Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0.Vedd észre, hogy a video fel van gyorsítva ergo úgy tûnik mégjobban adja neki mint egyébként...
1. Nem leugrik a tetõrõl, hanem lesétál ergo simán lehet lõni esés közben.Próbáld ki, hogy nyomod a gombot és lesétálsz a tetõrõl.
2.Egyszer megöli a csatornában a gyereket, utána az lespawnol full tölténnyel.Lõ kettõt amikor másodszor találkoznak és meghal megint és annak veszi fel az M16-osát.Amiben minimum 24 töltény van.Szóval az hogy a bf2 nem mutatja a töltények számát az csak azt jelenti, hogy bugos(egy idõ után meg is jelenik hogy van benne 18).
3.Shockpaddles meg jelez ha élesztesz.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Csak pár észrevétel minden pártoskodás nélkül. Elismerem jól játszanak de érdekes módon esetek 70% ában a szebben álló fél (felek) else tudjak találni õket pedig volt hogy kb 2 méterrol lõtték AK val. Havercsóti két felismerésén kívül hozzátenném 8:07 kor hogy ugrás/esés közben olyan szépen lelövi az ellent ami nekem 1.5 éves játékidõm alatt (nem sok) soha nem sikerült (még elsütni a fegyvert se) . Másik hogy szinte minden golyójuk talál , sok gyakorlás meg rutin de ne mondja már hogy állva ellövi az összes embert 30 méterrõl AK val 5 golyóból , nem egy ilyen volt a videóban. Na meg a kés meg a shockpedál, lehet hogy én hibám vagy hitbox lemaradás , de egy 2 perce mozdulatlan sniper t 2x kell hátba szúrnom mert az esetek 80 % ban 1. re csak porzik , neki minden betalált ugrás hasalás közben is. A pedálról meg annyit hogy nem tudom mennyi a hivatalos "lõtávja" de a csávókám egyszer kétszer 3 méterrõl is ölt vele. Na most hirtelen ennyi , nem mondom hogy csíter , lehet csak vmi kisebb HAX .
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
tegnap: mc vs hord, horda kikap...
ma: runing sir többiek röhögnek rajta
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
De sokat függ az internet szolgáltató is..már mint a gépei.nem tudom
de sok külföldi ismerõsöm akkiel szoktam járni warozni (csak 4v4 fbf et játszunk).. ott kivétel nélkül mind ilyen minimum 60 as netekkel játszanak😄
tegnapi pcw jó szar volt😄 26 tikettel nyertünk igaz csak 1 map volt ,3 francia csapat társ aki ismeri õket észreveheti hogy open cupon atwéékkel egy ligába vannak😄 szval nem pont az a láma fajta( lásd : running)
ez beszéljen helyettem csapattársaim csinálták:
http://www.own3d.tv/watch/aliv...-%26amp%3B-anth0,13234.html
A taktikátok tényleg nem volt rossz valóban. Bár elég csúnyán kikaptatok volna ha nincsenek azok a furcsa dolgaitok. Lehet csak E.T. segített nektek. <#mf1>#mf1>
A Tabatiere háromszög egy valós anatómiai struktúra ami a kezeden van és régen onnan szipuzták fel a dohányt a férfiak az orrukba(erre az egyetlen dologra jó).Szóval el fog jönni amikor a vizsgán azt mondják majd, hogy ez a söremelõ izom 😊
GERIX
He? MST mondjad meg, vagy oat teszek, h ien wok leszek jo?
Kûlonben fejlodtûnk...!!!!4443??????:??:....-S.célwedwe
Az alsó seremelõ alkarizom, meg a csukló páleszhörpintisz. Az nincs ám akárkinek...
Szerintem fair game volt.NEm értelek titeket h mért cheateltunk volna???
MSt jobbak voltunk ,sokat is fejlõdtunk engem is meglepett, h ien jok voltunk de ezt a taktikának is köszönhetjük.Remekül helyezkedtünk és összetartottunk.
Fél megás modemed?
wásztákúrva... :-DDDDD
Nemtom mért cheaterzetek ennyit??.Mi mst jobbak voltunk jo formában voltunk és jo taktikunk is volt.Mi mst rendezetten játszottunk mindenkinek meg volt a helye engem is meglepett h ilyen sokat fejlõdõtt mindenki(én is😊) szerintem ezért nem kell ezért mst ekkora veszekedést csinalni
<#hehe>#hehe>