Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BurnBaby
ezek a 'pluszok' patchként kell h jöjjennek. a kieg általában nagyobb terjedelmû, más témájú (azaz pl új helyszínek, csapatok, stb.)

www.battlefield.hu

BurnBaby
én nem furcsálom. elég jól tudják, hogy úgyis megkerülik a népek ahol lehet az eredeti megvételét, tehát azzal tudja védeni magát és a beruházó játékosokat az ea, hogy pl. a statszerveren csak eredeti kulccsal lehet accot létrehozni.
amikor az általam próbált verzióban usert akartam kreálni közölte, h nem tud csatlakozni az auth szerverre, el se jutottunk odáig, h körbenézzünk van-e szerver (amúgy nincs), mehetett az offline lövöldözés

www.battlefield.hu

Ezt a kieget majd külön meg kell majd venni?Egy "kicsit" pofátlanság lenne,ha igen,ugyanis ezeket a "plusszokat" alapból ígérték.Bár ,nem ez lenne az elsõ 😞.

talán elöbb jelenjen meg nem ? 😊

Mr Manson
csak jussunk be

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Ígylegyen 😊
Amen...
Én csak örülök neki ha így lesz, csak furcsálom 😊
uHs Gerzson
igyis ugyis ha esténként felnézel a külföldi szerverekre akkor a 10 legjobban tömöt szerverek közöt biztos találsz legalább 4-6 EAUK szervert. És szeerintem azért csak az Ea hivatalos szerverén lesznek csak rangredszer hogy kis pistának ne legyen könnyü dolga elérni a színteket 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nem azt mondom, hogy ez így baromság, de ennek így mi értelme?
Úgy tudtam, hogy a szervert be lehet úgy állítani, hogy menjen a statrendszer.
Ilyenkor a belépésnél a game kéri az EA-ra regisztrált logint.
Ez tuti így lesz. 😄
Ha nem akkor nem tudom mi értelme. 😊
MMO-t akarnak csinálni, vagy csak az összes EA-s szervert akarják ezzel megtömni.
Áááááh nem hiszem, hogy így lesz megcsinálva
TDC Geronimo
Igen....stat- és rangrendszer valóban csak és kizárólag a hivatalos EA szervereken lesz. Csak itt tudsz majd fejlõdni és unlockolható cuccokat szerezni

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nem õ azt mondja hogy a globális stat fejlesztgetés 8rangok, unlock etc...) csak hivatalos ea szervereken lesznek
semmi köze a tört témához... eredeti fullos de nem e szervereken se lesz a gyüjtögetés...
(persze a megszerzett unlockokat lehet használni nem hiv szerveren is 8márha ugy állitja be a tulaj) lehet a rangokat, statot is kijelzi nem hiv szervereken is de azokon nem tudod fejleszteni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

szeritnem ez nem feltétlen van igy..., mint más is modnta ne mo-bol indulj ki..., mo-n télle gigy van legtöbb esetben de nem mindenhol...
mmo meg egy nagyon más tészta ne keverjük ide...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

én nem azt mondtam hogy nem fogják sokan de még midnig kevesebben mint ha mértékelten hagyják a warez...
gondolj bele ha bf42-ben nem hagyák eleinte warezt ma a kutya nem jáccana vele erre fogani mernék... és nem csak nálunk...

Nah várjunk csak.
Tehát te azt mondod, hogy csak a hivatalos EA szerveren lesz rangrendszer, a gyári nem tört szervereken pedig nem?
Valahogy nem igen tudjuk összeegyeztetni az idõnket😊.Te wow-ozol,amikor én érek rá,aztán meg én megyek mást csinálni,ha Te érsz rá.Kieg alatt a DICE Kanada (rém)tettét érted?

TDC Geronimo
Msn-en miért nem vagy fenn? 😊
Mind1 úgyis megyek aludni.......nah még annyit, hogy valszeg ezeket direkt mód hagyták ki, hogy ezeket majd a kiegekbe tegyék bele......szomorú, de valszeg ez a helyzet

Pontosítok: Ezt IS(!!!) kihagyták 😞.

TDC Geronimo
Így van.....a WoW is fasza 😊
De valóban......ez a játék eleve sikerre van ítélve......ezt már maga a név is garantálja 😉

TDC Geronimo
De bizony a cdkulcssal lesz összekötve....ugyanis kreálni kell egy accot és úgy tudsz csak felmenni hivatalos EA szerverekre.....ugyanis csak ott lesz stat- és rangrendszer!

TDC Geronimo
Nem lehet.....ezt kihagyták sajna 😞

Ha csak megnézel valamit nem érdemes megvenni de amikor nap mint nap játszol pl egy vietnámmal akkor meg inkább a frankó. Mindjárt sokkal több szerver lehetõség, update-nél nincs rinya stb. stb.

PSN: HUNkypr PS3, Thrustmaster T500RS kormány, Playseat A1GP White cockpit

Egyetértek.
Viszont ha minden igaz, megjelenés elött 2 héttel lesz gyári demónk 😊
hát ha nem is lesz bukás de Bécstõl keletre nem nagyon fog elterjedni, mifelénk a demo=warez verzió, ha az tetszik akkor megveszik.

Remélem a mi klánunk kreatívabb lessz 😄D.

polak
hogy lenne bukás? azért mert nem menne a warez? marha nagy hasznuk lenne a warezbol. " ha megy a warez verzio minek vegyem meg?" <-- lehet hogy emiatt nagyobb a bukás? wow-al is csak eredetivel lehet normálissan játszani, emellett havidijas és mégis fergeteges sikere van.

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

polak
nem kell publikon játszani

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Nem hiszem, hogy a statrendszer a cdkulcsal lesz összekötve.
Amúgy pont ezért félek a BF2-tõl.
Jönnek a kis 14éves taknyok, akik reggeltõl estig nyomják majd, megy majd a fragvadászat a játék hátrányára, ezek fognak elõrelépni és 99%, hogy ezek nem jó stratégák, és szarnak majd a csapatra.
Hm...
Háborús játékban...
Majd a sarkon beforduló tank oldalán egy bazi nagy mûbráner fog vigyorogni 😄

(pl. CoD-ban van egy klán aminek a neve finomakaki szal bármi megeshet...)

eredeti rulz

alias Darken

Tényleg,mit tudsz arról,hogy saját logot lehet tenni a karakterekre csapatjelzésként?

TDC Geronimo
Nem kell itt vitázni, hogy fog-e menni warezzal vagy sem.....MEG KELL VENNI EREDETIBE és kész!!! 😊
Amúgy meg tényleg kár vitázni, mert úgyis megy majd a warez is csak azok kimaradnak a stat- és rangrendszer nyújtotta élvezetbõl 😊

TDC Geronimo
Hát tévedsz....hihetetlen sokan megfogják venni a gémet.....most ne magyarországra gondolj, de itt is egyre többen vesznek eredeti gémet

Nem3sis At Work
off

szerintem nem csak a NET-es..

A kis munkát kis ívben, a nagy munkát nagy ívben kerüld el!

<#eljen><#eplus2><#hehe>

akkor bukás lesz a 2. rész már msot mondom... a pár fanatikus megveszi és ezzel annyi, nem egy game bukott már el ezen 😊
(jó nem ugy lesz bukás lehet nyereségesnek nyereséges lesz de kb fele példányt fognak belõle eladni mint amugy...😛)

érdekes, de nem hiszem hogy valahogy nem lehet kijátszani 😊

Kandurex
Amúgy félelmtes a mostani NET -es korosztály, mi is lámák voltunk, de ennyire nem, mint a mostaniak 😞

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
Bírom a sok faszcibálót, bereggel 1 hónapja és megmondja a frankót <#vigyor1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

És ha mégis mit csinálhatunk veled,vagy Te milyen egyéni produkcióval szolgálsz majd 😛?

Hysteria
majd meglátjátok h neten nemfog senki masoltal jaccani 😊)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
bf2 mashogy lesz nem lehet tört szerveren se jatszani 😛P tudom hogyan csinaltak meg... 😊

Bercy
ja jolvan nem szoltam.
nem tudok olvasni.
<#idiota>
Bercy
ez nem teljesen igaz. BFV-ben nem a PB hanem az EA servere ellenorizte a CD kulcsokat, tehat ha a serveren letiltottad azt a portot amelyiken kommunikal akkor tort cd kulcsal is vigan lehetett jatszani fuggetlenul a PB-tol.
Hysteria
ACE nemhinném hogy nem lenne pénzed a bf2 re ahogy a géped nézem.... x800 as gpu...

Mivel a PB ellenõrizte a cdkulcsot, így a PB nélküli szerverekre eredeti játékkal sem lehetett belépni.
vagy csak pb mentes warezszerverek lesznek nem? 😊
az mongyuk eleinte szvsz belefér amig nincs sok cheater max késöbb lesz gáz 😊

Pedig ha játszani akarsz a BF2-vel, lehetséges, hogy meg kell venned 😊
Én megvettem a BF42-õt, elõrendeltem a BFV-t, de az nem tetszett és visszamondtam, így félek egy kicsit a BF2-tõl.
Kipróbálom elöbb a demot vagy a warez verziót, kiváncsi vagyok melyik jön hamarabb.
Közülünk már egy páran elõrendelték.
A tört szerver viszont kétséges lehet, mert nem tudni milyen védelem lesz rajta.
Multkor a BFV-ben csináltak egy tesztet, hogy a PB kezelte a kulcsokat, és biza a warezverziók megálltak vagy fél napig.
Ha a BF2-vel így lesz, akkor bizony meg kell venni. 😊
Sajna már tõlünk nem fogsz beférni 😄.

Én kurvasokat jáccottam elõzõkkel is, mégsem vettem meg, játékért nem adok ki ennyi pénzt...

steam, origin: ACE_hun

Hysteria
jaja elso nap szaladok a boltba 😊)))

TDC Geronimo
Nem kell ahhoz milliomosnak lenni......szvsz ha valaki nagyon vár egy játékot akkor megéri neki és össze lehet rá gyûjteni a pénzt....fõleg, hogy már meg kellett volna jelennie. Nem tom te hogy állsz a BF-ekkel, de aki játszott az elõzõ részekkel komolyabban és bejött neki akkor az tuti megveszi 😉