Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és 13 éves vagyok
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Simán lehet vele játszani neten!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Egyébként 512 nem elég hozzá
mennyi helyet foglal<#kerdes>#kerdes>
Together we'll fly someday...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Én is 30 felett vettem gépet ,még most is láma vagyok de majd 50 felé...
Úgyhogy most van VGA, doboz meg majd ha futja rá.
Tényleg, nem ment még lejjebb az ára?
Minden jog fenntartva!
Szerencsére a commander tette a dolgát és segítõkész is volt.
Sokat egyedül nem tudtam tenni, az egyik zászlóhoz bevettem magam. Dobtam pár C4-et köré, és felfeküdtem a tetõre. Jöttek páncélossal, az ürge kiszáll. Lelõttem. 😊 Jött a következõ, az nem szállt ki, odaállt a zászló mellé. Katt.
Aztán elfogyott a C4, de nagyon jöttek, egyszerre több jármû is. Nem volt más, mondtam a commandernek, azonnal adjon ide tüzérségi támogatást, de izibe' mer' nagy baj lesz.
Szépen ki is jelöltem, és gyakorlatilag a tetõn fekve, tõlem pár méterre hullott az áldás a nyakukba. Aztán ez annyira megtetszett, hogy párszor még eljátszottuk. 😊
Szóval, a tanulság az, hogy ha kicsit figyel az ember, nagyon pontos szerszám a tüzérség. 😊
Minden jog fenntartva!
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Tegnap óta ismerkedem a játékkal, -eddig nem is nagyon játszottam, 35 éves vagyok :-))- hát elég lenyûgözõ. Mondjuk még full béna vagyok, ma hallottam egy kollegámtól, hogy be lehet szállni harckocsikba :-))) nem értettem, eddig, hogy lehetek harckocsizó, ha csak géppuska lóg a vállamon :-)))))
Mivel játszátok a játékot? Elvetemült ötlet egy Cyborg Evo joy-t felprogramozni a játékhoz? Van valakinek ezzel kapcs tapasztalata?
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

Remélem felenged a ranked...
Minden jog fenntartva!
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
www.battlefield.hu
kevesebb másodlagos nemi jelleg és aktus definiáció felemlegetésével is tökéletesen át tudjuk érezni a problémádat 😊
www.battlefield.hu
Inkább azt írd meg arra a címre, mi a teendõ, ha a mic boost elmegy. 😊
Minden jog fenntartva!
Nyomtam ea hu-n a commandert, volt vagy 30 pontom, erre látom: need artillery support!
Mondom mért ne, nem láttam ottcsapattársat. OK, ledobom oda, erre kiugrik 3 csapattárs a zászló alól, 3 tk, punish, kick, ban.
Bazd+
www.battlefield.hu
Errõl jut eszembe! Ki van itt akinek magasra tett grafikával fut a game (szép screenshotokat tud csinálni), és alkakomadtán segítene pár képet csinálni a Guide-hoz? Le szeretném majd cserélni ingame képekre az ott levõket.
Minden jog fenntartva!
steam, origin: ACE_hun
Minden jog fenntartva!
Minden jog fenntartva!
Together we'll fly someday...