Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

havercsotány

Hogthar
Hellotok lenne egy olyan gondunk vagyis volt az elözõ bf 2 es lanon hogy a fegyverek amiket kiunlockoltam neten, azokat nem tudtam használni lanon( mivel a netes profilomat se) az lenne a kérdésem hogy lanos játékra van megoldás hogy kiunlockoljuk a fegyvereket? most lesz megint lan és arra kellene, a válasz elõre is köszönöm!
HTS s3rg1nh00
@ráning:aszittem,csak én ismerem <#ravasz1>
@Árpi:ÜVÖLTS!

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Szia!Mindenkinek....aki szeretne a Running mappokon játszani,az mostantól JÖHET !!!88.151.103.88 port.16572..... {RANKED} IRAM Running Maps

[IRAM] leader

atomboy
Nem felveteli, egyesules. 7frx lesz az uj multiklan neve. <#banplz>

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

<#wow3>
mennyi mindentõl megkímélem magam azzal, hogy nem játszom.:D f@szomnak lenne kedve még emiatt is idegeskedni:D

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Törölt felhasználó
Én se tudtam menni... Sajnálom... Most akkorén is ki lettem rakva?<#hehe><#idiota>
OrionHungary
tudom hogy a témába vág de... nem tud valaki ajánlani ingyenes tárhely szolgáltatót ahhol nem érzékenyek rá hogy mennyit másolgatok fel le meg nem törlik minden értesítés nélkül mint azon a szájbaszexuált extrán... google már néztem olyat ajánlj amit használtál már... elõre kösz

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

JAG1
Most szted vicces voltál?

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

Bogdogege
Szegény Jag-t nyugtasd, majdnem összeomlott a másik tüdeje is akkora rohamot kapott hirtelen.<#vigyor5>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

havercsotány
Boxiról le lehet szállni nem ludas ebben a storyban .Én próbáltam intézkedni hogy meglegyünk és én nem tájékoztattam Runningot idõben hogy nem leszünk meg .szánom bábom <#worship>

Bocs, hogy ki vagy rúgva, de muszáj volt. Tudod, a becsület mindennél fontosabb<#miaz>

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Nekem nincsenek helikopteres barátaim, csak ellenségeim<#rinya>
A pilóták már számtalanszor bizonyították, hogy akkor is ellenem vannak, ha egy csapatban vagyunk.

&#8222;Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.&#8221; Konfúciusz

Boxer HUN
degecc... <#hehe>

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

mesor
Azért a helikopteres haverodat oda vehetnéd magad mellé! :D
<#nevetes1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

mesor
ÁÁÁ!

FRX az ilyen "beltenyészet", nem egyesülünk mi senkivel. :DD

Running
DonC robbantott szegeden hogy ne legyen netje a Dr-eseknek, a többi frx-es meg a 7th-t szaboltálta. Jellemzõ. Cserébe jövõhétre minnyá kiírok egy új meccset, akinek lesz kedve jön, akinek meg nem, az nem jön.

Tagfelvétel nincs.

Már mindegy, 13.26-óta nincs olyan, hogy 7th-esek, csak én<#eplus2>

JAG1
Álljatok be a hetedikesekhez, és meg van oldva. <#mf1>

[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...

mesor
Nem kell bántani õket.
Beismerem én voltam a hibás, mert a war elött felrobbantottam C4-el a jelentkezett 7th-s arcok gépét.

Ne haragudjatok, inkább indítsatok szavazást, hogy a scene eldöntse mi legyen velem!

<#banplz>

Majd én megmondom mi lesz.
Olyan a mi klánunkban sosem volt, hogy aki jelentkezik meccsre nem jön el.
Aki lejáratja klánt büntetést érdemel.
Ezért az összes 7th-es ki van rúgva. Mivel egyedül maradtam, és semmi közöm az egészhez, megvédtem a klánunk nevét.
Mostantól a 7th-t piszkálni emiatt senkinek nincs jogalapja.
A klántalanná vált bajtársaim meg majd megoldják a gondjaikat<#hehe>

mesor
Fõleg DonC! <#idiota>

Running
Mindenért az frx hibás, ha más hibázik akkor is. Szóval én azt mondom, az frx monnyon le!!!!<#vigyor><#mf2>

mesor
Azonnali szankciókat a 7th ellen!
MOST!
<#mf1>

szerintem szavazzunk ,hogy mi legyen a 7th sorsa!:D vagy ez már nem divat?:D<#pias>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Boxer HUN
Valamiért éreztem, hogy ezt nem fogod kihagyni! <#hehe>

OrionHungary
Céges buli volt ammúgya nem vagyok egy nagy piás ez most így jött össze. Meg azért vezettem a listát a meccs folyamán nem egyszer, szóval nem csak mozgó célpontnak voltam fent <#idiota> az inf vitézek meg már formalinban úsznak a vitrinben akikkel találkoztam <#mf2>

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

Running
Nincs akasztás, értetlenül álltunk, ennyi. És pontosan tudod, hogyha szólsz idõben el tudtuk volna kerülni ezt. Senki sem várt többet el.
Azon csattan, aki megérdemli, mert tesz érte. De már azzal is több vagy, hogy ezt leírtad. Köszi a magyarázatot, legközelebb ezt kerüljük el valamilyen formában.

"A felmerülõ hibáinkat igyexem orvosolni és kordában tartani."
nana te csak ne tarcsál semmitse a kordában!!! :DDD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Boxer HUN
- Nincs elfogadható magyarázat arra, hogy miért nem vonultunk fel, hülye kifogásokat meg nem akarok írogatni. A saját hiányosságomat meg tudom osztani, a többiek magán életébe nincs jogom beleavatkozni, és számon kérni sem, hogy miért nem ült le a gép mellé az elõre meghirdetett idõpontban: Negyedik napja reggel kilenctõl este 6-7 óráig szinte nonstop töltök fel egy webshopot termékadatokkal, és a legkevésbé sem éreztem rá késztetést, hogy egy szinte "ismeretlen" pályán keringjek, mint gólyafos a levegõben. Az ingerlékeny hangulatom miatt sem akartam volna megsérteni senkit, akit ismerhetek... Most lehet engem megkövezni...

- Ha másik két klánt kellett visszautasítani, akkor õk hol voltak? Miért nem lehetett elérni õket a meccs elõtt?

- Mivel tudomásom szerint nem volt legyártva taktika, 26on27 -ben is le lehetett volna bonyolítani.

- Senkit nem hibáztattam azért, mert nem jelent meg egy tét nélküli meccsen. Ezek után sem fogok. Örülünk neki és minden tiszteletünk (7th) a tiéd (tiétek), hogy törõdtök a közösséggel, de azért akasztani nem kellene minket, mert elsõ ízben "aknára futottunk". <#worship>

- A lengyel meccset le ne mondd a 7th miatt. Bár ha jól emléxem minden gyakon és meccsen ott voltunk...

- A felmerülõ hibáinkat igyexem orvosolni és kordában tartani. Remélem kielégítõ választ kaptál, és nem sértettelek meg egy szavammal sem. <#rolleyes>
Vajon melyik klánon fog az ostor legközelebb csattanni??? <#hehe>

mondod ezt majdhullarészegen mikor minden második inf vitéz veled törli fel a piszkot a földrõl <#mf2><#hehe>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

OrionHungary
van hogy elszakad a cérna mikor azt látom hogy alacsonyabb a színvonal mint amit elvárnék <#vigyor1>

JAG1
Épp akartam írni. A múltkor is ez ment. "Áááá b+ ezt nem hiszem el... kész, vége...MÉRNEM MEGY ODA VALAKI?...Faszomat, hogy nem bírtok odagránátozni egyet...ÓÓÓÓÓ b+..." <#hehe>

JAG1
Navégre...
Tényleg b+, hogy elvileg felnõtt emberek, mint a szarosseggû kétéves nyeretlenek úgy viselkednek...

részegen a kényszerképzeteivel? :DDD

Running
részegen jött meccsre...jellemzõ<#vigyor>

MrYeti
Lengyel v Magyar meccsel infók ITT. Keressétek a YETI HOSSZÚÚÚÚ (hozzászólását)<#hehe>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

baaazdmeg :DDDDD esküszöm azthittem Boxi az .. végig rajtad röhögtem tök kuss volt inf alatt a csenelbe csak te 'gügyögtél' hogy sallalala így meg úgy :DD

OrionHungary
én <#hehe>

Running
Ja meg szakadt a netem is 15 percre scud második körben. Szal...

Running
Én nem követtem tovább az eseményeket. Szandrának szóltam õ intézkedett. Nem érdekelt az ügy tovább, a meccset el kellett kezdeni.

nem volt Boxi a gémen?? akkor ki volt aki Sallalallalallala-t szidta csenelkommanderbe?? :DD végig meg voltam róla gyõzõdve hogy õ az :DDDDDDD

Running
Tisztázzuk a tényeket akkor:
2 héttel ezelõtt jelentkeztetek a meccsre. A fórumon a legutolsó pillanatig se volt egyetlen beírás se, hogy nem jöttök, vagy gondok akadtak. 1 órával a meccs elõtt 8-an voltatok fent a TS-en, mikor rákérdeztem miért nem vagy a megbeszélésen. A csapat fele kb nem is tudott róla, téma se volt, nem is volt kedv.

Eredmény:
- ott álltunk a meccsen 30v23-ban 20:15-kor. 53 ember várt rátok.
- Szartatok az egészre, Szandra hozott végül 1-2 embert tõletek, miután jeleztem neki, hogy mi a helyzet.
- Két másik klán jelentkezését utasítottam vissza beteltünk címszó miatt, ha jelzitek idõben a helyzetet nem lett volna ilyen gond, de ez sem történt meg.
- Nem tudom az okát, mi volt ez a tegnapi megmozdulás a részetekrõl, de elég érdekes volt, azt meg kell hagyni.

Azért egy értelmes magyarázatot megérdemelne szerintem mindenki mindkét fórumon. Szerintem...

OrionHungary
mi van? <#fejvakaras>

Running
Ha van stabil háttér kiállunk a lengyelek ellen, ha nincs akkor nem, ugyanis õk is hasonlóan jó csapat mint az elõzõ kettõ.

Én a saját csapatomért felelek, hogy meg legyen, ha esemény van, nem vagyok hajlandó a meccs elõtt percekkel, emberek vadászni ts-en, msn-en hogy más csapatokat pótoljak. Ez vicc.

Boxer HUN
Ne csináld a feszkót!!! Ha nem tudod pontosan valaminek az okát, akkor feleslegesen ne kelts rémhíreket!!! Amúgy köcsög lehet, de faszkalap nem vagyok! <#beka2>

KáTéCé
Ránning által szervezett mafflaságokról le lehet lépni, csak a TK tiltott. <#eplus2>

JAG1
Az, hogy van pár faszkalap, aki jelentkezik a mecsre, de szólni már luxus a gyökérnek, hogy nem megy...

mivaaan?? :( :O