Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

"ATI problémák
Fekete képernyõ
A problémám fekete képernyõ volt, a játék ment csak éppen nem láttam semmit, de nem dobott vissza a desktopra (asztalra) csak ha kiléptem (jobb felsõ sarokra kattintva a homályba
AGP FAst Write-ot ajálja az ea fórum szerint egy ea-s csóka, de valaki kinyomozta hogy az agp sebesség visszavétele 8x-ról 4x-re segít, és láss csodát, nállam az utóbbi müködött (AGP visszavételéhez kell a ATI Control Panel vagy ATI Control Center, azon belül is a smartgar beálítási fülnél található)."
Namost ezt a kurva AGP speedet nem tudom levenni 4szeresre (bár nem is értek hozzá) és így néz ki nálam:
http://img243.echo.cx/img243/9495/smartgart2sc.jpg
Itt beállítom a kis nyilat 4szeresre, kérdezi hogy Újraindítom e a rendszert, mondom oké. Újraindítás után a SMARTGART-ot ugyan ilyen állapotban találom (tehát nem vette vissza 4szeresre), a fekete képernyõ még mindíg jelen van...
Driverbõl a legújabb Radeon Catalyst 5.6 volt fenn, azzal sem ment, meg amit a FAQ-ban tanácsolnak hozzá az 5.1-essel sem.
Jah! Majdnem elfelejtettem, ATI Radeon 9200SE 128M videókártyám van.
Nem írják a támogatott kártyák között, de sokaknak elfutott vele...
Egy hozzáértõ embertõl kérnék tanácsokat, vagy véleményt
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Köszi!
Rest in peace , brother! Rock - my life , my music...
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
az emg hogy nem annyian jáccák mint cs-t jó iss igy elgalább ide nem ömlenek be a 10 éves iqharcosok... 😊
ettõl függetlenül szvsz nem erre épitenek és az hogy mit számol a gamespy meg a kutyát nem érdekli szerintem... 😊
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Accountot nem engedett krealni talan a generalt kod miatt, igy meg meg server ip-t sem tudok hozzaadni... van vmi multi tores hozza? (faq-ban nem leltem valaszt)
Together we'll fly someday...
Mondjuk nem hiszem hogy ennél a játéknál az eladásokkal baj lesz...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Together we'll fly someday...
én erre vártam az elsõ képek óta, aztán most úgy vagyok vele, hogy majd karácsony táján tolom is ..
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
steam, origin: ACE_hun
Valami eszméletlen jó ez a játék. Pláne így fullosan, kurva jó pályák. Vazze.
Bocs Life, párszor seggbe lõttelek ám! <#mf2>#mf2>
(Kandur néven futok)
Holnap este is benézek majd.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Egyébként szeretnék gratulálni a FAQ-hoz!!!! igen jó...
<#worship>#worship>
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.
Koszonom a hejesbitest, igyexem ezentul lyol irni. Kulomben mar ki is lyavitottam volna, de nincs ra mod salynos. Egyenlore evvel kell beerni.
don\'t panic