Battlefield 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Úgy látszik a kreténeknek ma hétvégén engedélyezték a játékot.
Ma 3 db eu serverrõl dobtak ki ilyenek miatt. Vagy gép elé áll,ha beülsz, Mert õ kiugrik az ellenség bázisa felett. (Kubra Dam) Usa oldal. 2x lelövik megy harmadszor is. Mikor meg el akarom vinni a gépet megint elém áll...
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
mrpit007 operation clean and ..palya mec oldal. varunk a helire neki sikerul beszallni, a mr csodalovom ed101 beszall neki, ha mar ove lett a heli segit neki,
erre atmegy vele az amcsi basere es szo nelkul kiugrik a helibol.nem hitt a szemenek. ezt eljatszotta tobbszor is.ilyen agykarosultak minek elnek ???
meg van meg egy ilyen tk-s tinedzser is, aki csinalt jopar teamkillet rajtam a server persze nem vagta ki. ..reddragon nevezetu hu*ye gyerek. mindez ea offical hun szerveren.
Ja volt meg egy "csodagyerek" otes vagy mi volt a neve, elkezdett kick voteot inditani ellenem, nem birta a kicsi szive, hogy lelottem parszor aa gunnal, a csapatszallitot.de ilyen idiotak foleg a magyar servereken vannak...
szerintem
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
5 labu szamar
Haveromek fotoztak torokben <#nyes>#nyes>
Bocs, off
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
"Ciao.
mindennek lehet topikot nyitni ami Battlefield 2-vel kapcsolatos
pl modok, pályák, fegyverek, stb.
ami nem ahhoz a témához kapcsolódik, azt rögtön törüljük"
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Minden custom mapot le tudsz tölteni az sgteam oldalról.
A nan_hai_beta_4 új, ennek kb 25 perc múlva teszem ki a linkjét a BF2 letöltésekhez.
Vive la Hongrie!-Éljen Magyarország!
http://www.chronowerx.hu/sgteam/ oldalon találhatóak meg (BF2\Letöltés) a custom mapok forrása ha még nincs meg.

Tudtok valamit errel a bf2 combat-rol?? mert reggeltem magam de semmi kedvem a semmiert 10 dodot perkalni negyedevre...
<#confused>#confused>
-- Horda be with you! www.hordateam.fw.hu
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
1vs1-ben is nyomtuk az elején, akkor is így volt, masthuuron.
Én odaálltam a zászló mellé, és nagyjából egyszerre kezdtünk el foglalni (más más pontot). Az amcsi már elfoglalta a pontot, mire én a fehérítésig jutottam.
Akkor azt mondta, hogy biztos azért, mert õ jármûvel állt mellé. De ezt is kipróbáltam és nem lett gyorsabb.
Az ok, hogyha több ember van, akkor gyorasbban foglal. De szerintem ha alapból 1-1 ember foglal, akkor az USMC-nek gyorsabb.
A kérdésem csak arra irányult, hogy ez map specifikus dolog-e, vagy foglalható pont válogatja, vagy vagy valami bug. Elvégre direkt is lehet így, ha asszimetrikus mapról van szó.
Hozzáteszem, MEC-ként így is hoztuk Kharkandot kb 4vs4-ben 😊 Az egy órás timelimit lejártakor asszem 155/144-re nyertünk kb. Igen szoros meccs volt 😊
Mondjuk, mi ketten foglaltuk egyszerre a zászlót majdnem mindig, ahogy elnéztem.
Lehet, hogy ezért volt gyorsabb????
Ne csak mondd, tedd is meg! A stylistom szerint nem vagyok elég trendy... BF2 TOPIK #99999 hsz. másik boldog tulajdonosa.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Viszont nálam van új hiba. A zászlót mindig megjelenik a térkép alatt akkor is ha közelébe se vagyok, és többször volt olyan rankedon is, hogy nem mutatta hol jár a foglalás...
Ez direkt van így, vagy igazából nem is, csak én érzem úgy folyton? Bár már többen is mondták ezt.
Tegnap is, a gyakon pl egyszerre odaálltunk a zászlókhoz, és míg én MECként épp csak kifehérítettem, addig az amcsinak már meg is volt a pont...
frx|Deqwator \"tudod deqi, mi szeretünk és egyben féltünk téged :D\"
Az élet kegyetlen
nemtom mi történt velem...
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"