt megadni, amit nem látok... -
#14435 Ha squad vezető vagyok, akkor hogy lehet megadni új célt a csapatnak? Mert én csak úgy tudok, hogy ha ránézek arra a helyre, ahova támadni akarok. -
#14434 ide feltettem a legfrissebbet amibe benne van a bf2 is, de sokra nem megyünke vele..