Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az egyika punkbusteres...az hamar orvoslódott
a másik meg a "there is a problem with your connection" stb
a routernek kiadtam hogy mi mindent engedjen ki ahogy le volt írva
plusz kikapcsoltam az antivirusomat...
és most fasza
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Forza.
Ölni tudnék egy Béke Nobel-díjért!
www.battlefield.hu
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Minden jog fenntartva!
Forza.
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Szóltak, hogy nézzek már rá a forumra mert szidják a JCSR-t. Megtettem és visszaolvastam pár oldalt. Szomorúan olvastam a dolgokat és láttam, hogy engem is megemlítettek ez ügyben. Csít? Hát ezt nem hagyhatom szó nélkül.
Nekem nincs tudomásom, hogy közülülünk és bárki is használná a játék ezt a fajta módját. Sõt! Ha megtudnám, hogy közülünk bárki ezt csinálná azonnal ki is lépnék! A BF-et csak azért játszuk mert szeretünk együtt játszani és kiváló a társaság! Nem pedig azért mert örökélet, öröklöszer, meg mittudoménmi istent játszak. Azt hogy miért nem jelezte ki a rangunkat a szerver nem tudom, de annyit elmondhatok, jul. 3-4-i hétvégén már megvolt az unlock-os fegyverem, ugyanis reggel 7-tõl késõ estig nyomtam a gamét, azalatt csak össze lehet szedni 1100 pontot 😊 és remélem nemsokára meglesz a kövi ami 11000 körül kapom.
Végezetül szeretném megköszönni a többi klános társamnak, hogy kiálltak a JCSR mellett ez ügyben.
u.i. üzenem FlatlineHun-nak nézze már meg ki szokott egy kör alatt legtöbbet elhalálozni? Én, én, én, én, én!!!! <#vigyor3>#vigyor3> <#idiota>#idiota><#vigyor2>#vigyor2>
Az uj peccsel belehet már álitani a bill. konfigot vagy még mindig át kell irni ahogy a FAQ ba van ????
FPS-t,RTS-t,Sturmovikot PC-n a többit konzolon![Delli7] [PS4] [Note 10.1 2014ed][iPhone6s16gb]
http://probaforum1.atw.hu/php/9/chat.php
DEMÓT leszedjem mielõtt INStALLÁLOM A TELJESET?
kösz
mohus
Persze okosan így is meg lehet találni sok mapon azt a pontot, hol megfogható az ellen. Megfelelõ hidakat felrobbantani, a maradék utat (ami lehet, hogy csak egyetlen út) meg védeni. Akkor hátul csak tisztogatni kell.
Az egyik mapen pl. egy szigeten 4-6 fövel (egy squaddal) gyakorlatilag meg lehet fogni az APC-ket, páncélosokat. Általában folyamatosan támadás alatt is vagyunk. 😊
Minden jog fenntartva!
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Vagyis csak sorban lehet foglalni a zászlókat bizonyos mapokon.
Pl mi az a supply lines? Meg a stb? <#vigyor4>#vigyor4>
Minden jog fenntartva!
Úgymint a supply lines mod, meg a fegyverek mozgásfüggõ sebzései stb stb.
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
Az utolsó reménységem abban van, hogy azok a négyzetek azért vannak üresen, mert késõbb lesznek ilyenek benne. 😊
Minden jog fenntartva!
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
Tényleg bárki bárkinek piszkálhatja az unlockját !!!Gondolhatod mikor olvastam kipróbáltam....:-O
Ebbõl akkora balhék lesznek hogy ne tovább!
Igaz most átjköltöztette az EA a szerverét de csak idõ kérdése , hogy ismét megtalálják a címét , pláne mert a te géped küld adatot rá....
<#zavart2>#zavart2><#duma>#duma>
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
I say now end of the ride, murder suicide Is how I\'ve been feelin\'lately
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Sõt, 2 hete kijött a vac2, az úgy ahogy van lenyomta a warezosokat a secure szerverekrõl. Na de ez off itt.
http://GOro.hu
www.battlefield.hu
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.