Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Eldol majd, de eddig semmi jot nem lattam, sok kamukep, de ez volt eddig minden jateknal (pl HL2) istenetés aztán lebögés!
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
gyuri http://gyur6.uw.hu
... csak nem hiszek se a DICEben, se az EAba ... nem gyöztek meg eddig ezzel a BF2õ dologgal. Ha sikerül, meghajlok elöttük igérem!
aki meg dógózik azzal nem kalkulálnak hogy iylen gyermeteg lelkületi (pedig ucso ismereteim szerint bf-ben joval magasabb az átlagéletkor mint pl egy cs-ben 😛)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
ebbõl a szögbõl nézve jófejek a készítõk, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :]"
Bázzzzz! Es majd a ceget is bezarjak mig en BF2-zok? Megmondom mindenkinek, hgy nem kap kozuzemi szamlat, mert nem erek ra csipcsup ugyekkel vacakolni. 😊))
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
ebbõl a szögbõl nézve jófejek a készítõk, így legalább nem a tanulás rovására kapja el a hév a játékosokat a bf2 miatt :]
gyuri http://gyur6.uw.hu
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
www.battlefield.hu
Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_
Persze. Ha a celpont is ismeri az illemet, es nem rohangal, meg szokdecsel ossze vissza, sot a fejet is jol nevelten a csotorkolathoz hajtja. 😊
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
Motorola Defy
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Fraszt! Nem valakibe, hanem valakire. Nemely kilott tarbol talan ha 4-5 golyo talal. Mondjuk en konnyen ugatok. Mesterlovesz vagyok. Tiz lepes tavolsagbol mar kifejezetten kis epuleteket is eltalalok. 😊
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Motorola Defy
Szerintem ez a legjobb videó!Már csak 37 nap!
Motorola Defy
Egy csomót megy M4-el 😄
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
engem bfvben naponta egyszer kivágnak egy külföldi szerverrõl csak mert felbosszantom magam valamin...
bár lehet hogy velem van gond? <#conf>#conf>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
hú ez elég durva gamma lesz, nagyon úgy tûnik...
és lesz benne
elektronikus hadviselés is?
<#nyes>#nyes>
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
amugy meg aki ezt az ugratást mellreszivja szeritnem meg is érdemli <#puszis>#puszis><#crazya>#crazya>