Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
thx 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

grizzly21
Tök jó, ki csinálta a visszaszámlálót? Tetszik.

joebacsi
nem adnak ki demót => szar banda <#fejvakaras>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
megint csak a nemeteknél?

R0sc0
lesz magyr szerverr vagy megint csak a németeknel lehet zuzni??

joebacsi
nekem már vége a sulinak, hol a bf2??

e azért erõs tulzás ede valami iylesmi igen 😛PP

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Mr Manson
Jó lesz de nem nem hipperszuperjó... az max a 42õ volt!
Eldol majd, de eddig semmi jot nem lattam, sok kamukep, de ez volt eddig minden jateknal (pl HL2) istenetés aztán lebögés!

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Kicsirigo
Persze mert BF-hez ész is kell. <#papakacsint>

Skiper
mondjuk ezzel én is hasonlóképp vagyok.. sok volt az elõkamu, elegem is lett belõle. csak a képek meg a videók, de a demó sincs sehol. egyszóval még mindig szar a banda, és attól, hogy egy hiperjó játékot csinálnak, még mindig nagyorrú f*szarcú vér folyik az ereikben.

gyuri http://gyur6.uw.hu

Hysteria
36 nap 😊)))

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Mr Manson
<#taps>
... csak nem hiszek se a DICEben, se az EAba ... nem gyöztek meg eddig ezzel a BF2õ dologgal. Ha sikerül, meghajlok elöttük igérem!

valamelyik interjuhéban azt irták hogy azért jön ki elöbb eu-ban mert itt hamarabb van vége a sulinak..., szal ilyen szempontbol tényleg csak kérdés menyit fog tényleg csuszni 😊
aki meg dógózik azzal nem kalkulálnak hogy iylen gyermeteg lelkületi (pedig ucso ismereteim szerint bf-ben joval magasabb az átlagéletkor mint pl egy cs-ben 😛)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Skiper
örülök, hogy ha a logód már nem is, de a pesszimizmusod megmaradt :]

"azt vágjátok, hogy pont vége lesz a sulinak és bf2..
ebbõl a szögbõl nézve jófejek a készítõk, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :]"

Bázzzzz! Es majd a ceget is bezarjak mig en BF2-zok? Megmondom mindenkinek, hgy nem kap kozuzemi szamlat, mert nem erek ra csipcsup ugyekkel vacakolni. 😊))

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Mr Manson
és mindenki megy nyaralni... ezért fogjak még 2 hónapot tolni... figyeld majd csak meg

Skiper
azt vágjátok, hogy pont vége lesz a sulinak és bf2..
ebbõl a szögbõl nézve jófejek a készítõk, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :]

uHs Gerzson
Ez egy nagy vacak csak nagyobb a felbontás <#levele>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

BurnBaby
nos én is rendesen láma voltam 😊 szal eléggé máshogy kell majd lõni benne, mint a bf vagy bfv. legalábbis az elsõ élményem ez volt

www.battlefield.hu

Mr Manson
grafikát javitottak már a srácok?

Zs0lt1
Ma jétszunk az LRRP-vel cb ladder meccset bfv-ben, majd jól kikérdezzük õket 😊

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Mr Manson
és?

"De célozva válhoz tartással lõ,azért azzal illik pontosan lõni!!Headshot és kész..... 😊"

Persze. Ha a celpont is ismeri az illemet, es nem rohangal, meg szokdecsel ossze vissza, sot a fejet is jol nevelten a csotorkolathoz hajtja. 😊

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Nahar
De célozva válhoz tartással lõ,azért azzal illik pontosan lõni!!Headshot és kész..... 😊

Motorola Defy

TDC Geronimo
"Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal" .....ez így van! Sokan ezt nem veszik észre a videókban. Azt hiszik, hogy az egész tárat belelövi.....igenám, de ha megnézed a sebzésindikátort máris látod, hogy igencsak kevés volt a bevitt találatok száma. Egyszerûen csak láma aki játszik vele 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Itt megtaláljátok a múltkori GIGA.de adás videóit magas minõségben. Még nem néztem meg szal nem tom mennyivel jobbak, de azért biztos érdemes megnézni 😊

"Ilyen erõsek a golyóállómellények?!Mert vkibe majdnem egy tárat ereszt..."

Fraszt! Nem valakibe, hanem valakire. Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal. Mondjuk en konnyen ugatok. Mesterlovesz vagyok. Tiz lepes tavolsagbol mar kifejezetten kis epuleteket is eltalalok. 😊

TDC Geronimo
Legyen mibe belekötni 😊

Cobra.
Az ugrás még mindig elég érdekes volt, mintha 0,5-ön lenne a gravitáció <#vigyor4>

Hide and fear, Cobra Commander is here !

uHs Gerzson
Igen egyes kasztoknak van golyóállómellénye igy nem mindegy kit lösz 😊 de az is igaz hogy még mindig kiegyensulyózás alatt van a játékok.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Nahar
Ilyen erõsek a golyóállómellények?!Mert vkibe majdnem egy tárat ereszt...

Motorola Defy

Nahar
Ja és a hangok is nagyon jók!!Azok a fegyverropogások...ezért nem szeretek új videókat nézni... 😊

Motorola Defy

Nahar
jaja gondoltam is rád,h h örülhetsz neki ;DD Az láttátok h az Abrhams tanknak nincs teteje?! 😊 vmi hiba lehetett...
Szerintem ez a legjobb videó!Már csak 37 nap!

Motorola Defy

uHs Gerzson
A Sajátján álmában 😛

Hysteria
😊)

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Joe miert kinek a gepen lattad a videokat ? 😊

Joe004
Jók az új videók ;-) !
Csak a saját gépemen látnám már...

TDC Geronimo
Láttuk hát 😊
Egy csomót megy M4-el 😄

Nahar
Nagyon nagy az a PC GAMER gameplay videó!!Csak Láttátok gondolom!

Motorola Defy

TDC Geronimo
Hát jah.......bár sok lesz az új játékos és én ettõl tartok egy picit.....báááár sztem elõbb utóbb megunja az állandó spawnképernyõ bámulást 😊

Beers
Röhögném ha õ vezetné a Bftracks-et!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Pink Tiger
szerinrtem külföldön több a lófaszjóska mint itthon, és itt legalább tudod jelezni az adminoknak ha valami nem tetszik
engem bfvben naponta egyszer kivágnak egy külföldi szerverrõl csak mert felbosszantom magam valamin...
bár lehet hogy velem van gond? <#conf>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pink Tiger

hú ez elég durva gamma lesz, nagyon úgy tûnik...
és lesz benne
elektronikus hadviselés is?

<#nyes>

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

3TOMI3
csak akkor lesz jó ha csak eredeti gameval mehet játszani és ha szórakozik akkor admin.bannplayer <#hehe>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

3TOMI3
nem hiszem :Ð

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

TDC Geronimo
Hát majd meglátjuk mi lesz a magyar szervereken.....ha tele lesz ilyen lóf@szjóskákkal már bocsánat akkor tépünk külföldre......bár ott is vannak szép számmal 😊

Másnem lekodolod majd a szervert és csak azoknak adod meg akkikben megbizol.<#vigyor5>

az eddigi scenet már nehéz tovább rontani <#hehe><#eplus2><#hehe>

TDC Geronimo
Bazzeg 2 kemény nap szünet után visszamentem POE-zni és megint felbaszták az agyamat.....elõre félek a BF2 scene-tõl.....ugyebár az a sok új játékos....

én egy demot köszönnék neki ikább <#eplus2><#eplus2><#eplus2>
amugy meg aki ezt az ugratást mellreszivja szeritnem meg is érdemli <#puszis><#crazya>