Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a tieden nem is kéne teljesen fullba mennie de mind1... 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Senki nem mondta, hogy megjelent csak egy példa volt és hogy le ne szedjétek 😊

Fenrir
az én konfigomon azért nem hasít teljesen fullban, remélem, hogy csak a demo ilyen optimizálatlan még

A halál csupán a kezdet...

gergod
Megnéztem volna azokat az eredményeket 2 giga rammal, szerintem az volt a ludas 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
Ja azé mondom 😊

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

TDC Geronimo
Majd ha ott kint lesz akkor van 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

gergod
nforce-on még nincs kint

gergod
Szerintem ez a játék igazán ram és processzor limites. Látszik, hogy a szûrõk bekapcsolásával alig esett az fps értéke. Ebbõl egyértelmû, hogy nem a videokártya a szûk keresztmetszett. Szerintem.

faxkamu 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Istencsászár
égõ az nividiának hogy a logo a gém elején ati meg porig alázza sebessébe😊))))))))

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

TDC Geronimo
Hmmm volt szó reloadedes verzióról......

Bazzeg és nincs spéz a telomon!!!!
Lécci ha leszetted ad oda a kódod lécci!!!!!!!! <#idiota>

Na kezdõdik 😊
Állítólag GTA van bent 😊

TDC Geronimo
Hát a mi squadunk támadta feszt a hotelt...azért csak be sikerült venni 😉

arty
én 10K felett semmiképpen 😞 a bf42 3990es ára tetszene ezért is 😊)

Forza.

arty
CB szerver, tegnap este

DAQ néven nagydög játszik, én arty vagyok ittis ottis.

DAQ/nagydög: <#eljen> nagyon jokat nyomultunk, hotelt tényleg jol megtartottuk 😊 még 2 ember kellett volna squadba és sztem sosem szednek ki bennünket 😊

sajna kommander nélkül esélyünk sem volt, általában csak a hotel és a fõbázis volt meg 😄 a US team brutál jol jött, tank+heli+gyalogság... kb. esélyünk sem volt 😊 nekik grat!

Forza.

hát ha enyire nagyon szar csapat ellen vagytok akkor tényleg ennyi... 😊 amugy meg én azért ilyen 4v4 kaliberü dolgokból nem vonnék le messzemenõ következtetéseket teamwork ügyileg 😊

Multigyerek
Már csak 5 nap

TDC Geronimo
Nincs és nem is lesz

Persze. Kártyacsere.
Sziasztok!
Van mármegoldás,amivel élvezhetõen játszható a játék Ti4200 tulajok számára is?

Mr Manson

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Col Andrew
remélem, mert nem szeretek buzi külföldiekkel játszani..

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Péntektõl ja... majd ha ráérek installálgatni 😊 De majd igyekszek.
Bár én még nem döntöttem el, hogy mikor veszem meg a gamet...
Lacc
Elég sok ember meg fogja venni ne félj...
gergod
De péntektõl gondolom már csak faszányos teljes verziós szerver lesz. Kivancsi lennék mondjuk hányan veszik meg a gamet. Én biztos megveszem, mert kurva jó. Csakhát mit érek, ha mo.-ról 10 embernek lesz meg eredetiben <#idiota>

TDC Geronimo
Nah megvan az idõpontja is a kvíznek. Holnap este 8 órakkor lesz. Gyertek és játszatok egy jót 😉

TDC Geronimo
😄DD

Hát ha az egyik fél beszorul az azért van mert a másik túl erõs és ilyenkor illene átállni <#nezze>
Sztem a beszorítás még nem feltétlen a vége egy körnek egy csomószor sikerül a kitörés mert a távoli zászlók általában õrizetlenek 😊

Õ lehetne az ideális Commander a rutinjával hiszen már BFV-ben is használt SCAN-t meg UAV-ot <#vigyor1>

Persze, majd ha megjelenik a kliens is.
Col Andrew
lesz az sg-nek full verzios szervere Borg?

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|

Pharaoh
ÁÁhh, mekkora hülyeséget mondtam.<#banplz>

Looserke
thx

TDC Geronimo
CapsLock és jobb klikk a zászlón....ekkor lejönnek a parancsok és adhatod is az utasítást 😊

Feczo
húúú ez így nagyon béna <#szomoru1> remélem fullban lesz érzékelés ...
vagy tényleg egérre kell tenni <#ijedt>

Smuge
Squad Leadernek milyen + dolgai vannak amiket tud kérni esetleg ugy mint a commander?

Looserke
miért?
ha van egy térképed, vagy ismered a koordinátákat, akkor akár a világ másik oldalán is megadhatnál célt nem?

Pharaoh
Gondolom sehogy, de javítsatok ki ha tévedek. Ez valósághûabb, hogy csak amit látsz, arra tudsz paranscot adni.

Looserke
akkor hogy adhatok meg olyan támadásii vagy bármilyen célt, amit nem látok közvetlenül, pl. a pálya másik végén lévõ bázist?

Pharaoh
Kitörlöd a mappából és akkor nem lesz se NNNvidiaaaaaaaahhhhhh, se EA, se semmi más.

Mármint úgy érted, hogy mire lenyomja egyik team a másikat, és beszorítja azt a bázisára, esélytelenné válnak, pont ott kell új kört kezdeni? 😄D Micsoda kibaszás 😄
Pharaoh
squad führernél a caps lock ugyan az, mint a squad membernél, nem kap külön térképet.

Cobra.
Sg szerver egyetlen baja az idõlimit. A 12 perc nagyon kevés, pont mire belendülne a társaság, addigra van vége a körnek. Én inkább olyan szerverre megyek, ahol ki van szedve az idõlimit.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Hát squad führer még nem voltam, de szerintem úgyanúgy caps lock a nagytérkép, mint a commandernek.
Hát most voltunk (és még vannak is) bent 6-10-en, egész kellemes volt így is. 4vs4ben is elvoltunk, dehát tényleg jöhettek volna azért még többen.
Scorpi, Gergo, Andrew stb: szépen lenyomtuk a meceket vagy 8x zsinórban 😊 Jól ment a teamwork.
Looserke
Így nem tudok olyan célt megadni, amit nem látok...

Looserke
Ha squad vezetõ vagyok, akkor hogy lehet megadni új célt a csapatnak? Mert én csak úgy tudok, hogy ha ránézek arra a helyre, ahova támadni akarok.

YOsh
ide feltettem a legfrissebbet amibe benne van a bf2 is, de sokra nem megyünke vele..

pff..