Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Részegek vagyunk, fegyverünk van, meg minden szarság.
\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Ne baszakodjatok az adminokkal!
Vedelünk, és vannak fegyvereink és (kábszerezünk)
A végén a gonosz kis szürke ûrlényeket kell hidegre tenni, elég poénos. :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtõl az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Aki fél az alkoholmérgezéstõl, ne igyon mérgezett alkoholt.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
(mondjuk ez nyíregyháza)
(meg mondjuk bp-en is egy csomó pizzéria csak bizonyos kerületekbe szállít)
ja, kiraly a bf2, bar meg nem jatszottam vele :)
szerintem
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Ha a winrar nem rakja össze rakd össze total commander-el,ha az se jó,akkor töröld le a francba.Megfelel?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
Bocs hogy ide irom de sürgõs válasz kéne.....letöltöttem egy warez oldalrol egy filmet...és ugye leszedte ilyen 15 megás darabokra....de ezeket ha más oldalakrol szedtem le akkor winrarral egybe lehetett tenni......de most nem....nem is rar formátumban jöttek le...és ha átnevezem õket akkor se tudok velük mit kezdeni!!! valaki segitsen!!! kösz<#nemtudom>#nemtudom><#confused>#confused><#rinya>#rinya>
A helyedben szétnéznék a vga-kábel/csatlakozói környékén, az szokott ilyen tünetekkel megbetegedni.
Minden jog fenntartva!
szerencsére van egy tartalék monitorom, de 15"-os :(
de jobb mint a semmi
steam, origin: ACE_hun
most az elõbb bekapcsoltam a gépet, és rohattul zöld a képernyõ.
ez a monitor baja?
Te <#lama>#lama>. ;)
Az nehezebb mint az alagutas repkedes.
szerintem