Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
És nem azért megy így, mert könnyû, hanem mert kurva jók vagyunk <#mf1>#mf1>
aki tényleg akar játszani, az próbálja ki az FH2-t. :)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ebben a videóban az a menõ, hogy:
0. Jó zenére lettek jól összevágva a fregek
1. 20 másodperc alatt 30 rakétát rálõsz a zászlóra és meghal 1 ember
2. 20 másodperc alatt 60 rakétát rálõsz egy zászlóra és a gunnered fregel kettõt a hõkövetõs rakétával
3. A repülõgéppel egy rárepülésbõl 3-4 jármûvet is ki tudsz szedni a hõkövetõs rakétával
4. Egyedül viszed a helit és átülsz majd hõkövetõs rakétával lelõsz valakit
5. Repülõvel 1000 méter magasról is betalál a bombád
6. Bebizonyítja, hogy ahhoz hogy a modokban fregelj csak annyi kell, hogy várj 2 másodpercet mielött megnyomod a gombot.
én a 0. és a 6. pont között õrlõdöm mert a többi elég nevetséges...
Tanulság a videóból: akinek elege van a sok csíterbõl a BF2-ben az menjen MODozni, mert ott alapból be van építve mindenbe az AIMBOT <#vigyor5>#vigyor5>
[IRAM] leader
most viszont az a vicc, hogy akár multi akár single játékra megyek bejön a map, de mielõtt kiválasztanám a kasztom az egér & billentyûzet "kifagy", max egy ctrl+alt+del-re reagál, amúgy meg hallgathatom mi megy a háttérben. vicces <#falbav>#falbav>
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
[IRAM] leader
ma telepítettem fel a BF2 complete editiont, ki is próbáltam, az alapjáték és a special forces mennek is hiba nélkül. problémám akadt azonban a booster packs-sal... követtem a faw-ban leírtakat, és az ea oldalán engedte is regisztrálni a fenti két játékot, azonban a booster packsnál kapok egy ilyen üzenetet:
"The following error has occurred:
Address Unintelligible
Explanation:
Somewhere along the way to your destination, the address (location) you were trying to get to was garbled.
How to Fix the Problem:
Your best bet is to hit the Back button on your browser and try to navigate from there. If that doesn't work, you should close your browser window, sign back on to the site, and try again."
majd ha naivan továbblépek az ea help-re akkor:
"Operation Failed
Illegal parameter"
valami tipp fölött átsiklottam volna, esetleg másoknak sem engedte regelni a booster packsot?
a stílusa is hasonló. ráadásul szintén több regje van.
Ha nem õ, akkor az egész korosztálya sokszorosan sérült :)
¥ xfire: kistekila
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Amoda is úgy bukott le, hogy nem bírta befogni a száját.
Azóta csend van, nem ír.
Ha megint úgy kezdi, ismét ban, stb. stb.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
A rengeteg álregjeit sem lehet mind törölni.
¥ xfire: kistekila
Ha ennyire rühhelitek, miért nincs még kitéve? ph-n hamar banánt kap a kis majomgyerek.
Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!
Mondjuk azért valami értelmesebb dologról is vitázhatnátok, minthogy McKennyt próbáljátok meggyõzni arról, hogy nem teljesítmény publicmajmokat szarráalázni 1v1ben.Neki ez a legnagyobb teljesítmény egész életében szóval akármennyit írhatjátok az "öregebb vagyok és láttam már pinát, ezért okosabb vagyok" szöveget, nem fog elkussolni.Az egyetlen mód arra, hogy eltûnjön innen az az, hogy nem válaszoltok neki.De persze ennyi értelmes és felnõtt embertõl elvárni, hogy ne nyomja meg a válasz erre gombot az tényleg valami sci-fi film alapja lehetne...
Ne süllyedjetek kisgyerekek szintjére mint :kenny,fuji!!!
jobb ma egy sör mint holnap kettõ
http://www.youtube.com/user/McKennyHUN
\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"
nem emlékszek ilyenre hogy lámáztalak volna,meg a gyakwarra se,
de szedj össze pár embert mondjuk 3at magad mellé játszunk eggyet!
ha télleg jobb vagy...
felejtõs
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."