Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mohus
nekem két hibám volt

az egyika punkbusteres...az hamar orvoslódott

a másik meg a "there is a problem with your connection" stb

a routernek kiadtam hogy mi mindent engedjen ki ahogy le volt írva
plusz kikapcsoltam az antivirusomat...

és most fasza

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

gergod
ugyanmár nekem semmi baja a HT-nek. Mielõtt azt kikapcsolja, próbálja ki az összes többi variációt amit ajánlotál és csak utána kapcsolja ki, de ha úgyis baja van, akkor meg kapcsolja vissza.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

arty
valóban, de õk nem foglaltak el városokat 😉 nem arrol van szo, h ne mehessenek oda, irtani, szabotálni, stb, nade h zászlot foglaljanak, az azért unreal 😊

Forza.

Biosban lehet kikapcsolni, egész pontosan az Advanced-CPU Configuration menü alatt lehet engedélyezni vagy tiltani . De kétlem hogy bármi hiba okozója lenne.

Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!

arty
valoban, az alaplap biosában lehet kikapcsolni a HT-t.

Forza.

BurnBaby
emilben megkérdezte egy fiatalember, h hogy kapcsolja ki a hyper-threadinget. szomorúan bevallom nekem fogalmam sincs, mintha valami biost emlegettetek volna. szal vki átsegítene a problémán, h meg tudjam válaszolni? 😊))

www.battlefield.hu

BurnBaby
😊

www.battlefield.hu

ev1l FlOwEr
loál

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

srácok ebben a gémben láccik ,hogy hány megás a vidkari. a 256mb s javára.

joebacsi
ezt tökéletesen imitálta kezdetben a superman bug 😄D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Volt is nagy csíterezés 😊

De már ott, Normandiában is dobtak le az ellenség háta mögött ejtõernyõsöket. 😊

Minden jog fenntartva!

arty
ugy kéne, mint az ut2k4ben, hogy nem teljesen lineárisan, de legyenek összefüggõ zászlók ... reálisabb lenne ... omahát sem berlin felõl rohanták le, ha jól tudom 😄

Forza.

Krinyo
mit kell ezen lefordítani? join game? <#hehe>

TheGOro
baze ez nem RPG ^^

http://GOro.hu

Tud valaki valamit a magyarítással kapcsolatban? Folytatódik még egyáltalán, mert 50%-nál úgy beállt mint a gerely.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

gaba75
Üdv mindenkinek! <#wave>

Szóltak, hogy nézzek már rá a forumra mert szidják a JCSR-t. Megtettem és visszaolvastam pár oldalt. Szomorúan olvastam a dolgokat és láttam, hogy engem is megemlítettek ez ügyben. Csít? Hát ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Nekem nincs tudomásom, hogy közülülünk és bárki is használná a játék ezt a fajta módját. Sõt! Ha megtudnám, hogy közülünk bárki ezt csinálná azonnal ki is lépnék! A BF-et csak azért játszuk mert szeretünk együtt játszani és kiváló a társaság! Nem pedig azért mert örökélet, öröklöszer, meg mittudoménmi istent játszak. Azt hogy miért nem jelezte ki a rangunkat a szerver nem tudom, de annyit elmondhatok, jul. 3-4-i hétvégén már megvolt az unlock-os fegyverem, ugyanis reggel 7-tõl késõ estig nyomtam a gamét, azalatt csak össze lehet szedni 1100 pontot 😊 és remélem nemsokára meglesz a kövi ami 11000 körül kapom.
Végezetül szeretném megköszönni a többi klános társamnak, hogy kiálltak a JCSR mellett ez ügyben.

u.i. üzenem FlatlineHun-nak nézze már meg ki szokott egy kör alatt legtöbbet elhalálozni? Én, én, én, én, én!!!! <#vigyor3> <#idiota><#vigyor2>

Törölt felhasználó
Hi
Az uj peccsel belehet már álitani a bill. konfigot vagy még mindig át kell irni ahogy a FAQ ba van ????
mohus
thx

FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]

Nem muszáj leszedni a demót!Legalább is én nem szedtem le!

akár le is szedheted, nem befolyásolja egymást a kettõ.

http://probaforum1.atw.hu/php/9/chat.php

mohus
KÉRDÉS:

DEMÓT leszedjem mielõtt INStALLÁLOM A TELJESET?

kösz
mohus

Én kimondottan örülök, hogy nem csak sorban lehet zászlót foglalni. Így több tere van a gondolkodasnak, taktikázásnak. Nem lehet beállni egy zászlóhoz, hogy csak azt védd.
Persze okosan így is meg lehet találni sok mapon azt a pontot, hol megfogható az ellen. Megfelelõ hidakat felrobbantani, a maradék utat (ami lehet, hogy csak egyetlen út) meg védeni. Akkor hátul csak tisztogatni kell.
Az egyik mapen pl. egy szigeten 4-6 fövel (egy squaddal) gyakorlatilag meg lehet fogni az APC-ket, páncélosokat. Általában folyamatosan támadás alatt is vagyunk. 😊

Minden jog fenntartva!

lac coo
Na az jó ! Mindíg furcsállottam hogy hátulról el lehet foglalni zászlókat, Tudom ilyen a háború de nekem fura...

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

lac coo
Ööööö......Aimbot nincs benne ? :-DDDD<#banplz><#idiota>

A supply lines olyan mód, amit már anno DC-ben is megvalósítottak.
Vagyis csak sorban lehet foglalni a zászlókat bizonyos mapokon.
Valahol van errõl info, hogy mi az ami be van építve de le van tiltva?
Pl mi az a supply lines? Meg a stb? <#vigyor4>

Minden jog fenntartva!

Ezek "valszeg" azon pár feature-ök egyikei, amelyek integrálva vannak, de le vannak tiltva.
Úgymint a supply lines mod, meg a fegyverek mozgásfüggõ sebzései stb stb.
Drachomir
A sp mini modban a spec opsnak mar van Binoja ... 😊 uh telleg az lesz!!! gondoltak a modosokra :-)

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

TheGOro
Hát én elõbb untam meg minthogy megtapasztaltam volna ezt a finomságot...

lac coo
Na ja , egy távcsõ alap lenne egy ilyen játékban , legalább a leadereknek .

Na igen, ez engem is érdekelne. Mindent végigtúrtam, hogy a beigért laser designator meg binocular pl. hol lehet.
Az utolsó reménységem abban van, hogy azok a négyzetek azért vannak üresen, mert késõbb lesznek ilyenek benne. 😊

Minden jog fenntartva!

Drachomir
vagy esetleg a rankoknak is szerepeuk elobb utobb es tobb kieg cucc lesz...

lac coo
Lehet a modoloknak hagytak még helyet és több cuccot is be lehet rakni mint ami most van .

Starfish
Hát nekem úgy tünnek mintha a spec cuccokat mutatná, vagy a kiegészítõ cuccokat.. Pl. Spec.Ops-nál ott a C4 jele, és gránát, Supportnál a lõszeres utánpótló cuccokat, Engineer a javító balhét és az aknát, Snipernél a claymore-t és így tovább. Az üresek meg ugye amik nincsenek =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Drachomir
erdekes eleinte nagyon ugyeltek a legalitasra.. akkor az a modszer sem tutter..<#vomit>

mesor
Ezek az üres kockák micsodák?

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

lac coo
Ez nem túlzás !!
Tényleg bárki bárkinek piszkálhatja az unlockját !!!Gondolhatod mikor olvastam kipróbáltam....:-O
Ebbõl akkora balhék lesznek hogy ne tovább!
Igaz most átjköltöztette az EA a szerverét de csak idõ kérdése , hogy ismét megtalálják a címét , pláne mert a te géped küld adatot rá....

mesor
Fasza ma nagynehezen (mert nem tudok sokat játszani) elértem az 1000pontot sõt valamennyivel felette azt nem történt semmi! + elötte kétszer connection probléma miatt kidobott a játék és elvesztettem vagy 100 pontot mert nem írta jóvá!
<#zavart2><#duma>

Starfish
Csak hogy csatlakozzam a warezos témához. Én pl tegnap is meg ma is nyomtam reloaded-el neten. Minden gond nélkül. Néha van olyan hogy aszondja nekem a gamma, hogy a CD kulcs használatban va, de 1-2 perc várakozás után beenged a szerverekre. Kapom a pontokat, kitüntetéseke stb. Csak sajna nincs sok idõm gammázni, de alakul a dolog. =)

I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately

Beers
Kellene!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

mesor
1000 pontnál nem kéne ugrania Lance Corporalra a rangomnak?

Anno a legelején ment is. Mostmár nem. Vagy csak igen kacifántos megoldással, ráaádsul minden update után új megoldást kellett keresni az érintetteknek.
Sõt, 2 hete kijött a vac2, az úgy ahogy van lenyomta a warezosokat a secure szerverekrõl. Na de ez off itt.
TheGOro
csak szólok hogy soha nem vettem meg a hl2-t mégis multiztam neten, és ment a steam is, ennyit a tört verziók kiszûrésérõl.

Mortel
köszi BB and Warlock , meg nézem segít-e

Drachomir
meg elozo unlock hibakhoz... szerintem a HL2 steamje teljesen jo dolog a tort verziok kiszuresere,, vagyis ilyet licencelni sokkal jobb lett volna mint az EAnak egetni magat ezekkel a patch visszavonasokkal..az viszont szerintem szamszeru teny h sokan megvettek az 1.01 patch utan a jatekot.. tobbek kozt en is <#wave>

BurnBaby
logitech mx500 és minden gombot enged használni a bf2.

www.battlefield.hu

BurnBaby
folyamatos kidobálás ügyben tegnap este vagy ma reggel posztoltam egy kommentet - hátha segít. keress vissza, bizonyos shepher nevû júzertõl származik, ez lehet a keresõ kulcsszavad. este felkerül a faqba is, csak még nem jártam otthon.

www.battlefield.hu

Mersant
nekem sem engedi a gorgetest, a tobbi gombot is csak ugy tudtam beallitani hogy feltettem a setpoint nevu progijukat, ott felismertettem a jatekot, utana engedte...a kidobasra passzolnom kell...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

erdos
Nekem a ms 5 gombost engedi kalibrálni a görgõn kívül...

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"