Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Annyira tudtam, hogy lesznek "elmés" megjegyzések... 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Ahhoj
nem a körön belülre kell, hanem a körívre

fr3ddy14
és ezt hol találom? 😄DDDDD

köszi
Nemértem. Kihába klikkelek oda a kék körbe. <#idiota><#wilting><#zavart1>

<#nevetes2>

Minden jog fenntartva!

0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nem értem
Ok,de most olyat jáccunk,hogy kitud nagyob helyet hagyni aláírásként?mer akkor nesze😄DDD.

Ibron

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

0Fritz0
Tudom, geci õsbfes szöveg, de nézted a FAQ-ot? 😊

Nekem a gyári játék van és a pach-et nem engedi felrakni!
Mi tévõ legyek most?
A rendszergazda haverom azt se tudja mi az a battlefield , nemhogy meg tudná csinálni.Segítsetek!
az engem is (nem)kicsit zavar hogy felment egy fél nap alatt ez a pecs és csak 2-3 serveren tudok gamélni ott is csak az ökörködés megy,a mikrofont nem is ismerik,teammunka=0

Nem tévedsz.
töltsd le újra 😊

haxoror

uHs Gerzson
Fuck faq 😛

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Egy kis OFF!
Légszives segitsetek. Most vettem egy PCI-E X800 XL-t es ahanyszor elinditok egy jatekot bejon a VPU Recover. Probaltam mar 5.5 5.6 5.7-es ATI drivereket de semmi. Forumokon meg csak az AGP-s valtozathoz talaltam infokat.
Remelem valakinek van otlete.
Alaplap:Gigabyte GA-K8N Ultra 9
HELPer
Nyugi, nyugi nem hajt a tatár!<#vigyor4>

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

HELPer
Ami letölthetõ ugye az a 1.2-s folt!?

Minden piros a szerverlistámban!
Nem lehet, hogy úgy kell, hogy elõbb az 1.1-t aztán az 1.2-t?

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Olvasgattam a fórumot meg a FAQ-ot. Kipróbáltam minden lehetséges módszert, de mindig csak az a szépséges fekete képernyõ fogadott majd vissza az asztalra. Ati Radeon 9800Pro-m van. Úgy vettem ki a dolgokat, hogy elég bugos még a dolog és sokaknak ez a problémájuk. Tehát akkor ennyi? Törõdjek bele, hogy ez nekem nem fog menni? Vagy van még vmi ötlet? Kösz...
Thanks!Csak,hogy már leszedtem a rar-okat,amiket letöltöttem és ez enm járható út...asszem.Javíts ki,ha tévednék😄.

Ibron

Ahhoj
game full reinstall (profile, crack, registry bla bla move to /dev/null)

ennyit faqolni ,.. na de azért!!<#eplus2>

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

Na és én is FAQ?😄....szerintem nem😄.Ez má azon túlment😄.

Ibron

ne fáraszd magad! reménytelen! inkább offolj!

elkezdtem...befejeztem...de mit is?

Ahhoj
faq

Ahhoj
faq

Ahhoj
faq

lac coo
Majd jön a hozfix hotfixe és akkor egyet se lát majd :-DDDDDDDDDDD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

S.O.S.
Nem tudom feltenni sehogy a pach-et!
Összesen 3 servert lát így a gépem. Az irodában felment, itthon nem. Mit tegyek?
Hello mindenki!!Nekem lenne egy problémám!<#szomoru1>Letöltöm patch-t a www.playware.hu oldalról, elkezdem telepíteni!Ugyanúgy kiírja nekem is hogy az 1.01-es patch-t teszi fel de a végén kiírja hogy Patch Failed abban a csúnya piros keretben amit senki sem szeret!!V.ki elmondaná akinek müxik hogy honnan töltött patch-t és hogy hogy telepítette!!!(AMÚGY SZÜKSÉG LENNE AZ 1.01-ES PECSRE??)<#confused><#nemtudom>elõre is köszi a helpet!!<#help>
bacardi93
Sziasztok !!
a segítségeteket nagyon megköszönném!!
az a gondom hogy elindítom a servert és játszok.Játékközben hirtelen kidob az asztalra és vége ! Mi lehet a gond?
a választ elöre is kösszi!!

Sikerült!!!

Nagyon szuper!

Köszönöm szépen 😊
Valaki segítsen már,hogy miért nem akar beengedni egyik szerverre sem ez a játék.1ik du-tán még engedett,utána meg már nem...és ez volt hétvégén.Csináltam új nevet,avval se..szóval nem tudom,hogy mi lehet a hiba.Ja és nem ír ki semmit,csak csatlakozik,de a joining server után kilép.

Ibron

1.1.2475-t ír ki 😞(

megpróbálom ráinstallálni megint, köszönöm a segítséget!
Nézd meg a menü jobb felsõ sarkában a verziószámot,ennek kell lenni:1.1.2484.0
Ha nem ez akkor az van mint nekem,nem épült be rendesen😛
Én csak simán ráinstaláltam megint a pecset és jó lett!
Próba....

Pharaoh
Azt tom, hogy intsall közben azt írja ki hogy 1.01-t tesz fel, de az nem probléma. a többit nem tudom.

Sziasztok!

Van egy kis problémám, olvasgattam a fórumban, de nem találtam róla infót.
Lehet, hogy trivi a kérdés, de azért nekem gond:

Sima nem patches változatot használtam, ma láttam, hogy kint van az 1.02 (illetve, hogy volt 1.01 is), ezért a bfhelp.atw.hu/bf2help.htm-rõl letöltöttem az 1.02-t innen: gedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_102.exe
Elindítottam, az elsõ érdekes az volt, hogy azt írta ki, hogy 1.01-est patchel, gondoltam na mindegy. Felment gond nélkül.
Elindítom a játékot, be van klikkelve a SAME VERSION ONLY, de csak 2 magyar szervert látok, kivettem ezt az opciót, akkor megjelent egy csomó másik, megpróbáltam csatlakozni egy magyarhoz, ami nevében benne volt, hogy 1.02, de azt írta, hogy régebbi a változatom, mint a szerver 😞((, próbáltam más magyar szerverekhez csatlakozni, az meg azt írta, hogy a szerver régebbi, mint az én progim. Szóval most tényleg nem értem, hogy mi van 😞(( olyan mintha 1.01 lenne az én változatom, de mégis az 1.02-t tettem fel.

Ilyenkor mi van? Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?

választ elõre is köszi.
srácok! képzeljétek! ma újraraktam az ikszpét és a patch elsõre felment! <#vigyor3><#mf1><#taps> loál!

be csak a filtereket frissítsd!

nem rossz!<#integet2> csak under construction még 😄

fr3ddy14
lol
beengedett a magyar ranked szerverre
szal akkor itt nem kapk rangot,merg mpontot mert még rossz?

fr3ddy14
oksa
thx

Birk@
Pol: <#hehe> köszi, majd eccer lelõhecc :p

fr3: be.

Birkus Maximus

fr3ddy14
szal aseból belehet lépni 1.02-vel?

Igen Uram! <#wave>

Viccet félretéve, nem csak nálad, nem csak azon a szerveren van így.
Megnyugtattalak? 😊

(Hogy egész pontosan válazoljak kérdésedre: igen, van; nem, nem csak nálad.)

Minden jog fenntartva!

Azt mondta, rövid választ akar. <#eplus2>

Minden jog fenntartva!

Birk@
télleg 😄 de mi igen? <#vigyor2><#help> Mind1, megyek vissza lõni <#vigyor3><#violent><#vigyor3>

Birkus Maximus

leveskocka
elegge velos valasz volt😊
Igen.
<#ravasz1>

Minden jog fenntartva!

Birk@
Csak egy rövid választ szeretnék, hogy megnyugodjak 😊
Nekem is thereis a prb w your connection, de nem dob ki, csak lagol mint állat olyankor. (fél, 1mp-ra megáll a játék) RDHA szerveren tapasztaltam, lehet máshol is ez van. Másnak is van ilyen baja, vagy nálam van a baj?

Birkus Maximus

Na most vagy az EU-n belül rendelsz, amikor nincs rajta se vám, se ÁFA (azt ott fizeted, ahol vetted -> benne van az árban), csak postaköltség.
Vagy EU-n kívülrõl (Pl USA), akkor vagy foglalkoznak vele a vámosok, vagy nem. Ha nem, akkor se vám, se áfa, ha meg igen, akkor lehet, hogy mindkettõ. + postaköltség.
De még így is lehet olcsóbb tengerentúlról.

Minden jog fenntartva!

De postaköltség biztosan volt. Az se kevés.