Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg rajtatok is látszik az a jól bevált Nagy cég stratégia ami az embereket elkápráztatja
Kuglóf
Egy játék csakis akkor ér meg 12,000 FT-ot ha az teljességel jácható vagyis nincsenek benne bugok,a fejlesztök igenis törödnek a felhasználókkal és nem csak a pénztárcájukkal és ha pár hónap elteltével ezek nem javúlnak akkor ha a jövöbe tekintetek SZERINTEM ez nem is fog érdemlegesen változni.
Most tudom megint jönnek a válaszok melyeket nem gondoltok végig és csak azért irjátok az ellentétét mert ti megvettétek...
Kuglóf
Ahhoz meg dolgozni kell.
MUNKAIDÕ VAN vazzeg!
<#taps>#taps>
\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Csak azért kukacoskodom, mert NEKEM viszont megérte és örömmel túl vagyok a 120 óra játékidõn.
Kérdés többiek felé: Az EA UK official #9 szerver mostanában azt játsza, hogy vélelenszerûen ledob mindenkit valamelyik pályánál, majd a Delian Plant-tel indít. Ez máshol is van, vagy csak itt. Azért kérdezem mert már lassan megunom, hogy mindig ua a 4 pályán játszom. :)
Képzeld, ha szüleid fizetését is így állapítaná meg a fõnökük...:)))
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Lehet késöbb jobb lesz mert kijönnek hozzá a MODok + sok uj MAP is de jelen pillanatban ez igy max 2500 FT-ot kostál.
Kuglóf
<#zavart1>#zavart1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Kidobál a Punkbuster, miután a szerverre belépéskor a "Server is running old PB version"-hoz hasonló hibaüzenetet látok a chatben.
A probléma ott van, hogy bizonyos szervereken a PB egy bug miatt nem hagyja magát még manuálisan sem frissíteni, ezért régebbi, mint az emberek kliense. Ez mind EA ranked, mind mezei szervereket (többek között az SG szerverét) is érinti.
A hibaüzenet után valamilyen rejtélyes okból NEM mindenkit dobál ki, de akit igen, az a következõt teheti rögtön miután belépett a szerverre (a PB úgysem kickel egybõl):
1) Console lehívása (~)
2) Beir: "pb_security 0" - Persze idézõjelek nélkül.
Ezáltal a PB kliensnek (amelyben benne vannak a régebbiek is mindenkinél) engedélyezi a szerver, hogy a régebbi verzióval kapcsolódjon, amit a szerver is futtat. A PB tehát mûködni fog, csak nem dobálja ki onnantól.
Erre sajnos minaddig szükség lesz, amíg épkézláb PB update nem érkezik.
"""" Irta egy srác hogy a EA bf2 ranked szerver miatt van mert nem frissitik, de mit lehet ilyenkor tenni?????
We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!
***** veteran explosive badge *****
500 global kill c4/claymore/mine + 23 kill (ugyanezen eszközökkel) egy körben.
Persze a pályát megnyertük.....
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
szal ezért játzok törtel
khumbula
Az egy dolog, hogy korhatáros játékkal játszik vagy filmet néz ... de megveszi a cigit meg az alkoholt is simán ... este hazamegy, elszív egy pár cigit, berúg aztán meg minket idegel BF2-ben :(
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)
Sajnos sok olyan is van aki eredetivel is ilyen ... de azok kevesebben vannak ... fõleg azok akik bármikor vehetnek másikat ... aki kispórolja keményen egy ilyen game árát, az általában nem azért teszi, mert ki akar tolni a többiekkel ...
Majd kipróbálom ha hazamentem :)
DTK, Pointfarm, stb ... nem kell félniük a BAN-tól, mert generál egy másik kulcsot és kész ... így érted?
Azért írtam a bérletet, mert az hosszú idõre szól, nem pedig 1 elõadásra!
És láttunk már karón varjút! És mégegyszer ... nem sok eredeti játékom van, sajnálom a 10 rongyot olyanokra, amit nem használok, vagy nem használok ki ... BFV-t a sok láma miatt nem vettem meg, játszogattam ugyan vele, de ennyi ...
És hagy legyek felháborodva, hogy ha már pénzt adok ki egy szolgáltatásért, akkor élvezhessem én, ne pedig a bliccelõk ... az nem zavar ha a bliccelõk is élvezik, egészen addig, amíg nekem ebbõl károm, vagy hátrányom nem származik...
Ez így jó? Érthetõ? :)
NNo végre egy jót játszottam :-) Igaz még sokmindent nem tudok, de már volt, hogy 16-ból, a 10. helyre kerültem.
Nem sikerül a joyomat használnom. Mit bénázok el? Természetesen bementem a beállitások menübe, de a repülõk vezérléséhez nem tudom kicserélni az alap billentyûbeállításokat a joy használatára. Az xp-be fel van telepitve, de a játék nem tudja, hogy lehetne használni. valakinek van ötlete?
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
Szerinted miért írtam egy "másik" bár tzalán túl drasztikusnak tûnõ megoldást erre? :)