Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
Azt a szemüveges fastikámat aki épp ül a gép elöt és mosolyog ugy fejbelöném a Dragunoval hogy csak ugy füstölne a csö utána és gyorsan elcseném a gépet :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Amugy kurva sok mindent megváltoztatak a képek allapján és sok mindent beleraktak és ahogy láttam a fegyverarzenállal sem lesz gondunk.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Ja ilyen mákosokat. Azok már játszottak vele!!<#boxer>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

uHs Gerzson
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
ZSIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR
A ROHADT MÁZLISTÁK :DDDDDDDDD
<#violent><#gun><#duhos2><#bee1>

TDC Geronimo
akkor jó keresgélést <#crazya>

TDC Geronimo
Pedig hidd el sokból maradsz ki
Nagyon ütõsek a képek

TDC Geronimo
Ne "váááz" inkább sasold a képeket

TDC Geronimo
CIAO Új képek egy BF2-õ LAN partyról!!!!!
Képeket megtalálhatjátok az oldalunkon!!!! Nagyon brutálak!!!!!!
www.tdc.gportal.hu

Nahar
nem azt mondtam h pont 70 lesz,csak ez nem lenne túl ésszerû!De csak megoldjÁk!!<#vigyor2>

Motorola Defy

t0Mi
Hát énis remélem h a fa alatt lesz 1 kis bf2 demo.. csak ezért a game-ért vettem új gépet.. :D

!Renault F1, Real Madrid CF!

Nahar
-ö >120

Motorola Defy

Nahar
vélül is igaz,de 12ö játékosra ne legyen 70 jármû...

Motorola Defy

Nahar
én annak nem örülnék ha annyi jármû lenne ahány játékos,nem kell olyan sok,elég 4-5 max

.

Motorola Defy

Joe004
Igen én is ezt akartam írni! :)
Annyi jármû lessz amennyi player!

TDC Geronimo
Igen ezért lesz a bf2-õben úgy megcsinálva,hogy a játékosok számához igazodik a pálya nagysága meg a JÁRMÛVEK SZÁMA is!!!!! Tehát nem lesz DTK

Még fullos 32-esen is megy a repcsi kemp és a dtk mindenért amivel sokat lehet fragelni.

Menj föl egy 64-es DC szerverre és meglátod mirõl beszélek :P

Jó lesz az a szerver 32-esnek is, ennél nagyobb már elég átláthatatlan és beindul a kényszeres dtk fesztivál a 2db helikopterért :(

Joe004
Szerintem 128!

Joe004
EZ BFV Mod :D ! Poe kell hozzá meg a Nightfighter!

TDC Geronimo
tudtommal 100+ osak lesznek a szerverek!

Nahar
http://www.battlefield.hu/fcms.image.php?i=1725&g=45

>>Lesz Lopakodó is?!Hm nem is tudtam <#finom>

Motorola Defy

Nahar
Most nem értem hány fõsek lesznek a serverek maximum!
100 vagy 64???<#felkialtas>

.

Motorola Defy

<#duhos2><#action><#hehe>

Nahar
http://www.gamespot.com/pc/action/battlefield2/media.html

Motorola Defy

Nahar
Remélem minden fegyvernél olyan lesz a közelítés!!!<#circling>

Motorola Defy

Nahar
perszeee washington new york <#nevetes1>

Motorola Defy

Joe004
Jaja az 1 M4 volt a spec opsnak van sivatagi terep festéssel! Amúgy a BF2 ben lessz dzsungel is meg sivatag is meg minden éghajlat mivel Kínában és Közel keleten játszódik! Remélem lessz 1 bónusz map is washington dc vagy New York <#gun><#boxer><#violent><#mf1>
!

uHs Gerzson
Egyik réggebi elsö bf2-es filmben lehet látni amikor ráközelit a gyerek a fegyverszemszögére.

Nahar
és ugye minden fegyvereknek fejlett 3d-s célzása lesz,nem pedig csak ráközelítés?!

.

Motorola Defy

Nahar
<#eljen>

Motorola Defy

TDC Geronimo
kezdd is el!!

Robogo
Jajj de beindult ez a topik.Most jó sokat kell olvasnom.Na neki is álok.:)

TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^

Nahar
Remélem én is,bár bf42-ben is belehetett menni 1-2 hézba,akkor itt mért ne!

Motorola Defy

TDC Geronimo
Szerintem be. Lehet,hogy nem mindegyikbe,de belehet

Nahar
Szerintetek a városi pályákon a házakba belehet majd menni,vagy csak azok díszek lesznek?!

.

Motorola Defy

TDC Geronimo
A neten lehetett olvasni nagyon sok helyen,meg a Gamestarba is volt.Na meg az EA közleménybe is <#circling><#vigyor2>

dronkZero
DC-ben egyébként pont a városi pályák tetszettek, ott legalább volt fedezék. A dokkoknál jót lehetett zúzni, már ha átjutott az amcsi banda. A Lost Village is jó pörgõs volt. De az olajmezõs tankos helis dolog annyira már nem jött be. El Alamein sem.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Nahar
BF2-ben is lesznek erdõs pályák vagyis nem hiszem h izgulnod kell h nem találsz buvóhelyet

Motorola Defy

dronkZero
Na, hát ha ennek nem érzed a fílingjét, akkor tényleg nem neked való... <#vigyor>

Nahar
az EA közleményében volt h karácsony elött egy DEMO-val szeretnének nekünk kedveskedni<#wink>

Motorola Defy

dronkZero
Jó, elfogadom, hogy neked miért nem tetszik. De miért is a DICE Canada a hibás ezért?

Egyébként ezért van két játék. Ti szeretitek a sivatagot, a nyílt terepet. BF42/DC.
Számomra meg nincs felemelõbb dolog, mint az ellenség hátába lopózni, és beleállítani a kaszát... <#eplus2> Vagy megsorozni egy bokrot AK-val, és hallani, ahogy üvölt benne az amcsi genya... Vagy a bozótból LAW-val szivatni a tankokat. Meg némi biztonságérzetet ad. Ha meglátok egy helit vagy repülõt, nem kell rögtön elbúcsúzni az életemtõl, mint 42-ben. A BFV-t mintha a kedvemért írták volna, annyira bejön.

Most komolyan, ott van pl. a cambodian incursion(?) az éjszaka közepén a dzsungelben szúrjam ki a négereket <#guluszem1>
Sztem BFV-ben nincsenek igazán feelinges mappok mint mondjuk 42-ben Gazala vagy Bulge :)

BurnBaby
hol mondott ilyet az ea? mert én eddig csak olyat láttam h "remélem lesz demo" meg "dejó lenne egy demo" :)

www.battlefield.hu

dronkZero
Fúj. <#bee1>

SinClaiR
Hát az nem is kell..
Éppen ez volt a gáz nekem a játékkal, hogyí minden bokorban vietek voltak. nma mondom, nekem ez a bujovcska nincs inyemre, szeretem látni az ellent.
Mondjuk mint DC ben.:)

Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3

Ja én is remélem hogy végre kihagyják a susnyást, a sivatag az igazi <#eljen>

dronkZero
Na pont EZT nem értem. :)

"jó bár nagyon érzõdik a "mostohagyerek" sors.
Bár ezt csak az érzi aki jatszott mindkettõvel."

Na én játszottam mindkettõvel, de nem vágom mirõl beszélsz.
Az tény, hogy ugyanazokkal a bugokkal rendelkezett kiadáskor, mint a 42 (csak a '42 már akkor 1.6-nál tartott), és akkor tényleg kiegyenlítetlen és zavatróan bugos volt. De ezt a '42vel is eljátszotta az EA/DICE.

Másik fele ez a "mostohagyerek" dolog. Nem értem, hogy hogyan mondhatjátok, hogy "ez a programozóbanda sokkal szarabb, mint a másik"?
Nem a DICE toldozgatta-foldozgatta a 42-t, amíg ki nem nõtte az alap bugjait?
Nem a DC volt kinevezve a legbugosabb komoly modnak (CS után, persze... :))?
És akkor örültök, hogy "hú de fasza, végre tökös gyerekek vették kézbe az ügyeket...." Hát, én nem tudom... Én ilyen fejtegetésekbe nem folynék bele. Mindkettõ korrektül mûködik szvsz, és ez a lényeg.

Nem a 42-t, vagy a BF2-t akarom fikázni, távol álljon tõlem. A '42 volt a kedvenc multis játékom (amíg a BFV ki nem jött), a BF2-t meg én is nagyon várom (csak attol tartok hogy nem lesz benne elég bokor, meg aljnövényzet).

TDC Geronimo
A vietnam az más.

TDC Geronimo
Szerintem tuti lesz!
Az EA-nem kamuzik.
Mondták,hogy lesz demó akkor lesz!!