Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
<#nevetes2>#nevetes2>
Minden jog fenntartva!

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ibron
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Mi tévõ legyek most?
A rendszergazda haverom azt se tudja mi az a battlefield , nemhogy meg tudná csinálni.Segítsetek!
töltsd le újra 😊
haxoror
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Légszives segitsetek. Most vettem egy PCI-E X800 XL-t es ahanyszor elinditok egy jatekot bejon a VPU Recover. Probaltam mar 5.5 5.6 5.7-es ATI drivereket de semmi. Forumokon meg csak az AGP-s valtozathoz talaltam infokat.
Remelem valakinek van otlete.
Alaplap:Gigabyte GA-K8N Ultra 9
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Minden piros a szerverlistámban!
Nem lehet, hogy úgy kell, hogy elõbb az 1.1-t aztán az 1.2-t?
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
Ibron
Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu
Ibron
elkezdtem...befejeztem...de mit is?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem tudom feltenni sehogy a pach-et!
Összesen 3 servert lát így a gépem. Az irodában felment, itthon nem. Mit tegyek?
a segítségeteket nagyon megköszönném!!
az a gondom hogy elindítom a servert és játszok.Játékközben hirtelen kidob az asztalra és vége ! Mi lehet a gond?
a választ elöre is kösszi!!
Nagyon szuper!
Köszönöm szépen 😊
Ibron
megpróbálom ráinstallálni megint, köszönöm a segítséget!
Ha nem ez akkor az van mint nekem,nem épült be rendesen😛
Én csak simán ráinstaláltam megint a pecset és jó lett!
Próba....
Van egy kis problémám, olvasgattam a fórumban, de nem találtam róla infót.
Lehet, hogy trivi a kérdés, de azért nekem gond:
Sima nem patches változatot használtam, ma láttam, hogy kint van az 1.02 (illetve, hogy volt 1.01 is), ezért a bfhelp.atw.hu/bf2help.htm-rõl letöltöttem az 1.02-t innen: gedownloads.ea.com/pub/patches/bf2patch_v_102.exe
Elindítottam, az elsõ érdekes az volt, hogy azt írta ki, hogy 1.01-est patchel, gondoltam na mindegy. Felment gond nélkül.
Elindítom a játékot, be van klikkelve a SAME VERSION ONLY, de csak 2 magyar szervert látok, kivettem ezt az opciót, akkor megjelent egy csomó másik, megpróbáltam csatlakozni egy magyarhoz, ami nevében benne volt, hogy 1.02, de azt írta, hogy régebbi a változatom, mint a szerver 😞((, próbáltam más magyar szerverekhez csatlakozni, az meg azt írta, hogy a szerver régebbi, mint az én progim. Szóval most tényleg nem értem, hogy mi van 😞(( olyan mintha 1.01 lenne az én változatom, de mégis az 1.02-t tettem fel.
Ilyenkor mi van? Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
választ elõre is köszi.
beengedett a magyar ranked szerverre
szal akkor itt nem kapk rangot,merg mpontot mert még rossz?
Viccet félretéve, nem csak nálad, nem csak azon a szerveren van így.
Megnyugtattalak? 😊
(Hogy egész pontosan válazoljak kérdésedre: igen, van; nem, nem csak nálad.)
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Birkus Maximus
<#ravasz1>#ravasz1>
Minden jog fenntartva!
Nekem is thereis a prb w your connection, de nem dob ki, csak lagol mint állat olyankor. (fél, 1mp-ra megáll a játék) RDHA szerveren tapasztaltam, lehet máshol is ez van. Másnak is van ilyen baja, vagy nálam van a baj?
Birkus Maximus
Vagy EU-n kívülrõl (Pl USA), akkor vagy foglalkoznak vele a vámosok, vagy nem. Ha nem, akkor se vám, se áfa, ha meg igen, akkor lehet, hogy mindkettõ. + postaköltség.
De még így is lehet olcsóbb tengerentúlról.
Minden jog fenntartva!