Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt nem teljesen értem miért nem egyszerûen csak elindítod az 1.02 -est, miért kell élbõl csökkentett módban ezt elkövetni.
üdv
Ez van ... ezért nem játsztom vele ... ezért nincs vele tapasztalatom ...
Nem kell rajta lovagolni, valakinek ez tetszik van akinek az ... De mindig az lesz belõlle, hogy "Akkor is az enyém a jobb ..." És itt a BF2 a mienk, az a jobb, ez a BF2 topic ... A CSS topicban a CSS jogosan "jobb, szebb játék" itt nem az! Erre próbálok rávilágítani ...
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
B leírja, hogy azért ez nem olyan egyszerû mint A gondolja, leír egy konkrét esetet pár fizikai kifejezéssel
A nemérti ezt, erre produkál egy ilyen hozzászólást:
A kap egy büntit "mert szóbaállt a hülyékkel"
B kap kettõt, mert utánna reagált egy hasonló kifejezéssel...
velkám in 1984 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Persze inkább ezt csinálja, mint inkább gémelne a tökéletes játékával, vagy a családjával foglalkoza.
Õ a flémet választotta.
Borg, ha átmennék a CS:S tokipba "véleményt nyílvánítani", akkor szerinted hány hozzászólásig jutnék a ban elött? 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Instal, ujrainditás csökkentet modban., instal 1.02 peccselés Pb abgrade,
Inditás ismét csak 2 szervert talált: Ja a verziószám:1.02442.0 és ismét az IP-n 195.56.172.105 Hun szerverre A JÁTÉKOD VERZIÓSZÁMA RÉGEBBI MINT A SZERVERÉ
Na ezt csinálja.. lenne esetleg valami ötlet????????????
BORG
m3200gt
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Meg telik vele az idõ 😉
Amit a HL2 tud (HL2 engine), azt tudja a CSS is. És vannak ezrével custom mapok, amik meg is valósítják mindezt.
Hogy TE ezeket nem ismered, az még nem azt jelenti, hogy bármire is ne lenne képes a CS.
Szal a CS-rõl szóló vitát lezártam, partner hiányában.
És még mindig belekevered az egyes játékok élményét, játszhatóságát a grafikai motorjuk által nyújtott technikai színvonalba.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ezért gyakorlatilag bitekre tépnének a CS rajongók ... Mindezektõl függetlenül egy nagyon király játék 😊
BF2 is ilyen ... ugyanúgy lehetne szebb, jobb, realisztikusabb, valakinek bejönne, másoknak nem ...
Egy dolog volt , ami tetszett BF2 -ben : az az egy darab átlõhetõ bádoglemez...Gondoltam azért csak ez az egy átlõhetõ , mert nehéz megcsinálni...
Aztán kipróbáltam a CS:S-t...Na ott MINDEN átlõhetõ (vagy nem ) az anyagának és vastagságának megfelelõen....
Szal az EA nem tom mire gizdázik ezzel a tákolmánnyal .....
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Az én idõmben mind a kettõt megfogtuk és bevágtuk a zuhany alá. Általában jó barátokként jöttek elõ vagy ott ütötték tovább egymást, de ez már senkit se zavart.
Senki sem beszélt a HL2-rõl ... a Csérõl volt szó ... és ott kimerül ...
Ugyanis az csak egy dolog hogy mit TUDNA a HL2 Source motorja, de abból szinte semmi nincs megvalósítva a CSS-ben ... És ne a "volnáról" beszéljünk hanem a "van"-ról ... realisztika meg nem játszik a PC iparban, eladhatatlanná, játszhatatlanná tenné az FPS-eket ...
De HL2-t végigjátszottam, BF2 mellett az az egyik másik erdeti gamem ... CSS-t is játszok a haverokkal, de csak funból, nem vagyok még csak középszintû gamer sem ... De nem vagyok tõlle annyira elájulva ... BF2-tõl sem, de szeretem a hangulatát, meg úgy ahogy van az egészet ... és a Szubjektivitás is itt lappang .. nekem jobban tetszik ... DOOM III grafikáját és az FC-t is szebbnek találtam a HL2-nél (Riddick-et is ...) , ugyanis azoknál van technológia, HL2-ben pedig a jó skálázhatóságnak a "dobozvilág" lett az ára ... És a FEAR-t nem is merem említeni ...
Nem más kérdés, flémkeltés és b@szogatás.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
( GRAFIKA kiemelve...Fontos...)
A kritizálja a játék GRAFIKÁJÁT, méghozzá megalapozottan
B lehurrogja A-t, mert a JÁTÉKOT kritizálni merte
A megvédi az igazát a játék GRAFIKÁJÁVAL kapcsolatban
B megint lehurrogja, mert hiszen hülyeség, mert a JÁTÉK jó
Melyiknek nincs igaza? Melyik vitatkozik érvek nélkül, hülyeségekkel visszavágva?
(Az hogy A már sokadszorra fut ennek neki, más kérdés.)
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ahogy meg alap nélkül próbálsz vitatkozni, pont ilyen és ehhez hasonló ökörségek jönnek ki belõle.
Mindenki tisztában van vele, hogy mennyi bug és hiba van a gameban ... ettõl még szeretik... Valakinek nem tetszik? Ok, elmondja ... ok, bár senkit nem érdekel ... fikázza? Menjen a búsba ... kész!
Mi lenne itt, ha mindenki beírná az összes játéktopicba hogy neki az adott game miért nem tetszik, meg miért szar, meg hogy miért "Buta" mindenki akinek tetszik?
Ki sem látszanátok a melóból 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Szerintem indulj a kályhától újra, azaz uninstall -> install -> 1.02.
Komolyan egyszerüen mindent megprobáltam és lassan megörülök mert nincs több
ötletem
Segitsetek!!!!!!!!!!!!!!
A JÁTÉKOD VERZIÓSZÁMA RÉGEBBI MINT A SZERVERÉ
Mit csináljak van ötlet????????
1. Nem vagyok fórum zsaru.
2. A nickem megfejtése a kedvenc autó márkámmal függ össze.
3. Szvsz nem csak magad, de a klánod is lejáratod itt, pedig a friss tagok között szerepelsz. Az AAO klánok ilyen megnyilatkozásért már rég kipenderítettek volna téged.
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Rombolható környezet? A CS szétlõhetõ dinnyéjéhez képest az UAV, Stinger, Arty felrobbantása szerintem azért magasabb szint ...
Néhol át lehet lõni a falon, a robbanás is átüt ...
Nézd meg a Gotcha!-t ... na ott vicc a gépigény ... Mellesleg amíg nem fogunk érteni kellõképp a programozáshoz, addig nem fogjuk tudni, miért ekkora a gépigény ... azért "picit" nagyobbak és bonyolultabbak a pályák + rengeteg dolog van ami "él" a pályán ... ehhez kellhet a mem...
Ész nélküli reagálás a " fikázásra " volt , tények nélkül...
Én egy darabig nem szólok hozzá mert megint bann lesz a vége ...😄D
#33436 Ne tedd fel az 1.01-et, egybõl a 1.02-õt telepítsd. (Lehet, hogy csökkentett módban kéne megpróbálnia peccselést, rendszergizdaként).
1: a falak átlövése azért jött szóba , mert az EA beigérte a rombolható környezettel eggyütt, Ebbõl elég harmatosat láttunk....CS:S-ben megcsinálták...
2:A realizmus dumát ti kezdétek el , szerintem nem találsz egy hsz-t se tõlem ami errõl szól
3: utoljára leírom : a grafikához mérten a gépigény több mint vicc!