Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
Motorola Defy
Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Na csá
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Motorola Defy
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Motorola Defy
Van BF Vietnam topic is, talán oda valo.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
-install bfv
-install 1.02 patch
-bfhelp.try.hu-rol leszeded a cracket
-kicsomagolod
-bemasolod(felulirod az ott levo .exe mod.dll fileokat) a bfv konyvtarba

Motorola Defy
Motorola Defy
Motorola Defy
Amúgy megnézted az alábbi linket? Ott minden megtalálsz mindent ami a multihoz kell.
"A BC a jobbik csapat jutalma."
Motorola Defy
Amúgy igen lehet mindkét játéknál a sima BF-ben és a BFV-ban is, az ASE használata azért jobb, mert ott pontosan látod hogy melyik szerveren is játszanak a magyarok éppen, meg ha teli a szerver akkor az ASE-val azonnal tudsz kapcsolódni rá amint megüresedik egy hely rajta (a játék belsõ szerverkeresõje egyáltalán nem ilyen). Információ és segítség a következõ linken.: http://bfhelp.try.hu/
Motorola Defy
Motorola Defy
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Használd az All Seeing Eye szerverkeresõ programot
Motorola Defy
Ez nyilt titok...
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
Persze érthetõ hogy elõször a biztonsági másolattal akarják kipróbálni a gamet hogy egyáltalán bejön-e nekik,
de a BF-et se vette meg egy csomó ember a mai napig pedig már csak 4000 FT vagy még annyi se 😞
Rengetegen vadásznak még most is HalfLife CD kulcsra a neten pedig ANNAK a játéknak már tényleg nevetségesen alacsony az árra
Sok kis buzi olcsójános

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
www.battlefield.hu
Annó játszottam egy ideig Savage-t, és nagyon poén volt az RTS keverése az FPS-el.
Én soha nem voltam parancsnok, nem is akartam lenni, de nagyon baró gyûjteni hûségpontokat, épületek építésével katapultok védésével, stb. Csak tényleg gáz volt, ha láma volt a parancsnok, nem volt fejlesztés, aztán nyilakkal mentünk gránátvetõs meg maxpáncélos ellenség ellen 😊
Aztán ha okos kiskutyaként engedelmes voltam, meg sikeres rambó, akkor késõbb nyomta rám az upgradeket nmy épületek szétverésekor.
Ez kéccségkívül nagyon jó lesz BF2-ben, bár kevésbé RTS jelleggel. Ha jól emléxem anno HL-TF-be is volt parancsnok mód.
stbstb"
Ilyen lesz benne??? Az nagyon kiraly lenne.
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
Motorola Defy
Motorola Defy
Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)
Mindent amit a TS-be benvan begyûrhetik a gameba. Ésmég többet.
Ráadásul nem kell jelszóval védegetni, mert aki nem joinol a gaméhoz, nincs meg neki a game, az ugyse tud bepofátlankodni mint a TS-be. Ésha egy magnót kezd el játszani bele, akkor a gaméból bannolva meg van oldva.
Meg nagy pályán mien jómár, ha van egy olyan speak aktiváló gomb, ami csak a környezetdnek dumál, és nem zavar mindenkit ha az elõtted lévõ tankosnak kiabálod, hogy bazokás a seggedbe
stbstb