Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mesor
<#miaz><#ravasz1>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

leveskocka
jah,ki kerdez manapsag vinyameretet?<#eplus2>az a kor mar regen elmult,mikor 60db floppyn vittuk a jatekot,es mindig az utolso volt szar....
512 a sávszélesség de akadozik vagy el se indul?
és 13 éves vagyok
gergod
mázlid volt.

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

leveskocka
a multkor jatszottam egy 13 eves commanderrel angol serveren,elegge jol csinalta...es volt dolgom 24 evessel is,aki akkora seggfej volt,hogy a Himalajat betakarta volna...
gergod
Én mondom 512 mb winchester nem elég hozzá

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

leveskocka
512 mi?MB/KB? RAM/savszelesseg??mellesleg mindketto eleg hozza,de nem igazan tokeletes😊
mesor
Ezt ki mondta hogy az 512 nem elég hozzá?
Simán lehet vele játszani neten!

leveskocka
no,azert vedem a munder becsuletet,mert en is csinaltam mar olyat,hogy latom,ott az ellen,bumm oda,es mire megerkezett az aldas,addigra ott termett ket lelkes ember,lehadakozta az ellent,en meg oket...mondjuk,engem sajat commander eddig csak egyszer bombazott le...de akkor is en voltam figyelmetlen...mondjuk,azert az a -50 magaert beszel😊
gergod
ugye nem 13 éves vagy?? <#wow1>
Egyébként 512 nem elég hozzá

Hogy lehet a neten játszani 512 elég hozzá <#help>
mennyi helyet foglal<#kerdes>
Me0w
Azert vannak durva commanderek is, megy a squad foglalni, senki sem ker tamogatast, mert ket APCvel mentunk, kiugralunk paran biztositani, mar minden ellent kivegeztunk, feher a zaszlo, amikor megerkezik az aldas, es ledozerolja a mi squadunkat, es meg egy masik squadbol par sracot, es ezt kovetkezetesen csinalta a srac... kor vegere -50 pontja volt kb.

Together we'll fly someday...

leveskocka
nekem egyszer 6 fos szakasz kerte sajat magara,es a kavarodasban csak akkor vettem eszre,mikor irja ki a TK-t...a gyereknek a kick elott meg volt ideje benyogni,hogy supply-t akart,csak felrenyomta...nekem szerncsere nem volt idom valaszolni,hogy az edesapja is felrenyomhatta volna...
TDC Geronimo
ööö nem magamra gondoltam <#whatever>

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

leveskocka
jah,jol lehet dolgozni a tuzerseggel,egeszen addig,mig valaki(k) bele nem botorkal(nak) az agyutuzbe...aztan TK+kick😊
Me0w
Mint a te kezeid cicafiu? <#hehe><#hehe>

spitfire
Teljesen át tudom érezni a helyzeted<#nevetes1>
Én is 30 felett vettem gépet ,még most is láma vagyok de majd 50 felé...

TDC Geronimo
Nem és nem is fog még vagy másfél évig 😊

Nem, még tényleg nincs. Elment az pénz VGA-ra, ami nélkül csak a dobozt nézhetém és sóhajtozhatnék. <#rinya>
Úgyhogy most van VGA, doboz meg majd ha futja rá.
Tényleg, nem ment még lejjebb az ára?

Minden jog fenntartva!

TDC Geronimo
Bizony, hogy jó az. Csak gondos és hozzáértõ kezek kellenek 😉

Pedig meglepõen precizen is lehet dolgozni a tüzérséggel. Tegnap egy ideig egyszemélyes squadot voltam kénytelen alkotni.
Szerencsére a commander tette a dolgát és segítõkész is volt.
Sokat egyedül nem tudtam tenni, az egyik zászlóhoz bevettem magam. Dobtam pár C4-et köré, és felfeküdtem a tetõre. Jöttek páncélossal, az ürge kiszáll. Lelõttem. 😊 Jött a következõ, az nem szállt ki, odaállt a zászló mellé. Katt.
Aztán elfogyott a C4, de nagyon jöttek, egyszerre több jármû is. Nem volt más, mondtam a commandernek, azonnal adjon ide tüzérségi támogatást, de izibe' mer' nagy baj lesz.
Szépen ki is jelöltem, és gyakorlatilag a tetõn fekve, tõlem pár méterre hullott az áldás a nyakukba. Aztán ez annyira megtetszett, hogy párszor még eljátszottuk. 😊

Szóval, a tanulság az, hogy ha kicsit figyel az ember, nagyon pontos szerszám a tüzérség. 😊

Minden jog fenntartva!

mesor
Nem az ellenségnek hanem a játéknak kell a hely! <#eplus2>

Nekem csak a demo van meg de meg lessz az eredeti csak hely kéne a vinyora<#violent> az ellenségnek
TDC Geronimo
"Mondjuk még full béna vagyok, ma hallottam egy kollegámtól, hogy be lehet szállni harckocsikba :-)))" de ari 😊

Mersant
nem elvetemult, repcsihez kell...a tobbi bill. + eger...a tank is ..:-)

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Sziasztok!

Tegnap óta ismerkedem a játékkal, -eddig nem is nagyon játszottam, 35 éves vagyok :-))- hát elég lenyûgözõ. Mondjuk még full béna vagyok, ma hallottam egy kollegámtól, hogy be lehet szállni harckocsikba :-))) nem értettem, eddig, hogy lehetek harckocsizó, ha csak géppuska lóg a vállamon :-)))))
Mivel játszátok a játékot? Elvetemült ötlet egy Cyborg Evo joy-t felprogramozni a játékhoz? Van valakinek ezzel kapcs tapasztalata?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

TDC Geronimo
BF talit akarok! <#rinya>

mesor
Gondolom majd kapok is a fejemre!

TDC Geronimo
Jújj...vad! 😄

mesor
Amikor a farkat csóválja vagy amikor a farok csóválja!? 😛

BurnBaby
ami jutott 😊

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
De nem mind1 ám, hogy mit! ;D

BurnBaby
jaj de ügyesen csóválok... .)

www.battlefield.hu

BurnBaby
<#ejnye1>

www.battlefield.hu

TDC Geronimo
Azt csinálom nem látod? ;D

mesor
Üssed!!!!

TDC Geronimo
Jahogy nincs eredeti?? Ejj!

Akkor majd figyelem, melyik szerveren vagy. 😊
Remélem felenged a ranked...

Minden jog fenntartva!

Najah, velem is volt hasonló, commanderként egyszercsak tüzérségi támogatást kér az egyik szakaszvezetõ. Be akartam zoom-olni, (legkisebben voltam) hogy lássam, hogy hová kéri, de ilyenkor csak az accept/reject-et adta. Pfff, mondom legyen. Accept, bezoomolok, csávó a domboldalról kérte az artillery-t (ahonnan az ellenséges zászló bámulta) PONTOSAN SAJÁT MAGÁRA. Mire odaért az arty, egy ember még le is spawnolt mellé....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

mesor
2 hét után végre én is tudok menni játszani! 😄

BurnBaby
nemtom ,) ill most - roppant okosan - bekapcsoltam a bf2-n belül a mic boostot, de azóta nem próbáltam a micet, uh. nemtom, h megy-e 😊 de könnyen lehet, h ez vezérelte felül a win beállításomat. majd ma este lesz idõm jáccni, betesztelem. ha jól viselkedsz leszek veled egy szkvadban és neked csicsergek ,)

www.battlefield.hu

BurnBaby
danee,
kevesebb másodlagos nemi jelleg és aktus definiáció felemlegetésével is tökéletesen át tudjuk érezni a problémádat 😊

www.battlefield.hu

Nem nekem kellett, meg még ha ott is van, a fene tudja mikor olvassa azt bárki is. 😊
Inkább azt írd meg arra a címre, mi a teendõ, ha a mic boost elmegy. 😊

Minden jog fenntartva!

Danee
A faszért kell punisholni az artyt.
Nyomtam ea hu-n a commandert, volt vagy 30 pontom, erre látom: need artillery support!
Mondom mért ne, nem láttam ottcsapattársat. OK, ledobom oda, erre kiugrik 3 csapattárs a zászló alól, 3 tk, punish, kick, ban.
Bazd+

BurnBaby
tekintve h van egy email cím a faq-ban ez eléggé megkönnyíti a kommunikációt. fõleg mivel még oda is van írva, h ha hozzátenni valója van vkinek, oda írhat 😊

www.battlefield.hu

Csak valakinek hozzátennivalója volt a FAQ-hoz, és azt hitte, én szerkesztem azt is. Gondolom,mert ott van mellette az én linkem is.

Errõl jut eszembe! Ki van itt akinek magasra tett grafikával fut a game (szép screenshotokat tud csinálni), és alkakomadtán segítene pár képet csinálni a Guide-hoz? Le szeretném majd cserélni ingame képekre az ott levõket.

Minden jog fenntartva!

Fényképezhetted volna elölrõl is, hogy látszik-e rajta a koncentrálás 😄

steam, origin: ACE_hun

Szerintem eléggé kamu - pontosabban propaganda - szaga van...

Minden jog fenntartva!

Igazán rendes dolog tõled, hogy megosztanád velünk a barátnõdet. De a helyedben inkább megtartanám csakis magamnak. 😊

Minden jog fenntartva!

Me0w
A basic badgek eleg konnyuek, meg nekem is igy par nap ranked utan megvan a basic badgek 75%-a. Szerintem a basic badgekre meg lehet 'menni', de utana majd jon egyszer, biztos nem tudnek csak azert 2 honapig stingerben ulni napi 4 oraban hogy meglegyen az expert air defensem 😊 Mindenki kulonbozo termeszetesen, en a basic badgeket szeretnem meg a lehetoseg szerinti, nem commanderes ribbonokat azt kesz 😊 Corporalkent szeretnek leszerelni 😄