172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
haxoror #16441 Nem, nem neked szól csak a témához kapcsolódik :) -
#16440 Akkor már inkább Firefox...
Egyébként nagy piros szöveget lehetne linkelni FAQ-ra. [a hozzászólást támogatta a "Segítsük a lámákat" közszolgálatú alapítvány] -
Romel #16439 Bocs, máshogy fogalmazok, hogy a laikusok is megértsék: Megtörténtek az account szerver cserék, üzembe helyezték őket. Mosmár lehet használni az accountokat. -
#16438 Ugye nem nekem mutatsz be??? -
#16437 Hogyan lehet lekapcsolni hogy amikor játszok ne dumáljon nekem az a HELP-es pali???? -
#16436 Repül a, repül a, repül a büntetőpont! Ki kapja el? -
#16435 Az is explorer alapú! -
#16434 A szerverek eddig is mentek csak az acc nem megy -
haxoror #16433 Ahogy észrevettem mind sniperrel vannak és a tankot használják taxinak a reptérig -
Borg #16432 Ez bannerszűrő kérdése, nem browseré.
Eddig benne volt a nevében a banner szó, most ezt kivettem. Talál több embernek látszik így. -
Romel #16431 MŰKÖDNEK A SZERVEREK! LEHET MENNI GAMELNI!! -
#16430 En Avant Browsert hasznalok mar jo ideje. -
#16429 de volt nálam olyan a demoban hogy direkt specopsal voltam fel akartam robbantani az artirellyt és észrevett a commander és oda ágyúzott -
#16428 Ez hülyeség, akkor mindenki aki repülni akarna specops lenne. Szerintem kizárt. -
haxoror #16427 Te spejzoltad be az összes hírlevelet szkrínt meg videot szal TUDNOD KELL!
A SpecOps látszik scan-en vagy uav-on? -
#16426 Na és ránézek és "Spotted" ellen? -
haxoror #16425 Nekem FireFox és faszán bejön -
#16424 Bazz mi vagyok én?
Amúgy elvileg épp azért van h a scan és az uav ne vegyen észre. A járműről nem tok semmit....majd tesztelem :) -
#16423 nekem is a legújabb és müxik mindent látok -
#16422 Használjon IE-t akinek húsz anyja van... -
hapi #16421 Most éppen szingliben tesztelem. :)
Sajnos nem tudok rájönni mi lehet. -
#16420 "Amúgy szerintem jelenleg ez a legjobb BF... Szegény Vietnám, béke poraira... BF42 is összezuhant?" -
haxoror #16419 Csak repülőre vagy minden járműre?
Scan és uav ellen is véd? -
Gykor #16418 Akik kérdezik hogy hol a FAQ vagy nem látják az azért lehet mert nem látszik az a böngésző miatt van. Nekem a legújabb opera van és nem látni.
Használjatok internet explorert és akkor látni lehet. -
haxoror #16417 Én meg azon vagyok kiakadva hogy az "X"-et nem engedi másra állítani mert a Boat controllban a végleges verzióban már nem szereplő füst/fáklya nem jelenik meg hogy átállíthassam :( -
#16416 Ez igaz -
Romel #16415 Úgy néz ki, mintha meglenne az account szerver csere :D -
haxoror #16414 És ez? Te vagy mindig SpecOps-al
A kiválasztott katonai karakterek ezentúl kihatással vannak a játékosok által használt harci járművekre is. A szanitéc például mozgó elsősegély-állomássá változtathat egy járművet, a különleges alakulat katonája pedig a radar számára teheti láthatatlanná az általa irányított repülőgépet
-
#16413 Valaki más is játszik gyalogosként invert mouse-zal rajtam kívül?
Csak mert van egy olyan problémám, hogy a spawnképernyőn az egérkurzor is fordítva működik...
Aztán a másik ilyen, hogy a retkes konfigot hol tárolhatja a progi fájlként? Csak mert a common controlsban átállítottam a guggolást balcontrolról, a land vehicle alatt nincs ilyen, mégis sipákol, hogy már be van állítva ott. Persze működik is, a tankba nem a guggolás gombbal, hanem a balcontrollal kell bebújni.
Én nem tudom, hogy a bétatesztelők mi a faszt csináltak fél évig... Azért ezek elégggé banális bugok, nem? Szarok én a csillivilli, semmi másra nem használható BF2 billentyűzetre, tudjam már átállítani, ha akarom!
Na, bocs, ez kijött belőlem. Amúgy szerintem jelenleg ez a legjobb BF... Szegény Vietnám, béke poraira... BF42 is összezuhant? -
#16412 Azért az érdekes, hogy retrievelni engedi az accot, azzal be is lép, játszhatnék is, de mivel átállítom a videó beállításokat és ezért újra kell indítani a gamet, már nem enged belépni. Database error :( -
#16411 No mind1. Mindenesetre mindent lát az uav szal ha ígértek ilyet akkor is kiszedték :) -
Borg #16410 Ez pedig tényleg max a billentyűzeted hibája lehet. -
#16409 Nekem akkor volt ilyen mikor nagyon laggoltam. -
#16408 http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us
Erre gondolsz? -
#16407 Érthető egyébként, nem is készítek FAQ smiley-t. :) -
hapi #16406 Ebben kéne a segítségetek:
Szóval a bal control és shift gombok nem reagálnak egyből a játékban. meg kell nyomnom 2x 3x mire végre lehasalok. Van valami ötlet hogy mitől lehet?
a. nem a bill a rossz mert kipróbátam másikkal is.
b. nem akarom más bill-re tenni a lehasalást mert már ezt szoktam meg. -
#16405 Ezt az EA csinálja hogy nem lehet most multiba játszani? Másnak is ezvan? -
haxoror #16404 De volt ilyen!
Na majd jól előkeresem, most épp dolgozom szal ráérek ilyesmire :) -
Romel #16403 Pár óra leforgása alatt csak be tudják üzemelni. Ha meg nem, akkor elég béna társaság. -
#16402 Látja ugyanúgy az uav. Én nem is hallottam előtte h ilyet bele akartak volna rakni :)