Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
ma reggel 6kor felkeltem és kimentem letusolni, és azt természetesen hidegvízzel fejeztem be.
egy élmény volt. na csáó ....

gyuri http://gyur6.uw.hu
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Nemis!
Biztos vmi perverz titokról van szó!
...
Vagy megint Paks!?
Úristen tudtam hogy gond lesz vele!
MEG FOGUNK HALNI!!!!
Gyorsan összepakolom a koffert és rohanok a reptérre!
Kösz hogy szóltatok örök hála!
NEM AKAROK MEGHALNI!

gyuri http://gyur6.uw.hu
najó, megmondom mi állt benne :))
az, hogy icq-n vagy msn-en zaklasson kicsit ;)
Az állandó jóreggelezésnél csak ezt utálom jobban: az egész topickal tudatni hogy vki privit küld, a többiek meg görcsöljenek meg találgassanak hogy mi van benne :P
(mániás kíváncsiság rulz
:)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Motorola Defy
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
max annyit,ha már láttad a képet, nem kéne újra és újra letölteni amikor behozod a fórumot :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
hát a hírek miatt mindenesetre érdemes néha elnézni arra, amúgy én szeretem ezt a kombit, hogy van ilyen fórum is, mint sg, hogy egy játékhoz egy topik, és akkor oda mehet minden, meg az olyat is... csak hát egy-két retardált ne lenne ugye, de csak megunja... :)
BF.hu -val csak annyi a bajom hogy az összes BF-es ill. modos átírogat a másik game topicjaiba.
(Nem akarok neveket írni de van egy-két faszputtony aki hál' Istennek ezt a atopicot még nem találta meg de bf.hu-n sajna hipperaktív ;)

persze hogy kicsit marketingel az ember ha már hírez oda :)))
(persze ezt egyáltalán nem úgy érti, hogy sg rovására :) )
Na majd jól kapsz ilyeneket <#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas> reklámozásért <#hehe>#hehe>
Én pl. már registráltam oda

amúgy meg én azt hittem akit érdekel bf, az nézi azt az oldalt :)
és a képeket se nagyon mert messze van, nekem pont elég enyi amit ide berkanak :)
meg aztán csupa öröm újra látni azokat a kéepekt, amik már fent vannak bf.hu-n is <#bee1>#bee1>

csak keményen:)
Tényleg lesznek benne japánok!
Rajta voltak néhány szkrínsháton is!
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
<#eljen>#eljen>