Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jajj dehogynem...ha szar lenne akkor nem beszélnénk róla, a topik meg valahol jó mélyen lenne. Ez most az egyik legnépszerûbb game a világon, azért is merték kiadni ennyi buggal, mert tudták, hogy így is megveszik.

oO EDDi Oo
Running látod ha te meg kicsit kinyítnád a szemed és értesült lennél akkor tudnád azt is,hogy volt már egy petíció amit nem egy ember írt alá és nem csak magyarok tehát ez nem csak az én véleményem...

Amúgy meg rajtatok is látszik az a jól bevált Nagy cég stratégia ami az embereket elkápráztatja

Kuglóf

oO EDDi Oo
Szerintem meg megint "BUTÁK" vagytok

Egy játék csakis akkor ér meg 12,000 FT-ot ha az teljességel jácható vagyis nincsenek benne bugok,a fejlesztök igenis törödnek a felhasználókkal és nem csak a pénztárcájukkal és ha pár hónap elteltével ezek nem javúlnak akkor ha a jövöbe tekintetek SZERINTEM ez nem is fog érdemlegesen változni.

Most tudom megint jönnek a válaszok melyeket nem gondoltok végig és csak azért irjátok az ellentétét mert ti megvettétek...

Kuglóf

A háborúhoz 3 dolog kell: Pénz, Pénz, Pénz.
Ahhoz meg dolgozni kell.
MUNKAIDÕ VAN vazzeg!
<#taps>

\"Az élet egy szarosszendvics - minden nap egy falat\"

Crem
nem csak a 9-es, nálam tegnap a 20a,19b, ugyan ezt csinálta...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Running
A mondat jól hangzott volna, ha nem marad ki belõle a "NEKEM" szó. Máris máshogy hangzik így: "Hogy õszinte legyek NEKEM ez a game nem éri meg a 12,000 FT-ot.
Csak azért kukacoskodom, mert NEKEM viszont megérte és örömmel túl vagyok a 120 óra játékidõn.

Kérdés többiek felé: Az EA UK official #9 szerver mostanában azt játsza, hogy vélelenszerûen ledob mindenkit valamelyik pályánál, majd a Delian Plant-tel indít. Ez máshol is van, vagy csak itt. Azért kérdezem mert már lassan megunom, hogy mindig ua a 4 pályán játszom. :)

Crem
Ezt inkább be se írtad volna...

Képzeld, ha szüleid fizetését is így állapítaná meg a fõnökük...:)))

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

oO EDDi Oo
Hogy öszínte legyek ez a game nem éri meg a 12,000 FT-ot

Lehet késöbb jobb lesz mert kijönnek hozzá a MODok + sok uj MAP is de jelen pillanatban ez igy max 2500 FT-ot kostál.

Kuglóf

Kandurex
Üresek a szerverek, pedig most lenne egy szabad órám. Felkelni vazze! Háború van paszmek! <#violent>

<#zavart1>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

0Fritz0
"A konzol varázslatos és magával ragadó világa"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

DummyBoy
Lehet hogy ennyire belemerült? :)

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

0Fritz0
Lassan jöhetnél... :)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

egyuri
kiprobálom minjár jövök KÖSZI

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

forza milan
lenyomod a 0 gombot!

egyuri
hol az a konzol amiröl irnak????????

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

forza milan
nekem még eredeti gamma sincs,és semmi problémó nincsen!

egyuri
Telepitettem is 1.01, aztán az 1.02 ésállandoan ez a kiirás Server is running old PB version

egyuri
Ez a megoldás de ebböl semmit nem értek!!!! Van aki elmagyarázná mintha egy hülyének mondaná??????????

Kidobál a Punkbuster, miután a szerverre belépéskor a "Server is running old PB version"-hoz hasonló hibaüzenetet látok a chatben.

A probléma ott van, hogy bizonyos szervereken a PB egy bug miatt nem hagyja magát még manuálisan sem frissíteni, ezért régebbi, mint az emberek kliense. Ez mind EA ranked, mind mezei szervereket (többek között az SG szerverét) is érinti.
A hibaüzenet után valamilyen rejtélyes okból NEM mindenkit dobál ki, de akit igen, az a következõt teheti rögtön miután belépett a szerverre (a PB úgysem kickel egybõl):
1) Console lehívása (~)
2) Beir: "pb_security 0" - Persze idézõjelek nélkül.
Ezáltal a PB kliensnek (amelyben benne vannak a régebbiek is mindenkinél) engedélyezi a szerver, hogy a régebbi verzióval kapcsolódjon, amit a szerver is futtat. A PB tehát mûködni fog, csak nem dobálja ki onnantól.

Erre sajnos minaddig szükség lesz, amíg épkézláb PB update nem érkezik.

forza milan
nekem tört gameval megy 2 ranked ea hu server!nemtom milehet!

forza milan
jajjj,istenem!akkor minek csinálod faq szerint ha eredeti a game!akkor a patchet is simán telepitheted!akkor minden serverre felenged!akkor nemtom te mit müveltél!

egyuri
Teljesen eredeti a Game és persze a FAQ szerint csináltam mindent!!!!!
"""" Irta egy srác hogy a EA bf2 ranked szerver miatt van mert nem frissitik, de mit lehet ilyenkor tenni?????

forza milan
faq szerint nyomtad fel,vagy eredeti a game?

forza milan
freddy te szoktál az ea hu ranked szervereken lenni?ma láttam egy HUN freddyt!

DrColt
nem semmi vaz'!<#eljen><#taps><#taps>

We\'re losing this battle, start fighting or I find someone who can!

Ma játszottunk ex-esekkel a Songhua pályán, ellenfél BH-zik, amikor beszálltam csak egy pontunk volt. C4 helire, irány a BH. BOOM. 6 kill. Anyázás. Újraszület, újra-c4, újraBH, újra 6 kill. Anyázás + kick szavazás. És újra. (eddigre már nekik volt csak 2 pontjuk). Jön egyszerre 2 APC, föléjükszáll, BOOM, 2 kill. Újrafelszáll, BH, BOOM 4 kill, és....
***** veteran explosive badge *****
500 global kill c4/claymore/mine + 23 kill (ugyanezen eszközökkel) egy körben.
Persze a pályát megnyertük.....

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

egyuri
Sziaztok!! Lenne egy olyan problemam, hogy állandóan azt irja ki a gépem hogy régebbi verzioszámu a játékom, mikor ipn keresztül csatlakozni szeretnék a Magyar rankedszerverre. Tegnap még müködött de ma Hardverprobléma miatt ujbol kelett telepittenem mindent a gépemen. Persze feltettem a Patche-okat is, elöbb 1.01, majd utanna 1.02 is, még is ezt irja ki régebbi verziószámu a játékom. Tudna e valaki segitteni nekem?????

fr3ddy14
nekem nem veszik meg, mert nincs rá annyi money, meg a korhatár miatt
szal ezért játzok törtel

fr3ddy14
nekem egy nagy gondom van játék közben!! sokat beszélek!
ezen nem tudok változtatni

Komolyan? hogy vonod el a figyelmüket a doom-ról meg a quake-rõl? csak mert az öcsém öt éves fia elég ügyesen játszik killer fps-ekkel. még szerencse, hogy annál is többet focizik.

khumbula

DummyBoy
Jaja ... korosztály ide vagy oda, nevetséges "mi folyik itt Gyögyösön" :)

Az egy dolog, hogy korhatáros játékkal játszik vagy filmet néz ... de megveszi a cigit meg az alkoholt is simán ... este hazamegy, elszív egy pár cigit, berúg aztán meg minket idegel BF2-ben :(

FCH kari
hát ha apuka anyuka még erre ad is nekik pénzt???!!!!???nem vagyok minta szülö vannak gyermekeim de a legdurvább játék amivel eddig játszottak a shrek2

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

mesor
Az a baj hogy ezt a korosztályos dolgot a kutya sem veszi figyelembe. Ha bemegy a 8 éves gyerek akármelyik boltba hogy megakarja venni a BF2-t szó nélkül oda adja neki az eladó pedig rajta van a dobozon jól láthatóan hogy 16+!

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

FCH kari
sajnos tapasztalat TISZTELET A KIVÉTELNEK hogy a tizen páréves srácok a nagy pontvadászok lámák nekik nincsenek szabályok gondolom én minden parti végén izgatottan nézi a pontjait azt másnap meséli az "ovis"társainak kit hogy szivatott és hány pontja van már stb-stb-stb

Boxer HUN
Jogos a korhatár!! Sztem az EA sem azt a korosztályt célozta meg.

https://restacar.hu (KÖZÖSSÉGI PORTÁL)

FCH kari
eleinte én is szivesebben magányos farkasként nyomtam de az ugy nem játék mondjuk van mikor a squadb is betéved "láma"pl tegnap gyerek az idegböl kivett teljesen szerintem olyan 10-12 éves lehetett na ezt nemengedném meg mint szülö hogy ennyi idös gyerek ilyen gamet nyomjon.

DummyBoy
IGEN! Errõl beszélek :)

Sajnos sok olyan is van aki eredetivel is ilyen ... de azok kevesebben vannak ... fõleg azok akik bármikor vehetnek másikat ... aki kispórolja keményen egy ilyen game árát, az általában nem azért teszi, mert ki akar tolni a többiekkel ...

DummyBoy
Pár nappal ezelõtt még sajnos nem ezt tapasztaltam ... mindegy, nem vitatkozom, csak megyarázok :)

Majd kipróbálom ha hazamentem :)

FCH kari
abban egyetértek hogy a kishülyegyerekek elcseszik játékot ez engem is sokszor zavar valahogy mikor elkezdtem játszani más volt az egész élveztem a játékot de most inkább kilépek.

m1c1mack0
de ott van neked az I,II,III szerver ott nincs csak orignale key es jatekos

DummyBoy
Egyszerû példa ... TE felmész a rankedre, beállsz egy squadbe, jobb esetben haverokkal csapattok, játszotok, szórakoztok ... ez nem zavar, amíg marad hely nekem is :) Ellenben belép Vérpistike is és nekiáll lámulni, az zavar ...

DummyBoy
Az a károm származik belõlle, hogy nem jutok fel a ranked serverre, vagy a kishülyegyerekek elcseszik a játékomat ... (És másokét is ...)

DTK, Pointfarm, stb ... nem kell félniük a BAN-tól, mert generál egy másik kulcsot és kész ... így érted?

FCH kari
lehet hogy hülye vagyok de ezt nemértem>>>>>>>>>> "az nem zavar ha a bliccelõk is élvezik, egészen addig, amíg nekem ebbõl károm, vagy hátrányom nem származik..." milyen károd-hátrányod származik????valszeg én is megfogom venni eredetiben de amig megy igy addig nem!!!

DummyBoy
Sajnos az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont ... :(

DummyBoy
Ezt nem értem ... Te pedig ugyacsak nem érted, amit írtam ... most írjam le mégegszer ...

Azért írtam a bérletet, mert az hosszú idõre szól, nem pedig 1 elõadásra!
És láttunk már karón varjút! És mégegyszer ... nem sok eredeti játékom van, sajnálom a 10 rongyot olyanokra, amit nem használok, vagy nem használok ki ... BFV-t a sok láma miatt nem vettem meg, játszogattam ugyan vele, de ennyi ...

És hagy legyek felháborodva, hogy ha már pénzt adok ki egy szolgáltatásért, akkor élvezhessem én, ne pedig a bliccelõk ... az nem zavar ha a bliccelõk is élvezik, egészen addig, amíg nekem ebbõl károm, vagy hátrányom nem származik...

Ez így jó? Érthetõ? :)

leveskocka
no,ha rankedrol vagjak ki,mivelhogy oda elmeletileg nem lehet bejutni torttel...a tobbi meg nem erdekes:)
Sziasztok!

NNo végre egy jót játszottam :-) Igaz még sokmindent nem tudok, de már volt, hogy 16-ból, a 10. helyre kerültem.
Nem sikerül a joyomat használnom. Mit bénázok el? Természetesen bementem a beállitások menübe, de a repülõk vezérléséhez nem tudom kicserélni az alap billentyûbeállításokat a joy használatára. Az xp-be fel van telepitve, de a játék nem tudja, hogy lehetne használni. valakinek van ötlete?

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

FCH kari
bocsi de ez hülye példa volt töled!szinházba helyjegyet veszel.játékot meg veszel azt ha van hely a serveren fel mész ha nincs akkor nem.nem tudom miért kell ennyire tiltakozni az ellen hogy tört játékkal lehesen játszani ugy csinál némejikötök mint ha az ö zsebéböl huznák ki a pénzt.sokan ugy beszélnek mint ha szentek lennének ""soha nem játszottam tört játékkal""hiszi a piszi!!

DummyBoy
De ott a gond,hogy generál egy másikat és kész ...

Szerinted miért írtam egy "másik" bár tzalán túl drasztikusnak tûnõ megoldást erre? :)

leveskocka
jah,az ilyenekre global bant kene nyomni,a kodra:)
leveskocka
siman megerdemlem vazze:)