Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ZSIIIIIIIIIIIIIIIRRRRRRRRRRRR
A ROHADT MÁZLISTÁK :DDDDDDDDD
<#violent>#violent><#gun>#gun><#duhos2>#duhos2><#bee1>#bee1>
Nagyon ütõsek a képek
Képeket megtalálhatjátok az oldalunkon!!!! Nagyon brutálak!!!!!!
www.tdc.gportal.hu
Motorola Defy
!Renault F1, Real Madrid CF!
.
Motorola Defy
>>Lesz Lopakodó is?!Hm nem is tudtam <#finom>#finom>
Motorola Defy
100 vagy 64???<#felkialtas>#felkialtas>
.
Motorola Defy
!
.
Motorola Defy
TLD/PB/GBC/HEG/TeamHun.bf2/JCSR |H|EG^G^oO |H|EG^Gaboca |H|EG^G-Pr0^
.
Motorola Defy
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Motorola Defy
Motorola Defy
Egyébként ezért van két játék. Ti szeretitek a sivatagot, a nyílt terepet. BF42/DC.
Számomra meg nincs felemelõbb dolog, mint az ellenség hátába lopózni, és beleállítani a kaszát... <#eplus2>#eplus2> Vagy megsorozni egy bokrot AK-val, és hallani, ahogy üvölt benne az amcsi genya... Vagy a bozótból LAW-val szivatni a tankokat. Meg némi biztonságérzetet ad. Ha meglátok egy helit vagy repülõt, nem kell rögtön elbúcsúzni az életemtõl, mint 42-ben. A BFV-t mintha a kedvemért írták volna, annyira bejön.
Sztem BFV-ben nincsenek igazán feelinges mappok mint mondjuk 42-ben Gazala vagy Bulge :)
www.battlefield.hu
Éppen ez volt a gáz nekem a játékkal, hogyí minden bokorban vietek voltak. nma mondom, nekem ez a bujovcska nincs inyemre, szeretem látni az ellent.
Mondjuk mint DC ben.:)
Ex UT-s, ex BF\'42-es, ex WoW-os Most Lotros, UT3 as. A64x2 6k+, 4Gb Geil DDR2, 1Tb Hdd, HiS HD2900XT, GA M56S-S3
"jó bár nagyon érzõdik a "mostohagyerek" sors.
Bár ezt csak az érzi aki jatszott mindkettõvel."
Na én játszottam mindkettõvel, de nem vágom mirõl beszélsz.
Az tény, hogy ugyanazokkal a bugokkal rendelkezett kiadáskor, mint a 42 (csak a '42 már akkor 1.6-nál tartott), és akkor tényleg kiegyenlítetlen és zavatróan bugos volt. De ezt a '42vel is eljátszotta az EA/DICE.
Másik fele ez a "mostohagyerek" dolog. Nem értem, hogy hogyan mondhatjátok, hogy "ez a programozóbanda sokkal szarabb, mint a másik"?
Nem a DICE toldozgatta-foldozgatta a 42-t, amíg ki nem nõtte az alap bugjait?
Nem a DC volt kinevezve a legbugosabb komoly modnak (CS után, persze... :))?
És akkor örültök, hogy "hú de fasza, végre tökös gyerekek vették kézbe az ügyeket...." Hát, én nem tudom... Én ilyen fejtegetésekbe nem folynék bele. Mindkettõ korrektül mûködik szvsz, és ez a lényeg.
Nem a 42-t, vagy a BF2-t akarom fikázni, távol álljon tõlem. A '42 volt a kedvenc multis játékom (amíg a BFV ki nem jött), a BF2-t meg én is nagyon várom (csak attol tartok hogy nem lesz benne elég bokor, meg aljnövényzet).
Az EA-nem kamuzik.
Mondták,hogy lesz demó akkor lesz!!