Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skorpio7
Erre csak egy válaszom van. Az idõ és a felhasználók majd eldöntik szépen, hogy "sikeres" lesz-e ez a (szerinted)förmedvény vagy sem. Én drukkolok neki a felhasználóbarátsága miatt, mert nem egy mindenre kiterjedõ online szimulációs programot akarok kapni. Aki arra vágyik, annak ott van a WWII online progi. Sok szerencsét hozzá mindenkinek.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

skorpio7
Jaja BB pontosan így van. <#vigyor>
Ha még vki emlékszik ama bizonyos norvég rattusnorvégikusz szerverre, nos ott nyugodtan be lehetett menni az alapra, akár fel is lehetett állni a javítóra vagy éppen a hangárba kempelni és tette mindezt az ember admin jelenléte mellett. Ha kempelés miatti nyavajgásra rá se hederített, viszont ha át mertél állni a kempelõ oldalra azért azonnali kick járt... miért is? Mert szüless bazookásként, mérnökként küzdj azért hogy ne legyen ott a kempelõ, de ha gyáva módon elbújsz, elfutsz akkor megérdemled a sorsod, ha meg még át is állsz akkor jobb ha nem is játszol azon a szerveren. Nekem nagyon tetszik ez az admin hozzáállás a játékhoz: Küzdj és takarítsd ki a kempelõt és a gyávaságért is megkapod jutalmad... kick.

"A BC a jobbik csapat jutalma."

ghost cb
Igaz, LAV III. A lényegen nem változtat.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

uHs Gerzson
De azért meg késöbbi projektek miat is.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Mr Manson
nem azért vásárolták fel a DC fejlesztõket hogy BF2ben segitsenek?
(volt valahol anno egy ilyen info)

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

uHs Gerzson
Szerintem egy kicsit el fog térni a bfv-s irányitástól de aki már helizet annak nem is lesz gondja vele és senki másnak. Nekem DC-ben az tetszet hogy egyrészt nehéz volt irányitani de ugy éreztem hogy reális is szoval a BFV-ben a helizás le van egyszeresitve de ez ne legyen gond mindenkinek más jön be és akkinek nem az nem megy vele és kész.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

dronkZero
Akkor kezdjünk új flémet.... :]

"Irányításuk(t.i.:a helikoptereké) ugyanolyan mint az elõd BFV-ban: minden láma képes rá fél perc gyakorlás után"

Ez neked miért fáj?
Mivel BF42ben nem volt helikopter, gondolom a DC helijeire gondolsz. Na, hát annál bugosabb heliirányítási rendszert még nem láttam. Akkor már mindenképp használhatóbb a BFV rendszere. (Zárójelben jegyzem meg, hogy többek között emiatt is nem vagyok elszállva a DC fejlesztõcsapatától)
De ha neked az kell, hogy verhesd a... melled, hogy "Igen, én aztán tudom vezetni, mindenki más meg láma f*sz", akkor egészségedre.
Hozzáteszem, hogy klánmeccsen meg nem árt, hogy ha egy assault is el tudja vezetni egérrel/billentyûvel, mert ugye nem feltétlen "elit pilóta" kerül olyan helyzetbe, hogy ellophasson egy ellenséges helit.

(Bocs, hogy folyton a BFV-t védem, de általában csak a jogtalan fikázástól)

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Yan
Majd vitázzunk amikor kijött!

&#165; xfire: kistekila

uHs Gerzson
De azért azt is lehet olvasni az interjukban akik tesztelték az aphát hogy a legtöbb jármü fizikája még kész sincs szoval szerintem az orosz csapatszálitó még kész sincs, de szerintem most már hagyagoljuk ezt a témát mert már nem lehet követni a fonalat és értelmetlen ezt tovább vinni.

Cobra.
Remélem nem erre írtad, hogy Stryker.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

ghost cb
Innen töltöttem. Nézd meg hányszor van odairva, hogy pre-alpha verzio. A forumban sem olvastam vissza sokat, láttam emlegetik hogy uj video, de azt nem hogy pre alpha. Amugy ha pre alpha verzio ilyen, akkor már majdnem kész a játék, most ezt tesztelik, már csak bugok kijavítása, és nemsokára itt a játék. Feltételezem, ha az alapvetõ hibákat a bf42-bõl a bfv-be nem tudták kijavítani, és itt a pre alpha videoban is azt látjuk hogy ugyanugy benne vannak, sõt még +ba egy halom, akkor már jó sok benne is marad.

Intel&#8482; Pentium&#8482; 8 @ 7388 MHz | 8192 MB&#8482; 1200 MHz Samsung&#8482; RAM&#8482; | ATI&#8482; Radeon&#8482; X4400 XT @ 4096MB RAM&#8482; [&#8482;]&#8482; (levédve)

ghost cb
Egyébként föltettél magadnak egy nehéz kérdést. Arra se vetted a fáradságot hogy a nevem elolvasd.
Csak neked készítettem egy screenshotot a videobol, szép nagyot, hogy tudd elemezni mi van a képen:

Annyit, hogy valóbal van benne BTR-90 is.

uHs Gerzson
Hát fiuk nem akkarok mindenkit elszomoritani de nem lesz DEMO:

We just got word from Darren Montgomery, Product Manager at EA, that there will NOT be a demo release before Christmas, this is a rumor! To quote him directly: "If there is one at all (which is by no means definite), it will in February". But he does give exciting details about the launch: "release will be late March. You can pretty much bank on that (to the extent that any game launch is firm!)."

Februárban adják ki a demot a játék meg március végén.

uHs Gerzson
Hallod ezt szerintem nem ide akkartad irni? 😄

uHs Gerzson
De Õ az nyugi 😉

Joe004
már látom nem 😄

Joe004
Hát barátocskám éppen a most bizonyítottad be, hogy semmit nem értesz a haditechnikához ugyanis összkeverd az orosz BTR-90 est a kapitalista kutyák strykerével(amit én nem is láttam a videóban usa haditechnikát annyira nem ismerem, elsõre nem ismertem fel lehet, hogy más fegyverzetû volt mint amit én képrõl ismerek) de igérem holnap vagyis ma délután megnézem a videót még 1x er és csak azt fogom benne keresni!!Azt tudom ,hogy LAV-25 ös volt benne(többször is összecsapott a BTR 90 el! A BTR 90 rõl tudni kell, hogy 2 középsõ kereke felemlhetõ!
Ugyanazzal a fegyverzettel képem nincs de hasonló fegyverzetû (kerekei meg is vannak emelve 1 kicsit) van!

A grafikárol meg annyit, hogy én és gero informatikusok vagyunk, és szerintem te azt sem tudod, hogy mi az a Alpha verzió! És mi az a DX9!
Én Wolf3d óta gépezek, és hidd el tudjuk mi az a 2004 es grafika!
Különben te nem FB Ghost vagy?

TDC Geronimo
<#nevetes2>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TLD Robi
<#nevetes1><#nyes>

GBC {TLD}Robi http://gbcclan.uw.hu/

TDC Geronimo
Én is így vagyok vele. Akármilyen lesz már csak elfogultságból is tettszeni fog. <#buck> Lassan ott tartok,hogy már elmegyek orvoshoz kezeltetni magam <#nyes>

TLD Robi
Az lenne egy igazán jó karácsonyi ajándék,ha egy bug mentes Battlefield 2 demót adnának ki,de az egyenlõ a nullával.Sajnos😞<#rinya>

TLD Robi
Nem érdekel,ha lesz benne bug,csak jöjjön ki karácsony elõtt.
Persze úgy értettem,hogy 1-2 bug lehet benne😊Az engem nem zavar.

TLD Robi
jaja nehéz úgy videót csinálni.
Utálom a bugokat=<#violent><#buck>

TDC Geronimo
De ha még sok a bug akkor nincs az az ember aki összevág egy bugmentes videót <#vigyor3>

TDC Geronimo
Tuti fog benne maradni,de ennyi biztos nem lesz! Amikor azt mondták,hogy 70%-os a játék készültsége akkor azt is mondták,hogy most már csak 1-2 pálya befejezése és a BUGOK JAVÍTÁSA van hátra!

TDC Geronimo
Tényleg? Azt hittétek,hogy ez már a final? Hát ahhoz valóban sok a bug benne.<#vigyor3><#wave>

uHs Gerzson
A tájékozotság magabiztonságot add 😊

TDC Geronimo
No problemo

TDC Geronimo
Az van

TLD Robi
PEACE

uHs Gerzson
Sry M1A2 😊

uHs Gerzson
Azért látszik hogy sok minden még nincs beleépitve a gameban példa erre hogy amikor lö a cobra az M1M2-re akkor eltünek a rakéták a földben meg hogy amikor a gyerek beleül a helibe akkor nem forog a rotor csak már amikor bepörgöt szoval látszik hogy még van mit csinálni, NA PEACE.

TDC Geronimo
Ok sorry én úgy tudtam ,hogy a Stryker-nek is be lehet húzni a kerekét. Akkor én voltam rosszul informálva. <#awink>

TDC Geronimo
Inkább legyen valami vidám téma!
Mondjuk már csak 3 hónap <#vigyor3>

ghost cb
Szal reagálnék:
Kezdjük ott, hogy fingod nincs arról mennyit értek a témához, te viszont bebizonyítottad mennyit értesz hozzá. Természetesen a haditechnikához. Olvass csak utána, nem kell bevallani, hogy tévedtél, mert égõ lenne.
A videón egy Stryker-t látsz. Egyedül az orosz BRDM 1, 2 tudta behúzni a mankó kerekeit, de a videón nem az van.
A kerekek nem forgását a kontrához irtam, de nem szaroztam le.
Amit kritizáltam az az elõzetes videó láttán, az a játék.
Most 3 eset lehetséges: vagy nem láttál még 2004-es grafikájú játékot (nagy terep a grafika rovására nem mehet ilyen mértékben), vagy gyengén látó vagy, vagy pedig igénytelen, hogy ez tetszik neked.
Egyébként is ki mondta, hogy fogok vele játszani? Kipróbálom. A véleményemet meg megírom mivel ez egy fórum.

TDC Geronimo
Tedd azt <#wink>

TLD Robi
😊<#nevetes1><#nyes>

TLD Robi
Szerintem Ghost-nak és TDC Geronimo-nak is igaza van.Kinek ez, kinek az a véleménye a játékról.

uHs Gerzson
Lusta vagyok megnézni,
inkább megyek poézni.

És még rimelt is 😄

TLD Robi
No veszekedés<#ejnye1>
Ha kijön a demó,akkor lehet véleményt írni a játékról.
Különben a videó alapján nekem nagyon tetszik a game.<#eljen><#worship>

TDC Geronimo
De most már nem kellene veszekedéssel kitölteni a fórumot!!!!!!!!
Neki ez a véleménye ennyi. Nekem nagyon tetszik és ez a lényeg.

TDC Geronimo
Hidd el nekem,hogy ez NEM <#felkialtas> bug!!!! Nézz körül a neten és olvasd el,hogy miért nem megy a két középsõ kerék. Ha hisztek nekem,ha nem akkor is így van <#nyes>

Ghost!Nem vagy normális.Ennnnnnnnnyi

uHs Gerzson
Haljátok a játék amikor ez a movie készült 70 százalékban volt kész és APLHA szoval vissza az agarakkal még majd ha lesz tesztelhetö demo akkor jöhetnek az értelmi kritikák és amugy is amit ghost irt az ugyan ugy a bf összes tulajdonságát igaz a nem forgo kerekek igen érdekes jelenségek 😊

TDC Geronimo
na mind1 nem vitatkozni jöttem fel<#sniffles>

TDC Geronimo
Akkor higgy neki. Te tudod. Amúgy meg akkor sem kellene fikázni egy pre-alpha verzió láttán! Azért kiváncsi leszek,hogy fog-e ezzel a "N E V E T S É G E S" játékkal játszani!

TDC Geronimo
<#ejnye1>

En ugy tudom,hogy a BTR 90 es LAV III nem lehet behuzni a kerekeket.Ezt csak a BRDM-Szeria (1 es 2) es a Panhard EBR-90 tudja.
ez a video a pre alpha állapotban lévõ bf2-rõl készült

TDC Geronimo
bírom az ilyen embereket:fikáznak közbe meg nem is értenek hozzá LOL<#boxer><#violent>