Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
Írd le mi a full konfigod, és hogy milyen video-beállításokkal játszod.
steam, origin: ACE_hun
-
😄
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
-lenne ertelmes keresõ
-nem szopatna össze vissza
-tegnap a peccselés 1 órat és kismillió idegsejtemet rabolta el
-kivag ok nélkul
stb.
elore lathatolag az utso game amit megvettem,12 rugo rohadt sok pénz,foleg egy vacakért😞
Hide and fear, Cobra Commander is here !
A Biblia arra tanít, hogy szeresd felebarátodat. A Kámaszutra pedíg megmagyarázza hogyan..
De ez miattunk van, a csalók ellen.
A punkbuster pedig tényleg nem egy fejlett sima patch-et használ, neked kell manuálisan mindig megnézni hogy van-e új és fejleszteni ha van.
Innen eléred a fejlesztést:
punkbuster
Innen pedig a hogyant tudod meg (de ezt már sokan írták itt ,csak vissza kellene olvasni):
segítség a telepítéshez
www.republiknet.hu
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
A hülye ötletek valósulnak meg a leggyorsabban...
5 percet tudok max jatszani mert kivag az asztalra és kilép!
tényleg semmi ötlet?folyamatosan csinalja teha nem néha meg hasonlok....
Aki fél az alkoholmérgezéstől, ne igyon mérgezett alkoholt.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Nem tudom mi a francért nem lehet már beállítani az a qrva TEAM Ballance-t???!!!!!
Vagy ehez még jóváhagyás kell az EA-tól, hogy ennyira nem lépnek az adminok semmit?????
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
van ez így mint pl. most velem...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Forza.
Aki tudd privibe irjon nekem kosszike.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
de az egyiket nem kaptam meg mégsem mert összeomlott a szerver a játék közben, akkor azt még késõbb megkapom?
Egy igazi jóbarát segít költözni és elrejteni a holttesteket! :)
armourt, assaultot, meg air defendert? egy játékban?
Minden jog fenntartva!
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"