172092
  • haxoror
    Nem, nem neked szól csak a témához kapcsolódik :)
  • Malakai
    Akkor már inkább Firefox...

Egyébként nagy piros szöveget lehetne linkelni FAQ-ra. [a hozzászólást támogatta a "Segítsük a lámákat" közszolgálatú alapítvány]
  • Romel
    Bocs, máshogy fogalmazok, hogy a laikusok is megértsék: Megtörténtek az account szerver cserék, üzembe helyezték őket. Mosmár lehet használni az accountokat.
  • gergod
    Ugye nem nekem mutatsz be???
  • Evogordon
    Hogyan lehet lekapcsolni hogy amikor játszok ne dumáljon nekem az a HELP-es pali????
  • AndrewCB
    Repül a, repül a, repül a büntetőpont! Ki kapja el?
  • Beers
    Az is explorer alapú!
  • TDC Geronimo
    A szerverek eddig is mentek csak az acc nem megy
  • haxoror
    Ahogy észrevettem mind sniperrel vannak és a tankot használják taxinak a reptérig
  • Borg
    Ez bannerszűrő kérdése, nem browseré.
    Eddig benne volt a nevében a banner szó, most ezt kivettem. Talál több embernek látszik így.
  • Romel
    MŰKÖDNEK A SZERVEREK! LEHET MENNI GAMELNI!!
  • Promi #16430
    En Avant Browsert hasznalok mar jo ideje.
  • 3TOMI3
    de volt nálam olyan a demoban hogy direkt specopsal voltam fel akartam robbantani az artirellyt és észrevett a commander és oda ágyúzott
  • gergod
    Ez hülyeség, akkor mindenki aki repülni akarna specops lenne. Szerintem kizárt.
  • haxoror
    Te spejzoltad be az összes hírlevelet szkrínt meg videot szal TUDNOD KELL!

A SpecOps látszik scan-en vagy uav-on?
  • dronkZero
    Na és ránézek és "Spotted" ellen?
  • haxoror
    Nekem FireFox és faszán bejön
  • TDC Geronimo
    Bazz mi vagyok én?
    Amúgy elvileg épp azért van h a scan és az uav ne vegyen észre. A járműről nem tok semmit....majd tesztelem :)
  • 3TOMI3
    nekem is a legújabb és müxik mindent látok
  • dronkZero
    Használjon IE-t akinek húsz anyja van...
  • hapi
    Most éppen szingliben tesztelem. :)
    Sajnos nem tudok rájönni mi lehet.
  • TDC Geronimo
    "Amúgy szerintem jelenleg ez a legjobb BF... Szegény Vietnám, béke poraira... BF42 is összezuhant?"
  • haxoror
    Csak repülőre vagy minden járműre?
    Scan és uav ellen is véd?
  • Gykor
    Akik kérdezik hogy hol a FAQ vagy nem látják az azért lehet mert nem látszik az a böngésző miatt van. Nekem a legújabb opera van és nem látni.

Használjatok internet explorert és akkor látni lehet.
  • haxoror
    Én meg azon vagyok kiakadva hogy az "X"-et nem engedi másra állítani mert a Boat controllban a végleges verzióban már nem szereplő füst/fáklya nem jelenik meg hogy átállíthassam :(
  • TDC Geronimo
    Ez igaz
  • Romel
    Úgy néz ki, mintha meglenne az account szerver csere :D
  • haxoror
    És ez? Te vagy mindig SpecOps-al

A kiválasztott katonai karakterek ezentúl kihatással vannak a játékosok által használt harci járművekre is. A szanitéc például mozgó elsősegély-állomássá változtathat egy járművet, a különleges alakulat katonája pedig a radar számára teheti láthatatlanná az általa irányított repülőgépet
  • dronkZero
    Valaki más is játszik gyalogosként invert mouse-zal rajtam kívül?
    Csak mert van egy olyan problémám, hogy a spawnképernyőn az egérkurzor is fordítva működik...
    Aztán a másik ilyen, hogy a retkes konfigot hol tárolhatja a progi fájlként? Csak mert a common controlsban átállítottam a guggolást balcontrolról, a land vehicle alatt nincs ilyen, mégis sipákol, hogy már be van állítva ott. Persze működik is, a tankba nem a guggolás gombbal, hanem a balcontrollal kell bebújni.
    Én nem tudom, hogy a bétatesztelők mi a faszt csináltak fél évig... Azért ezek elégggé banális bugok, nem? Szarok én a csillivilli, semmi másra nem használható BF2 billentyűzetre, tudjam már átállítani, ha akarom!
    Na, bocs, ez kijött belőlem. Amúgy szerintem jelenleg ez a legjobb BF... Szegény Vietnám, béke poraira... BF42 is összezuhant?
  • gergod
    Azért az érdekes, hogy retrievelni engedi az accot, azzal be is lép, játszhatnék is, de mivel átállítom a videó beállításokat és ezért újra kell indítani a gamet, már nem enged belépni. Database error :(
  • TDC Geronimo
    No mind1. Mindenesetre mindent lát az uav szal ha ígértek ilyet akkor is kiszedték :)
  • Borg
    Ez pedig tényleg max a billentyűzeted hibája lehet.
  • Zsoltika 007
    Nekem akkor volt ilyen mikor nagyon laggoltam.
  • jakint
    http://www.eagames.com/official/battlefield/battlefield2/us

Erre gondolsz?
  • Malakai
    Érthető egyébként, nem is készítek FAQ smiley-t. :)
  • hapi
    Ebben kéne a segítségetek:

Szóval a bal control és shift gombok nem reagálnak egyből a játékban. meg kell nyomnom 2x 3x mire végre lehasalok. Van valami ötlet hogy mitől lehet?
    a. nem a bill a rossz mert kipróbátam másikkal is.
    b. nem akarom más bill-re tenni a lehasalást mert már ezt szoktam meg.
  • Evogordon
    Ezt az EA csinálja hogy nem lehet most multiba játszani? Másnak is ezvan?
  • haxoror
    De volt ilyen!
    Na majd jól előkeresem, most épp dolgozom szal ráérek ilyesmire :)
  • Romel
    Pár óra leforgása alatt csak be tudják üzemelni. Ha meg nem, akkor elég béna társaság.
  • TDC Geronimo
    Látja ugyanúgy az uav. Én nem is hallottam előtte h ilyet bele akartak volna rakni :)