172092
  • erdos
    Állunk elébe. Nem hiszem hogy ennyire komolyan kell venni a gyakorlást. Nálunk az első szempont hogy mindenki jól érezze magát. (Igen Gaba, még te is :P ) Ha ez nem így lenne akkor már rég kimúltunk volna, mint sok más csapat.
  • agtomi
    MIlyen programmal lehet megkeresni a magyar szervereket?
  • Borg
    Hmm az x700/6600 viszonnyal pl tisztában vagy? Úgylátom nem. Persze ennek ellenére az nvidia egy mocskos banda, nem kérdéses :P
  • haxoror
    Mondom hogy nem flémelni akarok, nekem Nvidia van de következőnek (ami azért odébb lesz) lehet hogy ATI-t választanék mert sokminden jót hallottam róla csak elrettent hogy mindenhol megy a témázás a catalystokról meg omegákról miközben én szinte azt se tudom hogy melyik driver van a gépemen mert az nvidiás gondok nem téma.
  • Malakai
    Mi a helyzet a magyar szerverekkel key ellenőrzés szintjén?
  • erdos
    Ahelyett hogy kenegetik az összes játékgyátrót inkább valami versenyképes kártyát raknának össze az ATIval azonos áron...
  • Borg
    Én 9600pro-ról váltottam most, és azzal is tökéletesen ment (catalyst 5.2), meg ezzel a 6600GT-vel is tökéletesen megy (fw 77.30).
    Persze mindkettővel a maga grafikai szinvonalán.
  • 0Fritz0
    "Most szép lenni katonának..." :)
    Toborzás rulz. :D
  • arty
    talán fáradj át másik topikokba is :)

ugyanannyi gond van ATI val mint nVidiával... azaz SEMMI, ha valaki nem lámajuzer :) a hibák 99%-a ebből adódik. a maradék hibát meg egy uj drv megoldja... lásd, a bf2höz nvidia driver volt mellékelve ... talán nem véletlenül ;)) most akkor az nvidia szar? ;)

anandtechen legutobbi tesztben pl. ki volt emelve, h csom odolog nv driverrel problémás, amit az átlag észre sem vesz....

sztem flame lett belőle ;) vagy lesz ;)
  • R@in
    azért kössz :)
  • R@in
    nem szóltam
  • 0Fritz0
    A konzolba (alapesetben '0', avagy a baloldali legfelső gomb a billentyűzeten) be kell írni az alább sort, majd enter:
    renderer.drawfps 1
  • Borg
    Hát, ránk nem jellemző a warozás :)
    Méghozzá direkt. Nem akarunk felesleges kötöttségeket, semmi profizmus, csupán játék.
    Persze azért néha gyakorolhatunk majd egymás ellen :P
  • R@in
    FPS-t hogy tudom kiiratni?
  • erdos
    Ezaz, legyen minél több csapat, igázzuk le Európát!
    De ha kipróbáljátok együtt milyen a warozás, akkor már nem lesz elég a funozás. Ennek viszont mindenki csak örülhet, ha lesz elég csapat lehet magyar kupa, mijazmás.
    Jah és persze JCSR powa
  • And5
    szegény gyerek megy horvátba :D amugy szomoruan hallom ezt a villamos esetett 1 hete ment is a híradóba hogy ki kell húzni mindent szerencsére itt ne mvolt nagy vihar
  • Bandi 18
    fx 5200-es kártyán már próbálta valaki?
  • Starfish
    Nem flém, de ha még1szer.... :D:D:D

Igen sajna ez van. Mivel tudod a játékok 70%-ában ott az az nvidia logó.... De lehet hogy többe. És ha megnézed mint pl. HL2 asszem, ATI fut mint az istennyila. Nade nem is ez a lényeg. Ott az nvidiának voltak gonjai. Szóval ahogy mondottuk volt. Pénz beszél.....
  • rriicchhiiee
    ???
  • Pluskast
    Valakí ha tud segítsen légyszíves!
    A játék állandóan kivág a punkbuster miatt. Hol lehet azt újra felrakni??
    Thx előre is!
  • Borg
    Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!

Hogy miért jó ez neked?
    -Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
    -Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
    -Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
    -Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
    -Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezető, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
    -Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.

Mik a feltételek?
    -Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
    -Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
    -Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
    -Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
    -Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.

Mi nem kizáró ok?
    -Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
    -Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
    -Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdő vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
    -Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D

Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.

Jelenzkezés menete?
    -Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elő/utótagot megkapod.
    -A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
    -Ezután szavazással döntünk az adott jelentkező bevételéről.

Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti.
  • fitutufi
    gyorsan feladtad
  • Borg
    Majd törődök vele ne aggódj. :) Bár a linked nem jó. Miez?
  • Starfish
    Ne add mán fel. Kiokoskodunk valamit =)
  • haxoror
    Tényleg nem flémet akarok de nem tűnt föl nektek hogy itt is és minden más topicban is egyfolytában az ATI-soknak vannak problémáik?
  • radeer
    Hát én feltettem 5.1 - 5.6 .
    Omega Driver , refrest kikapcsoltam. Átírtam 1-est nullára aztán vissza.
    4x-en van AGP. Kikapcsoltam fast write-ot sazl mindent.
    Nem megy :(

Nektek jó játékot, én uninstall .....hüp.hüp.hüp :)

• 0Fritz0
    Kattints a bal felső sarokban a Fórumra és ott szintén baloldalt a beállításokra.
  • rriicchhiiee
    clonedvd-s verzióval mitkell csinálni, hogy belehessen lépni a magyar szerverekre????csak kell 1 account?
  • fitutufi
    már 11 órája kint van
    de:

nuke (reason: BAD.BAD.BAAAD.nfo(stop.the.fking.group.flaming.and.bashing))
  • fitutufi
    nekem most szállt el szerdán a gépem
    belevágott szomszéd utcába a villám az egyik házba nagy viharba
    nem húztam ki a konnektorból a gépet meg semmit se
    alaplap, háló kari, tv-tuner megsült
    szval 1 hét míg kész lesz , igaz most raknak bele egy kicsit több rammot így jobb lesz valamivel
    csak az a gond szombaton meg megyek horvátba
    és így 2 hét mire tolhatom bf2-t :(

addig marad a régi gépem gf2-vel :D
    netre elég addig
    sajnos
  • Kandurex
    Borg! Ugye észrevetted, hogy már kint van ez a kis huncutság! Nem ártana feltolni az SG szerverre :), már csak azért is, hogy állandó, nem túl hivatalos, vagyis félig igen, aztán péntek után is remekül funkcionáló maradjon :)
  • Lord Maelstrom
    Ha Sqadban vagy akkor ez az egyik legfontosabb .. ezért is érdemes a leadernek fedezékbe vonulnia és nem a meghalni az első sarkon mert akkor az elesett bajtársak akiket a medic nem tud visszahozni újra a csatába spwanolhatnak a leader mellé.
  • gregoryan
    srácok a fórumhoz hol lehet a felhasznak logot betenni? és mekkora kell hogy legyen a kép?
  • And5
    nesze

• And5
    hát nem vágom egy két ember szidta már az x800at ez előtt egy gef2 mx440 el és 1300 mhz el száguldtam az is egy ütős erőmű volt
  • Nahar
    A leaderhez lehet ...
  • haxoror
    Ha a leader járművet vezet akkor annyian spawnolhatnak mellé ahány szabad hely van mellette, ha nincs akkor megszűnik a spawn lehetősége pl. ha tankot vezet akkor egy ember spawnolhat és a következő csak akkor ha az az egy kiszáll.
  • Nahar
    én szombaton fogom megvenni!Ugy az igazi!! ;)
  • gregoryan
    nem csak fix helyekre???
  • Gh0st
    akkor aszondod a clonedvds valtozatot zuzzam le?