Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

havercsotány
meg van egy Kínai is köztük<#hehe>

Drang
az anyázásra gondoltam speciel... bfcomos oldalon még finom voltál...<#wink>
én csak leirtam a véleményem... ami elinditott egy folyamatot...

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

KáTéCé
<#lama><#levele>

joebacsi
tetszik :)

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

SigS
Sose fordíts hátat liftszerelõnek (se) <#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

atomboy

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

pl: mi nem tetszett amit írtam? és különben is Te kezdted ezt az egész szart...
Zerénd
Vigyázz mit mondasz, közel laksz hozzám!

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

én próbáltam már liftel, de elhidegültünk<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Drang
Fuji, eddig a tisztalátásodról ismertelek, de úgy látom most ebben témában ehomályositotta éleslátásodat az érzelmi elkötelezõdésed a HEG felé.
In medias res:
Azok az egyéni döntések vezettek sztem részben azoknak a klánoknak a megszûnéséhez, akiket megemlitettél. Arról van szó, hogy amit õk deficitet okoztak a bf communtiybe azt nem hinném, h. ilyen módon kellene visszaadni, ahogy õk ezt tették és teszik. Ebben áll sztem az õ felelõsségük...
Még egyszer leszögezem, nem azzal van a gond, amit õk elértek, hanem ahogy azt kommunikálták...
Ha észrevetted mindenki elismeri õket, de az ilyen hsz.-ek amiket Bari is nyomat, ezek mind aláássák, az õ amúgy is ingatag tekintélyüket... mer' azzal, h. qurvajó vagyok te meg csicska nem lehet vitatkozni... lehet cod 4 community megértõ az ilyennel, de én speciel nem respektálom ezt a hozzáállást... még ha olyan überplayer is teszi ezt... de nem szaporitom tovább... magáért beszélnek a hsz-eik

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

én tudom hogy homofób vagyok anélkülis hogy megdugnám naponta a Zolly feleségét :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

McKenny
még ma este elkezdik?

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Zerénd
Hát a minimálbérnél azért jóval többet keresek, mert dolgozik is néha nem csak napi 5-6 mecset nyomok le, lifteket meg akkor sem hagynám ott ha nyernék a lottón, és beválalom, homofób vagyok mert utálom a buzikat, de én legalább élek, és nem egy játékban élem ki azt, amit más nem adhat meg. Ha nem is nyomorékok vagytok, de azért szánom az egész bagázst az elkockásodásért.

Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? &#8222;Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,

Fujiryu
Neked meg mivel hülye vagy, marad a minimálbér és a liftszerelés.Meg az a kiváltság, hogy naponta dicsekedhetsz azzal, hogy megdugtad a feleséged, ezzel is bebizonyítva, hogy mekkora homofób nyomorék vagy valójában...

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

McKenny
milyen kodek kell a lejátszáshoz
?

ajánlom a "bárányok harapnak" c. ausztrál(vagy újzélandi??) horrorszerû filmképzõdményt :DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Zerénd
"3.A HEG nagyon sokat fejlõdött.Éjjel nappal játszottunk napi 5-6 pcw-t amit csak így a HEGben tudtunk csinálni"

Ja akik a punciktól félnek azoknak marad a lüdözés mert abban talán prok lehetnek.

Bogdogege
Apa kezdõdik, hajrá srácok <#hawaii>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

SigS

Fujiryu
Gyere már ventrire el kéne magyaráznod, hogyan lehet beizzítani a közvetítést :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

oké, nem is érdekel...
Fujiryu
Pont azt próbálom magyarázni nekik, hogy te jófej vagy.Elég dologba fognak belekötni anélkül is, hogy beszólnál nekik :)

anyád a cigány te kis fasztarisznya
Fujiryu
Már megint nekem kell megmondani a tutit és azért itt teszem, mert oda nem férne ki...

1.Ahhoz, hogy a HEG, hogyan alakult ki a HEGen JCSR-en és Hordán kívül senkinek nincsen köze illetve nem tud róla semmit...De ez nektek úgyse elég itt a második pont:
2.Amikor a HEG megalakult az összes magyar klán csak funból játszott.Azokat az embereket fogta össze akik többet akartak mint röhögni TS-en.Izgalmas meccseket és valamit elérni európai szinten.Akinek ez nem kellett az nem is csatlakozott.Senkit nem vert meg a Bari, hogy csatlakozzon.Mindenki önszántából ment a HEGbe.
3.A HEG nagyon sokat fejlõdött.Éjjel nappal játszottunk napi 5-6 pcw-t amit csak így a HEGben tudtunk csinálni, mert az anyaklánoknál a heti 2-3 meccs is sok volt egy-két embernek.Ezt a tempót sokan nem bírták, és végül szinte csak hordások és JCSR-esek maradtak a HEGben.
4.A probléma ott volt, hogy akik a HEGben voltak, magasabb ligában szerettek volna játszani OpenCupon mint ahol a JCSR és Horda játszott és így választani kellett az anyaklán és a HEG között.
5.Az hogy ez a szétválás egy sárdobálás lett az egyedül annak tudható be, hogy az anyaklánok nem tudták elviselni, hogy a legjobb játékosaik többet akarnak, mint egy 3. ligás kiesést.Az, hogy Running ennek tudja be a Horda/JCSr aktív végét, az nem jelent semmit és mások ne pofázzanak bele, hogy emiatt lett vége a magyar klánéletnek.Magyar klánélet európai viszonylatban sose volt és a HEGen kívül és azokon kívül akik a HEGben játszottak senkinek nincsen fogalma arról, milyen is elit csapatok ellen játszani.JCSR oldalról annyit tudok mondani, hogy amikor ez a szétválás volt, úgy voltunk meg egy warra, hogy játszottam én és Chris akik még JCSR-esek vagyunk meg David Matt és Peti akik a HEGet választották.A conquest 8v8 volt a baj mert oda kellett Atwe Steve és BAri.Aztán azzal, hogy jött az ultimátum, hogy vagy mész vagy maradsz õk rá voltak kényszerítve arra, hogy menjenek.A probléma mér eleve adott volt, mert 3-4 ember kivállása után a se a Horda se a JCSR nem tudott összeszedni 8 aktív játékost az OC-re.Szóval itt alapvetõen arról volt szó, hogy az a 3-4 ember megunta, hogy õk viszik a hátukon az anyacsapatot és a kompromisszumnélküli eredményekkel kecsegtetõ utat választotta.EZÉRT NEM LEHET SENKIT HIBÁZTATNI!!!
6.Érdekes módon nekem sikerült megõriznem a jóviszonyt a HEGgel.Csak sajnálni tudom, hogy innen a többség féltékenységbõl, vagy azért mert valamit félreértett fújol rájuk.Magyarország egyetlen olyan csapata, amelyik valamit elért európai szinten.Atwe és David európa legjobb játékosai, Bari egy jólmûködõ szponzorokkal támogatott csapatot épített és rá tényleg nem lehet azt mondani, hogy kétszínû.Aki ismeri Barit az tudja, hogy õ egyenes ember, aki meg nem az meg nem tudom minek szól bele a dologba.
7.A HEG sose fordult el a gyengébb csapatoktól, nem véletlenül lettek fél év alatt a COD4es magyar scene egyik legelismertebb csapata.Szóval ezen kicsit gondolkozzatok el, hogy az általatok annyira utált és lefaszlámázott COD4esekkel ki tudnak jönni és veletek nem akkor talán bennetek van a hiba.COD4ben is van elég féltékeny és sárdobáló ember, de szerencsére ott vannak komolyabb emberek is akik képesek elismerni önzetlenül, ha valaki elért valamit és ezek az emberek ott sajnos nagyobb számban fordulnak elõ...
8.Ahelyett, hogy anyáztok inkább drukkoljatok nekik, mert ezzel is csak azt igazoljátok, hogy egy 8 éves COD4es szintjén vagytok.

McKenny
<#nemtudom>

csak ne feledd otthon a csítmegapakkot<#hehe>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

McKenny
holnap faxom számtech érettségi<#zavart2>
inkább beviszem a bf dvd met feltolm és lanozok a tanárral:D
aki nyer az kap ötös érettségit:D

McKenny
<#eljen>

ja, bazze

SigS
Hát ezeknek fele cigány, a másik meg 8+3 osztályos elemibe jár, de kemények vagyunk bazzeg nem is tudtam

havercsotány
gratula nekik és sok sikert.

omg. van aki komolyan veszi az itteni hülyéskedést?<#rolleyes>

Running
:D

schrank
mi van bekötötték a kábeltévét <#hehe>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

havercsotány
:DDDDDD

schrank

Yan
Azt én is csípem, 200 sprint és liheg a buszon hogy hely kell neki.
A múltkor elmagyaráztam az egyiknek,
ilyen sport teljesítmény után nem szabad pihenni hirtelen, mert begörcsöl és lemerednek az izmok :D
<#nyes>

&#165; xfire: kistekila

Zerénd
Ennél már csak az jobb, mikor faluból jönnek be a pijacra busszal cekkerekkel. Buszon sírnak, hogy nem tudnak állni, annyira fáj a lábuk, hogy adják át a helyet, de mikor leszállnak, szinte a másik vénlányal versenyt futnak a piacig, és a táskáikkal egyensúlyoznak, meg evezik a levegõt a gyorsabb haladásért. :D

Promi
Katasztrofa amit ott tudnak muvelni.
hehe. az öregek hogy nyomják. szombat reggel voltam én is, 2 gép volt egymás mellett, de mintha vegaszban lettem volna. ott állt vagy 20 öregnéne és bácsi és hangosan kiabáltak, hogy ne úgy tedd ida a blokkot! várd meg míg lejár! Ezzel a hülyeséggel szúrtál el ennyi idõt?(kb 1 perc az egész) stb :) vicces volt.

SigS
Persze a kocsitologatóknak könnyû <#szomoru2>
<#zavart1>

Promi
Blablabla 1 hete valtottuk be a 3x 200-at mert csak pakolaszni kellett mindeg.:)
HTS s3rg1nh00
na most mondjátok meg,egyszer járok az osanba,veszek fél kiló kenyeret(és semmi mást),erre a blokkal nem nyertem egy 200 forintos vásárlási utalványt?rézbõrûek meg ott anyáztak mögöttem a tele kocsival...<#mf2><#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

joebacsi
http://www.youtube.com/v/qyihpAmaKMs#

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zerénd
Leesett, gratula! :DDDDD <#taps>

HTS s3rg1nh00
talán a convertXtoDVD megcsinálja,de nem biztos,én csak avit konvertáltam még vele dvd-be...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

SigS
Küldd el szerdzsinek ímélben majd seperc megcsinálja neked <#ravasz1>

schrank
jaj ne kelljen már fogóval kiszednem belõled b+ <#hehe>