172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
kar #15997 hát valami ilyesmire gondoltam! -
Thanatos #15996 nem vettük észre -
#15995 Milyen géped van? -
Thanatos #15994 én semi különlegeséget nem éreztem ott a többi full szerverhez képest :) -
Gabe18 #15993 Nem tudom nekem itt is ott is medium beállitások voltak,nem éreztem különösebb romlást.
Hogy aztán esetleg a maximum beállitásoknál változtattak-e azt nem tudom...(és egy darabig nem is fogom tudni) -
Petya777 #15991 Csak egy gyors kérdés:
Ti is észrevettétek hogy a FULL játék gépigénye sokkal nagyobb mint a DEMOé?
A Demo max felbontás, minden maxxal is teljesen sima volt, ez meg akadozik mikor fordítom az egeret... -
#15990 Kérdezték, h miért nem több fős a CB server. Egyszerű a válasz. Ezt a létszámot birja el minden gond nélkül a server.
Jövő héten lesz proci és ram fejlesztés. Akkor 32-40 fős lesz. -
Gabe18 #15989 Nem,valami nemzetközire,ami egy barátságos "no key" felirattal hivogatott a szerverek között... -
#15988 Nem kellett ahhoz a CB-re mennie. Sokkal jobb lett, mint a demoba -
#15987 Nem, ez az új rész már disznó-makkoltató szimulátor lett, sajnos oda a területfoglalás. -
#15986 OMG mi van itt
Inkább megyek vissza játszani.... -
#15985 Csak nem a CB serveren játszottál? Mert ott meg van tuningolva a sebzés :D -
#15984 Sziasztok!
Milyen a játék? Nekem az sima nem teccett. Nem volt jó a hangulata sztem.
Ez jobb? Ez is területfoglalós? -
Gabe18 #15983 Na kipróbáltam a full verziót.Hát ez nagyon kellemes játék lett.Ugy éreztem adtak a sebzésnek rendessen a demóhoz képest,de jobb is.
Óriási hangulata van a játéknak,jók a pályák is,szóval szuper. -
Caterpillar #15982 Oksa megnézem de nem hiszek nagyon benne... :( -
#15981 szvsz mindenki tudja, hogy a szmájlik a hangulat kifejezésére valók, de nem tom miből gondolod, hogy egy ilyen pörgős topicban kiváncsiak a hangulatodra? -
Thanatos #15980 hm, ez érdekes, probáld lejjeb venni a beállitásokat hogy akkor is eztcsinálja e -
kar #15979 feladom! kérek bant pár napra ha lehet! :) addig lesz gyogyszerem majd akkor visszajövök! szerintem ha valakinek nem mügxik küldjön levelet az ea-nak kemény hangvételben hogy válaszoljanak rá biztosan! irja rá cimét tel számát meg mindent! -
Caterpillar #15978 Nos ez érdekes mert már az elején fogtam és átállítottam azóta nem nyúltam hozzá..
Persze az asztal sem magától jön vissza hanem az ALT+F4 meg CTRL+ALT+DEL meg CTR+ESC meg ilyenek eggyüttes használatával... :( -
Repiv #15977 off. bocs elkerülte a figyelmem a #15960 -as hozzászólás pedig tényleg visszaolvastam, a hozzászólás biztos az idő alatt születt amig visszaolvastam :)
on.
spam spam spam -
DePreSsZYo #15976 Pls #15968. :C -
Thanatos #15975 hmmm, szoktad változtatgatni video beállitásokat? mert ált akkor szokot sokat tölteni ha állitotál ott valmait, amugy nemkéne -
Caterpillar #15974 Sziasztok!
Láma kérdés lesz! Ez van...
NA szóval az az én problémám hogy valami iszonyatosan über lassú a game betöltése ,tehát amíg csatlakozik a szerverhez (értsd cirka 5 perc) egy 2,6 P4 + 1GB RAM meg egy HIS x800 pro konfigon...
Másnál is van ilyen v egyedi probléma?? Ja és a legjobb hogy nem is biztos hogy eljut a Join gombig mert a client data akárminél (amikor végigment a loading) megáll zene van kurzor forog csak épp sehova tovább majd jön az asztal..
-
kar #15973 szerintem alt+f4 segithet még de ha mégsem akkor SPAM! -
Thanatos #15972 elkéstem :/ -
Thanatos #15971 #15960 :)
szal lehet hogy krekk
mongyuk én egyből clonecd-set szedtem és azzal iylen nincs, csak simán hibaüzi nélkül bazs ki deskre :D -
sony #15970 #15960 -
Repiv #15969 visszaolvastam, de a következőre nemtaláltam megoldást:
van hogy 2 perc mulva, van hogy 15 perc mulva dob ki a desktopra a fenti hibaüzenettel. a Demo kifogástalanul futott órákig.
(lehet hogy a crack? :) )
a gép P4 3.5, 1 giga ram 466mhz, 9800pro
esetleg ötlet? -
DePreSsZYo #15968 Hali.
Leszedtem a RELOADED verizót, az lenne a problémám, hogy amikor elinditom a .exe-t visszadob a desktop-ra. Nincs semmiféle refresh progim csak az alap Nvidia. Megcsináltam a .reg-es dolgot, 1024-t átállítottam 60hz-re és 800*600-t is. De igy is ugyanugy visszadob. Van vmi megoldás? -
#15967 ...öööööö...mi az a warnolás ? -
Thanatos #15966 -
#15965 LOL....Te biztos rendőr vagy BKV ellenőr vagy ....Ezek smile-k hangulat kifejezésre valók , ha nem tudnád .... -
Thanatos #15964 rendben akkor az überfasza kérdésekért is mehetnek a pontok meg az olyan flameért is amit te generálsz..., mindenki jobban fog járni és az egész topic legalább szép sárga lessz :) -
Thanatos #15963 ha nincs időd keresni akkor jáccani se lesz időd szvsz... -
#15962 nemcsak a visszaolvasni képtelen userek tesznek tönkre egy topicot, hanem az ilyen hozzászólások. (csak egy rakás szmájli, vagy 30db kérdőjel) A napi 1000 hozzászólásnak 90% marhaság.
Borg másic topicban warnolja a népet ilyesmiért, nemtom itt miért tűri el... -
Thanatos #15961 már bejön... -
sony #15960 nforce forumát nyálazva, a reloaded crack nagy valószínűséggel rossz, többeknél randomszerűen memory.dll hibával lép ki desktopra, vagy egyszerűen gém alól hiba nélkül.clone dvd-s verzió állítólag nem okoz ilyeneket több óra gémelés után sem, érdemesebb a clone-sat szedni.Nem basztatni, ezek mások ill. saját tapasztalatok alapján, remélem sok hasznos infót írtam le. -
Freon #15959 te mekkora egy űberfasza gyerek lehetsz ..
neked biztos van időd keresgélni..
amúgy meg nem az a húlye aki nem tud, hanem aki nem kérdez... -
Freon #15958 köszi elösszőr én is azt néztem de nekem sem jön be azért kérdeztem hogy háétha te máshol olvastad.. ez van -
#15957 ??????????????????????????