Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EMBER??? A hûtés hogyan megy 600MHz-en?
Az egérpad pedig eXactMat ... nézd meg a hivatalos oldalukon 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A BF2 -nek mindegy hogy megy akkor is erõmû kell alá .
Más kérdés ?
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
sokkal szarabb gépem vam, mint neked, de nem fikázom a grafmotorját, mert szerintem elég jó.
minden középen, a normális játékhoz éppen rendes fps-em van.
szarom le, hogy milyen lehet minden maxon, a jó játékoknak soha nem a flanc a lényegük. felületes dolog ez. van egy haverom, aki ilyen graf maximalista, megeszi az ideg, ha kijön egy játék ami nem folyik nála. persze soha nem játszott még egy jót életében.
khumbula
Gyerünk válaszolj, most mindenki rád figyel, menjen a show.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"mikor kezdtem az FC-t . a mostaninál sokkal-sokkal gyengébb gépem volt , mégis tök magas grafikán lehetett játszani vele.Aztán ahogy jöttek a patch-ek ugyanaz a gép valamiért mindenkinél egyre kevesebb fps-t volt képes produkálni és mindenki szépen állította lejjebb a grafikát...
Na most ebbõl sikerült valamicskét visszahozni.
Akkoriban az 1 giga rammal és 9800pro-val full texturán lehetett tolni.Most a fejlesztett gépem sem bírja multi alatt a full texturát...."
Most akkor melyik játékhoz is kell erõmü?
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Videokari +hütés , 600-600 mhz ...
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
Ismét én láma szóltam 😊 Vagy esetleg oroszban másképp kell "másolni" ? 😊
(Most jön az a rész , amikr nekiálltok hisztizni , hogy engem már nem érdekel ,legyen neked igazad , szánalom én itt abbahagyom stb...)
Na sziasztok!
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
P4 3000 Prscott(+10%)+Zallman*2G KingMax 400 Mhz DDR*MSI RX800 XT PE + Ati Silencer5(600-600Mhz)*Razer Diamondblack+ eXactMat X alátét*MS FFB Whel*Nostromon52 Speedpad* Saitek ST290PRO joy*
Elõttem felsoroltakat is említve!
Prscott helyett Prescott, Zallman helyett Zalman, Hogyan sikerült az Ati Silencert 600-600MHz-re pörgetni? Vagy a 600-600 mi lenne? 😊, A razer egér az DiamondBack, a gyémánthátú kígyóról kapta navét, és az "alátét" az eXactmat ... és nem alátét hanem egérpad, vagy egéralátét, az alátét az más ... tudod csavarok alá szokták tenni ... tudod mi az a csavar?
Én láma 😊
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Az öreg Hoffmann Géza bácsi csak ennyit mondott volna: "unatkozol haver? Ott a jobb kezed..."
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Folytasd csak a flémet, tom hogy csak így tudod kiélni magad.
Sokan megaláztak már az életed során, hogy ennyire mániákusan próbálsz a középpontban maradni egy arctalan fórumon?
Nem kell válaszolni.
SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse
BF2 Topik #100001, Forgotten Hope2 #500, Cod4 #8001 #10001 hsz-ének EGYETLEN boldog fulajdonosa! :P xfire: zolli74 KabeLegény és Jag :D Hogy mi a béefes szeretet? Ez: B3 nyádat!!!négy
Próbáld az EA official-ról lehúzni a bf2patch_v_102.exe -t
Legalább a dátumot takarnád le , te láma 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddKicsit régi amit idézel nem ? Lámalámaláma 😄DDDD

Mellesleg szvsz ahelyett hogy nagy hozzáértéssel osztod az észt, inkább essél neki az aláírásodnak, és szedd ki belõlle a lámaságokat 😊
P4 3000 Prscott(+10%)+Zallman*2G KingMax 400 Mhz DDR*MSI RX800 XT PE + Ati Silencer5(600-600Mhz)*Razer Diamondblack+ eXactMat X alátét*MS FFB Whel*Nostromon52 Speedpad* Saitek ST290PRO joy*
A gyémántfekete + X alátét különösen tetszik 😊
A következõ az lesz: a.)"az én apukám erõsebb"
b.)"hívom a bátyámat"
megaLOOL
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Van valami ötlet miért???????
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Ez a topic készen van.
Ez itt a "miért nem szeretem a BF2-õt és beszélni akarok róla" chat szoba.
És ha valami játék nem jön be azt nem fikázom , hisz minden embernek más -más stilusa van Hisz két egyforma ember nem létezik!!!!!!
Valaki imádja a fehérZoknit, és ÉN ki nem állhatom..
Viszont segitsetek hogy tudjak játszani a kedvenc bf2 Gamemmal
Mellesleg a házigazda jóbarátom , meg mindenki onnan😄DDD
Az engem szomorít még el, hogy a mod is téged pártol és kötekszik.
1111
Fikáztad az FC netkódját napokon keresztül és csak akkor hagytad abba, amikor a helyi házigazda már nem bírta tovább. Oda is csak flémelni jártál, neked ez kell.
Máshol nem tudod kiélni magad? Ciki.
Szoval bár mit csinállok a 1.02 Pathc-el mindig 1.02442.0 verziószámu marad a Game
Van valami ötlet miért???????