172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#15396 Punkbuster... -
#15395 FPS : 30 - 40 között -
#15394 512 ram eleg neki? -
#15393 Nektek nem szokott kis idö után kilépni? -
#15392 6X AA -val
-
#15391 Izé.... Mé 5.1-es catalystet használgatjátok? Csak mert nem értem. Én 5.6 NGO változatával a demoban +10 FPS. 35-45 ös ugrabugra helyett laza 45-55 között ugrál. De lehet csak érzi csalódás az egész =) -
#15390 közkívánatra !!!! 6X os AA
-
#15389 aztaqqqqqrva! catalyst 5.1odabasz... laza 1000est zuhant a pontszámom húzatlanul 3d mark 2005ben... kezdek félni hogy nem fog muűeni a 6x os elsimoagatással simán a game -
#15388 De meddig? =) -
#15387 Nyah. Egy kérdés, mert még nem volt időm megnézni mi a helyzet. A fullban van valami optimalizálás a demohoz képest, vagy ugyan olyanok az FPS értékek? -
FLeK0 #15386 Nincs ra szukseg, ingyen lehet jatszani meg a rankos servereken is. -
Vannak tört szerverek? -
#15384 Játszik mindenki a full BF2-vel tegnap óta ;) -
#15383 Ó vazze...
egy hete nem voltam itt, vki pár mondatba elmondaná mi folyik itt? -
#15382 Nekem is kilépked amugy...nemtudom miért demo pedig tökjol ment -
#15381 nekem is kilépkeda szemétláda de mikor először felraktam az nfo van lévő keyel akkor nem tudtunk 1 serveren gamelni ujraraktam az óta lépeget ki de aki ezt kitatlálta megfojtom és remélem hogy az 5.7es catalystal menni fog... nincs messze a jövő hónap lassan jön az új catalyst -
#15380 háthát nekem hiányzik róla az ami nekem megvan... a 6xos élsimogatás
de szerintem eddig ez a lexarabb map gyalog nem egyszerű lejütni az alsó pontra
ja és birom azokat a pehelysújú íqbetyárokat akik a 40tonnás tank előtt szambáznak... aztán ha keresztülhajtok az agyán akkor meg meg én vagyok a hibás hogy nem szépen moögötte cammogok -
#15379 Ugye a clone-os verziót ki lehet írni DVDre és nem csak daemon tools-al, vagy Alcohol-al lehet bemountolni? -
#15378 ha ATI kártyád van, akkor azzal lesz a baj hogy nem catalyst 5.1 ed van -
#15377 annyira azért nem erős mondjuk ... -
#15376 ja csak sakna AA val már akadok mint állat :) -
Nagydög #15375 "de hát élvezhetetlen a játék jó grafika nélkül és ráadásul nekem nem kis gépem van"
Pedig alighanem ott akad ki valami. Nekem a SanAndreas csinalja ezt. Nem valami latvanyosan eros a gepem, es inkabb low grafikan jatszom nagyobb felbontasban, mert kulonben folyton kiuti a gepemet. -
#15374 de hát élvezhetetlen a játék jó grafika nélkül és ráadásul nekem nem kis gépem van -
Nagydög #15373 "guggolassal."
Eskudni mernek, hogy azt is probaltam. Lehet, hogy megis en vagyok a hulye, nem a DICE-os sracok? -
abonyitomz #15372 mostanában nekem is kilép magától , annyit észrevettem hogy mikor fentebb toltam a grafikát akkor lép ki!
Ha marad default-on akkor semmi probléma, órákat játszhatsz kilépés nélkül! -
#15371 hát ezt utálom eddig a san andreas lépkedett ki most meg ez!és fenn van az a kibaszott pb javítás meg a crack is de crack nélkül is ment a játék.Ja,és ha lehet
akkor valaki nagyon pontosan mondja meg hogy hova rakjam azt a kibaszott pb patch-t!Nemúgy hogy system/pb meg stb. hanem konkrétan hogy melyik mappától kezdődik az egész...na ennyit akartam vónaa... -
FLeK0 #15370 guggolassal. -
Nagydög #15369 Arra rajott valaki, hogy hogy lehet a tankban a lovesszel lehuzodni? Az eredeti kiosztas szerint a bal Ctrl, ezert gondoltam, a hasalas billentyuvel mukodik. Persze nem. Azt hiaba nyomkodom, nem erdekli, a foldi jarmuveknel meg nincs ilyen opcio. Sz'al marad a bal Ctrl. -
#15368 Köszi Fritz... Nem arra gondoltam!:D -
abonyitomz #15367 HELP!!
hogyan lehet különböző játékmódot játszani pl ctf vagy tdm avgy egyéb ???????
(mindig csak conquest van) -
#15366 Kajint... a full gém már rég a gépemen van és ha a faq-ot nem találod meg a banner-ban , akkor... :) -
abonyitomz #15365 elég részletes a grafika nálad , erős géped lehet -
#15364 Fritz... a játék tényleg nem jelent meg még... De valaki megint kilopta!!! :D -
#15363 Banner, F.A.Q -
#15362 Valaki feltudná rakni csak a RELOADED féle crack-et valahova? -
#15361 azért robban fel mert minden jarmu akkor teleportalodik vissza az eredeti helyere ha megsemmisült ha elmerülne a játék végéig egy jarmuvel kevesebb (engem is zavar amugy) tk-t ki lehet kapcsolni -
#15360 sajnos a demo már lelőtte a fő attrackciót de azért a teljes mégis caak tlejes[IMG][/IMG] -
abonyitomz #15359 Na játszottam 2 órát a neten! még EAs offical szervereken is ! semmi gond nem volt, csak az egyik map végén disconnectált az miatt hogy frissitsem a pbt..
GG -
#15358 jo reggelit -
#15357 Battlefield 2 Public Server Patch