Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Me0w
Igen egyertelmu hogyha szerelnek az elso hogy elore majd hatratolatsz, majd ki oldalra hatha elutod megis szerencsetlent...

Together we'll fly someday...

alma2
ahhh, eletemben eloszor jatszottam pont most az f2k-n
ulok a tankban van egy lovom is.elottunk a commander aki engineer.
kiirtjuk az ellent, odamegyek a commander dzsipjehez, hogy szereljen,
de o nem szall be, erre elkezd szerelodni a tank, gondolom odaallt elenk gyalogosan es szereli, oszesen a mi oldalunkon van 4 v 5 player.
erre elkezdek tolatni, hallom atmegyek valakin, mondom sorry, hogy lehet ilyen vadbarom, hogy hatulrol szerel valaki folg, hoyg elotunk allt a dzsipjevel ??? amikor sehol senki. erre egybol kick az elso teamkillre...bar lehet, hogy egy rejtes 4 player is ott volt, de akkor se hatulrol kellene szerelni mr engineerek.

szerintem

sg..
Me0w
f2k, rdha, mondjam meg?

Together we'll fly someday...

tört szerver nincs is már???????????
alma2
Na pont ilyen hazakkal tudom elkepzelni a lost villaget, mint ahogy regen volt, nem ezekkel a felhokarcolokkal.

szerintem

köszi

<#vigyor3><#eljen>

TerranceG
bõvebben fenn a logo alatt kattint a |Teljes FAQ| linkre

Igyunk sört jól!

Valamelyik szerveren láttam olyat hogy no landmine penalty, be lehetne állítani mindenhol én se nagyon merek aknázni mert mindig rámennek a sajátok 😞

TerranceG
nevezd át a mozifájlogak, vagy töröld ki.
A "..\Battlefield 2\mods\bf2\Movies" könyvtárban

Igyunk sört jól!

ki lehet valahogy szedni a videókat (ea, dice) a játék elejérõl?

schrank
oké<#ravasz1> állítólag a múltkori válaszomtól is megállt a szervezete a fejlõdésben

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

Psszt.
schrank
mivan albertka vagy bencécske vagy hogy a ...szomba hívnak nem bírsz magaddal fejedbeszállt a napközis kaja <#ejnye1><#vigyor1>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

tegnap kaptam egy kickban-t az egyik magyar szerveren, mert az idióta csapattársak állandóan rámentek az aknákra. Hozzáteszem, én nem láncban rakom le õket mint páran, hogy aztán nehogy ki lehessen kerülni...
Nem értem néha az embereket, ha látja miért megy rá...
0Fritz0

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Kandurex
Hisztéria! <#eljen><#eljen> Csak keményen.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

A kerekei kicsit furcsák 😊 Ez a csillogós vazskerék eléggé csúszhat 😄
uHs Gerzson
CSak egy pár kép 😉

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

uHs Gerzson
Mega FH1 és FH2 UPDATE

Végre láthatunk igazi FH2-s képeket a BF2 engine alatt, érdemes megnézni.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

rudanjoe
megint nem lehet bejelentkezni<#puszi>

\"Semmi hatalmat senkinek, szabadságot mindenkinek!\"

Running
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI 😊 -S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN (szept 13) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

TESSÉK ITT A VÉGLEGES REKLÁM!! <#taps>

uHs Gerzson
Oké megtaláltam öket, akkor megnézem mik vannak benne.

Nem.
Az sgteam oldalon van 2 mappack + a wake island. Azok kellenek.
A TBF2 mappackban nincs benne minden.
uHs Gerzson
Oks szolok majd a fiuknak hogy készüljenek és a TotalBF2 map pack 1-kel gondolom a csatákhoz? Ja és pénteken iszunk a ti nevetekben is 😉

Akkor töltögessetek, fentvan minden pack az sgteam oldalon 😊 Ne akkor jusson eszetekbe 😊
A szándék megvolt, múlt pénteken, csak leszavazták az arcok, mert nagytöbbségnek nem volt fenn a mappack amit használtok és mivel viszonylag ritkán sikerül összehozni egy kis játékot, máshova mentünk játszani.

Ugyis rendezünk ilyet minden héten. Akár többet is.
Semmi vérengzésre nem kell számítani, csak valami csapatokat kialakítunk, aztán elökörködünk pár mapon át.
Running
Persze semmi gond inni jó, jövõhéten pótoljuk, eddig úgyiscsak keveset véreztettelek ki titeket.<#taps>

De ne ugy gyertek, mint múlthéten 😊
uHs Gerzson
Pont pénteken? Bazz akkor magyünk inni 😄 na majd legközelebb 😉
Esetleg jövöhéten ráérnénk mi is <#violent>

Running
A tRS fiúk és lányok is jöhetnének, frag is kéne.<#fogmosas>

Péntek este 19:00, rendben!

uHs Gerzson
Mocsok-e vagy? <#eplus2><#bee1>

0Fritz0
Gonosz-e vagy?!

(<#eljen>)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Azért vicces is lehet néha:
-tRs-Gerzson: I need a pickup!
-tRs-Petra: Okay

😊

http://flatline.hu.googlepages.com/arcanecrafting The long lost and forgotten art of creating powerful items with magic

Looserke
Még szerencse, hogy telefonnal fényképeztetek, mert még így homályosan is elég megrázó az élmény... <#guluszem1><#nyes><#ravasz1>

Running
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY VÉRPROFI -S TAG VÁRJA ELLENFELEIT PÉNTEKEN 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!! (193.6.2.125 PORT:16567)

Komolyan elmagyarázod mi az a spam? 😄 Tudom jól mi az, én úgy értettem, hogy ez szvsz nem az. Hol kéne tudatnia egy klánnak vagy baráti csapatnak, hogy várnak új tagokat, ha nem a játék topikjában? Menjenek ki a körútra plakátolni vagy mi?

khumbula

Zs0lt1

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Zs0lt1
elõbb-utóbb meglesz az is :Ð

0Fritz0
Lassan jöhetnének a bögyös macák is... 😊

joebacsi
változott a marketingstratégia? 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Zs0lt1
Ui: Az elsõ két kép a nemrég lezajlott BorFesztiválon készült.
A második kép csak beállított kép, igazán jól éreztük magunkat, de nem ennyire ;-)

Zs0lt1
A -tRs- Multigaming klán egy összetartó csapat. Sokszor megyünk eggyütt különféle rendezvényekre, eseményekre (lásd képek), tartjuk a kapcsolatot offline is. A klánban bár néha adódnak összetûzések, de nagyon jó a hangulat.
Ha a képeket is látva úgy gondolod, hogy szivesen csatlakoznál egy ilyen vidám klánba, akkor küldj egy e-mailt a [email protected] címre.
A következõ képek, úgy gondolom magukért beszélnek:

joebacsi
hátnemtom, sztem egy bf2 support topicban egy "tagfelvétel a bf2csapatomba" nem nagyon tûnik nekem spamnek 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Miért van kevés ember 1.1-es tört szervereken? És miért az 1.0-át részesítik elõnyben?
Nem tud valaki 1.1-es külföldi tört szervert?
joebacsi
ha ki is lettél tõlünk vágva, annak tuti megvolt az oka, és nem az hogy "jobb voltál"
meg kicsit kultúráltabb formában is beröföghetted volna a bánatod...ha ilyen értelmesen tudsz megnyilvánulni nem csodálom, hogy kipakoltak

spam:
kéretlen reklámüzenet.

GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.