Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

jerome
Köszi a tanácsokat, de egyikkel sem mûkszik az 5.6 -osal legalább látom 10másodpercre a menüt. aztán semmi. Légyszi aki még tud valamít az írjon. Köszi.

Cobra.
Nem teljesen igaz így Borg, a 256Mb ram pontosan megfogalmazva csak akkor ér valamit, ha mellé 256bit-es vezérlés van. Ezért is értelmetlen szerintem az 512Mb-os videókártya, mert ahhoz meg 512bites vezérlõ kéne.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

Me0w
hat ha joyyal iranyitod az embered akkor eleg a gef4mx400 is mivel az eletben nem fogsz leloni senkit, ha gyors a kartyad ha nem 😊 En egy 9600 SE-vel jatszom 800x600 full lowban, kiveve view distance 100%, es eleg eredmenyesen tudok a palyan bambulni 😊

Together we'll fly someday...

vagy fogalmazzunk így, 35 éves családapaként, ennyit nem szánnék a dologra már. Ez a 6600 ia azért foglalkoztat, mert az 5600-am 15-ért el tudnám adni, sulinetben megvenném a 6600 GT-t, s így alig kerülne pluszkiadásba.

UNATKOZIK? VÁSÁROLJON MOSÓMEDVÉT!

hát 6800GT-re nem fussa :-(

Pontosan ugyanannyit. 6800GT alatt halál felesleges a 256MB ram, legyen szó bármilyen kártyáról.
ebben igazad lehet, de engem inkább az érdekel, hogy a 6600-asnak menyit jelent a 256 a 128 helyett. Természetesen BF2 specifikusan :-) -amúgy nem cserélnék kártyát, dehát ez a nyavajás EA :-))) -

Megalol!!

"Ugye eddig 12 ember a klan 15 féröhejes szóval maradt 3 hely ök a közlegények egyszerü játékosok, azéért közlegények mert most léptek be a klanba vagy nem akarnak semmi munkát vállalni a klanon belül!"

fé ... röhejes 😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

fx5600-nak is olyan a 256mb, mint trabanton a szpojler 😄
nézegetem a videokátyákat, s GF 6600 GT-t 128 M rammal 36-37-e Ft környékén találok. Nem találtam 6600 GT-t 256Mb rammal, nem kevés a 128 ??? (jahh, csak agp-s jó nekem)
Most FX 5600-am van 256Mb rammal.

Érdemes megpróbálni még az Omega 2.6.53 drivert is, nekem bevállt.

guggolás

mondjui, hogy kisérletezem. Mivel a joyomon ujjközelben kb 10 gomb van, így egyszerûbbnek tûnik a fegyverváltás, futás-gugolás-fekvés funkciók pl.

Yan
esetleg az 5.6-os driver. nekem sem indult 5.1-el.

¥ xfire: kistekila

alberto 15
hello
van egy srác(tõlem kért segítséget),neki fekete képernyõ van, aztán csak a restart segít.
hogy tudja megcsinálni hogy menjen?
gef fx 5200-es vgaja van
azzal lowon mennie kéne

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

jerome
Sziasztok nekem lenne egy "fekete képernyõs" problémám. A BFheleben megnéztem ,hyog ATInál mit kell csinálni,de így sem mûködik. Esetleg tudna valaki segíteni, mert már meghülyülök. Amúgy ATI9200 kártyám van 5.1 -es Catalysttal. Elõre is köszi.

Töltsd a packokat az sgteam oldalról. Benne van minden.
HELPer
- 32 player, törtet is beenged! IP: 193.6.2.125

pontosan milyen mapokkelenek ehez?

Tudnátok egy maplistát adni? (ami ebben a serveren van)

http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site

Megfogalmazták...

"A klanban 3 leader van az ezredes és a két alezredes, ök mindent intézhetnek ami a klannal kapcsolatos mindent. "

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

0Fritz0
A klán infón jót röhögtem. 😊
(Meg úgy az egész oldalon)

"A klanom a nevét az egeremrõl kapta, mégpedig ugy hogy gondolkoztam mi legyen a nevün valami olyasmit akartam ami x el kezdõdik hát ránéztem az egeremre és megláttam a TECH feliratot és a többi már jött magától!"

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

alberto 15
lol xD

rushman
Igéret, utolsó off hozzászólás!

De ezt muszály megnézni!!!
Totál érdemes átböngészni, életemben nem röhögtem ennyit!
ne felejtsétek elolvasni a chat-ben íródottakat!

alberto 15
😄

joyjal tolod a katonát? fúú, te nem kispályás perverz vagy szerintem 😉

khumbula

alberto 15
(:

" Jelenleg a 0.8 as verzió fut az oldalon. Természetesen a fórumot folyamatosan fejlesztjük. "

Hamarosan kiadják az 1.0 verziót is.
Majd érdeklõdünk 😊

alberto 15
😄😄

rushman
akinek van ideje plz probalgassa ha talal vmi hibat ...

Mert talán kijavítod a phpBB php kódját?

rushman
Hát nem istenbizony...

Meg ti hogyan játszatok a játékkal egyáltalán?
Nincs rajt a dobozon a 16+ pegi.info?
Vagy anyu+apu erre nem figyelt oda?
Vagy nem is tudja, hogy DC++-ról van a game?

ok, megoldottam. A joy forgolódására ráprogramoztam az egér x koordinátáját.

Sziasztok!

Légyszi segítsetek! :-)
Szeretném mással irányítani a harcost, mint egérrel, de nem találom a fordulás beállítási helyét. Minden jármûnek megvan, hogy miként fordul, de a katonámét nem találom. Meg tudok véltoztatni minden egyebet, csak a fordulást nem. Van lehetõség nem egérrel séttálni?

alberto 15
nó reklám plz

leveskocka
<#banplz><#banplz>
Hysteria
ja és regisztráljatok 😊))

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

Hysteria
sziasztok inditottunk haverokkal egy forumot 😊))) ( milye meglepo)

akinek van ideje plz probalgassa ha talal vmi hibat akko szoljon nekem es persze nyugodtan joghet oda is forumozni

lehet rangokat kapni minnel tobb hozzaszolas annal nagyobb rang stb.. 😊

tehat az oldal: ITT

ui.: egyelore csak teszt jeleggel fut a forum 😊

üdv.:hys

[BF2SF OLDAL] ---> [HTTP://DRAGON.ATW.HU]

A nem gyári pályákon nem tudsz single játszani.

khumbula

Ezt a Lost Village-t single-ben ki lehet próbálni?

Minden jog fenntartva!

alma2
Megneztem ezt az uj lost villaget, de inkabb illene ra a lost city 😊
nem tudom miert ilyen nagy emeletes hazakat pakolt bele, amikor vannak kis foldszintes haz modellek is.
Meg valahogy megint kisebbnek tunt mint az eredeti, de ezen felbuzdulva megneztem mennyi ido atjutni bh-val a to felett, kb 1 seccel tobb idot vett igenybe az uj mapon.Bar ugye nem egyforma sebesseggel repulnek.
Amiert sokkal kisebbnek tunhetnek a mapok, hogy itt joval nagyobb a latotavolsag.Kb dc-ben a max latotavolsag megegyezik az ujban a kodos palyakkal szerintem...

szerintem

alberto 15
szerintem fentvan neki, csak a pályacsomag hiányzik (szerintem)

alberto 15
én tudom mi a baj!
neked nincs meg az a pálya ami éppen a szerveren fut
az sg team weboldalán ott a mappack, ha azt letöltöd akkor már feltudsz menni a szerverre

Valószínûleg nincs patch-elve a játékod ,így neked az alap 1.00-ás van míg a szerver már az 1.02-es patch-et használja.
Töltsd le az 1.02-es client patch-et (ami asszem fent van a faq-ban is ,nem kell keresgélned(remélem)) aztán instaláld fel és kész😊.

alberto 15
az szép!!

geri15
ezen nem voltam ott, mert amíg ott voltam addig csak mi nyertünk 😛 (persze ez nem azt jelenti hogy miattam...)

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Ezt például az utolsó pillanatban fordítottuk meg:

Minden jog fenntartva!

geri15
mégse sikerült, az ellennél voltál 😛

Running
Hogyan? Nyomsz rá egy mirrort?😊

Me0w
Kharkand, Sarki es Mustar a 3 palya f2k-n.

Me0w
A vesztes csatakat en szoktam megforditani 😛P

geri15
arra nem vagyok büszke, akkor egy pontom sem volt.... az amirõl én beszélek az a Mashtuur City elõtti pályán volt, nem tudom a nevét sajnos

geri15
azért ez nem teljesen így van, mert amit én ölök meg, akár artival, akár a bázisom védelmével az alapból hozzám jön, de köszönöm szépen! 😊