Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
www.czekoart.hu
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Magyar Banánköztársaság - műveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."
Hírek2007.január.5-én elidunlt a klán saját ranked szervere.. A szerver neve: EA HU =25th=
Infantyr...Szerver IP: 212.52.160.191:16567.. A szerveren Infantry mód megy ! Minden 25th klántag Admin jogokat élvez ! Jó szorakozást mindenkinek !
· Mbalint - January 05 2007 14:34:44 · 53 hozzászólás · 237 megnyitás
Most is vannak rajta, csak ahogy látom változott inf-re.
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
[IRAM] leader
[IRAM] leader
Egyébként a 29900-es port eleve nem default nem?
<#hehe>#hehe>
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Gigabyte GA-Z170-D3H, Intel Core i7-7700K, Corsair Vengeance 2x8GB DDR4-3600MHz, Intel 545s 256GB SSD, EVGA GeForce GTX 1060 GAMING 6GB
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
mellesleg engem inkább az zavar,hogy nálatok otthon mindenki teleszarja az udvart,és azt hiszed ez mindenhol megszokott,pedig ebben a topicban kurvára nem ez a helyzet...nem mondtuk még el elégszer,hogy se a pofádra,se az "eredményeidre" nem vagyunk kíváncsiak?
btw ha én lennék a házigazda,már nem az elsõ utadat nyerted volna a banamákra flémkeltésért...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Kurvára senkit nem érdekel mit tudsz, ha egy nyomorék tajparszat vagy.
Lécelhetsz is anyádba.
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
jó bocs igen sok lett tudom de akkoris nektek mindig nagy arcotok van nem pont te fuji
és igaz az nincs az elsõ tizbe de jó indikátornak mert régebben már játszottam vele igy meg lehet nézni feljõdtem es õ hivott ki nem én õt
és amugy az elsõ tízbõl már kihivtam öt embert abból egy visza utasította 1 még nem válaszolt a kihivásra(nem fogadta el) 3 emberrel már van idõ jövö hét péntek,kedd,meg szombat még az új egeremet várom azzal faxább lesz
písz
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
Amint ezt felfogtad, onnantól kezdve sokkal könnyebb dolgod lesz neked is, piciny nethuszár.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
On.
[IRAM] leader
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
a csapatjátékom counqesten sok emberszerint szar mert nem futkosok vele gyalog medikkal a tankok között hanem inkább lelõvök mindent és igenis az itt fórumozók között valszeg nekem van a legjobb idõ\aranyam kb 2500 he ez nem csapat játék akkor mia faszom attól hogy a neved elõtt van az a szar attól nem vagy jó kifjezzetten lófasz a játékba a tudásod
attól hogy itt nyaltok egymásnak amit megértek mert itt sok ember már évek óta jólismerik egymást én is megvédeném Óvert ha egyszer bármi értelmes baztatást birnátok kinyögni de ti noobok vagytok mindig ezeknek van a legngyobb fejük b+
[IRAM] leader