172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#170649 hbd boxxos -
Bala10 #170648 bszn -
#170647 ÓhogyBaSZNád Boxi ! :D -
#170646 BSZN Boxer! -
#170645 GYULA, MAGA MÁ MEGIN SPEMMEL -
#170644 -
Gyuszopapa #170643 Pedig müködik hamachival,2.0.2.85 verzió biztos. -
Sikoly666 #170642 Dziasztok!
Nem tudjátok, hogy lehet lanon hamachin keresztül ugy játszani, hogy az egyik félnek eredeti 1.5ös patches géme van a másiknak meg nem eredeti de szintén 1.5ös patches? Egyszerűen nem látjuk egymást. -
#170641 Nem biztos hogy mindenki ismeri ám... -
#170640 ÁRPIT ? MI ? AKINEK A MALVIN VOLT A NŐVÉRE ?
-
#170639 kérdezd meg árpit ő bizonyítja mert őt is magammal rántottam :D akkor játszottam kb 1 hónapja a BF2 őt :D -
#170638 "VÉLETLENÜL"
-
uniqes #170637 Köszönöm a segítséget!!! -
#170636 nekem voltak régen fekete csíkok repülés közben a pálya néhány pontján, de nekem az azért volt mert egy jó ideig 4x AGP kártya volt a szorzómentes lapban, a lapot kicseréltem a kártya maradt, de beleégett vagy nemtom az hogy szar és a pixelek fele eltűnt a másik fele megmaradt, így már kevésbé volt zavaró és ennyi, nekem ezért volt, új alapba lett új kártya el is tűnt, ha meg tüntetni akarsz pontot, keresőbe szétnézel lesz olyan szerver ahol az emberek ilyen 50k pontokkal rohangásznak, na bemész lősz pár kill t megkapsz mindent és kb pár nap is nullázzák a statod :D tapasztalat erre ment el az első regem mert véletlen bementem egy ilyenre -
#170635 Csinálj egy másik reget -
uniqes #170634 Hát én sajnos nem tartozom a csiterek világához. A pontjaimat magam becsületes modon szerzem. Sok SZAR ember aki csitelegy nagy nulla a szememben.....
Szóval nem lehet törölni, ha jól vettem ki a szavaitokból. A fekete foltok még mindig megvannak. Bárhogyan állítgatom a videókártyát sehogy se sikerül eltüntetni őket... Ha van valakinek értelmes válasza várom.
Köszi -
#170633 SZERINTEM JOBBAN JÁR HA CHEAT-ET HASZNÁL MERT AZON FELÜL HOGY NAGY ISMERTSÉGRE TESZ SZERT A KÖZISMERT LISTA SEGÍTSÉGÉVEL, A HARDVER BANN SEGÍTSÉGÉVEL A SZÁMÁRA OLY IDEGESÍTŐ FEKETE FOLTOKRÓL IS LE LENNE A GONDJA ...
-
#170632 Persze hogy lehet. Felmész valamelyik buherált szerverre ahol odamész a zászlóhoz és 1 mp alatt elfoglalod, meg ilyenek. Aztán szólsz az EA-nek hogy oda jársz statot fényesíteni, és következő nap már 0-ás stattal ébredhetsz fel -
uniqes #170631 Hali. Srácok szerintetek mit kapcsolgassak ha fekete foltok vannak a játékban? Gigabyte hd4560 1G-s kártyám van ATI-s. Driver frissítve....
????Válaszotok köszi.
Mégvalami: Régi statot lehet törölni valahogy? bár több mint 1000óra van benne mégis törölném. -
#170630 MIVAN NEMTECCIK VALAMI ?!
-
#170629 ja -
#170628 Istenkém a semmiről ennyit dumálni.... -
#170627 szegény mi ha már olyanok támadnak ránk akiknél ural van :D -
#170626 mer mindíg úgy marad
úgy kell helyezkedni hogy ne fordulhason elő
há-há nincs rejtőzködő hasalás és különben is ellenséges ural volt
-
#170625 1. miért ordibálsz ?? capslock off
2. ha rád tolat fekve egy ural téged max visznek
3. mi a fasznak vagy rejtőzködő hasalásban miközben egy ural tolat melletted ???? :D:D -
#170624 AZ HOGY TUDSZ 10 FEKVŐTÁMASZT 2 PERCEN BELÜL EGY SZÉPEN KITAKARÍTOTT TORNATEREMBEN AZ NEM JELENTI AZT HOGY FEL TUDSZ TÁPÁSZKODNI REJTŐZKÖDŐ HASALÁSBÓL HA HARCHELYZETBEN RÁDTOLAT EGY URAL ...
-
eugabesz #170623 Kva nehéz volt a nyolc kocka végére,pláne nappali járőrben...akkor nem lehetett bebaszni az őrbódé sarkába,végig cipelni kellett a fene enné meg.. -
#170622 bár mondjuk nekem nincsenek katonai élményeim, pedig jelentkeztem a Zrínyire is, de nem az volt az első és az elsőre kerültem be mert volt elég pontom -
#170621 mondjuk ezt aláírom mert lehet nem olyan jó azt átélni mint amilyen jó hallgatni -
#170620 Tudom, aki nem volt katona, annak vannak a legjobb katonaélményei......! -
#170619 alapból az AK több mint 2 kiló szóval :D -
#170618 Megnyugodhatsz, ha a tártáskába nem üresek voltak a tárak, akkor nem 2kg volt az sem! -
#170617 bocs még mielőtt belekötnél, még harcnál is lehet, ha már beállt a harc egy pontra vagy kiépítették az álláspontjukat és utánpótlás kell mert hosszúra sikerült az ütközet, akkor is lehet cipelni lőszeres ládát ... -
#170616 he vazze lehet lőszert vinni a többieknek, nincs megtiltva, meg valakit szopatni is kell valamivel :D, de ha valaki csak simán elindul mondjuk járőrre vagy akár harcba nem fog magával vinni egy lőszeres ládát (főleg nem fél mázsást) amit majd eccer ledob a sarokba a többiek meg újratöltenek belőle, nőj már fel és tanulj meg értelmesen olvasni és kommentelni -
Bala10 #170615 óóú, nemzeti gyásznap lesz -
#170614 mit számít ez, ha januártól fizetős lesz az ertéellklubb -
#170613 Nem mondod, hogy te is voltál katona?
Most nagyot nőttél a szemembe. -
#170612 ÉN MEG VONSZOLTAM A TÖBBIEKNEK FÉLMÁZSÁS LŐSZERESLÁDÁT HASONKÚSZVA A BOKÁIG ÉRŐ BIRKASZARBAN EGY SZABADSZÁLLÁS MELETTI LEGELŐN TE KIS VIRTUÁLIS SZUPPORT -
#170611 170582
SF -szerverre kell csatlakozni, azt játszani -
Sikoly666 #170610 Örülök h minden faszságon jól el tudtok vitatkozni mint a dedóban de ha valaki tudja a választ az előző kérdésemra akkor válaszolna?
Köszönöm:)