Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

uHs Gerzson
LCAC

Ne ez egy olyan nagy kép amit tényleg nem érdemes beileszteni :)

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Skiper
hehe, off:

ma reggel 6kor felkeltem és kimentem letusolni, és azt természetesen hidegvízzel fejeztem be.

egy élmény volt. na csáó ....

gyuri http://gyur6.uw.hu

Joe004
Kösz elvagyunk :D !

Ahhoj
<#nevetes1>

TS Zolly
Miva sittes felkijáltójelüek!!!!<#nyes>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

Skiper
:DDDD !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jah, persze... icq msn ki dõl be ennek...
Nemis!
Biztos vmi perverz titokról van szó!

...

Vagy megint Paks!?
Úristen tudtam hogy gond lesz vele!
MEG FOGUNK HALNI!!!!
Gyorsan összepakolom a koffert és rohanok a reptérre!
Kösz hogy szóltatok örök hála!
NEM AKAROK MEGHALNI!

Skiper
hádde vazzeg fölösleges ideírni, mert piros, vastagon szedett betûkkel a címzet ígyis-úgyis észreveszi <#idiota>

Ahhoj
jaja, én is utálom ezt a privizõs témát, de ha egyszer fontos.... <#mf1>

najó, megmondom mi állt benne :))
az, hogy icq-n vagy msn-en zaklasson kicsit ;)

Fontos privi? Mi van benne?

Az állandó jóreggelezésnél csak ezt utálom jobban: az egész topickal tudatni hogy vki privit küld, a többiek meg görcsöljenek meg találgassanak hogy mi van benne :P

(mániás kíváncsiság rulz :)

én nem arra a sebességre gondoltam, hanem arra hogy rákattani a linkre csomo idõ meg ha sok a link embernek nicns idege végigkattogni :D

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ahhoj
:P
írtam priv-t, fontos :))

Skiper
huh?!

NEM SAJAN KIVÁNCSI LENNÉK MILY :)

Skiper
Magyarország benne lesz a battlefield2-ben? <#wow1>

Nahar
Az EA honlapján mikor csinálják már meg többi ország fegyver arzenálját?!<#vigyor2>

Motorola Defy

jó viccek

Nahar
jajj

Motorola Defy

TDC Geronimo
<#confused>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TE nem ki vagy?<#action><#taps><#taps>

M 16 karabéj rulezzzzzzzzzzzz<#mf1>

TDC Geronimo
Olyan ismerõs vagy nekem <#nevetes1><#pias>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ahhoj
hát most hogy link-rõl nézel egy képet, vagy egy az egybe be van rakva, az nem számít semmit a sebességet illetõen :)
max annyit,ha már láttad a képet, nem kéne újra és újra letölteni amikor behozod a fórumot :)

nem tom nekem elég az sg forum és igy minden ittvan egybe, nem fogk a 26. honlapon ktorászni csak egy gameért :P

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

engem érdekel de elég messze van még amig kijön, linkrenem kattogok mert sokáig tart csak végigprögetem a forumot ált, bár néha videokat is megnézegetem :)

Ahhoj
jah...
hát a hírek miatt mindenesetre érdemes néha elnézni arra, amúgy én szeretem ezt a kombit, hogy van ilyen fórum is, mint sg, hogy egy játékhoz egy topik, és akkor oda mehet minden, meg az olyat is... csak hát egy-két retardált ne lenne ugye, de csak megunja... :)

Az SG-ben az a jó hogy egy CSOMÓ játék topicja van itt.
BF.hu -val csak annyi a bajom hogy az összes BF-es ill. modos átírogat a másik game topicjaiba.
(Nem akarok neveket írni de van egy-két faszputtony aki hál' Istennek ezt a atopicot még nem találta meg de bf.hu-n sajna hipperaktív ;)

Ahhoj
pszt <#bee1>
persze hogy kicsit marketingel az ember ha már hírez oda :)))
(persze ezt egyáltalán nem úgy érti, hogy sg rovására :) )

Mr. Marketingfõnök :D
Na majd jól kapsz ilyeneket <#felkialtas><#felkialtas> reklámozásért <#hehe>

Én pl. már registráltam oda

Skiper
én is így vagyok:)

Ahhoj
hát ha már be van rakva eg ylink, hogy ez kép, akkor nem rákattintasz? :)
amúgy meg én azt hittem akit érdekel bf, az nézi azt az oldalt :)

haha

nézõpont krédése, én pl bf.hu-t egyátalán nem nézek
és a képeket se nagyon mert messze van, nekem pont elég enyi amit ide berkanak :)

Ahhoj
hát a képet úgyis megnézi mindenki, viszont nem rontja el a fórum kinézetét :)
meg aztán csupa öröm újra látni azokat a kéepekt, amik már fent vannak bf.hu-n is <#bee1>

nézõpont kérdése :)

Ahhoj
lehet én vagyok a hülye de nem jobb egy képnek csak a linkjét berakni? :)

Csak osztom a képeket :)

Japánok nem lesznek csak Kínaiak<#bee1>

csak keményen:)

Az lehet :) SKIPER jó :)

Joe004
Skiper barátunk talán meg tudja csínálni :D !

Ahhoj
lehetne esetleg a fenti képet linkesíteni, ami a bf.hu -ra irányít? <#rolleyes>

Nem nem!
Tényleg lesznek benne japánok!
Rajta voltak néhány szkrínsháton is!

uHs Gerzson
ja ferdeszemüek egy kutya :D

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem vagyok : <#idiota>

uHs Gerzson
csak hogy tudjad ki jöt a mi kis topikunkba :D

<#worship><#hehe>

Nyugi lesznek benne japánok <#eljen>

JAJA csak nekik :)