172092
  • kar
    hát valami ilyesmire gondoltam!
  • Thanatos
    nem vettük észre
  • alph4
    Milyen géped van?
  • Thanatos
    én semi különlegeséget nem éreztem ott a többi full szerverhez képest :)
  • Gabe18
    Nem tudom nekem itt is ott is medium beállitások voltak,nem éreztem különösebb romlást.
    Hogy aztán esetleg a maximum beállitásoknál változtattak-e azt nem tudom...(és egy darabig nem is fogom tudni)
  • Petya777
    Csak egy gyors kérdés:

Ti is észrevettétek hogy a FULL játék gépigénye sokkal nagyobb mint a DEMOé?

A Demo max felbontás, minden maxxal is teljesen sima volt, ez meg akadozik mikor fordítom az egeret...
  • AndrewCB
    Kérdezték, h miért nem több fős a CB server. Egyszerű a válasz. Ezt a létszámot birja el minden gond nélkül a server.

Jövő héten lesz proci és ram fejlesztés. Akkor 32-40 fős lesz.
  • Gabe18
    Nem,valami nemzetközire,ami egy barátságos "no key" felirattal hivogatott a szerverek között...
  • TDC Geronimo
    Nem kellett ahhoz a CB-re mennie. Sokkal jobb lett, mint a demoba
  • Lacc
    Nem, ez az új rész már disznó-makkoltató szimulátor lett, sajnos oda a területfoglalás.
  • TDC Geronimo
    OMG mi van itt
    Inkább megyek vissza játszani....
  • Lacc
    Csak nem a CB serveren játszottál? Mert ott meg van tuningolva a sebzés :D
  • David8
    Sziasztok!
    Milyen a játék? Nekem az sima nem teccett. Nem volt jó a hangulata sztem.
    Ez jobb? Ez is területfoglalós?
  • Gabe18
    Na kipróbáltam a full verziót.Hát ez nagyon kellemes játék lett.Ugy éreztem adtak a sebzésnek rendessen a demóhoz képest,de jobb is.
    Óriási hangulata van a játéknak,jók a pályák is,szóval szuper.
  • Caterpillar
    Oksa megnézem de nem hiszek nagyon benne... :(
  • Yossarian
    szvsz mindenki tudja, hogy a szmájlik a hangulat kifejezésére valók, de nem tom miből gondolod, hogy egy ilyen pörgős topicban kiváncsiak a hangulatodra?
  • Thanatos
    hm, ez érdekes, probáld lejjeb venni a beállitásokat hogy akkor is eztcsinálja e
  • kar
    feladom! kérek bant pár napra ha lehet! :) addig lesz gyogyszerem majd akkor visszajövök! szerintem ha valakinek nem mügxik küldjön levelet az ea-nak kemény hangvételben hogy válaszoljanak rá biztosan! irja rá cimét tel számát meg mindent!
  • Caterpillar
    Nos ez érdekes mert már az elején fogtam és átállítottam azóta nem nyúltam hozzá..

Persze az asztal sem magától jön vissza hanem az ALT+F4 meg CTRL+ALT+DEL meg CTR+ESC meg ilyenek eggyüttes használatával... :(
  • Repiv
    off. bocs elkerülte a figyelmem a #15960 -as hozzászólás pedig tényleg visszaolvastam, a hozzászólás biztos az idő alatt születt amig visszaolvastam :)
    on.
    spam spam spam
  • DePreSsZYo
    Pls #15968. :C
  • Thanatos
    hmmm, szoktad változtatgatni video beállitásokat? mert ált akkor szokot sokat tölteni ha állitotál ott valmait, amugy nemkéne
  • Caterpillar
    Sziasztok!

Láma kérdés lesz! Ez van...

NA szóval az az én problémám hogy valami iszonyatosan über lassú a game betöltése ,tehát amíg csatlakozik a szerverhez (értsd cirka 5 perc) egy 2,6 P4 + 1GB RAM meg egy HIS x800 pro konfigon...
    Másnál is van ilyen v egyedi probléma?? Ja és a legjobb hogy nem is biztos hogy eljut a Join gombig mert a client data akárminél (amikor végigment a loading) megáll zene van kurzor forog csak épp sehova tovább majd jön az asztal..

• kar
    szerintem alt+f4 segithet még de ha mégsem akkor SPAM!
  • Thanatos
    elkéstem :/
  • Thanatos
    #15960 :)
    szal lehet hogy krekk
    mongyuk én egyből clonecd-set szedtem és azzal iylen nincs, csak simán hibaüzi nélkül bazs ki deskre :D
  • sony
  • Repiv
    visszaolvastam, de a következőre nemtaláltam megoldást:

van hogy 2 perc mulva, van hogy 15 perc mulva dob ki a desktopra a fenti hibaüzenettel. a Demo kifogástalanul futott órákig.
    (lehet hogy a crack? :) )
    a gép P4 3.5, 1 giga ram 466mhz, 9800pro

esetleg ötlet?
  • DePreSsZYo
    Hali.
    Leszedtem a RELOADED verizót, az lenne a problémám, hogy amikor elinditom a .exe-t visszadob a desktop-ra. Nincs semmiféle refresh progim csak az alap Nvidia. Megcsináltam a .reg-es dolgot, 1024-t átállítottam 60hz-re és 800*600-t is. De igy is ugyanugy visszadob. Van vmi megoldás?
  • lac coo
    ...öööööö...mi az a warnolás ?
  • Thanatos
  • lac coo
    LOL....Te biztos rendőr vagy BKV ellenőr vagy ....Ezek smile-k hangulat kifejezésre valók , ha nem tudnád ....
  • Thanatos
    rendben akkor az überfasza kérdésekért is mehetnek a pontok meg az olyan flameért is amit te generálsz..., mindenki jobban fog járni és az egész topic legalább szép sárga lessz :)
  • Thanatos
    ha nincs időd keresni akkor jáccani se lesz időd szvsz...
  • Yossarian
    nemcsak a visszaolvasni képtelen userek tesznek tönkre egy topicot, hanem az ilyen hozzászólások. (csak egy rakás szmájli, vagy 30db kérdőjel) A napi 1000 hozzászólásnak 90% marhaság.
    Borg másic topicban warnolja a népet ilyesmiért, nemtom itt miért tűri el...
  • Thanatos
    már bejön...
  • sony
    nforce forumát nyálazva, a reloaded crack nagy valószínűséggel rossz, többeknél randomszerűen memory.dll hibával lép ki desktopra, vagy egyszerűen gém alól hiba nélkül.clone dvd-s verzió állítólag nem okoz ilyeneket több óra gémelés után sem, érdemesebb a clone-sat szedni.Nem basztatni, ezek mások ill. saját tapasztalatok alapján, remélem sok hasznos infót írtam le.
  • Freon
    te mekkora egy űberfasza gyerek lehetsz ..
    neked biztos van időd keresgélni..
    amúgy meg nem az a húlye aki nem tud, hanem aki nem kérdez...
  • Freon
    köszi elösszőr én is azt néztem de nekem sem jön be azért kérdeztem hogy háétha te máshol olvastad.. ez van
  • lac coo
    ??????????????????????????