Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

0Fritz0
Szegény Kari, pedig helyjegye volt... <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

0Fritz0
Tegnap, Gulf of Oman.
Asszem a Ranked II-es szerveren.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

uHs Gerzson
<#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Pharaoh
Egyesek nem tom mit gondolnak, magukról.

uHs Gerzson
Ez mikor volt melyik pályán???

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Ezeknél az FB-seknél úgylátom ez a szinvonal... pedig anno azt hittem csak egyedi eset volt LBandi-nál, meg valamelyik pajtásánál..
0Fritz0
Kb. ilyen: 😊

P...ába!
Akkor most én is õsbf-es vagyok? kikérem magamnak <#idiota>
Pharaoh
új, aki bf2 óta játszik. Igazi õsbf-es bf1 demó óta nyomja.
De jó volt a wake island.

Köszi nekem legalább van, nem úgy mint neked. Egyébként is nem lenne ilyen problémád, ha megvennéd a gamet, te <#lama>.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Yan
barátságos 😊))
milyen lehet ha haraxik? (földhöz veri magát, vagy szól anyunak)
<#vigyor>

&#165; xfire: kistekila

SigS

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

Checkerboy
Válasz: Vegyél egy agyat.

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

SigS
Agressziv emberek a harcmezon
Legyszi hadd menjek tankkal 😊

<#nyes><#nyes>

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

A válasz: vedd meg eredetiben a játékot.

This is the end (for you my friend) BF2 Topic 100k-s versenyének elindítója:)

Passzolom... mondom en add server, ip alapján beirtam, és úgy megtalálta. És azóta simán kilistázza a magyarok közé.
Checkerboy
Jó lenne ha vki felvenne msnre vagy megadná a címét mert akkor elmagyarázhatná a játékot illetve hogyan tudom elindítani a játékomat 😄msn címem : [email protected]

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

Nah, elmentek a privik a video címével, kivéve cb:petinek és danee-nak, õket nem találtam a privilistámban...

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

fr3ddy14
aki bfv-al, és bf2 demó óta bfezik az is új bfes?

fr3ddy14
nincs újabb, azért írja ki mert neked nincs meg az a pálya ami a szerveren fut
ajánlatos letölteni a map packot

geri15
agresszív vatytok it íz -,-

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

uHs Gerzson
Ez ám a mindent kielégitö válasz 😄DD

Checkerboy
Segítség 😄

Checkerboy
All seeing eye nem enged serverre menni tört verziom van és ki szeretném próbálni de azt írja ki h : Couldnt execute program.Go to view->options->games to configure game.Super csak h a viewba nincsen options 😄

steam, origin: ACE_hun

fr3ddy14
ugye?
azért raktam be 😄

Hehe, ezjó 😄

fr3ddy14

0Fritz0
Utáljuk:
-ÕsBFesek
-ÚjBFesek
-CSsek
-FCsek
-PCsek
-Meg aztat, aki nem hoz csontot a kutyámnak. Na azt nagyon!

Checkerboy
Jah egyébként jó lenne ha megmondanátok nekem h ki a barát stb 😊 Mert ahogy látom equinox-t nem nagyon bírjátok 😄 vagy legalábbis nagyon kevesen bírják 😄

mrteo
Üdv!
Feltettem a 1.02-es patchet-et, megpróbáltam bemenni az SG szerverre, de azt írja, hogy a verzióm régebbi, mint a szerveré.
Van újabb is?
Másik kérdés, hogy pl. a sly.hu szerverre nem tudok már bemenni az újabb verzióval, csak ha õk is patchelnek?
Köszi

A nők olyanok mint a parkolóhely: ami jó az foglalt, ami szabad az vagy rokkant, vagy fizetős

Checkerboy
Ebben a szent percben rakom fel a Battlefield 2-t persze h tört verziót xD!Egyébként grat de sajátmagamnak is mert 37002 vaok 😄

Skiper
Grat 😊

gyuri http://gyur6.uw.hu

#37000 ték

uHs Gerzson
Jövöhéten a borfaluban 😉

geri15
ezek a filmek (ha jól értelmezem a dolgokat) mikor és hol lesznek elérhetõek, ha azok lesznek? <#whatever>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

uHs Gerzson
Oks várom a privit 😉

Miért nem lehet autobalance light? Nem enged átállni az erõsebb csapathoz + minden új ember a gyengébbhez megy, és nem rak át senkit? Ez ellen senkinek nem lenne panasza, mégis 10x jobb lenne, mint AB nélkül.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Stotoo
Hosszu ido utan ma ujra raszantam magam hogy magyar szerveren jatszak, na meg az egyik klantarsam is az 1.es szerveren volt igy becsatlakoztam enis. Azontul, hogy lagos volt nagyon, hihetetlen paraszt tarsasag volt. Meg azok az emberek akikkel regen jokat squadoltunk azok is teljesen elbarmultak ezeken a szervereken. Tisztelet a kivetelnek. Asszem egy darabig eleg volt a magyarokbol megint, majd 2 het mulva megint megnezem talan hogy mi a szitu 😛.

Always remember you\'re unique, just like everyone else.

Jogos. A multkor valaki, (talán BB?) írta itt, hogy a rankedek között is maradt direkt egy AB nélkül, "hogy legyen alternatíva". Aha, a mazohistákra is kell gondolni 😉
Amúgy teljesen bevett gyakorlat a magyar szervereken, hogy a vesztes csapatból a kör végére átcsorognak az emberek. Nagyon szánnivaló jelenség. Überfregkultusz :/

khumbula

Skiper
Azaz

gyuri http://gyur6.uw.hu

Végülis én már feltöltöttem Kari haverjához, most már csak rajta múlik, hogy mikor teszi ki. Az engineeres jelenetet meg már nincs kedvem újraforgatni.....
Szeretném, ha elsõ körben ti néznétek meg 😊

Nah, azt hiszem, hogy most egy ideig végeztem az autobalance nélküli magyar szerverekkel... Amikor más fél pályát lejátszottunk 10vs20 ellen, a többszöri felszólításra egy ember állt át. (-tRs-Landor) Neki köszönöm, hogy azért vannak kivételek is. A többiek. (pld cobra.hu, aki ezek után még átállt az amcsikhoz) szívjon langyos metángázt....

Osztrák bor? Szerintem csak pár üveg joféle hazai után bontsátok fel, mikor már mindegy is 😉

khumbula

Zs0lt1
hely, idõ? :-)
tudod, hogy egy ilyen tesztre mindíg kapható vagyok :-)

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

uHs Gerzson
Na én is hazaértem az osztrákoktól, ja és Zs0lt1 hoztam osztrák bort tesztelni kéne majd a borfalu elött 😄DD

Flat: én azt mondom csináljuk meg az utolsó jelenetet és hadjuk most ki a stábfotot majd egyszer hozzácsatolhatjuk ha majd összejön a bagázs. Már igy is szétizgulom magam mit hoztál össze 😊

schrank
na az idõmilliomos<#schmoll2>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Zs0lt1
majd szurkolok neked :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

alma2
Ja es azert nem latja a servert, mert nem latja magyarnak... neked szuper geped lehet borg, tanulekony legalabbis 😊

szerintem