172092
FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
#170809 "dcon, project reality, point of existence" nincs magyar szerver tudomásom szerint -
#170808 mind a kettő -
steweee #170807 ja, a poe-ből melyik kell, a 2-es,vagy külön van első és második rész is ? -
steweee #170806 3 után újratelepíteném a játékot és csatlakoznék online.
felmerültek problémáim
az alapjáték telepítését követően az 1.41-es patch nem telepíthető, mert nem találja a gém installált mappáját, kilép. igaz, nem is az alapban felajánlott c:\documents..... hanem a c:\games mappába raktam.
erre van vmi megoldás, vagy uninstall után az express install által ajánlott mappába telepítsem.
továbbá :
érdemes e telepíteni a dcon, project reality, point of existence modokat, magyar szervereken melyiken van élet.
válaszokat előre is köszönöm -
n003 #170805 Bódog KaTiCa napot :)) 7pöttyöset!! -
JagFater #170804 A lehető legjobb, amit a BF2-ből kihoztak.
Nem egy idegbeteg játék. 1 kör simán eltart 2 óráig is.
Egyedüli rambózás kizárva...
Kicsit bonyolult, ezért a faq-t nyálazd át, mielőtt nekivágsz. -
#170803 Halihó!!!! egy olyan kérdésem lenne hogy ez a project reality mennyire komoly mod? és hogy érdemes e kipróbálni? sok szeró van / játékos? ha valakinek van tapasztalata megoszthatná velem :) előre is köszi! béke -
Rc panzer #170802 Armed Assault 2 amit kinéztem csak pénz kell már rá. -
#170801 Igen, eredeti. Thx. -
#170800 Elvileg igen, ha eredeti akkor a logint nézi -
#170799 Hello.
Az lenne a kérdésem, hogy játszhatok-e úgy multit BF2-vel hogy egyszerre 2 gépen van fent vagy az egyikről le kell törölnöm (természetesen nem egy időben játszanék vele)? -
#170798 "Hol van a ló, s lovasa? Hol van a kürt, mely úgy harsogott? A dicső napok elmúltak, mint eső a hegyen, vagy, mint a szél a mocsár felett. E szép napok nyugaton buktak alá a dombok mögött.. s a sötétségbe vesztek. Hogyan jutottunk idáig?" -
#170797 cod ? mu-ha-ha ... -
Rc panzer #170796 Igazán nem aggódok miattuk. Nemrég vettem meg a játékot és csak most ízlelgetem milyen is neten tolni. Ez csak azért is jó nekem mert vannak járművek benne.:)
Meg az új cod az még drága nekem.
Nem is rossz az aix az jó ránéztem. :) -
#170795 Ne foglalkozz ezzel az 5 éves szutyokkal még a hitbox is szar, a te játékod az új CoD .Csak lőni kell.
-
eugabesz #170794 AIX a kircsi,neked meg lóizé szekrény... -
#170793 ha tényleg a kiegek miatt aggódsz akkor amiatt ne rágódj a kutya sem játszik vele, inkább a mod-okat nyomják legjobb az AiX azzal nyomtam én is csak amióta új gépem van lusta voltam felrakni és az alap bf2-vel nyomom német szervereken, a második nagyjátékos mód az a PoE azzal a gyökerek játszanak róluk töbet megtudhatsz a point of exersice topikban itt az sg-n, de ha jutyubon megnézel videókat mindkét módról bíízton állíthatom az AiX-ot választod
a legnagyobb aixbuzi nálunk sg-n eugebasz ő sokat tud segíteni benne pm-ben is
a másikPoE-ban Londar tud okosságokat írni ő nem tud játszani de viszont egy f*sz
-
Rc panzer #170792 A kép a terminátorból van asszem. De nem is ez a lényeg. Újraraktam elvileg ott írogatta a játék hogy feltelepült aminek fel kell, de akkor hol van? Hogy lehet elérni? Mert én sehol sem látom. De még próbálkozom. -
-
#170790 kinek nyaltál be a koponyás kamuért? -
#170789 bizony nem.
már kábé egy órája nem iszok ;) -
#170788 -
Bala10 #170787 nem? -
#170786 nincs banolva, mint ahogy én sem iszok folyamatosan azért mert van pohár :) -
n003 #170785 -
#170784 megmondom az őszintét,te világ életedben egy kis nyominger p*cs voltál ezt így megmondom a szemedbe ország-világ előtt isten a megmondója ... -
Bala10 #170783 olvasd el az elejét. -
Rc panzer #170782 Sziasztok!
Megvettem a Bf 2-őt pár napja és a kiegészítők is rajta vanank, de azokat nem akarta feltelepíteni. És nem tudom mit csináljak. 1.50 javítást leszedtem most nemrég. És ezt írja ki a telepítés után:
Battlefield 2 has been patched since Battlefield 2: armored fury was relased. Please run te full Battlefield 2 patch 1.5 again to ensure Battlefield 2 Armored fury is properly updated.
Mit csináljak ilyenkor, mikor ugyanazt írta ki mikor előző javítás került fel rá amit a játék rakott magától fel.
-
#170781 kinyírtátok a schrankot? -
Bala10 #170780 én csak töröltetni akartam a hszét, nem tehetek róla, hogy a hírneve megelőzte -
#170779 -
#170778 ellövi a fejeket nagy valószínűséggel -
#170777 izgalmasabb mint az életrajzod -
#170776 R.I.P. -
#170775 az ötödiket nem Bala intézte, hanem én, csak hogy tudd :p -
#170774 én tegnap reggel 6-ig nyomtam és voltunk 20-on egynéhányan konkvesztba ... -
#170773 vazz, vannak még aktív szerverek? hülye kérdés, biztos vannak, de mivel multis FPS hiány miatt elvonási tüneteim vannak, bc2-őt meguntam, eladtam, szerintem visszateszem a bf2-őt. -
#170772 mondom = mondod -
#170771 ...Azért megnézném, mikor az ő csapatában vagyok, és ott vagyok mellette, hogy mit művel :D
Hol szokott ő felbukkani?
De ha már mondom, hogy legenda, akkor gondolom a legtöbb szerveren bannolva van -
#170770 nem mondhatok semmit mert aki nincs velem az ellenem van ugye balag*ci ...