Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Together we'll fly someday...
UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!
"Ugye eddig 12 ember a klan 15 féröhejes szóval maradt 3 hely ök a közlegények egyszerü játékosok, azéért közlegények mert most léptek be a klanba vagy nem akarnak semmi munkát vállalni a klanon belül!"
fé ... röhejes 😊
http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic
Most FX 5600-am van 256Mb rammal.
van egy srác(tõlem kért segítséget),neki fekete képernyõ van, aztán csak a restart segít.
hogy tudja megcsinálni hogy menjen?
gef fx 5200-es vgaja van
azzal lowon mennie kéne
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
pontosan milyen mapokkelenek ehez?
Tudnátok egy maplistát adni? (ami ebben a serveren van)
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
"A klanban 3 leader van az ezredes és a két alezredes, ök mindent intézhetnek ami a klannal kapcsolatos mindent. "
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
(Meg úgy az egész oldalon)
"A klanom a nevét az egeremrõl kapta, mégpedig ugy hogy gondolkoztam mi legyen a nevün valami olyasmit akartam ami x el kezdõdik hát ránéztem az egeremre és megláttam a TECH feliratot és a többi már jött magától!"
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
De ezt muszály megnézni!!!
Totál érdemes átböngészni, életemben nem röhögtem ennyit!
ne felejtsétek elolvasni a chat-ben íródottakat!
khumbula
Hamarosan kiadják az 1.0 verziót is.
Majd érdeklõdünk 😊
Mert talán kijavítod a phpBB php kódját?
Meg ti hogyan játszatok a játékkal egyáltalán?
Nincs rajt a dobozon a 16+ pegi.info?
Vagy anyu+apu erre nem figyelt oda?
Vagy nem is tudja, hogy DC++-ról van a game?
Légyszi segítsetek! :-)
Szeretném mással irányítani a harcost, mint egérrel, de nem találom a fordulás beállítási helyét. Minden jármûnek megvan, hogy miként fordul, de a katonámét nem találom. Meg tudok véltoztatni minden egyebet, csak a fordulást nem. Van lehetõség nem egérrel séttálni?
akinek van ideje plz probalgassa ha talal vmi hibat akko szoljon nekem es persze nyugodtan joghet oda is forumozni
lehet rangokat kapni minnel tobb hozzaszolas annal nagyobb rang stb.. 😊
tehat az oldal: ITT
ui.: egyelore csak teszt jeleggel fut a forum 😊
üdv.:hys
[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]
khumbula
Minden jog fenntartva!
nem tudom miert ilyen nagy emeletes hazakat pakolt bele, amikor vannak kis foldszintes haz modellek is.
Meg valahogy megint kisebbnek tunt mint az eredeti, de ezen felbuzdulva megneztem mennyi ido atjutni bh-val a to felett, kb 1 seccel tobb idot vett igenybe az uj mapon.Bar ugye nem egyforma sebesseggel repulnek.
Amiert sokkal kisebbnek tunhetnek a mapok, hogy itt joval nagyobb a latotavolsag.Kb dc-ben a max latotavolsag megegyezik az ujban a kodos palyakkal szerintem...
szerintem
neked nincs meg az a pálya ami éppen a szerveren fut
az sg team weboldalán ott a mappack, ha azt letöltöd akkor már feltudsz menni a szerverre
Töltsd le az 1.02-es client patch-et (ami asszem fent van a faq-ban is ,nem kell keresgélned(remélem)) aztán instaláld fel és kész😊.
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Minden jog fenntartva!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.