Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemrossz:D

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
Azért látom Landortól nem csak a játékban tanultok :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Fujiryu
Ha kihívás kell akkor meg BF2 :) Abban olyan dolgok történnek, hogy el se hiszed.Tegnap f35b-vel kergettem a j10-et.A 6 rakétából amit rálõttem 2 megölt egy helikoptert ami egy szép duplaTK(mert ugye miért az ellenséges helit találná el amikor van saját is), 1 meg a másik f35bt.Szóval 6 rakéta és 3 TK.BF2 ftw :)

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

MaskimXul
Nem, a tanulság az, hogy ne szólj bele, ha nem értesz hozzá <#hehe>

És nem azért megy így, mert könnyû, hanem mert kurva jók vagyunk <#mf1>
<#eljen><#nyes>

aki tényleg akar játszani, az próbálja ki az FH2-t. :)

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Fujiryu
Segíts már eldönteni bazmeg mert nem értem:
Ebben a videóban az a menõ, hogy:
0. Jó zenére lettek jól összevágva a fregek
1. 20 másodperc alatt 30 rakétát rálõsz a zászlóra és meghal 1 ember
2. 20 másodperc alatt 60 rakétát rálõsz egy zászlóra és a gunnered fregel kettõt a hõkövetõs rakétával
3. A repülõgéppel egy rárepülésbõl 3-4 jármûvet is ki tudsz szedni a hõkövetõs rakétával
4. Egyedül viszed a helit és átülsz majd hõkövetõs rakétával lelõsz valakit
5. Repülõvel 1000 méter magasról is betalál a bombád
6. Bebizonyítja, hogy ahhoz hogy a modokban fregelj csak annyi kell, hogy várj 2 másodpercet mielött megnyomod a gombot.

én a 0. és a 6. pont között õrlõdöm mert a többi elég nevetséges...

Tanulság a videóból: akinek elege van a sok csíterbõl a BF2-ben az menjen MODozni, mert ott alapból be van építve mindenbe az AIMBOT <#vigyor5>

Hát ja...nekem is volt még anno ilyen sz@r gépem<#violent><#eplus2><#email>

[IRAM] leader

hát jó, bár kíváncsi vagyok az újításokra...
most viszont az a vicc, hogy akár multi akár single játékra megyek bejön a map, de mielõtt kiválasztanám a kasztom az egér & billentyûzet "kifagy", max egy ctrl+alt+del-re reagál, amúgy meg hallgathatom mi megy a háttérben. vicces <#falbav>
Bogdogege
Köszi

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

MaskimXul
az elsõ paul oakenfold ready steady go, a másik meg a poe2 zenéi közül van.
Bogdogege
Mi a szám címe?<#help>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

MaskimXul
http://www.youtube.com/v/n8r62DBDcaw&hl=en&fs=1&hd=1
szarj rá úgysem jáccik senkisenem azzal a két foskieggel .. töltsél inkább helyettük mod-t .. poe2 - aix

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Herold
Már megvette, ott van a #158378-ben, le is fényképezte magát.

Sz@rj rá,nekem sem engedte....igaz nekem nincs is meg,de hagyjuk.<#eplus2><#hehe>

[IRAM] leader

szewasztok
ma telepítettem fel a BF2 complete editiont, ki is próbáltam, az alapjáték és a special forces mennek is hiba nélkül. problémám akadt azonban a booster packs-sal... követtem a faw-ban leírtakat, és az ea oldalán engedte is regisztrálni a fenti két játékot, azonban a booster packsnál kapok egy ilyen üzenetet:
"The following error has occurred:
Address Unintelligible
Explanation:
Somewhere along the way to your destination, the address (location) you were trying to get to was garbled.
How to Fix the Problem:
Your best bet is to hit the Back button on your browser and try to navigate from there. If that doesn't work, you should close your browser window, sign back on to the site, and try again."

majd ha naivan továbblépek az ea help-re akkor:
"Operation Failed
Illegal parameter"

valami tipp fölött átsiklottam volna, esetleg másoknak sem engedte regelni a booster packsot?
Yan
már elkezdte :)
reméljük

&#165; xfire: kistekila

Yan
a kiskölök 3 évvel ezelõtt 15 volt. (ez egyezik)
a stílusa is hasonló. ráadásul szintén több regje van.

Ha nem õ, akkor az egész korosztálya sokszorosan sérült :)
(bízom hogy nem) ;)

Beers
A seggekrõl linkelheted a képeket, a többi úgyis csak......!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

Fujiryu
Én vagyok a Samsung szenzációja az E3-mon.Ha jókisfiúk lesztek és elenged a fõnök, akkor hozok nektek szórólapokat a BF1943-ról(elvégre én vagyok a fõ attrakció.egész átkozott nap egy emelvényen állni...De legalább a csajoknak akik bemutatnak a nagyközönségnek, jó seggük van) Szóval arcból lehet visszavenni és lesz csoki...

havercsotány
hát én ha nem válaszolok akkor ném pörög a topik<#hehe>

mackosajt
1x úgyis lebukik... szövegei stb. miatt.
Amoda is úgy bukott le, hogy nem bírta befogni a száját.
Azóta csend van, nem ír.
Ha megint úgy kezdi, ismét ban, stb. stb.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

az janek de fessél ördögöt falra, megjelenik és felpörög a topik + elzarándokolhatunk hozzájuk :D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Baláékkal az tanakodtunk hogy neked hány colos a képátlód mert a srekk monitort keres magának és pont rád gondolt :DD

Yan
Ha õ az akire gondolok, nem igen fog eltûnni.
A rengeteg álregjeit sem lehet mind törölni.

koschwarz
de abban mi a jó? I WANT FLÉM!<#hehe>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

mackosajt
Egyszerûen meg lehetne oldani ezt a Mekkeni kérdést

Ha ennyire rühhelitek, miért nincs még kitéve? ph-n hamar banánt kap a kis majomgyerek.

Életem értelme és 3 fiam van. Megrögzött opeles vagyok, aki szeret játszani. HKV Team és Opelclub forever!

Fujiryu
A topik változatlanul pörög, pedig nem is voltam itt :)
Mondjuk azért valami értelmesebb dologról is vitázhatnátok, minthogy McKennyt próbáljátok meggyõzni arról, hogy nem teljesítmény publicmajmokat szarráalázni 1v1ben.Neki ez a legnagyobb teljesítmény egész életében szóval akármennyit írhatjátok az "öregebb vagyok és láttam már pinát, ezért okosabb vagyok" szöveget, nem fog elkussolni.Az egyetlen mód arra, hogy eltûnjön innen az az, hogy nem válaszoltok neki.De persze ennyi értelmes és felnõtt embertõl elvárni, hogy ne nyomja meg a válasz erre gombot az tényleg valami sci-fi film alapja lehetne...

jappy
http://www.youtube.com/v/BSDhvk8iEMg

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

jappy
Túl sokat foglalkoztok mckennyvel fiuk. Ér ennyi figyelmet?? Szerintem nem. Hagyjátok rá. Okos enged szamár....<#nemtudom>
Ne süllyedjetek kisgyerekek szintjére mint :kenny,fuji!!!

jobb ma egy sör mint holnap kettõ

havercsotány
Úgy viszont játszottam veled ,hogy velünk voltál és fasz kempre mentél folyamatosan ,ahelyett hogy csináltad volna azt amit kell<#alien2>

havercsotány
No én nem játszottam veled soha ,már megint becopkáztad mint mindig<#hehe><#levele>

McKenny
mióta 18\2 re kiakptál énse veled, lehúzod a szinvonalat<#hehe>

http://www.youtube.com/user/McKennyHUN

Herold
Már meg is vetted?

<#integet2>óké

koschwarz
mongyátok meg mekkeninek, hogy ájjon le mer új serif érkezett a városba és én vagyok az igazi király bf2-ben. <#ticking>

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

havercsotány
KISGYEREKEKKEL NEM JÁTSZUNK <#levele>

McKenny
mióta aixba elsõre szarrá vertelek,miközbe te hónapok óta azzal játszottál,szar láma vagy<#hehe>
nem emlékszek ilyenre hogy lámáztalak volna,meg a gyakwarra se,
de szedj össze pár embert mondjuk 3at magad mellé játszunk eggyet!
ha télleg jobb vagy...

"3 NAPOS PIXELHIBA GARANCIA: Nem"

felejtõs

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

schrank

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Herold
Lehet rajta filmet nézni. <#eplus2>

schrank

schrank
ja nagy pofád csak nem tudom mire , mert az hogy nekem nagy az egy dolog de hát kinek ne kegyen nagy pofája ha nem a transzportkirálynak qeci <#boxer>

OrionHungary
Emlékszel a gyakwarra amikor engem lámáztál le mert egymás után ötször leszedtelek? Mikor visszakérdeztem hogy ezt nekem mondtad te te kis takony elhallgattál mint az emeletrõl kidobott zongora. Jobban teszed ha most is kussolsz. Tanulással, csajozással, barátok keresésével foglald el kicsit magad...

Magyar Banánköztársaság - mûveleti terület "Ha kell meghalok, ha kell ölök, érte megéri. Ámen."

jóe! bf43 topikba is betehetnéd ezt a youtube-os izét, szegény gerzson ne szenvedjen. :D

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled õket eltûnnek" :)

McKenny
ratyi kamugép vagy

McKenny
por no guardar cola, ez mi a rákot jelent? (ban resason)

havercsotány
te csak ne is álmodozz ilyen szép tiszta eredményrõl ,te úgyis csak egy kis seggdugacs leszel örökkön örökké ámen<#gun>

ja, amúgymeg kussójáá el!