172092
  • Looserke
    Punkbuster...
  • And5
    FPS : 30 - 40 között
  • Ombika
    512 ram eleg neki?
  • Smuge
    Nektek nem szokott kis idö után kilépni?
  • And5
    6X AA -val

• Starfish
    Izé.... Mé 5.1-es catalystet használgatjátok? Csak mert nem értem. Én 5.6 NGO változatával a demoban +10 FPS. 35-45 ös ugrabugra helyett laza 45-55 között ugrál. De lehet csak érzi csalódás az egész =)
  • And5
    közkívánatra !!!! 6X os AA

• Gh0st
    aztaqqqqqrva! catalyst 5.1odabasz... laza 1000est zuhant a pontszámom húzatlanul 3d mark 2005ben... kezdek félni hogy nem fog muűeni a 6x os elsimoagatással simán a game
  • Starfish
    De meddig? =)
  • Starfish
    Nyah. Egy kérdés, mert még nem volt időm megnézni mi a helyzet. A fullban van valami optimalizálás a demohoz képest, vagy ugyan olyanok az FPS értékek?
  • FLeK0
    Nincs ra szukseg, ingyen lehet jatszani meg a rankos servereken is.
  • bazza

Vannak tört szerverek?
  • alph4
    Játszik mindenki a full BF2-vel tegnap óta ;)
  • bazza
    Ó vazze...
    egy hete nem voltam itt, vki pár mondatba elmondaná mi folyik itt?
  • Smuge
    Nekem is kilépked amugy...nemtudom miért demo pedig tökjol ment
  • Gh0st
    nekem is kilépkeda szemétláda de mikor először felraktam az nfo van lévő keyel akkor nem tudtunk 1 serveren gamelni ujraraktam az óta lépeget ki de aki ezt kitatlálta megfojtom és remélem hogy az 5.7es catalystal menni fog... nincs messze a jövő hónap lassan jön az új catalyst
  • Gh0st
    háthát nekem hiányzik róla az ami nekem megvan... a 6xos élsimogatás

de szerintem eddig ez a lexarabb map gyalog nem egyszerű lejütni az alsó pontra

ja és birom azokat a pehelysújú íqbetyárokat akik a 40tonnás tank előtt szambáznak... aztán ha keresztülhajtok az agyán akkor meg meg én vagyok a hibás hogy nem szépen moögötte cammogok
  • Looserke
    Ugye a clone-os verziót ki lehet írni DVDre és nem csak daemon tools-al, vagy Alcohol-al lehet bemountolni?
  • And5
    ha ATI kártyád van, akkor azzal lesz a baj hogy nem catalyst 5.1 ed van
  • And5
    annyira azért nem erős mondjuk ...
  • And5
    ja csak sakna AA val már akadok mint állat :)
  • Nagydög
    "de hát élvezhetetlen a játék jó grafika nélkül és ráadásul nekem nem kis gépem van"

Pedig alighanem ott akad ki valami. Nekem a SanAndreas csinalja ezt. Nem valami latvanyosan eros a gepem, es inkabb low grafikan jatszom nagyobb felbontasban, mert kulonben folyton kiuti a gepemet.
  • Xtreme Equinox
    de hát élvezhetetlen a játék jó grafika nélkül és ráadásul nekem nem kis gépem van
  • Nagydög
    "guggolassal."

Eskudni mernek, hogy azt is probaltam. Lehet, hogy megis en vagyok a hulye, nem a DICE-os sracok?
  • abonyitomz
    mostanában nekem is kilép magától , annyit észrevettem hogy mikor fentebb toltam a grafikát akkor lép ki!
    Ha marad default-on akkor semmi probléma, órákat játszhatsz kilépés nélkül!
  • Xtreme Equinox
    hát ezt utálom eddig a san andreas lépkedett ki most meg ez!és fenn van az a kibaszott pb javítás meg a crack is de crack nélkül is ment a játék.Ja,és ha lehet
    akkor valaki nagyon pontosan mondja meg hogy hova rakjam azt a kibaszott pb patch-t!Nemúgy hogy system/pb meg stb. hanem konkrétan hogy melyik mappától kezdődik az egész...na ennyit akartam vónaa...
  • FLeK0
    guggolassal.
  • Nagydög
    Arra rajott valaki, hogy hogy lehet a tankban a lovesszel lehuzodni? Az eredeti kiosztas szerint a bal Ctrl, ezert gondoltam, a hasalas billentyuvel mukodik. Persze nem. Azt hiaba nyomkodom, nem erdekli, a foldi jarmuveknel meg nincs ilyen opcio. Sz'al marad a bal Ctrl.
  • jakint
    Köszi Fritz... Nem arra gondoltam!:D
  • abonyitomz
    HELP!!

hogyan lehet különböző játékmódot játszani pl ctf vagy tdm avgy egyéb ???????
    (mindig csak conquest van)
  • 0Fritz0
    Kajint... a full gém már rég a gépemen van és ha a faq-ot nem találod meg a banner-ban , akkor... :)
  • abonyitomz
    elég részletes a grafika nálad , erős géped lehet
  • jakint
    Fritz... a játék tényleg nem jelent meg még... De valaki megint kilopta!!! :D
  • 0Fritz0
    Banner, F.A.Q
  • jakint
    Valaki feltudná rakni csak a RELOADED féle crack-et valahova?
  • And5
    azért robban fel mert minden jarmu akkor teleportalodik vissza az eredeti helyere ha megsemmisült ha elmerülne a játék végéig egy jarmuvel kevesebb (engem is zavar amugy) tk-t ki lehet kapcsolni
  • And5
    sajnos a demo már lelőtte a fő attrackciót de azért a teljes mégis caak tlejes[IMG][/IMG]
  • abonyitomz
    Na játszottam 2 órát a neten! még EAs offical szervereken is ! semmi gond nem volt, csak az egyik map végén disconnectált az miatt hogy frissitsem a pbt..
    GG
  • Ahhoj
    jo reggelit
  • maffia79
    Battlefield 2 Public Server Patch