Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fujiryu
Mythbusters mai adása:

0.Vedd észre, hogy a video fel van gyorsítva ergo úgy tûnik mégjobban adja neki mint egyébként...
1. Nem leugrik a tetõrõl, hanem lesétál ergo simán lehet lõni esés közben.Próbáld ki, hogy nyomod a gombot és lesétálsz a tetõrõl.
2.Egyszer megöli a csatornában a gyereket, utána az lespawnol full tölténnyel.Lõ kettõt amikor másodszor találkoznak és meghal megint és annak veszi fel az M16-osát.Amiben minimum 24 töltény van.Szóval az hogy a bf2 nem mutatja a töltények számát az csak azt jelenti, hogy bugos(egy idõ után meg is jelenik hogy van benne 18).
3.Shockpaddles meg jelez ha élesztesz.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Metalmilitiakid
hát szép videó meg minden
Csak pár észrevétel minden pártoskodás nélkül. Elismerem jól játszanak de érdekes módon esetek 70% ában a szebben álló fél (felek) else tudjak találni õket pedig volt hogy kb 2 méterrol lõtték AK val. Havercsóti két felismerésén kívül hozzátenném 8:07 kor hogy ugrás/esés közben olyan szépen lelövi az ellent ami nekem 1.5 éves játékidõm alatt (nem sok) soha nem sikerült (még elsütni a fegyvert se) . Másik hogy szinte minden golyójuk talál , sok gyakorlás meg rutin de ne mondja már hogy állva ellövi az összes embert 30 méterrõl AK val 5 golyóból , nem egy ilyen volt a videóban. Na meg a kés meg a shockpedál, lehet hogy én hibám vagy hitbox lemaradás , de egy 2 perce mozdulatlan sniper t 2x kell hátba szúrnom mert az esetek 80 % ban 1. re csak porzik , neki minden betalált ugrás hasalás közben is. A pedálról meg annyit hogy nem tudom mennyi a hivatalos "lõtávja" de a csávókám egyszer kétszer 3 méterrõl is ölt vele. Na most hirtelen ennyi , nem mondom hogy csíter , lehet csak vmi kisebb HAX .

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

😄 legjobb

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mennyi üzenet<#wow3>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

MrYeti
a mekkeni egy <#hehe>

Horda_ [HUN]MRPN - Horda_ Yeti http://battlefield.clanwar.hu

atomboy
Mennyibe kerult?

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Herold
Mi már felnõttünk és leszarjuk a téket. <#mf2>

McKenny
összefogalom
tegnap: mc vs hord, horda kikap...
ma: runing sir többiek röhögnek rajta

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

McKenny
tudok ugyis irni😄 most érettségizek😄 neviccelj

Promi
Latom a szint maradt a regi<#hehe>
jappy
ó a büdös retkes faszba. 190 uj hsz. A faszom olvassa végig. Az elejét elkezdtem, de meguntam. A lényeg, hogy amit kenny irt az elején azt nem õ irta mert nem volt benne hiba. Szerintem két szopás közt megkérte gameovert vagy fuji szivótorkot, hogy irjon valamit. Jó hogy felpörgött a topic, kár hogy lemaradtam a 157k ról baszná teherbe béla.

jobb ma egy sör mint holnap kettő

nah ott van!!! ahogy feljön a nap hát olyan effekteket látni a wallhack-s videókban :| meg b+ eldobja a gránátot jalán és 2 meghalnak tõle karkand-on :| .. eddig jutotam a videóban 😄D még nézem tovább

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

McKenny
látod? te <#lama> okosat nem birsz mondani..és nincs is😄 magadból indulsz ki😄

havercsotány
rájöttem 😊 annyira gyors a srác hogy nem bírja követni a gép<#zavart2><#guluszem1>

Running
A többieknek meg: Azért vicc mennyire lámák vagytok, elvittem a téket úgy, hogy aludt az egész banda. Elzsírosodtatok, kényelmesedtetek már. <#vigyor>

Running
Takaroggy a q...anyádba te kis pattanásosképû fasz.<#vigyor>

SigS
Mennyi láma hsz ecssééém <#zavart1>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

havercsotány
5 perc 34 másodpercnél a shockpadle találatot jelez bug? A 7perc 29 másodpercnél is van egy érdekes dolog üres a tár és mégis beadja neki a találatot majd animáció nélkül táraz Bug csak kérdem semmi célzás<#hehe>

McKenny
ez van 😄

McKenny
ez van 😄

badsec
<#worship>

Horda Maki!:D

Fujiryu
Már nekem is sok vagy.Nyertetek tegnap és itt vége kéne hogy legyen, de te is ugyan olyan szánalmas vagy mint aki csíterezik, azzal hogy leszólod a másikat és nyomoréknak nevezed.Miért nem lehet békében gratulálni a másiknak...Talán nem utálna minden ember ezen a bolygón és a szomszédosokon, ha nem lennél ekkora öntelt fasz...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Zerénd
Legalább az alapvetõ heJesírási szabályokat tartsd be, te faszláma!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

McKenny
Nálad van a hiba😄
De sokat függ az internet szolgáltató is..már mint a gépei.nem tudom
de sok külföldi ismerõsöm akkiel szoktam járni warozni (csak 4v4 fbf et játszunk).. ott kivétel nélkül mind ilyen minimum 60 as netekkel játszanak😄
tegnapi pcw jó szar volt😄 26 tikettel nyertünk igaz csak 1 map volt ,3 francia csapat társ aki ismeri õket észreveheti hogy open cupon atwéékkel egy ligába vannak😄 szval nem pont az a láma fajta( lásd : running)
ez beszéljen helyettem csapattársaim csinálták:

http://www.own3d.tv/watch/aliv...-%26amp%3B-anth0,13234.html

Manoboy
Jó akkor csak makrót használtatok. Épp elég az is.

A taktikátok tényleg nem volt rossz valóban. Bár elég csúnyán kikaptatok volna ha nincsenek azok a furcsa dolgaitok. Lehet csak E.T. segített nektek. <#mf1>

szanalmas vagy
Én már tuti mutálódom, jól haladok az igazi sörminátor alkat felé. :-)

Na olyanom még nincs, arra gyúrnom kell.. :-)

Herold
A rossz példa ragadós? <#hehe><#hehe><#hehe>

Én cheaterzek, te cheaterzel, mi cheaterzünk...

havercsotány
tán kivan osztva a billentyûzeted a macros egeredre ?<#hehe>

Fujiryu

Herold
Bazdmeg BF helyett inkább iskolába járj, és akkor nem maradsz analfabéta te nyomi. <#ejnye1><#lama><#banplz>

Nem tudom h néküle mi lett volna
lol

Fujiryu
Amúgy lassan lehet így fogják hívni az orvosok is 😊
A Tabatiere háromszög egy valós anatómiai struktúra ami a kezeden van és régen onnan szipuzták fel a dohányt a férfiak az orrukba(erre az egyetlen dologra jó).Szóval el fog jönni amikor a vizsgán azt mondják majd, hogy ez a söremelõ izom 😊

havercsotány
mekkeny nélkül esélyetek nem lett volna<#nezze><#nevetes1>

havercsotány
meg a lazán száj felé billegetõ borosüveg izom<#vigyor2>

Szerintem fair game volt
GERIX
Hülye e vagy e te? mst?
He? MST mondjad meg, vagy oat teszek, h ien wok leszek jo?
Kûlonben fejlodtûnk...!!!!4443??????:??:....-S.célwedwe

Hát, meg a zizmok.
Az alsó seremelõ alkarizom, meg a csukló páleszhörpintisz. Az nincs ám akárkinek...

Gerix wok
Szerintem fair game volt.NEm értelek titeket h mért cheateltunk volna???
MSt jobbak voltunk ,sokat is fejlõdtunk engem is meglepett, h ien jok voltunk de ezt a taktikának is köszönhetjük.Remekül helyezkedtünk és összetartottunk.
havercsotány
a mi kis alkesz refrekszeink nyomába se érsz te kis tejfölös faszu szájbergyerek <#hehe><#levele>

Azé cheaterzünk, h mst csinaljuk a feszkót!

Mid van otthon te nyomoronc?
Fél megás modemed?

wásztákúrva... :-DDDDD

Gerix wok
Nemtom mért cheaterzetek ennyit??.Mi mst jobbak voltunk jo formában voltunk és jo taktikunk is volt.Mi mst rendezetten játszottunk mindenkinek meg volt a helye engem is meglepett h ilyen sokat fejlõdõtt mindenki(én is😊) szerintem ezért nem kell ezért mst ekkora veszekedést csinalni
Egyem a pofikádat drága szélsõségem barátom. :-)

badsec
De a tudomány ma már csodákra képes. Látod Kenny is megszületett...<#mf1>

Horda Maki!:D

Manoboy
Olyan vagy! Arra még õ se képes. <#eplus2><#eplus2>

HTS s3rg1nh00
nekem meg van egy 30/20-as digim,egy nem is olyan szar gépem,és néhol stabil 30 alatti pingem(itthon néha 3-4-5,néznek is a többiek,hogy most akkor wtf?),és mégis porzik ezerrel,biztos bennem van a hiba...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D