172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
romee23 #17522 Azt mondja meg vki hogy a bánatba lehet hogy megvettem ezt a rohatt játékot erre ugyanúgy kilép egy meccs vége után???!! -
ACE #17521 Ki kéne rakni ezt:
Battlefield_2_Dedicated_Server_Public_Server_Patch-SUSPECTS
hogy a server tulajok tudják "update"-elni a serverüket :D -
Poggyász #17520 Ez nem az 576 féle előrendeléses (-> ajándék füles) normál változat? A commanderesben vastag cd tokban van a játék. Kicsit mellbevágott hogy 15 rongyért kaptam egy 20 oldalas füzetkét meg egy Creative labs reklámcetlit a füles mellé. -
#17519 Tudtam ! -
Gabe18 #17518 Ez egyrészt szomorú
Másrész viszont "Mindez extrém mértékben megterheli a szervezetüket."
Tehát akkor mi keményen dolgozunk a gép előtt amikor játszunk,szerintem kérjünk érte fizetést... -
#17517 Kaphatok én is felkiáltójelet???? :D Én is kettőt szeretnék, lécci-lécci :D
Egyébként Ahhoj, jössz Lan-ra? :D Meg fut "1átalán" a gém? :D -
#17516 :DDDDDDD eggyel ;DDDD -
#17515 Akor ebben megegyeztünk !!!
( húúú ...ez hány "gy"-vel van ?:-)9) -
#17514 nem baj, majd megcsinálják jóra, fél év és túllesz ez is a 10. patchen, aztán m1 ez már atomcoolul :D -
#17513 LAN partyre mely csapatok neveztek már? Hány team indul nagyjából? :DDDDDD -
#17512 teny
egyetertek veled, csak a megnyilvanulas modja nem volt tul szimpatikus :)
hiaba, a bf42 is bugzott rendesen :) -
#17511 mondd annak a gyerek szuleinek... -
Coco #17510 mindenkinek más tetszik, hidd el. én sem megyek más topicba fikázni, ahol tudom hogy mindenki imádja...:) -
Coco #17509 :DD -
#17508 hm... nálam még egyszerse fagyott le nem is lépett ki de arrol se hallottam, hogy az eredeti fagyna esetleg kilépne -
#17507 aki akar kicsit játszani jöjjön erre:
192.168.0.138 -
#17506 Na , ha valakit megsértettem ebben a hsz.-ben , akkor attól bocsánatot kérek !
A játék jó , nagyon tetszik de nem hiszem el hogy ha ilyen sokunknál lefagy meg kilép, hogy az akkor tökéletes. Talán kiadás előtt illett volna ezt orvosolni . -
#17505 Csittt!!! aludni :D -
#17504 ja es hogy birjak ki italnelkul nekem szombat reggel be van kotve a kateter meg a 3 rekesz sor aszt gyerunk -
haxoror #17503 Kipróbálta már vki? -
#17502 érdekes ... volt hogy napi 18 órát ültem gép elött heteken át :o ... tiszta szerencse hogy már csak napi 10-12 :DDDDD -
haxoror #17501 -
haxoror #17500 Ezt tényleg nem értem, a clone verzio csak a cd kulcsban tér el a gyáritól, miért szűnne meg a ctd?
Max arra tudok gondolni hogy a ctd-knek vmilyen köze van az account szerverhez és a nem legál kulcson akad ki a program vmilyen adatcserebizbasznál
Persze egyáltalán nme értek hozzá szal... IZÉ! -
#17499 hmm -
Terayon #17498 Daemontools-os megoldással nekem is kilépegetett, és miután feltettem az eredetit,(uninstall után) már el sem indult!
Kilépegetös problémára 1 lehetséges megoldás:
Daemontools-ban unmountolni a régi verziót, pb frissiteni.
Most minden rendesen müxik
-
#17497 megy is vele a BF2 f@szán? próbáltad? -
#17496 Na holnap felrakom a bóti-verzsönt ...Remélem az stabilabb mint a tört...:-))))))))) -
#17495 Ja 3an toltuk, ReTekkel, meg Radicallal. -
Dant0r #17494 Mivel mind2 szó létezik a magyar nyelvben, csak mindkettőnek megvan a számára megfelelő helye, de ebbe ne menjünk bele inkább. -
#17493 pffffffffffffff...................... -
#17492 faq? nem? fak u! -
#17491 Banner frissités -
#17490 most legalabb eltudom kenni a maleszaju vietnamosok maleszajat -
#17489 -
#17488 hirtelen nem talaltam igazan hiteles leirast, de van aki azert jo peldamondatokkal segit a ket szo kozotti kulonbseg megerteset illetoen: link
egyebkent ha a mondatbol nem derul ki
egyelore: ezidaig
egyenlore: egyforma reszegysegekre
es a helyesiras-keresoje egyreszt nem egy szo, masreszt ami sulyosabb, hogy a toldalekot is ly-vel irtad, ami meg ritkabban ly, mint a szo eleji ly -
#17487 Úgy veszem ki a szavaidból hogy vége a DC-s pályafutásodnak? :) -
#17486 ja es a fullos cucc jobb is mint a demo sebzes celzasi pontossag meg ijen aprosagok a +11pajarol nem is beszelve -
#17485 a bf2 nem egy olyan dolog, ami feltetlen kell hogy jarjon neked jo minosegben.
Ez tényleg jó:-)))))))9
Jó kis komcsi duma :-)))))))))))9 -
#17484 azert van a demo, hogy kiprobald, es ha nem tetszik, nem veszed meg -
#17483 nVidia 77.72 ForceWare