Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.battlefield.hu
amikor az általam próbált verzióban usert akartam kreálni közölte, h nem tud csatlakozni az auth szerverre, el se jutottunk odáig, h körbenézzünk van-e szerver (amúgy nincs), mehetett az offline lövöldözés
www.battlefield.hu
Amen...
Én csak örülök neki ha így lesz, csak furcsálom 😊
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Úgy tudtam, hogy a szervert be lehet úgy állítani, hogy menjen a statrendszer.
Ilyenkor a belépésnél a game kéri az EA-ra regisztrált logint.
Ez tuti így lesz. 😄
Ha nem akkor nem tudom mi értelme. 😊
MMO-t akarnak csinálni, vagy csak az összes EA-s szervert akarják ezzel megtömni.
Áááááh nem hiszem, hogy így lesz megcsinálva
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
semmi köze a tört témához... eredeti fullos de nem e szervereken se lesz a gyüjtögetés...
(persze a megszerzett unlockokat lehet használni nem hiv szerveren is 8márha ugy állitja be a tulaj) lehet a rangokat, statot is kijelzi nem hiv szervereken is de azokon nem tudod fejleszteni...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
mmo meg egy nagyon más tészta ne keverjük ide...
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
gondolj bele ha bf42-ben nem hagyák eleinte warezt ma a kutya nem jáccana vele erre fogani mernék... és nem csak nálunk...
Tehát te azt mondod, hogy csak a hivatalos EA szerveren lesz rangrendszer, a gyári nem tört szervereken pedig nem?
Mind1 úgyis megyek aludni.......nah még annyit, hogy valszeg ezeket direkt mód hagyták ki, hogy ezeket majd a kiegekbe tegyék bele......szomorú, de valszeg ez a helyzet
De valóban......ez a játék eleve sikerre van ítélve......ezt már maga a név is garantálja 😉
PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit
Viszont ha minden igaz, megjelenés elött 2 héttel lesz gyári demónk 😊
http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu
Amúgy pont ezért félek a BF2-tõl.
Jönnek a kis 14éves taknyok, akik reggeltõl estig nyomják majd, megy majd a fragvadászat a játék hátrányára, ezek fognak elõrelépni és 99%, hogy ezek nem jó stratégák, és szarnak majd a csapatra.
Hm...
Háborús játékban...
(pl. CoD-ban van egy klán aminek a neve finomakaki szal bármi megeshet...)
alias Darken
Amúgy meg tényleg kár vitázni, mert úgyis megy majd a warez is csak azok kimaradnak a stat- és rangrendszer nyújtotta élvezetbõl 😊
(jó nem ugy lesz bukás lehet nyereségesnek nyereséges lesz de kb fele példányt fognak belõle eladni mint amugy...😛)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
az mongyuk eleinte szvsz belefér amig nincs sok cheater max késöbb lesz gáz 😊
Én megvettem a BF42-õt, elõrendeltem a BFV-t, de az nem tetszett és visszamondtam, így félek egy kicsit a BF2-tõl.
Kipróbálom elöbb a demot vagy a warez verziót, kiváncsi vagyok melyik jön hamarabb.
Közülünk már egy páran elõrendelték.
A tört szerver viszont kétséges lehet, mert nem tudni milyen védelem lesz rajta.
Multkor a BFV-ben csináltak egy tesztet, hogy a PB kezelte a kulcsokat, és biza a warezverziók megálltak vagy fél napig.
Ha a BF2-vel így lesz, akkor bizony meg kell venni. 😊
steam, origin: ACE_hun