172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#15556 Állunk elébe. Nem hiszem hogy ennyire komolyan kell venni a gyakorlást. Nálunk az első szempont hogy mindenki jól érezze magát. (Igen Gaba, még te is :P ) Ha ez nem így lenne akkor már rég kimúltunk volna, mint sok más csapat. -
agtomi #15555 MIlyen programmal lehet megkeresni a magyar szervereket?
-
Borg #15554 Hmm az x700/6600 viszonnyal pl tisztában vagy? Úgylátom nem. Persze ennek ellenére az nvidia egy mocskos banda, nem kérdéses :P -
haxoror #15553 Mondom hogy nem flémelni akarok, nekem Nvidia van de következőnek (ami azért odébb lesz) lehet hogy ATI-t választanék mert sokminden jót hallottam róla csak elrettent hogy mindenhol megy a témázás a catalystokról meg omegákról miközben én szinte azt se tudom hogy melyik driver van a gépemen mert az nvidiás gondok nem téma. -
#15552 Mi a helyzet a magyar szerverekkel key ellenőrzés szintjén? -
#15551 Ahelyett hogy kenegetik az összes játékgyátrót inkább valami versenyképes kártyát raknának össze az ATIval azonos áron... -
Borg #15550 Én 9600pro-ról váltottam most, és azzal is tökéletesen ment (catalyst 5.2), meg ezzel a 6600GT-vel is tökéletesen megy (fw 77.30).
Persze mindkettővel a maga grafikai szinvonalán. -
#15549 "Most szép lenni katonának..." :)
Toborzás rulz. :D -
#15548 talán fáradj át másik topikokba is :)
ugyanannyi gond van ATI val mint nVidiával... azaz SEMMI, ha valaki nem lámajuzer :) a hibák 99%-a ebből adódik. a maradék hibát meg egy uj drv megoldja... lásd, a bf2höz nvidia driver volt mellékelve ... talán nem véletlenül ;)) most akkor az nvidia szar? ;)
anandtechen legutobbi tesztben pl. ki volt emelve, h csom odolog nv driverrel problémás, amit az átlag észre sem vesz....
sztem flame lett belőle ;) vagy lesz ;) -
#15547 azért kössz :) -
#15546 nem szóltam -
#15545 A konzolba (alapesetben '0', avagy a baloldali legfelső gomb a billentyűzeten) be kell írni az alább sort, majd enter:
renderer.drawfps 1
-
Borg #15544 Hát, ránk nem jellemző a warozás :)
Méghozzá direkt. Nem akarunk felesleges kötöttségeket, semmi profizmus, csupán játék.
Persze azért néha gyakorolhatunk majd egymás ellen :P -
#15543 FPS-t hogy tudom kiiratni? -
#15542 Ezaz, legyen minél több csapat, igázzuk le Európát!
De ha kipróbáljátok együtt milyen a warozás, akkor már nem lesz elég a funozás. Ennek viszont mindenki csak örülhet, ha lesz elég csapat lehet magyar kupa, mijazmás.
Jah és persze JCSR powa -
#15541 szegény gyerek megy horvátba :D amugy szomoruan hallom ezt a villamos esetett 1 hete ment is a híradóba hogy ki kell húzni mindent szerencsére itt ne mvolt nagy vihar -
#15540 fx 5200-es kártyán már próbálta valaki? -
#15539 Nem flém, de ha még1szer.... :D:D:D
Igen sajna ez van. Mivel tudod a játékok 70%-ában ott az az nvidia logó.... De lehet hogy többe. És ha megnézed mint pl. HL2 asszem, ATI fut mint az istennyila. Nade nem is ez a lényeg. Ott az nvidiának voltak gonjai. Szóval ahogy mondottuk volt. Pénz beszél..... -
rriicchhiiee #15538 ??? -
#15537 Valakí ha tud segítsen légyszíves!
A játék állandóan kivág a punkbuster miatt. Hol lehet azt újra felrakni??
Thx előre is! -
Borg #15536 Az [SG] felvételt hirdet a BF2 csapatába!
Hogy miért jó ez neked?
-Van saját szerverünk BF2-höz (és CSS-hez is), ahol akár admin is lehetsz majd (ofkorsz nem mindenki azért).
-Jó közösségbe tömöríti az SG-n fórumozó játékosokat :)
-Csapatmunka, fairplay, de mégsincs szinte semmi kötelezettség...
-Nem klán, nincs warokkal görcsölés, nincs nagy arc másokkal szemben. Max gyakorlásokat tartunk olykor szervezetten.
-Nincs hierarchia a csapaton belül, tehát mindenki ott tesz hozzá ahol tud. (nem, én sem vagyok a vezető, csak az ügyek intézést/bonyolítást vállaltam)
-Demokratikus felépítés. Minden csapatot, szervert, szabályokat érintő kérdésben szavazunk.
Mik a feltételek?
-Állandó, és aktív fórumozó kell legyél itt az SG fórumon, és ezen belül is kifejezetten a BF2 topikban. (És ez nem azt jelenti, hogy havonta beböksz ide egy kérdést...)
-Állandó, és aktív játékos kell legyél a BF2-ben. (full, nem demo)
-Lehetőség szerint mindig a mi szerverünkre jössz játszani. (persze ha éppen üres/nem is jön be senki, és máshova mész, akkor sem harapja le senki a fejed, csak ez legyen a törzshely...)
-Törekedned kell a csapaton belüli teamworkre, és a szerveren a fairplayre is.
-Lojalitás a csapathoz, alkalmanként közösségi feladatokban való önkéntes részvétel.
Mi nem kizáró ok?
-Ha nincs eredeti játékod... Amíg ez nem akadályozza az aktív részvételedet a játékban, addig senkit nem érdekel.
-Más klánban való tagság. Nekünk mind1, csak a fentieket teljesítsd.
-Nem kell skill. Minket az sem zavar ha kezdő vagy. Csak tudjál normálisan hozzáállni a dolgokhoz, és törekedni arra, hogy senki játékát ne rontsd el bénázással a szerveren.
-Ha van humorérzéked, és tudsz hangulatot teremteni :D
Egyéb dolgokat itt lehet megtekinteni. Itt lesz majd a BF2 csapat helye is. Jelenleg kb 4-5en vagyunk, akik már BF2 alatt is játszunk.
Jelenzkezés menete?
-Jelentkezel itt a BF2 topikban, illetve nálam PÜ-ben. Nicked megadod, ami alatt játszol, illetve az [SG?] elő/utótagot megkapod.
-A tagfelvételi (jelentkezési) időszak 2 hét, ez alatt a jelenlegi tagok felmérik, hogy a jelentkező megfelel-e az ellenőrizhető feltételeknek. (pl aktiv fórumozás)
-Ezután szavazással döntünk az adott jelentkező bevételéről.
Végezetül még egyszer annyit, hogy ez nem klán. Pusztán funplay csapat, amely az itteni aktív fórumozókat tömöríti. -
#15535 gyorsan feladtad -
Borg #15534 Majd törődök vele ne aggódj. :) Bár a linked nem jó. Miez? -
#15533 Ne add mán fel. Kiokoskodunk valamit =) -
haxoror #15532 Tényleg nem flémet akarok de nem tűnt föl nektek hogy itt is és minden más topicban is egyfolytában az ATI-soknak vannak problémáik? -
#15531 Hát én feltettem 5.1 - 5.6 .
Omega Driver , refrest kikapcsoltam. Átírtam 1-est nullára aztán vissza.
4x-en van AGP. Kikapcsoltam fast write-ot sazl mindent.
Nem megy :(
Nektek jó játékot, én uninstall .....hüp.hüp.hüp :)
-
#15530 Kattints a bal felső sarokban a Fórumra és ott szintén baloldalt a beállításokra. -
rriicchhiiee #15529 clonedvd-s verzióval mitkell csinálni, hogy belehessen lépni a magyar szerverekre????csak kell 1 account? -
#15528 már 11 órája kint van
de:
nuke (reason: BAD.BAD.BAAAD.nfo(stop.the.fking.group.flaming.and.bashing)) -
#15527 nekem most szállt el szerdán a gépem
belevágott szomszéd utcába a villám az egyik házba nagy viharba
nem húztam ki a konnektorból a gépet meg semmit se
alaplap, háló kari, tv-tuner megsült
szval 1 hét míg kész lesz , igaz most raknak bele egy kicsit több rammot így jobb lesz valamivel
csak az a gond szombaton meg megyek horvátba
és így 2 hét mire tolhatom bf2-t :(
addig marad a régi gépem gf2-vel :D
netre elég addig
sajnos
-
#15526 Borg! Ugye észrevetted, hogy már kint van ez a kis huncutság! Nem ártana feltolni az SG szerverre :), már csak azért is, hogy állandó, nem túl hivatalos, vagyis félig igen, aztán péntek után is remekül funkcionáló maradjon :) -
#15525 Ha Sqadban vagy akkor ez az egyik legfontosabb .. ezért is érdemes a leadernek fedezékbe vonulnia és nem a meghalni az első sarkon mert akkor az elesett bajtársak akiket a medic nem tud visszahozni újra a csatába spwanolhatnak a leader mellé. -
#15524 srácok a fórumhoz hol lehet a felhasznak logot betenni? és mekkora kell hogy legyen a kép?
-
#15523 nesze
-
#15522 hát nem vágom egy két ember szidta már az x800at ez előtt egy gef2 mx440 el és 1300 mhz el száguldtam az is egy ütős erőmű volt -
#15521 A leaderhez lehet ... -
haxoror #15520 Ha a leader járművet vezet akkor annyian spawnolhatnak mellé ahány szabad hely van mellette, ha nincs akkor megszűnik a spawn lehetősége pl. ha tankot vezet akkor egy ember spawnolhat és a következő csak akkor ha az az egy kiszáll. -
#15519 én szombaton fogom megvenni!Ugy az igazi!! ;) -
#15518 nem csak fix helyekre??? -
#15517 akkor aszondod a clonedvds valtozatot zuzzam le?