172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#15156 igen -
abonyitomz #15155 a RELOADED változattal lehet neten játszani ?????
SÜRGŐS VÁLASZT PLZ!!!!!!!!!!!!!!!! THX -
#15154 Nem, mert nem a warez megjelenését számolja vissza. -
#15153 fent, a számlálót nem állitja le valaki? :D -
#15152 nálam is -
#15151 nálam fent van. -
#15150 ja fenn lehet a demó meg a full a gépen eccere vagy nérdezzek hüjeségeket -
#15149 memória kezelése nem a legjobb a játéknak 300 megát használt a demo az 1 giga rmaból és mellé swappelt 700megát, kira. Tabnál meg comm képnél nem lagg van hanem tölt a winyo ahogy en eszre vettem :) Remelem ezt javitjak majd mert nincs kedvem 1 gigát +ba venni ami nem is biztos hogy megoldaná a gondot. -
#15148 no mindegy, küttem még egy sms-t erre a bf2.smsline.hu-ra, innen jön szépen..
így megin ezer alatt lett az egyenlegem,
de másfél óra és lent van :) és ahogy apám mondaná: nem baj, mulatunk! -
#15147 -
Borg #15146 Én is feltettem a cracket meg a pb frissitéseket, és most 1 órát nyomtam CB szerveren. Semmi gond nem volt.
Viszont néha egy picit belagol. Főleg olyankor, ha tabot vagy capslockot nyomok. Lényegében in-action ezek használhatatlanok. Pl repülés közben gyors pillantás a commander vagy a score screenre lehetetlen. Máris egy fán vagyok... -
#15145 akkor nálad van valami gáz, mert most próbáltam és jó. -
#15144 chöh, ugyanaz
de köszönöm az üzenetet.. -
#15143 majd a PB jó kivág érte -
#15142 na így oké? -
#15141 a demó magyarosítása jó a full-hoz -
#15140 fdel akarok menni wincomanderrel az ftp-jére és lehal .......
ezér köcsög!
éehet, hogy elgépeltem az ftp-cimet? (erről tudok: smsweb.atw.hu:1000) -
#15139 ez igen tiszteletreméltó dolog, gratulálok! -
#15138 mért nem jó a wanadoo?
-
#15137 f1 jobb -
#15136 Letöltöttem a teljest de nem rakom fel mert negatvan befolyásolná jövőhéten az érettségimet. Nagy önmegtartóztatást jelent ez!!!
Egy kérdés: A teljesbe már vannak ékezetes karakterek? Mert idegesítő egy idő után ékezet nélkül irogatni... -
Gabyee #15135 Azt meg tudnátok mondani hogy az opcioban mi a pontos neve(a beállításoknál)?
Mert én már mást konfigoltam a B-re és amúgy meg nem találom:( -
#15134 kövezzetek szét, de akkor is kérek egy kurvahatásos helyet, ahonnan letőthetem a cuccost* [wanadoo kilőve, az köcsög] !
*cuccos : jelen esetbe a battlefield második része vaze -
#15133 squadon belül lehet kommunikálni vele. természetesen a squad tagjai ugyanúgy mint a leader. alapbeállításként 'b' gombbal beszélsz -
#15132 squad-on belűl mindenki tud, a leader viszont a commanderrer is tud. -
Gabyee #15131 Csak a squad leader tud mikrofont használni vagy az alatta "szolgáló" emberkék is?
-
#15130 Jó volt a kvíz, köszönet a szervezőknek, grat a nyerteseknek! -
#15129 épp kvízen voltunk de megpróbálunk a fullal neten nyomulni ;)
-
#15128 Az official ranked szerveren is a másolttal vannak fent? -
szaharin #15127 de ez hogylehet hogy csak conquest van multiban?:D a tort miatt???nem hiszem..hmm. -
#15126 Játszotok most valahol? -
#15125 ...vagy ezzel :) -
#15124 visszatértem!jee...ezzel a regisztrációmmal írjak vagy... -
#15123 nekem az is felzünt, h multiban nix CTF és egyebek :O csak conquest :O -
#15122 -
#15121 Tudom, hogy senkit sem érdekel, és tudom hogy hülyeség, de van egy kis bibi ...
Full-ban, Single player-nél nektek is csak 16 player map van ... nem lehet növelni ...
Multiban pedig csak Conquest mód, nincsennek BOT-ok :(
Vááá ... hogy fogunk ezzel LAN-ozni ???? Vagy csak én nem vettem észre valamit?
-
#15120 forma1 lol, lehet bf2zni :D -
#15119 fent faq gomb. sok sikert -
uhuqul #15118 Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni a következő dologban. Most gondolkodok a játék "megvételén", csak azt nem tudom, hogy mik a rendszer követelményei. Ha tudja, vki írja már be a fórumba. Előre is köszönöm.
Sziasztok!
-
#15117 Hol élsz te koma? IPTables :)