Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jobbikosok nagyrésze semmivel sem fasisztább, mint a fideszes, vagy mdf-es.
ám az tény, hogy a jobbiknak nem kéne belemenni ugyan abba a sárdobálásba, mint amiket a 2 nagy párt csinál. és kissé család centrikusabbra kéne vennie a figurát.😊
dehát semmi sem tökéletes.😛
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
legközelebb 50k-nál lépsz rangot,20knál vagy az egyiket vagy a másikat kapod,ha utána van meg a badge már nem kapod meg a First rangot,maradsz Master
ezt tegnap is leírhattam volna,de így nem vágnak ki a <#kocsog>#kocsog>ök<#vigyor1>#vigyor1>
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
zsolti
üdv: zsolti
Ha cigánynak lenni hungarikum, ha zsidónak lenni jó, ha melegnek lenni büszkeség akkor MAGYARNAK lenni miért rasszizmus ? „Meglio Fascista che froci\" Femeia roman nici un cacat nu merita,
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
kezdek attól félni,ha nyáron törökországba megyek,már nem mint sok száz éves barátot fognak fogadni,hanem azzal a szóval jönnek,hogy "elkúrtad"...<#shakehead>#shakehead>
Lehet, még rájuk is szavaztam volna, - ha elmentem volna - ha nem az lenne alapja az egész mozgalomnak, hogy jól húzzuk le a másikat, meg jól mocskoljuk be, majd akkor nekünk jobb lesz. Hányiger b+.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Jájj há egyem a kis szived, még hárágszol rája?
(a jobbikra szavaztam te tékrabló geciláda)
jobb ma egy sör mint holnap kettő
Szdsz a béka picsája alatt van!
😊
BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka
Mondjuk gondolkodtam még a Munkáspárton. <#eplus2>#eplus2> No meg a MFÖ Cigány párton. <#mf1>#mf1> De inkább legyen egy jobb Magyarország. <#rolleyes>#rolleyes>
Tudnátok segíteni nekem egy "ranking" kérdésben?
Ez az azonosítóm (player ID: 95021768), a kérdésem meg az lenne, hogy túl a 20 ezer ponton miért vagyok továbbra is csak Master Sergeant, miért nem vagyok már First Sergeant? Mindkettõhöz 20 ezer pont kell (nekem 27 ezer is van már), csak ugye a First Sergeant ranghoz kell a 9 basic award. Nekem ezek is meg vannak, vagy rosszul látok valamit?
A ranking listás infókhoz ezt nézegettem eddig:
http://ubar.bf2s.com/ranks.php
A segítségeteket elõre is köszönöm.
Zsolti
üdv: zsolti
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

<#nemtudom>#nemtudom>大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯