Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
Most cibálom 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

TDC Geronimo
Mert ez ugyanaz azért...meg magyar 😛

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
Azért nem az eredetit linkelte be, mert az emberek inkább magyarul tudnak, mint spanyolul.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Skiper
jópofa

gyuri http://gyur6.uw.hu

Beers
Miért ne támogatná?

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Hysteria
6600GT me nem tamogatott?? hmm

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

miért nem az eredetit linkelted be? 😛PPP <#eplus2><#hehe><#idiota>

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

TDC Geronimo
Íme a hivatalos gépigény 😊

TDC Geronimo
Újabb videó
A 28 megás a mostani 😉

uHs Gerzson
Megvan 😊 és azt mondták hogy film lesz nem képek 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
És ezt ha meg szabad tudnom hol olvasod mert itt most mondogatod de én is most unatkozom és olvasnék valamit 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

TDC Geronimo
Nah most már 100%-ig biztos, hogy a DICE máris egy BF2 kiegen dolgozik.

TDC Geronimo
Ma új képek várhatók. Lesz infantry-s, tankos meg humvee-s kép is 😊
Jah és holnapra valszeg felkerülnek helis képek is 😊

Guest
Ittál? 😄
TDC Geronimo
"All the problems we encountered during play sessions earlier this year, such as poor frame rate, are history, as EA and developer DICE have stomped out the bugs and optimized the code."

hmm ez jól hangzik 😊

És készen van a fejecske. dekurvajó...
Most kezdjetek el sztorizni a régi szép idõkrõl 😛

joebacsi
Ahhoj mester úgy érezte elérkezett a pillanat, hogy beteljesítse a küldetését. Az alkalmas pillanatra várt, hogy megteremtse a kapcsolatot a régi bf topik és az új megváltót éltetõ közösség között. Hozzászólásával finom átmenetben próbálja átültetni a régi téma egy meghatározó pontját, bevezeti az olvasót ebbe a különleges életérzésbe, mely által az teljesen átlényegülve, a mámoros érzéstõl megrészegülve észrevétlenül egy magasabb dimenzióban találja magát. A hozzászólás tökéletességébõl adódik, hogy ezalatt nem enged elszakadni az itteni helyzettõl, nem terhel minket felesleges részletekkel, egyszerû szövegszerkezetével könnyen fogyaszthatóvá válik. A régi klasszikus hagyományok teljes harmóniában egyesülnek a modern környezetben, így válik teljessé a kompozíció. A katarktikus érzéseket tovább fokozza a hirtelen zárás, mely folytatásra sugall, így egyeNlõre én sem bírok ellenállni:
, (közben frissítettem, így nemvertek át 😄)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

TDC Geronimo
Szevaaaasz te elveszett ember 😊
Elég tartalmas a mondanivalód 😄

.

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ahhoj
.

3TOMI3
az mekkor szopatás lenne <#hehe>

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

ja és 0nál bejelentik hogy a rajongoi nyomsára halasztva 2006.XX.XX-re 😛

És a végén majd mindenki különbözõ animált giffeket rak be a fórumba,hogy hogy is nézhet ki ahogy hajóra rakják és elúsztatják Európába 😊.(És persze hogyan viszik ki a boltokba és rakják ki a polcokra).

3TOMI3
utolsó nap már percenként 😊

TS Zolly
26-27<#bee1>

BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy

TDC Geronimo
Hát nem is 😄
Huhh mi lesz itt te 😊

TDC Geronimo
Nézd meg az órát meg a percet és akkor rájössz, hogy 27 😛

polak
remélem még beírjátok kb 20an😊 várhatóan pár nappal a megjelenés elött nem lesz érdemes forumot olvasni ha már most kezditek a visszaszámlálást.

http://www.7thcr.hu http://amhidro.ini.hu

Nahar
26 nap!!!!!!

Motorola Defy

26😛

TDC Geronimo
De sebaj már csak 27 nap! 😊

TDC Geronimo
Hát az idei E3 nem hozott valami sok BF2-es médiaanyagot 😞

TDC Geronimo
Nemlátod h wow-ozik? 😊
és jól teszi 😉

uHs Gerzson
Hi skorpio téged még látni? 😊

skorpio7
Nos a megjelenés közeledtével egyre többször viszont jóval kritikusabb leszek ezzel a game-el mint tettem ezt a BFV-al... elõre megrendelés elfelejtve. Majd ha kipróbáltuk és hozza azt az élményt amit a nagy elõd, akkor persze megvesszük a dobozos díszpéldányt is. 😊

"A BC a jobbik csapat jutalma."

TDC Geronimo
Elég jó bár új dolgot nem tudunk meg. Biztos lesz folytatása is a videónak

TDC Geronimo
Hmmm most szedem 😊

Kis RTS-es résszel kiegészítve...

steam, origin: ACE_hun

BurnBaby
amennyire láttam vmivel intelligensebbek a botok, de kb hasonló single lesz mint a bf42ben volt

www.battlefield.hu

3TOMI3
lesz

TÉKER!!!!!!!!!44
<#duhos2><#action><#vigyor>

Crem
Hogyne várnám!😄

Csak közben "kiöregedtem" a napi 6-8 óra játszásból... (sajnos)😛

Ui: remélem azért többször benézel ide!

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

bigapó
az oldalon nem találtam, ezért itt egyszerûbb lesz: on-line játék lesz vagy lesz benne single mód is, mint az 1942-ben?

The Matrix has you...

skorpio7
Szia Crem!
Te még élsz? 😄
Nem tán te is várod a BF2-õt?

"A BC a jobbik csapat jutalma."

uHs Gerzson
nm 😉

DannyL
thx 4 login

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

uHs Gerzson
Ja és látjuk a medic unlockolhato fegyverét is aminek igen érdekes a távcsövének a célkeresztje 😊

uHs Gerzson
Na van benne egy kis interjú scot evansel vagy hogy irják 😛 a többi már csak a bf2-röl szól az egyik EA skac játszik és közben olyanokat kérdeznek töle amit már ezer éve tudunk amugy látszik hogy tényleg szép a game 😊

BurnBaby
húzzbele!

www.battlefield.hu