Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gameplusz
megvan az editor a játékhoz, qva jó, mindjárt csinálok egy pályát...<#taps><#wink>

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Ping kick-et lehet rakni a ranked serverekre??????????????
Úgy lép ki hogy kivág desktopra?
Írd le mi a full konfigod, és hogy milyen video-beállításokkal játszod.

steam, origin: ACE_hun

Nem értem, ha nem értesz hozzá minek szólsz bele 😄

Hysteria: Ez a hozzászólás kb. annyit ér, mikor egyszer ezt mondtad:
--: mhz az az átfolyo áram

😄

zoli80
4 giga van kulon particion bakker,ramom tesztelve,elvileg hibatlan és masfél giga.ugy érzem nem kéne kilépnie😊

Hysteria
nekem is ezt csinalta most mar elmult keves a fizikai memoria alitsd be h tobb legyen es akko nemfogja csinalni de ram is gazos lehet hibas egy szektor aztan az dob ki me amikor ahoz a szektorhoz ér kilép

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

zoli80
rohadt jo lehetne ha:
-lenne ertelmes keresõ
-nem szopatna össze vissza
-tegnap a peccselés 1 órat és kismillió idegsejtemet rabolta el
-kivag ok nélkul
stb.

zoli80
sok ideig a masolt nem csinalta,gepemen nem tortent valtoztatas!amikor megvettem,ujraraktam mindent,amikor inditom mindent kikapcsoltam,uj drivereket pakoltam fel,a gépem jó,nem tudom mit kéne tennem....

Hysteria
pedig a legjobb game a vilagon 😊

Hysteria
hmm nemtom neked me nem teccik

zoli80
igy kiadni egy jatekot...
elore lathatolag az utso game amit megvettem,12 rugo rohadt sok pénz,foleg egy vacakért😞

Cobra.
Zoli az emberek nagy részét nem dobja ki a játék, neked van valami rosszul beálllítva, vagy van olyan háttérben futó programod, amivel összeakad a PB (ha az dob ki). De kisebb hardverproblémád is lehet, mert a játék eléggé igénybeveszi a teljes gépet.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Holdpro
nem a te hibád.. szerveren van régi PB

A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..

zoli80
baze,belépek egy szerverre és ki is vag😞 visszaviszem a picsaba az mm-be,ez nem sok szart er igy...

zoli80
frissitettem,olvasok fakkot😊

Én is orogin vettem meg és ha nem telepíted (pontosabban frissíted) mindig az új punkbustert, akkor valóban mindig hamar kidob.
De ez miattunk van, a csalók ellen.
A punkbuster pedig tényleg nem egy fejlett sima patch-et használ, neked kell manuálisan mindig megnézni hogy van-e új és fejleszteni ha van.
Innen eléred a fejlesztést:
punkbuster
Innen pedig a hogyant tudod meg (de ezt már sokan írták itt ,csak vissza kellene olvasni):
segítség a telepítéshez

www.republiknet.hu

Rusid
Hát tényleg elég szarok a szerverek lagparádé. Ezt is lehet élvezni, na jó nem 😞.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Pharaoh
Ranked III úgy logol hogy szinze játszhatatlan, és egy ping limiter is kéne valahára.

Pharaoh
le kell tölteni egy pbweb.exe fiéet és az updateli

Punkbustert hogyan lehet updateselni?

A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...

zoli80
patcheltem a korulményes megoldassal,dosos ablak blabla.miert?

Nekem is patch nélkül.És pathcelted?Hogyan?

zoli80
karva élet!megöl az ideg,kiadtam érte 12k-t ugyhogy joggal vagyok ideges😊
5 percet tudok max jatszani mert kivag az asztalra és kilép!
tényleg semmi ötlet?folyamatosan csinalja teha nem néha meg hasonlok....

kRockA
én a demoval játszok jelenleg, ott ugyanannyian vannak, nem lehet átmenni 1-ik csapatból a másikba. Ez a fullnál nincs így?

Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.

Cobra.
Meg nem ártana ISP-t cserélni, 5 óra körül voltam fent az egyik EA HU-n és játszhatatlan volt, és nem csak nekem. Utána felmentem egy K-Playre és gond nélkül játszottam idáig.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Crem
Ez a " lámaság" dolog még annyira nem is zavar, mindenki lesz-volt kezdõ. De az már inkább qrván bosszant, hogy mindig 11:21 arányban vannak a csapatok. Valaki elkezd anyázni, akkor lassan de kezdenek átszívárogni az emberek. a köv. körben pedig pont fordítva.

Nem tudom mi a francért nem lehet már beállítani az a qrva TEAM Ballance-t???!!!!!
Vagy ehez még jóváhagyás kell az EA-tól, hogy ennyira nem lépnek az adminok semmit?????

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Pharaoh
Én azt is szeretm, hogy pl a Karkand ampon amcsi oldalról elviszi a sok láma a tankot és azonnal rá is megy 5 aknára.

nekem volt peccs nélkül.<#eplus2>

Crem
😊

van ez így mint pl. most velem...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
ne a leszálló pályán lassíts, hanem már elötte!😄D

arty
(a masodik valami nyilaSS* volt 😄 )

Forza.

arty
ebben a melegben a sok lama is csak idegel... hu bf szerveren aknaval korbevedem omanon a bazist lama csapattars ramegy KIFELE menet, es punish ... masik ugyanezt eljacca, akkor mar kiakadtam... inkabb alt+f4 😞

Forza.

Pharaoh
Már megy, csak levették 32 fõsre

Nincs mas olyan Ranked server mint pl: a Magyar 5 HUN hogy masolt CD kulcsal is fol lehet menni?

Aki tudd privibe irjon nekem kosszike.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Fiuk lealt az HUN 5 Ranked server es igy nem tudok folmenni 😞

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Pink Tiger
aham..😊

de az egyiket nem kaptam meg mégsem mert összeomlott a szerver a játék közben, akkor azt még késõbb megkapom?

Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)

Pharaoh
felszállópájára nem lehet csak leszállópájára. <#mf1>

Pharaoh
Az assault-ot 10 killért kaptad, és amiért tankkal lötted õket ki és õk is tankban voltak kaptad az armort. Az alap kitüntetéseket nem nehéz összeszedni.

szazstok engem az érdekel hogy a felszállópájára vadászgéppel le lehet e szállni mert akárhogy lassítok nem engedi ki a futómûvet a pálya meg nagyon rövi.aki tudja a választ légyszi nekem írjon elõre is köszi.

Velem is megtörtént.

Pink Tiger
ezt ilyen gyakran osztogatják?

Pink Tiger
na játszottam ranked szerveren, kaptam három kitûntetést vagy mit, ez lehetséges? nincs is eredetim..
armourt, assaultot, meg air defendert? egy játékban?

Kinek van 1.0.2442.0 verzioju?

Azért túlhûteni sem érdemes az alkatrészeket, mert a kicsapódó pára újraértelmezheti a vízhûtéses PC fogalmát.

Minden jog fenntartva!

Pharaoh
Én szárazjégre gondoltam ,amit beteszek a gépházba. Honnan lehet szerezni?

schrank
már azon is gondolkottam hogy néha belefújok a gébbe azzal a kézi permetezõvel egy kis hideg vizet de egy "hozzáértõ"eltanácsolt tõle mert az õ tapasztalata szerint drágább lesz a leves mint a hús háááát nem is tudom én azért kipróbálom <#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Ma2ska
"Ebédel vagy kajál vagy nem tudom"... az is lehet hogy étkezik vagy táplálékot vesz fel.

Az jó ötlet a 80 -as ping feletti kick.
Pharaoh
lol, 33 fok volt tegnap a szobámban, ma még több lehet