Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ahhoj
poccs, pedig mar 100 hozzaszolassal ezelott eszembe van hogy mar mindjart, pont itt ment ki a fejembol... 😄DD

Guest
Ték?
Ahhoj
de szep nagy kep 😛

joebacsi
<#law><#integet2>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

lac coo
Jó sok hely van rajta :-DDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Zs0lt1
EA Hivatalos Ranked szerverei európában:
(Ez az a rengeteg szerver amirõl beszéltek)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

TDC Geronimo
Szép lett a banner sztem is.....csupa csupa piros betû. Joebacsi mond hol vannak már azok az idõk amikor oltottalak mindig h frissítsd már a bannert....amikor még számláló sem volt...istenem........de rég is volt <#sir>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Strike16
akkor sem jó...

Ahhoj
na, ne haragudj <#puszi>
<#idiota>

joebacsi
próbáltam valami kis halvány érvfoszlányt találni ami talán melletted szól, erre meg belémköcc...<#rinya>

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

3TOMI3
akkor lecc go új banner 😄

o.O -.- ^^ Ezekiel 25:17 -tRs- T.O.M.I.

Ahhoj
te ne irogass ide, hanem csinld a bannert (demo szoveg le, faq szovegdoboz update, megjelent felirat le 😉 ) 😛

joebacsi
kíváncsi vagyok mitszólnátok hozzá, ha én kiírnám a bannerre az RDHA oldalunkat, fórumot, szerverip-t, pedig nekem is akkora jogom lenne hozzá...
és nemcsak azért nincs kinnt a csapatreklám, mert akámikor le lehet cserélni a bannert 😊

3TOMI3
tûzfal off vagy engedéjezd neki a bf2-õt

Strike16
lol,újratelepítettem a játékot erre ha csatlakozni akarok egy serverre nem csinál semmit...

fistin
dejó hogy tagja vok<#vigyor5>

TDC Geronimo
Sztem aki tagja a teamnek az tudja hol a topic aki meg nem az meg szvsz leszarja

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

lac coo
Na ezért utálom ezt a játékot lassan :
mindenhol veszekszenek az emberek meg szavazgatják ki egymást :-DDDD

Ahhoj
najo hagyjuk, anyira nem erdekel, hogy ennyi idot forditsak erre...
szerintem igazsagtalan es kesz, nem kell velem egyeterteni, de igazam van...
de hat a ygkorlatban viszont annak van "igaza" akinek hatalma ,)

Tufa
Miért? SG fórumon ne reklámozzuk az SG szervert vagy csapatot? 😊

fistin
na most akkor legyenek reklámozva, vagy ne legyenek??
van az SG Fórum-->az SG fúrumon belül->Battlefield 2 topic-->itt vannak tagok, userek-->õk csináltak egy team-et-->és ezt merészeltek kirakni a topicba...
ez itt a lényeg?

Ahhoj
boccs, akkor nem klan, hanem sg team, a lenyeg ugyanaz
es tovabba <#worship> amiert uzemeltettek bf2 szervert, de ez is kitolas a tobbiekkel szemben, hogy ez kulon ki van emelve...

3TOMI3
csak nem teccik neki ott az a sg teams topic
monnyuk nekem se de az lényegtelen 😛

Itt semmilyen klán nincs reklámozva, 1 se. Eleve nemtom mi a problémád, vagy miért érzed veszélyeztetve magad az Teamtõl...
Ahhoj
tobbes szam lemaradt, szal legyenek...

Ahhoj
nem savanyu, nem arra vagyom, hogy barmelyik klanom linkje ott legyen, hanem hogy itt a jatekrol, a kozossegrol, stb legyen szo, es ne legyen kulon reklamozva egyes klanok

Tom, biztos savanyú a szõlõ, de más klánok fórumain, oldalain sincs kitéve az összes többi létezõ klán linkje, reklámja stb.
fistin
így van, ez nem klán<#vigyor>
ez egy "funplay team", aki akkor játszik amikor akar, de bõvebben az Teams topik...
dejóvagyok<#hehe>

3TOMI3
mind1
akkor fun

Ahhoj
...
szerintem olyat akarnek most mondani, hogy egyszerubb ha mar most adsz ket buntipontot...

Miért, a többi klán honlapján vagyunk, vagy a többi klán fórumán? És különben is, milyen klánról beszélsz?
lac coo
Akkó méé kötözköcc?? :-DDDDDDD

Guest
Te olvasd el a második mondatot, amit írtál 😊 Értem, hogy mit akartál mondani, nem kötözködni akarok, csak ez így vicces, ennyi 😊
3TOMI3
akkor legyen má bent a többi klánnak a honlapja vagy fóruma <#fejvakaras>

Ahhoj
<#bohoc>

Nem értem a problémádat, ha egyszer a kérdésedben ott a válasz is...
lac coo
ok!!
Erre iszok egy sört :-DDD

Ahhoj
Borg: tudom hogy sg-n vagyunk meg minden, de nem unfair kicsit, hogy az sg team kulon reklamozva van ott fent?

3TOMI3
lol :-Ð

lac coo
Na olvasd el mégegyszer !

Ahhoj
jo, zarjuk le ezt annyival, hogy tenyleg nem teljesen korrekt, de nem is lehet megcsinalni annak a stat rendszert, de azert nem is olyan rossz 😉

Guest
Abból gondoltad, hogy magyar volt, hogy oda volt írva, hogy ranked? 😊)
lac coo
Ha meg 8 ember kell hogy számolja a statot , akkor majd klán szinten gyüjtik egymás ellen a pontokat lezárt szervereken :-DDDD
De jó pofa dolog az biztos kár hogy nagyon könnyü lesz vele visszaélni :-O

lac coo
Na de abban biztos vagyok aki többet tolja az effektív több pontot szerezhet , mert mindegyik stat ilyen , másképp nem is lehetne mérni :-DDD

Ahhoj
nem ismerem pontosan a rangrendszert (semennyire), de mondjuk ha a bf42/bfv -hez keszult bftracks-et vennem alapul, akkor nem csak az eltolt ido szamit, hanem egy kis kdr, egy kis kpm, stb 😊

lac coo
Mi van ????

3TOMI3
jah engem is kiszavazott a sok külföldi <#lama> mert nem tudtak kiszedni a tankból mert a láma nem jött rá ha gépfegyverrel lõ akkor nem sérülök

lac coo
Elöbb-utóbb miért ne ? :-DDD

Ahhoj
figy, azert nem teljesen igaz...
az iylen stat-ok tenyleg nem tukroztek soha se teljesen jol hogy ki mennyire jo jatekos, de szerintem nem is lehetne tokeletesre megcsinalni.
de azert aki jol jatszik, az gyorsabban gyujt pontokat, aki rosszul, lasabban, stb... azert annyira nem rossz, csak nem is egy hejj de jo 😉

lac coo
Nekem nincs bajom a plecsnikkel :-DD
Akinek kel az nyomuljon rá , én csak játszok azt kész :-DD
Csak az a baj , hogy akárhová megyek mindenhol anyázás van a commander szidja az embereket az emberek a commandert , mindenhol tök sokszor zendülés van stb ...
Szvsz nem jó ha a játékosoknak ilyen hatalmat adnak mint a zendülés meg a szavzások sokan visszaélnek ezzel vagy csak azért is arra szavaz hogy kitoljon a másikkal :-DDD