Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
A halál csupán a kezdet...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Lécci ha leszetted ad oda a kódod lécci!!!!!!!! <#idiota>#idiota>
Állítólag GTA van bent 😊
DAQ néven nagydög játszik, én arty vagyok ittis ottis.
DAQ/nagydög: <#eljen>#eljen> nagyon jokat nyomultunk, hotelt tényleg jol megtartottuk 😊 még 2 ember kellett volna squadba és sztem sosem szednek ki bennünket 😊
sajna kommander nélkül esélyünk sem volt, általában csak a hotel és a fõbázis volt meg 😄 a US team brutál jol jött, tank+heli+gyalogság... kb. esélyünk sem volt 😊 nekik grat!
Forza.
Van mármegoldás,amivel élvezhetõen játszható a játék Ti4200 tulajok számára is?
the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN
|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
Bár én még nem döntöttem el, hogy mikor veszem meg a gamet...
Sztem a beszorítás még nem feltétlen a vége egy körnek egy csomószor sikerül a kitörés mert a távoli zászlók általában õrizetlenek 😊

|c2d:E6750|RadeonHD3870|Kingston:2x1Gb(1066)|GA-P35C-DS3R|CorsairVX550|
vagy tényleg egérre kell tenni <#ijedt>#ijedt>
ha van egy térképed, vagy ismered a koordinátákat, akkor akár a világ másik oldalán is megadhatnál célt nem?
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Scorpi, Gergo, Andrew stb: szépen lenyomtuk a meceket vagy 8x zsinórban 😊 Jól ment a teamwork.
pff..