Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Danee
ugy vagyok bejelentkezve

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Danee: milyen userként vagy bejelentkezve? Jelentkezz be rencergizgaként, és prób úgy.

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Danee
de srácok, én meg tom nyitni a taskmanagert, valyon melyik lehet az????

Task manager

rudanjoe
bocsesz, de astílusod kissé zaklatott😊
válasz: allseeingeye, ott filternek hungary

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Danee
akkor asszem hétvégi progi win reinstall. Akkor is kivág, amikor rendszergazdaként mennék be...
schrank le is baszott, hogy mit hazudozok, h nem tok jáccani, aztán nem tom mit irt mert kivagott a pb ... 😄

Checkerboy
Basszátokmeg válaszoljatok már!!Akkor mittomén mondjátok meg h hogyan tudok tört szervereket találni!!!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

thx. máris megnézem.

khumbula

Checkerboy
Tudtok tört szervereket mondani?Akármilyen ország 😄 csak jáccani akarok!!!!

Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!

azért ált ügyes progiknak sokkal egyszerübb taskmanager tiltogatás helyett ugy megoldaniuk magukat hogy nem jelennek ott meg és innéttõl kedzve a mezei lúzer kétvállra van vele szembe fektetve... 😛 (amig nem javasolja neki valaki a viruskergetõt vagy spyware irtot... 😛) a rendszergazda jogok megvonása már neccesebb fõleg ha meg tudja változtatni a rendes rendszergizda jelszavát is... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

alma2
itt is van egy kis guide hozza, marmint a controlshoz
control guide

szerintem

alma2
ja igen vannak olyan ugyes progik, amik letiltjak pl a taskmanagert, aztan nem tudod elohivni, hogy kilodd az illetektelen progit.de siman regeditben vissza lehet allitani... most meg nem mondom melyiket kell fejbol...de a jelek szerint megy a bongeszod, keress ra 😊

szerintem

alma2
Honnan szedted ezt az iranyitast, esetleg nincs ott tobb is ? netan megirta valaki, hogy joyon lehessen mozgatni a 'Q' -s menut stb.
ra is keresek.

szerintem

alma2
Jaj mar... fogod a jatekot aztan amelyik gombra raakarod ezt tenni, a jatekon belul megnezed melyik gombod melyik szamot kepviselni, mondjuk rateszel egy iranyitasi funkciot maris latod, majd arra atirod a config fileban.
ennyi

szerintem

Rusid
Nem akarlak elkeseríteni, de nekem anno még bfv alatt volt ez és sajna benyaltam valami spyware-t amit utána nem bírtam leszedni mivel megvonta a rendszergazda jogokat. Szal nekem a win reinstall segített, de próbálkozni lehet hátha neked több szerencséd lesz.

Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.

Ez nagyon jó, de mondja már meg nekem valaki okos, hogy miként változnak a számok a cyborg 3D-re. Lord_Gergo, te tudod?

khumbula

Nah, akkor még valakinek sikerült szebbé tennem a napját 😊))

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Danee: az a probléma, hogy a PB miatt (Xp/2000) rendszergazdai jogosultságokkal kell futtatnod a játékot!
Amennyiben nem rendszergazdaként installáltad a pb nem rendelkezik elég jogosultsággal (oprendszer szinten) hogy ellenõrizze, hogy nem fut-e csúnyaság.
Ha a parancsikonra jobb gombbal kattintasz van egy "run as../futtatás mint.." ahol ki kell választanod a rendszergazda/adminisztrátot, és utána menni fog!
Én az RTCW-nél találkoztam ugyanezzel a problémával.

alma2
Na ki is probaltam mukszik rendesen, a left controlt meg at lehet, nyomni valamelyik joy gombra, ugye akinek sok vanes maris lehet nezelodni 😊
azert jobb talan neha mint a kulso nezet, mert balra jobbra a latohatarig ellatsz igy egy pillanat alatt es nem kell iranyt valtoztatni.

szerintem

Majd azért picit agyaljatok az én problémámon is légyszi,mert szívesen játszanék már😄.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

fr3ddy14
így jártál!
<#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2><#nevetes2>

Danee
pls irjon vki, mennék jáccani 😊

Danee
Srácok, sry hogy nem voltam forgatáson, több mint 1 hete nincs netem, ma csináltam meg nyomorult t-com.
Felmennék egy szerverre, erre kibasz a pb:

WTF?

Ezen nevettem én is, pedig odaírtad, hogy hungary 😊))

uHs Gerzson
Holland? nem Hungary? 😄DD

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Vélemény a movie-nkról egy külföldi site-on:
"Now that is sweet.

Great editing, good music, no HUD or nametags and fun to watch a mini story-line. I like the quick changes to slow motion and back. This is what people should be leaning towards, not boring 'stunts' movies that do the same thing over and over and is weak at best. You bastards from Holland have done a fine job."

Zs0lt1
ez nem ték, az ezresek a tékek :Ð

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Checkerboy
Senki nincs az SG.hu-s szerveren....Tört verzióm van és jó lenne ha vki megmondaná h melyik szerverekre mehetek rá vagy hol látom azt h melyik szerverekre mehetek.Van Allseeing eye a gépen

Bocs,dvd-n van<#hehe><#hehe>.

Valami olyasmi,ja....de nekem cd-n van...kerestem keresõbe is össze-vissza,de nem találja sehol😞.

Tibor
nekem kéne az a progi
a címem:[email protected]

PSN ID: ExuP69 (USA); SKorp10 (UK)

matyi08
ha dvd-rõl elindítot a sima install-t, akkor nem indítja el az uninstall-t, mert érzékeli a játékot?

Váhh....egyszer leszedtem a Battlefield 2-t és egy idõre töröltem a géprõ.Most elõ akartam venni és feltenni,erre nem tudom,mert még az elõzõnek a cucca bent van a Programok telepítése és törlése listán és hiába távolítom el,csak felkészül a játék leszdésére és utána rögtön kilép,nem ír ki semmit.Tudtok segíteni?

matyi08
de azon a szerveren elvileg játszanak kb 30-an. ezt mutatja a the all seeing eye

gergod
ték 😄

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

gergod
hm<#fejvakaras>

SWTOR: Dee'Greg, Conqueror of the Dread Fortress, lvl 55 commando - The Red Eclipse

Nem kell átírni semmit van egy jó kis progi 600 kilo ha kell elküldöm mailbe. A szervert meg próbáld meg késõbb.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

gergod
valószínûleg a szerverrel lesz valami probléma

matyi08
légyszi válaszoljatok erre:#37479
meg van egy olyan kérdésem is, hogy hogyan tudok 64 bot-tal játszani? átírtam azt a három sort abban a ....fájlban, de a játékban hol állítsam be?

vsly
A külsö nézetet nem egyszerübb rákonfigolni a joyra?

Gázkészülék szervíz: gazdoki.hu

gergod
jah még valami a mouse look gombot is folyamatosan nyomni kell mellette. Én azt is átraktam a joyra

Jaja! Ott pld tök jól jöhet!

gergod
fõleg helinél van értelme, ha épp lebegsz egy helyben és zászlót foglalsz mondjuk és nem akarsz forogni mint egy hülye 😊

Sajna a mouselook-ot így kódolták le. Ha hazaérek én is kipróbálom, mert tök jó lenne néha oldalra elnézni ....

Bocsánat, de....

by Filet-o-Fist

gergod
Kipróbáltam és mûködik, kár, hogy közben magát a helit vagy a repülõt nem lehet irányítani.

Amúgy 2 helyre kell ezt beszúrni mind a heliplayer alá mind pedig az airplayer alá.

Nekem át kellett írnom a számokat, mert a joyomon kevesebb gomb volt.

tudnám miért kell miondig azt a szerencsétlen city mapsot erõltettni..., komolyan már ugy unom azokat a mapokat, hogy ha meglátom hogy csak ott vannak inkább megyek passziánszozni...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

hi Single Player modban mért nem tok 32-es nagyságú pályán menni???

Mellé a levegõbe... és aki nem kapcsol elég gyorsan, az megpróbálhatja újra 15 mp múlva 😊 Gondolom én.