Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Kipróbáltam a 64 bites WIN-nel is a BF2-t ... hááát ... õszintén szólva nem vettem észre semmi különbséget ... talán kicsit lasabban töltõdödtt be a pálya, de ezt ráfogom arra, hogy lehet hogy a szokásos optimalizációkat csinálta ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Pinging 193.138.127.79 with 32 bytes of data:
Reply from 193.138.127.79: bytes=32 time=17ms TTL=57
Reply from 193.138.127.79: bytes=32 time=16ms TTL=57
Reply from 193.138.127.79: bytes=32 time=16ms TTL=57
Reply from 193.138.127.79: bytes=32 time=18ms TTL=57
(DNS) Resolved 193.138.127.79 to sg.hosting.c-enter.hu
steam, origin: ACE_hun
from events import *
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
“Az értelmesek egyik része okos, a másik része ostoba. Hasonló a helyzet a butákkal is”
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Egyebkent konkretan hogyan nem mukodik, Borg? Szal, mi a jelenseg, mert igy nehez kitalalni. Szintaktikailag talan rendben van.
Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub
http://bf2.fun-o-matic.org/index.php/Scripts:EventsPy
az itt leirt formában miért nem mûködik 😊
Ha rájöttél jegyezd meg, és refereálj nekem holnap belõle 😄
Mi kozuzemi szamlazo rendszert barkacsoltunk vele, meg PostgreSQL-vel. Evente tobb mint egy millio szamlara jo, akkor egy kis Battlefield mar nem kottyan meg neki.
high ping kicker
loggerek
advert rendszer
stb.
Asszem neki kell állnom beleásni magam ebbe is... még jó hogy éveken át programoztam pythont Bridge Commanderhez 😊
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Végre nem az volt, hogy belépek egy sqadba, köszönök aztán néma csend 😊
Repatarurgyán
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Valaki tud ilyen helyet? Az SG szerveren mikor szoktatok lenni? Vegyetek már szárnyatok alá lécci, mer szívesen kommandóznék. A heli már a Vietnam és az FS2004 óta "profi" szinten megy <#wink>#wink>
?
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Rajtam kívül miért nem sztorizik senki? Tök jó lenne mások történetetit is olvasni.
Medálból meg a gyõztes arany, meg ezüst meg bronz. A többi micsoda?
A 3 kör után a medált az kapja, aki a 3-om pályán össz volt a jobb, vagy az utolsón?