Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte P55A-UD3R, Intel Core i5 750 ASUS HD5850, 2x2GB Mushkin DDR3 1600Mhz
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Eddig benne volt a nevében a banner szó, most ezt kivettem. Talál több embernek látszik így.
o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
A SpecOps látszik scan-en vagy uav-on?
Amúgy elvileg épp azért van h a scan és az uav ne vegyen észre. A jármûrõl nem tok semmit....majd tesztelem 😊
Sajnos nem tudok rájönni mi lehet.
Scan és uav ellen is véd?
Használjatok internet explorert és akkor látni lehet.
A kiválasztott katonai karakterek ezentúl kihatással vannak a játékosok által használt harci jármûvekre is. A szanitéc például mozgó elsõsegély-állomássá változtathat egy jármûvet, a különleges alakulat katonája pedig a radar számára teheti láthatatlanná az általa irányított repülõgépet
Csak mert van egy olyan problémám, hogy a spawnképernyõn az egérkurzor is fordítva mûködik...
Aztán a másik ilyen, hogy a retkes konfigot hol tárolhatja a progi fájlként? Csak mert a common controlsban átállítottam a guggolást balcontrolról, a land vehicle alatt nincs ilyen, mégis sipákol, hogy már be van állítva ott. Persze mûködik is, a tankba nem a guggolás gombbal, hanem a balcontrollal kell bebújni.
Én nem tudom, hogy a bétatesztelõk mi a faszt csináltak fél évig... Azért ezek elégggé banális bugok, nem? Szarok én a csillivilli, semmi másra nem használható BF2 billentyûzetre, tudjam már átállítani, ha akarom!
Na, bocs, ez kijött belõlem. Amúgy szerintem jelenleg ez a legjobb BF... Szegény Vietnám, béke poraira... BF42 is összezuhant?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Erre gondolsz?
AMD 64 3000+ 1GB RAM + ATI X850XT + 320GB
Szóval a bal control és shift gombok nem reagálnak egybõl a játékban. meg kell nyomnom 2x 3x mire végre lehasalok. Van valami ötlet hogy mitõl lehet?
a. nem a bill a rossz mert kipróbátam másikkal is.
b. nem akarom más bill-re tenni a lehasalást mert már ezt szoktam meg.
Na majd jól elõkeresem, most épp dolgozom szal ráérek ilyesmire 😊
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
EAGames.com is temporarily unavailable.
During the next couple of hours, we'll be busy upgrading our equipment and providing maintenance to our site. We're making sure that EAGames.com continues to be the best place to play on the Web!
We apologize for this temporary inconvenience and appreciate your patience. See you soon!