172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#16359 Szerintem ha törölted, akkor ugyanarra újra tudsz kreálni, ha meg az ő rendszerük nem törli, akkor van egy olyan, hogy account bekérése, bár ezt gondolom láttad. :) -
#16358 Erre jó ha kedvencekbe teszed aztán katt az utolsó olvasott hozzászólásra gomb. :D -
#16357 csak rangot sikerűlt lépnem -
Rafia #16356 account serverek = központi felügyelet.
Elég gáz, hogy nem lehet csak úgy szervert kreálni valahol a neten és ahhoz csatlakozni. Szerintem a crackereknek elsőként az account szerverhez való csatlakozást kellene kilőniük. -
#16355 basszus akkor most mi a faszért töröltem le az accountomat?ó hogy...most meg má nem tok csinálni egyet sem mert elhasználtam az összes e-mail címemet,meg persze a
nevemet is
-
Borg #16354 Visszább le van irva. -
#16353 Talán ezért mondták, hogy olvass vissza, akkor látnád, hogy volt rólla szó. :D -
#16352 Nem akartam leharapni a fejed, csak fura hogy emberek előbb kérdeznek és utánna néznek szét ha nem kapnak választ egy ideig. Én is mikor egy ideig nem nézem a fórumot, az utolsó hozzászólásomat megkeresem és elolvasom mik történtek közben. =) -
#16351 Nem töröltek semmit, valószínű most tesznek bika vasat account szervernek. És mivel hivatalosan még nincs kint a játék, addig nem gáz ha leáll pár percre/órára. -
#16350 ó hogy a roh...dt any..t ba..ná meg az EA games!!!!!grhrhrhrhggrrr....nekem is azt írja ki hogy there was a database error, please try again later.Mi a f..szért csinálja ezt? -
Braveheart #16349 Én akármit csinálok multinál azt írja ki hogy "There was a database error, please try again." -
#16348 kiabálajk? :D:D:D jóóóóóó :D Nem. -
#16347 Elősször demoban használt accountot használtam, aztán kreáltam egy másikat is, de ugyanaz. -
haxoror #16346 Tényleg volt róla szó korábban hogy az Abrams és a T90 lényegesen különbözni fog, asszem a T90-ről írták hogy nem fogja látni az UAV.
Ezt a fícsört kivették? -
abonyitomz #16345 uj taggal bővült az SG csapat:
nevem [SG?]toMz
kérdésem: hogy irjam erre a nevem ? vagy hogy regisztráljak erre ha nem engedi a furcsa karaktereket -
#16344 Nekem már tegnap is voltak connection refused gondjaim. Akkor reinstall, új acc és megint ment. Ma reggelig. 24 órát volt jó, aztán gondolom törölték! -
#16343 Jah akko bocs csak én most jöttem ide és nemtudtam hogy már volt róla szó. -
haxoror #16342 Engem idejében figyelmeztetett a GTA-s logoja :D -
haxoror #16341 Elvileg ha elég pont összejött akkor singleben is unlockolhatsz, a spawn képernyőn a fegyverikon fölött lehet váltogatni minden kitnél. -
#16340 "Kemény kézzel kell bánni velük, mert csak abból értenek. Ha nem cselekednek akkor kiabálunk jó hangosan...ha kérik a kulcsot, akkor elsunnyogunk..:)"
Nem vagy te véletlenül oldschool portás?? -
#16339 Hát te aztán még 1 sort sem olvasol vissza igaz e? Erről beszélünk egy ideje és csak kicsit kellene olvasni vissza. Csak egy icipicit kellene időt szánni rá. Szerintem 1 perc se lenne. -
Rafia #16338 = óvassá' faqt -
#16337 az unlock-ot nemtudom hogy ment mert nemtom hogy lehet unlockolni a fegyvereket
de a rank az ment -
#16336 Figyeltük és azt várom mikor fogsz kiabálni amiatt hogy nem találják meg a faq-ot. :)
Kemény kézzel kell bánni velük, mert csak abból értenek. Ha nem cselekednek akkor kiabálunk jó hangosan...ha kérik a kulcsot, akkor elsunnyogunk..:) -
haxoror #16335 Én ott nem voltam, működött az unlock rendszer? -
#16334 Most senkinek nem megy a multi. -
#16333 Hat igen.
De addig amig a "paciens" nemlatja, nem erti a FAQ dolgot, addig hiaba.:) -
#16332 nekem nem én 3 napig csak ea official rank szerveren játszottam
mien accot használtál a demosat vagy csináltál 1 újat? -
#16331 Marára örülök, hogy a demoval se lehet most online játszani, pedig munka előtt még gyorsan játszottam volna 1-2 kört -
#16330 Valaki leírná nekem hogy kell a multiplayert beállítani?
Mert rámentem hogy creat account beírtam mindent ami kell,de semmi!
Rámegyek h multiplayer és azt írjaki megint hogy creat account!
plz help! -
#16329 Figyeltétek, hogy kb 10-30 hozzászólásonként be lehet tenni az "olvasd el a FAQ-t" szöveget? :D:D:D (Ezzel is támogatom a "read the fucking manual" smiley-t ) -
#16328 Én eddig is a cd-key-el szívtam, biztos én voltam az ellenőrző rendszer teszt alanya. :D -
#16327 LOL csak kemenyen -
BladeW #16326 Hehe uj fajta hibauzivel kuld el a jatek: there was a database error, please try again later. -
#16325 beállítják a cdkulcs ellenőrzést és beindítják a szervereket -
#16324 Ma este szeretnék játszani és gyakorolni szóval jó lenne ha addigra összehoznák a dolgot, nem tűröm a késlekedéseket....:( -
#16323 mert addig míg nem üzemelték be addig kipróbálhattad a gamét hogy milyen (rank szerver stb) -
#16322 De tegnap toltam ezen a néven. -
#16321 Irtam privibe toltsd le tolem ftp -n ra se baxot.
Akkor lekapcsolom, majd sikitasz ha kell. -
Romel #16320 Hehe, azt nem értem, hogy miért a megjelenés előtti napon kell beüzemelni a szervereket? LoL, csak siessenek!!