172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Borg #18649 Hát nem :) -
Borg #18648 Úgyérzem megint neki kell állnom a fentiek értelmében egykét pontot kiosztani... 1-2 napig szép csend volt, de most megint felbátorodott egykét láma-user... -
#18647 Nem olvastál viet fórumot? :) -
Borg #18646 Miért is cukkoljátok őt egyébként?:P -
haxoror #18645 Csak tört szerverre tudsz felmenni pl. magyarok többsége ilyen. -
#18644 Egy régi ismerős -
haxoror #18643 Na kivan itt?
-
firsh #18642 emberkék nemtok battlefield2zni mert foylton azt irja h cdkey hasznalatban van a szerveren, nos ez valoszinü: http://web.axelero.hu/flatronkutyus/valoszinu.jpg :D mit lehet csinálni? eredeti megvételén kivül.. máshol nem tárolja cdkeyt a registryben?
akármit irok akarhogy ujat generalok akarhanyszor probalok vannak szerverek amikre beférnék, de emaiatt nemtok.. néhány magyarra feltok menni olyakor olyakor, csak valamikor nincs kedvem azokhoz a mapekhez ami epp akkor azokon megy :S -
#18641 Azt hitted nem próbáltam már ki.....ejnye :D -
#18640 köszönöm az infot!! -
haxoror #18639 -
haxoror #18638 Királyi vad :DDDDDDDDD -
#18637 Szegény darkhorse -
#18636 nesze :P -
#18635 csekk -
haxoror #18634 nem hiszek neked! :PPPPPP -
#18633 szerepelt már. 1 nap azt megkapod a dolgokat =) Csak várj kicsit =) -
Thanatos #18632 szar a szerver ami a ranked cuccokat kezeli..., ha mákod van egy két nap és felbukkannak rajta a cuccok..., ha nincs ako leves..., ez van, majd remélhetőleg javitanak ezen eaéknál :/ -
#18631 smuge tegnap veled nyomtuk "green" squad-ba? -
#18630 Nekem már rég megvan :P -
#18629 sziasztok!
ne küldjetek el légyszi a pics@ba de help!
nem tárol el semmit a játék!Ezt pontszámra kitüntetésre rang stb.-re értem!Már volt kitüntetésem voltam vezető stb de semmi se pontszám se semmi!
ha szerepelt már bocsi az off ért -
#18628 Melyik tankban hagytam a bogarat? A kulcsomat nem hagytam ott véletlen? :D -
haxoror #18627 Az első defibris fragem!
-
Thanatos #18626 melyiket? :) -
haxoror #18625 Remélem ezer ördög bassza halálra majd a pokolban azt a barmot aki bennhagyta a tank bugot! -
mini #18624 Azért lehetünk még barátok? Senki nem barátkozik velem, pedig se buzi nem vagyok, se számítógép.
Illegális cd key-vel játszani macera. Oldd meg, mint oly sokan előtted!
Okos -
#18623 Nincs másik :D Na jó van. De ott vár engem az én példányom valamelyik boltban. Csak lusta vagyok elmenni érte. Jah nem is. Nincs időm elmenni érte :D:D:D -
#18622 Hamár az accountnál tartunk, van valahol leírás, hogy milyen karakterekket fogad el és mit nem. Tom a szóközt nem. -
#18621 De -
rabbit #18620 Ugye nem eredeti gammel nyomjátok?:)Mer ha nem akkor leszedem még ma és megpróbálom hátha megy -
#18619 tudtommal nem, de nem tökmindegy milyen emil van megadva hozzá ? -
#18618 Nemtudja valaki létezö accounthoz lehet változtatni email cimet valahogy? -
#18617 Nem lennél rossz indulatú, csak élelmes :D -
#18616 Dehogynem van hozzá egy jó kis noshader patch..... -
rabbit #18615 kár ezért a játékért,annyiera nem lennék rosszindulatú hogy átosonok hugomhoz és ellopom a videókártyáját ,vszinű nem venné észre:)
-
#18614 Ez van, ezt kell megszokni. -
rabbit #18613 Nem lessz hozzá vmien pach? -
#18612 Hidd el rajtad kívül még sokan nem értik, hogy ebben mi volt a jó az EA-nak meg NVidianak :-DDD -
rabbit #18611 Röhelyes ez az egész videókártya igény a hugomnak van egy asus 9550-ese és jobb ramja és nagyobb processzora mégis az én gépem a TI4200essel sokkal jobbat visz mindent mint az övé.Szóval hugomhoz kell menni kuncsorogni egy tetves,de ugyanakkor kibaszott jó játék miatt:) -
#18610 jó az SG cikk:-DD
Végre valaki pártatlanul leírta milyen a játék :-))))
(speciel én se értettem soha hogy az EA miért isteníti ezt a grafot : szépnek szép , de nem az isten :-DDD)