Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
mint ahogy a szept 1 sajtóanyagukban (dice-trauma) is írták már, új gém bf2 motorra, bõvebb info nincs 😊

www.battlefield.hu

Skiper
azt hiszem ez egy külön játék lesz a bf2 motorjával.

gyuri http://gyur6.uw.hu

skorpio7
Van azonban egy sokkal érdekesebb hír is... talán a BF2-nek már most egy új kiegészítõt fabrikálnak?! Vagy lesz BF3 is?!

HARDWIRED

Trauma Studios interjú
Birdy, 11:37

(Homelan) Barny: A HomeLan mai mikrofonvégre kapott áldozata Frank DeLise, a Trauma Studios egyik alapítótagja. Az interjú apropója nem is lehetett más, mint a a Desert Combat mod készítõinek a DICE által eszközölt felvásárlása.
HomeLan - Mit jelent a felvásárlás a Trauma számára?

Frank D. - A Trauma Studios megszûnik létezni. A felvásárlás során a cég nevét is megszerezte a DICE.

HomeLan - Hány alkalmazottja van a Traumanak jelen pillanatban, illetve szándékoztok további embereket alkalmazni?

Frank D. - A cégnek 9 alkalmazottja volt, mindegyikük átment ddolgozni a DICE NY-hoz. Szándékaink szerint körülbelül 20 fõsre bõvül a csapat egy éven belül. Programozókat, technikai igazgatókat, vezetõ grafikusokat keresünk, többnyire azonnali munkakezdéssel.

HomeLan - Az egyik press release-ben olvashattuk, hogy a csapatotok egy új játékot készít, mely a BF2-n alapul. Adnál errõl bõvebb információt?

Frank D. - Sajnos errõl nem beszélhetek. Minden, amit mondhatok az az, hogy egy új játékról van szó, mely a Battlefield 2 technológiáját használja. (köszi 😊)

HomeLan - Hogyan befolyásolja ez az akvizíció a Desert Combat mod jövõjét? Esetleg találkozhatunk egy megvásárolható verziójával a modnak?

Frank D. - A dolgok jelenlegi állása szerint a Desert Combat megmarad egy ingyenesen letölthetõ modnak a jövõben.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Nyara lesz az inkább...

"A BC a jobbik csapat jutalma."

uHs Gerzson
2005 tavasz

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Gfreiter
Kezd el gyûjteni egy jobb gépe, és mikor összejön,m kb akkor jön ki 😄

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

fitutufi
mikor jön má a gamma ?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

uHs Gerzson
Az 1 és 0-ák harca megkezdödöt 😄

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BurnBaby
állítólag erre is jobban odafigyelnek most. de h ez mit jelent...

www.battlefield.hu

Gfreiter
Lesz single része is? Vagy úgy lesz, mint a battlefield single?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

joebacsi
masodik kep: "DefaultPlayerName_1DefaultPlayerName_0"
lol
fantaziadusak a fejlesztok 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

uHs Gerzson
Csak az a lol hohy az amcsi jármüvek az amcsi jármüvekk ellen vannak a képekeg. gondolm a fiuk egy kicsit unatkoztak 😄

Yan

Télleg elég ismerösek 😊

¥ xfire: kistekila

uHs Gerzson

Skiper
a "bf21.jpg" (elsõ) kép elég ócska.

uHs Gerzson
Hát a 2-dik képen a BTR-90nek nincs sok esélye a cobra ellen 😊

Mighty
Helyes, mert ezek nagyok lettek volna. Igy tökéletes.

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

uHs Gerzson
SRY de nem tudok képet beileszteni mert még nem tanultam meg 😄

uHs Gerzson
Uj képek jöttek ki és végre látjuk a közelkeleti brigádok egykét jármüvét. A PoE-sok nem fognak meglepödni a jármüveken 😊

http://www.gamestar.hu/apix/0409/bf21.jpg
http://www.gamestar.hu/apix/0409/bf22.jpg
http://www.gamestar.hu/apix/0409/bf23.jpg

ranGer2
nahés szerinted van rá esély hogy visszajöjjön mert anno énis egy klánba voltam vele.. -=HAD=-

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Mr Manson
Ismerem persze 😄 BF42bõl

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Sunz
Hát a próféta szóljon belõled, de fene tudja, azért csiptam volna ha csak 2006-ban jön ki 😊 Én eleddig BfV fan vagyok... lehet maradok is 😊

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

Skiper
Én amondó vagyok, hogy az interjúkban olvasottak és az eddig látott videók, képek alapján a BF2 is korszakalkotó lesz - a jelent feldolgozó háborús játékok esetében.

ranGer2
Mr Manson te ismered LtVitez-t ugye? na vissza kéne valahogy csalogatni a BF scene be mert nagyon ww2 zik és ez nekem nem tetszik hogy arra pazatolja a tehetségét.. 😊

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Sunz
Jahh ez így van 😊

A remény hal meg utoljára és csak utánna az .:uHs:.! AMD Athlon 2200+, 512 400Mhz DDR, ATI Radeon 9600 XT.

ranGer2
-----===BF-42 POWAAAA foreva'===-----

Mr Manson
BF42 korszakalkotó ezért olyan sikeres , no meg a WWII miatt!
Bf:V laza folytatás, korszerü cuccokal, stb... ezért jó!
BF2 kicsit erõfitogtatás szagú, szép meg minden de majd eldõl. Tulságosan nyomulnak és eröltetik, ez még soha nem vált be!

Sunz
Hát nem tudom, az biztos, hogy nagy durranás lesz, de a képek egyre jobban azt sugallják nekem, hogy csak idõszakos hóbort lesz, és a Bf42 illetve a BfV tovább fogja bírni.

DarkHorSe
ebbe fognak összecsapni a bf42esek meg az egyeb alfajok pl,vietnam,dc sátöbbi

Swedish people are albino monkeys

uHs Gerzson
A KORIS NAGY LESZ 😄

Mr Manson
E L F O G J A K C S E S Z N I! Tul lesz bonyolitva...

Skiper
Huh.
Én naponta legalább 5× megnézem az e3-as BF2 remek kép/hangminõségû múvit, ÉS NEM BÍROK BETELNI VELE!
A zenéje is annyira ott van a játéknak, hogy a minap épp a fejemben járt, de nem tudtam mi lehet ez a zene. Erre hazafele a metrón nagy izzadás közepette rádöbbentem, hogy a BF2 becses himnusza jár a fejemben. És már el s tudom fütyülni!
!-!-!-!-N-A-G-Y-O-N-N-A-G-Y_-_J-Á-T-É-K-_-_L-E-S-Z-!-!-!-!

ghost cb
Szerintem legalább 3000 MHz, és valami csillivilli vidiokari, nameg több mint 1 giga ram kell ahoz hogy ezt így láthasd. Ami normális lenne, ha nem magyarországon laknánk...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

BurnBaby
drága feleim. a battlefield.hu átmenetileg csak a www.battlefieldvietnam.hu címen érhetõ el.

www.battlefield.hu

Yan
Hát ez a gf2 mx400-asomon már nem igy fog kinézni 😊))
ravasz dolog kikapcsolni, v inkább marketing 😉

BurnBaby
pl kikapcsolták? 😊

gfreiter - screenshotok itt dögivel, amúgy meg javaslom a movie-k megtekintését, az talán ad némi képet (egyikhez pl találsz letöltési linket a fenti képtár alatt is...)

www.battlefield.hu

még meg sem jelent de már csalnak 😊)))

Lacc
Hát nekem pedig a legtöbb shot nagyon bejött, szerintem baromi jól néz ki a játék. Ilyen nagy terephez képest nagyon részletes.
Yan
De hová tünt a köd?

Gfreiter
Már csak a motorra leszek kíváncsi... Meg az egésznek a hangulatára, a mozgásra, kezelhetõségre... Sajnos a screenshotokban legtöbbször csalódtam.

Gfreiter
Amiket én láttam valahol, azok eléggé bénák voltak. Ez tényleg szép.

Lacc
Kiba jók ezek a képek 😊 Alig várom már.
Mr Manson
pedig ilyen lesz
(gondolom 😄 )

joebacsi
hát igen ezek a screenshotok tényleg nem annyira kecsegtetõek

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Mr Manson

Gfreiter
Akkor Q2 = második negyedév 😊 Végülis már nincs messze. Nagyon bejött a vidi, bár a screenshotok nem voltak annyira kecsegtetõk.

uHs Gerzson
2005 Tavasza

Gfreiter
Nemáááá 😞(( Valahol azt olvastam, hogy még az idén kijön 😞
Q2? Második negyedév?

Mr Manson
2005 Q2

Gfreiter
Halle all! Mi a BF2 megjelenésének várható ideje?