Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
[IRAM] leader
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
mennyi mindentõl megkímélem magam azzal, hogy nem játszom.:D f@szomnak lenne kedve még emiatt is idegeskedni:D
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
A pilóták már számtalanszor bizonyították, hogy akkor is ellenem vannak, ha egy csapatban vagyunk.
„Tanulni és nem gondolkodni: hiábavaló fáradság; gondolkodni és nem tanulni pedig: veszedelmes.” Konfúciusz
<#nevetes1>#nevetes1>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
FRX az ilyen "beltenyészet", nem egyesülünk mi senkivel. :DD
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Beismerem én voltam a hibás, mert a war elött felrobbantottam C4-el a jelentkezett 7th-s arcok gépét.
Ne haragudjatok, inkább indítsatok szavazást, hogy a scene eldöntse mi legyen velem!
<#banplz>#banplz>
Olyan a mi klánunkban sosem volt, hogy aki jelentkezik meccsre nem jön el.
Aki lejáratja klánt büntetést érdemel.
Ezért az összes 7th-es ki van rúgva. Mivel egyedül maradtam, és semmi közöm az egészhez, megvédtem a klánunk nevét.
Mostantól a 7th-t piszkálni emiatt senkinek nincs jogalapja.
A klántalanná vált bajtársaim meg majd megoldják a gondjaikat<#hehe>#hehe>
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Azon csattan, aki megérdemli, mert tesz érte. De már azzal is több vagy, hogy ezt leírtad. Köszi a magyarázatot, legközelebb ezt kerüljük el valamilyen formában.
nana te csak ne tarcsál semmitse a kordában!!! :DDD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
- Ha másik két klánt kellett visszautasítani, akkor õk hol voltak? Miért nem lehetett elérni õket a meccs elõtt?
- Mivel tudomásom szerint nem volt legyártva taktika, 26on27 -ben is le lehetett volna bonyolítani.
- Senkit nem hibáztattam azért, mert nem jelent meg egy tét nélküli meccsen. Ezek után sem fogok. Örülünk neki és minden tiszteletünk (7th) a tiéd (tiétek), hogy törõdtök a közösséggel, de azért akasztani nem kellene minket, mert elsõ ízben "aknára futottunk". <#worship>#worship>
- A lengyel meccset le ne mondd a 7th miatt. Bár ha jól emléxem minden gyakon és meccsen ott voltunk...
- A felmerülõ hibáinkat igyexem orvosolni és kordában tartani. Remélem kielégítõ választ kaptál, és nem sértettelek meg egy szavammal sem. <#rolleyes>#rolleyes>
Vajon melyik klánon fog az ostor legközelebb csattanni??? <#hehe>#hehe>
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Tényleg b+, hogy elvileg felnõtt emberek, mint a szarosseggû kétéves nyeretlenek úgy viselkednek...
Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu
2 héttel ezelõtt jelentkeztetek a meccsre. A fórumon a legutolsó pillanatig se volt egyetlen beírás se, hogy nem jöttök, vagy gondok akadtak. 1 órával a meccs elõtt 8-an voltatok fent a TS-en, mikor rákérdeztem miért nem vagy a megbeszélésen. A csapat fele kb nem is tudott róla, téma se volt, nem is volt kedv.
Eredmény:
- ott álltunk a meccsen 30v23-ban 20:15-kor. 53 ember várt rátok.
- Szartatok az egészre, Szandra hozott végül 1-2 embert tõletek, miután jeleztem neki, hogy mi a helyzet.
- Két másik klán jelentkezését utasítottam vissza beteltünk címszó miatt, ha jelzitek idõben a helyzetet nem lett volna ilyen gond, de ez sem történt meg.
- Nem tudom az okát, mi volt ez a tegnapi megmozdulás a részetekrõl, de elég érdekes volt, azt meg kell hagyni.
Azért egy értelmes magyarázatot megérdemelne szerintem mindenki mindkét fórumon. Szerintem...
Én a saját csapatomért felelek, hogy meg legyen, ha esemény van, nem vagyok hajlandó a meccs elõtt percekkel, emberek vadászni ts-en, msn-en hogy más csapatokat pótoljak. Ez vicc.