Battlefield 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

matyi08
hogy lehet megpatchelni a játékot erre a verzióra: 1.1.2484.0-ra?

TDC Geronimo
vazze ez az ember beteg...én mondom beteg xD

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

A macskák AK-t vennének! <#idiota>

TDC Geronimo
/slap

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Crem
Tényleg! Jómultkor olvastam, hogy ezeket a kis sz@rháziakat megsz¤patják az 1.1 patch-ban és nem tud majd büntetni, ha direkt a gép elé állnak. Ez most valós, vagy csak állmodtam, hogy lesz ilyen????:/

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

Crem
nehogy azt hidd..
Úgy látszik a kreténeknek ma hétvégén engedélyezték a játékot.
Ma 3 db eu serverrõl dobtak ki ilyenek miatt. Vagy gép elé áll,ha beülsz, Mert õ kiugrik az ellenség bázisa felett. (Kubra Dam) Usa oldal. 2x lelövik megy harmadszor is. Mikor meg el akarom vinni a gépet megint elém áll...

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?

alma2
ahhh. nem birom magamban tartani ezt a ket... embert.
mrpit007 operation clean and ..palya mec oldal. varunk a helire neki sikerul beszallni, a mr csodalovom ed101 beszall neki, ha mar ove lett a heli segit neki,
erre atmegy vele az amcsi basere es szo nelkul kiugrik a helibol.nem hitt a szemenek. ezt eljatszotta tobbszor is.ilyen agykarosultak minek elnek ???
meg van meg egy ilyen tk-s tinedzser is, aki csinalt jopar teamkillet rajtam a server persze nem vagta ki. ..reddragon nevezetu hu*ye gyerek. mindez ea offical hun szerveren.
Ja volt meg egy "csodagyerek" otes vagy mi volt a neve, elkezdett kick voteot inditani ellenem, nem birta a kicsi szive, hogy lelottem parszor aa gunnal, a csapatszallitot.de ilyen idiotak foleg a magyar servereken vannak...

szerintem

<#idiota>

m1c1mack0
lol<#vigyor3>

alberto 15
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!

SigS
Lattatok mar 5 labu szamarat? <#nyes>

5 labu szamar

Haveromek fotoztak torokben <#nyes>

Bocs, off

"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)

alberto 15
tu sei inteligente.
ha nem érted, akkor maradj csöndbe

Danee
különösen ez a szöveg tetszett meg ebben az oldalban:
"Ciao.
mindennek lehet topikot nyitni ami Battlefield 2-vel kapcsolatos
pl modok, pályák, fegyverek, stb.
ami nem ahhoz a témához kapcsolódik, azt rögtön törüljük"

Danee
megmondom õszintén: kinai piacon 😊

hátõ én ezt igy nem mondanám... 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

megmutatja, hogy tud fórumot csinálni 😊

rotfl v2..., muszály ezt? 😊

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Ez a maplistánk.
Minden custom mapot le tudsz tölteni az sgteam oldalról.
A nan_hai_beta_4 új, ennek kb 25 perc múlva teszem ki a linkjét a BF2 letöltésekhez.

alberto 15
kicsit égetem magam
battlefield 2 csevegõ
regeljetek, és ott is cseveghetünk
sõt...

alberto 15
én sehonnan
az meg mi?

honnét töltöted le a bf2 coop-mod-ot
alberto 15
valaki tud nekem adni egy pálya listát?

Running
FIGYELEM FIGYELEM NÉHÁNY KEGYETLENÜL VÉRPROFI 😊 -S TAG VÁRJA ELLENFELEIT SZERDÁN (szept:21), valamint PÉNTEKEN (szept 23) 19:00 ÓRÁTÓL A SG SZERVERÉN!!!!!!

http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

Drachomir
Sziasztok!

Tudtok valamit errel a bf2 combat-rol?? mert reggeltem magam de semmi kedvem a semmiert 10 dodot perkalni negyedevre...

<#confused>

-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu

Higher
Ugyan már bandi mit a fenét dolgozol te 17 éves létedre?! Szüleid a segged alá tolják a gépet, mert õk is tudják hogy enyhén hendikeppelt vagy. Vagy netán perverzeknek árulod a tested, ebbõl jött össze a több százezres gép?!

geri15
Tudok hozni én is 2 embert, csak mondjátok meg hánytól megy a harc 😊 Akkor megyünk és gyakunk <önbizalmas>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Piedon
Igen. Jó szoros meccs volt. Köszi a tengapi játékot. Ma estére már gyûjtöm az embereket...hátha összejön valami jó kis harc.

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

Akkor mégis bugról van szó.
0Fritz0
De.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

De attól még nem különbözik abba, hogy MEC vagy USMC foglalja. Mindkettõnek ugyanannyira sok idõ kell. Nem?
0Fritz0
Bizonyos zászlók foglalásához az alap játékban is dupla annyi idõ kell.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Nem.

1vs1-ben is nyomtuk az elején, akkor is így volt, masthuuron.

Én odaálltam a zászló mellé, és nagyjából egyszerre kezdtünk el foglalni (más más pontot). Az amcsi már elfoglalta a pontot, mire én a fehérítésig jutottam.
Akkor azt mondta, hogy biztos azért, mert õ jármûvel állt mellé. De ezt is kipróbáltam és nem lett gyorsabb.
Az ok, hogyha több ember van, akkor gyorasbban foglal. De szerintem ha alapból 1-1 ember foglal, akkor az USMC-nek gyorsabb.

A kérdésem csak arra irányult, hogy ez map specifikus dolog-e, vagy foglalható pont válogatja, vagy vagy valami bug. Elvégre direkt is lehet így, ha asszimetrikus mapról van szó.

Hozzáteszem, MEC-ként így is hoztuk Kharkandot kb 4vs4-ben 😊 Az egy órás timelimit lejártakor asszem 155/144-re nyertünk kb. Igen szoros meccs volt 😊
Zs0lt1
LOOOOOL
nem hinném,h az amcsik gyorsabban foglalnának.

Steam: zs0lt1 - Discord: deadecho_

Running
Ja tegnap vezetõ voltam, de szárazföldön nem vagyok egy ász, szóval remélem azért nem volt túl nagy gond...😊

Piedon
Ja, akkor ezért irtad azt a szép mondatot zászlófoglaláskor...:-)
Mondjuk, mi ketten foglaltuk egyszerre a zászlót majdnem mindig, ahogy elnéztem.
Lehet, hogy ezért volt gyorsabb????

Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.

PocoK Bf2
lol

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

geri15
hol vetted? <#wilting><#worship>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Danee
Vettem egy corporalos felvarrót a táskámra, elég komolyan néz ki 😊 Csak az a baj h 25000 pontnál venni kell ujat 😊

Running
Azért mert valamelyik zászlónál tényleg így van. De hozzáteszem nem mindnél. Ahol ez a hiba jelentkezett 2x-3x olyan gyorsan húztuk le... Máshol ezt nem tapasztaltam.

Viszont nálam van új hiba. A zászlót mindig megjelenik a térkép alatt akkor is ha közelébe se vagyok, és többször volt olyan rankedon is, hogy nem mutatta hol jár a foglalás...

Az mitõl lehet, hogy az amerikaiak sokkal gyorsabban foglalnak zászlót mint a MEC-ek pl?
Ez direkt van így, vagy igazából nem is, csak én érzem úgy folyton? Bár már többen is mondták ezt.
Tegnap is, a gyakon pl egyszerre odaálltunk a zászlókhoz, és míg én MECként épp csak kifehérítettem, addig az amcsinak már meg is volt a pont...
hehe(ez xar ügy!)<#smile>

frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"

Köszi <#wink>

alberto 15
nem

Pharaoh
Miért kellett új nick az sg-n? Bannoltak?

uk74
<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>

Az élet kegyetlen

alberto 15
...

joebacsi
énmeg mostanában sötétbarnát sz*rok folyamatosan
nemtom mi történt velem...

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

alberto 15
berakod az oldaladra az én statomat is?
ez a nickem: .:😄S::.freddy