172092
  • Thanatos
    arról már nem is beszélve ha nem megy és emiatt amugy se fogsz kártyát venni nem tom mit krontod itt még midnig a levegőt :/
  • buba23
    Nagyon király a game:D

Gigabyte K8N Ultra-SLI
    a64 3200+
    2db 6600 Gt (SLI)
    2db 512 MB ramm (400 MHz)
  • Thanatos
    nem gázoltál bele semmibe, én elszarom hogy neked mi a fos..., és tény ki lett tárgyalva, van kereső, faq, etc..., ilyenekért is mehetne már a büntipont :/
  • rosemberg
    jó nem úgy értettem bocs ha belegázoltam a lelki világodba csak nekem egyszer van problémám és miggyá lefikáznak ahelyett hogy elmagyaráznák a hülye fejemnek azt vágják hozzá hogy tegnap elött ki lett beszélve a téma
  • rosemberg
    hát én is gondoltam már egy joystikra de nem tom hogy megéri e mert csak a repülős játékoknál lenne haszna sztem.
  • Thanatos
    ha ez fos akkor mirét vagy még itt, go doom3, byez...
  • rosemberg
    de nincs miről beszélni mindenki csak a problémáját mondja hangkártya ,serverhiba meg ilyenek, nekem mé nincs ilyen gondom .mert mint mondtam az elején nem az én gépemről van szó.
    ettől függetlenül végig olvastam mindenkinek a serverproblémáját .
  • lac coo
    Behalt a régi jó gagyi joystikom ...Ha veszek olyant amin van gázkar azt érzékeli a BF2???
  • rosemberg
    nem olévastam végig mind a 17000 üzit
  • TDC Geronimo
    Haxoror C4-el hogy állsz?
  • haxoror
    szerinted ebben a majdnem 17000 üzenetben nem lett ez már ezerszer kitárgyalva?
  • rosemberg
    és mennyiért jutottál hozzá?
  • rosemberg
    ja mégegy slussz poén aztán kussolok képzeld el ha nem támogatná a játékot az NVIDIA akkor mi lenne?
  • Zs0lt1
    Az eredeti dobozára rá van írva, milyen videókártyákat támogat a játék.
    Ha nincs rajta a TE videókártyád, akkor az valszeg azért van, mert nem támogatja.
    Egyébként onnan tudom, hogy mi van ráírva az eredeti dobozra, mert ITT VAN MELLETTEM :PPP
  • lac coo
    Behalt a régi jó gagyi joystikom ...Ha veszek olyant amin van gázkar azt érzékeli a BF2???
  • rosemberg
    ja és az nincs rá irva a játékra hogy egy geforce ti 200 128mb -os kártyán nem fog elindulni csak az hogy min ati 8500 ha jól emlékszem az kb egy szinten van evvel a szériával de hát ez van téma lezárva
  • Mr Manson
    ha nem 5.1 akkor kukába
  • Zs0lt1
    Egyébként de :Ð
  • Zs0lt1
    Hát annyira nem, de nekem nem jön be ez a tarkóra rakós cucc.
    Az a jó, ha a fejem tetején van :-)
  • KáTéCé
    Mé, nagyon gagyi ?
  • KáTéCé
    Hmm, aktuális még ez a visszaszámlálás???
  • Zs0lt1
    Skacok, van egy eredeti bf2-es hedszettem, ami a commanders editionban van, eladó 2000 Ft-ért.
    Akinek kell, privizzen rám.
  • rosemberg
    nem az én gépemen nem megy és mielött lefikáznád a DOOM 3 is elment a gépen meg a FAR CRY is csak ez a fos nem megy pedig ezt nem előzte meg a gépigény híre ha érted mire gondolok
  • Cobra.
    Nem tudom te mivel játszottál 2 évvel ezelőtt, de a BF2 low beállításon is szebb, mint a BF42 max grafikán.
  • Cobra.
    Ja és HANGPROBLÉMA esetére: a hardveres gyorsítást CSAK AUDIGY2 (nem NX) és AUDIGY4-en szabad bekapcsolni, semmi más hangkeltőn. Ha esetleg szaggatna a hang, pl integrált hangchipen, akkor próbáld low beállításon a hangot.
  • rosemberg
    különben a játék nagyon jó csak azt veszem észre hogy a játék tervezők a hardvergyártóktol kapják a fizetést mert egyre jobban agyon programozzák a játékokat nehogy eliduljon egy 2-3 éves konfiguráción vagy ha el is indul akkor le kell butitni úgy hogy élvezhetetlen az egész BOSSZANTÓ
  • Beers
    Állat lagok vannak néhol :( !
    10 sec-ig lövöm az ellent 2m-ről full fejbe,majd egyszercsak hurkabőr!
  • Cobra.
    Már bocs, de ha nem tájékozódsz a hardverkövetlményekről ,akkor a te bajod, hogy megvetted, de nem tudsz játszani. A dobozra is rá van írva, hogy milyen hardver kell neki, illetve az is rajta van, hogy csak 16 éves kortól ajánlott
  • haxoror
    Okés megpróbálom.
  • CéZé
    jelentsd fel öket a fogyasztóvédelemnél :)
  • gergod
    ez már nagyon unalmas. Olvasd el a gépigényt aztán vegyél játékot.
  • rosemberg
    azt nem értem hogy ha geforcével ilyen bajok vannak akkor hogy lehet kiadni egy játékot ráadásul szerintem nem is lessz olyan olcsó gondolom 10 ezer felett lessz és ha megveszem és nem megy akkor mehetek az anyámba vagy mi mert hogy a boltba nem veszik vissza az biztos .
  • Looserke
    AKIT KIDOB A JÁTÉK MINDEN MAP VÉGÉN VALAMILYEN SZERVER HIBÁVAL, AZ PRÓBÁLJON MEG EGY ÚJ ONLINE ACCOUNTOT CSINÁLNI. NEKEM AZÓTA NEM JELENTKEZIK A HIBA!
  • démonigyerek
    ja igen!!!!
    tőle vettem majdnem egy jó karit :D
    meg memót
  • rosemberg
    hát lehet hogy a demónál működik de a full játéknál nem
  • Looserke
    Eddig kidobott, de csináltam egy új online account-ot és azóta nem csinálta.
  • SLYTHOMi
    ez ugyanaz mint a BF2ShaderMod.zip csak más néven van...

pls alaposabban járjatok utána, köszike...

• Lifeforce
    Nem minden kör végén, de naponta egyszer megáll.
  • Rusid
    A tiétek is ledob mindenkit minden kör végén?
  • gergod
    Eredetivel is szarakszik?