Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ma2ska
De az a valueszemét '42 mér nem volt recés szélü akkor.

fr3ddy14
én naon elégedett vagyok az új pachel!!
nem fagy ki a játék, a keresõ sem
és nem dobál ki az asztalra!!
szal ez jól sikerült

<#mf2><#mf2>LOL

\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"

lac coo
Ez mehet F.A.Q.-ba:

Ha gyenge a videokártyád és nem bírja az élsimítást , kendd be a monitort vastagon disznózsírral , garantáltan elmossa az éleket .

<#banplz>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Ma2ska
Amugy nincs vele különösebb problémám csak még nincsen készen, annyi. Azért elvagyunk vele..

nekem bf2patch v 102-el néha kilép,pedig az 1.0 v nem csinalta és Battlefield2 DVDClone ST0N3D használom<#wow1>

\"Az ember sok mindent hajlandó csinálni, hogy szeressék, de mindent hajlandó megtenni, hogy irigyeljék.\"

TDC Geronimo
Ezt megbeszéltük :)

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Ma2ska
<#mf1><#vigyor4>

lac coo
Hát...ja...
Majd a 100.23-as patch után jó lesz, addig pihen a polcon :-D

Mondjuk az már gyakorlatilag egy új játék lesz :-D

TDC Geronimo
<#mf2>

<#nemtudom>Valaki akinek sikerült a patchelés mondja el részletesen hogyan csinálta.A FAQ alapján nem ment.Nekem a csökkentett módban is "Patching failed" hibaüzenetet adott amikor insttallálni akartam.Ha meg az installálás elött megnézem a C:\Documents and Settings\\Local Settings\Temp könyvtárat hát az is üres.Maga a könyvtár 0 bájtot tartalmaz.

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

Ma2ska
Ennyit ér kb a Bf2 is.

Ma2ska
Mindenki az ujra tódul..

lac coo
Ja:-D
Olcsóbb mint a Tapsi Hapsi Óvodája :-D

Ma2ska
Megfontolandó..ha még jáccik azzal valaki

Kedves Dtomka nem csakhogy bejöttél lelövöldözni minket de még a repcsiket is lelõtted és amíg én admin leszek az RDHA szerveren addig te banolva leszel ezt megigérhetem, mert az egy dolog hogy kempelsz de még a viselkedésed is hagy maga után kíváni valót mint itt mint a játékban így számomra unszimpatikus lettél.
További sikerelben gazdag életet kívánok.

Ahhoj
loál, ez komoly? :DD

TDC Geronimo
lol <#idiota>

lac coo
Bf1942 990 ft a corában :-DDDD

joebacsi
<#eljen>, privi válasz ment, neked is jóéjt

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

bacardi93
csertek és nézzetek be erre az oldalra:
www.gportal.hu/hutema

sziasztok! bázz teljesen kész vagyok :( jáccotam de csak az fpseket bámultam. butitottam a grafot de semmi. talán 1 v 2 javulás. akinek asonlo gépe van elmondaná mien drivert használ mert átlag nem 15-25 fps kéne mennie ien gépen a gémnek.

TDC Geronimo
Tedd azt

igen annak a hamgulata is más volt szorakoztatobb!

Ma2ska
A játéktartalmat természetesen nem lehet összehasonlitani, a bf2 a csúcs ebben...

Sorry h kitörtem magamból!Elnézést kérek a hangnem miatt!Jü éjt mindenkinek!!!!

Ahhoj
az 1,02es patch csak az 1,01es patch-csel jött durva memória kezelési hibát javítja :)

Ma2ska
Elmerengtem a bf '42 n az annyira teccett nekem, ugy egyben volt az egész, ez meg valahogy hevenyészettnek, összecsapottnak tünik... lehet csak az emlékek szépitik meg azt persze.. nehéz volt célozni/ találni/, de nem ennyire valakit, a kézifegyverek botrányosak továbbra is, elnagyolt texturák, szögletesség...a viz ami szép egyedül..

"idézet" <--- idézet más szájából,tollából,billentyûzetébõl...

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

sztetek ér(t) vmi az 1.02es pecs?mert én semmi változást nem vettem észre a gémen:))!

A "megbeszélés" szerintem nem igy néz ki...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Ahhoj
privi ;)

m mivel fokoztam?a te szövegedben van káromkodás!megbeszélni azért meg lehet nem?

*intem ne fokozd,mert innen is ban lesz a vége.

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

joebacsi
és mindenki így reagált volna...aha...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

mind1 nem értitek de ha bárki a helyemben lett volna biztos hogy azt is boszantaná!
bár azt kétlem h én csináltam ilyet eddig!!!!

Nem azzal van a baj hogy megölöd 2x,hanem hogy esélyt sem adsz neki arra hogy játszon.Miért nem lehet azzal a tankal megállni a legközelebbi bázison,vagy a bázisról kivezetõ úton?Ugyis csak arról jöhetnek,de legalább nem lesz tisztességtelen az egész,azzal hogy azonnal lelövöd õket amint felélednek.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Csinálj te is 1 szervert és tudsz nyugodtan játszani kedvedre.

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

<#mf3>

joebacsi
ok, asszem itt végeztünk, már ezt a pár hozzászólást is sajnálom, amit rád pazaroltam...nincs most kedvem a magadfajtákhoz...

Morpheus
Teljesen jogos volt. Ez bármilyen hasonló stílusú játékra igaz. Senki sem szeret úgy játszani, hogy feléled, majd még pislantani sem tud, és meghal. Igaz velem egy külföldi szerveren játszotta egy csapattárs. Õ mondjuk mindenre lõtt, ami mozgott elõtte.:) Megjelentem hirtelen, megijedt, leszedett.:)

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

mért is?

juhú kezdõdik megint!<#eplus2>

Ahhoj
barátkozol? :))

Ahhoj
te szánalmas csíra, a muszáj-t milyen j-vel kell írni? <#nezze>

azzal elrontom a játékát h én ölöm meg 2x?vicces!ez nem aza játék ahol percekig lehetne kempelni bármilyen jármüvel is!és ha te vagy az admin akkor lehet h le kéne köpjed magad h 1böl kirugod a játékost!

joebacsi
sztem majd kilesz írva, hogy minden fikázó elõbb ahhojnak mondja el bánatát, õ majd kulturáltan lefordítja nekünk :)

negativ<#shakehead>

joebacsi
ö veled ellentétben fizet a szerverért, szal...

Krinyo
már mindent megpróbáltam amit lehetett...újraraktam, tempeztem, csökkentett módoztam... valamú új 5let?<#wilting>